Vuxenutbildning i Stockholm

27 rekommenderade vuxenutbildningar i Stockholm kommun

• Wenell Management i Stockholm har över 49 års erfarenhet och är idag ett av Nordens ledande konsult- och utbildningsföretag. Specialister på coachning och utbildning inom projektledning och ledarskap.
    Camilla Jeanette O
    Camilla Jeanette O: Jag är supernöjd! Upplägget var så bra - "undervisning" varvat med grupparbete. Kjell Berglund är en otrolig utbildare som höll energin uppe hos hela gruppen och han bjöd in till samtal under alla hans lektioner. Jag har lärt mig massor och fick också en del insikt i att jag kan mer än vad jag själv tror att jag kan. Nu är det mera tydligt för mig och jag förstår en massa uttryck/ord som jag inte visste innan vad dom betydde.
  • Driver du vuxenutbildning i Stockholm?

• 34 omdömen
    Christer P
    Christer P: En pedagogisk utbildning som utgick ifrån våra behov. Maria skapade direkt en avslappnad stämning som gjorde oss trygga. Efter 3timmar fick vi en massa verktyg som vi kommer att ha mycket glädje av i vårt båtägande. Varför har vi inte sökt coachning tidigare?
  • Brinner du för konditionsidrott? Det gör vi! Våra PT-utbildningar håller högsta klass och vi kan även hjälpa dig som motionär eller elitidrottare att ta dig till nästa nivå.
    Elton D
    Elton D: Väldigt kunniga och engagerade lärare och helt fantastiska klasskamrater ute på Bosön som givit mig minnen för livet. Jag har haft stor nytta av utbildningen i min roll som tränare och är väldigt glad att jag valde just denna utbildning.
  • Jenny Ulrika K
    Jenny Ulrika K: Snabba och pragmatiska svar och lösningar. Matchade mina barn med en otroligt bra Studybuddy. Det är dyrt, det är det enda negativa.
  • Ola S
    Ola S: Jag gick på notläsningslägret -en intensivkurs i att läsa, förstå och spela musik efter noter (utan förkunskaper). Bemötandet var varmt och trevligt -korrekt och bra på alla sätt. Förväntade mig att jag skulle repa intensivt på plats, 30min/dag, och få en bra grundkänsla för var tonerna sitter så att jag fortsättningsvis skulle kunna spela enklare stycken efter noter. Skolan levde absolut upp till förväntningarna. -Det var effektivt, roligt, trevligt och utvecklande. Lämnade med ett leende hela veckan lång och känner mig redo att gå vidare med pianolektioner.
  • Sandra Maria M
    Sandra Maria M: Allt du kan önska dig till en makeup artist utbildning. Så fina lokaler , underbar stämning. Fantastiska veganska produkter och framförallt duktiga välutbildade lärare . Du lär dig allt inom yrket och branschen och kommer stå på starka ben när du lämnar skolan. Självklart så finns skolan där för dig efter din utbildning och hjälper till med jobb och praktik möjligheter eller med andra tips och råd. Att plugga på Mariart är de bästa valet jag har gjort i mitt liv.
  • 150 omdömen
    Ingvar C
    Ingvar C: Jag har genomgått en 5-dagars 1-till-1 intensivutbildning på heltid i avancerad affärsengelska. Jag är imponerad av kvaliteten på utbidlningen och kompetensen på de tre utbildare som jag hade kontakt med. Mycket lärorikt och strukturerat med tydliga mål. Utbildningen uppfyllde mina förväntningar med råge.
  • Christer W
    Christer W: Otroligt bra bemött både före och under utbildningen. Gjorde min utbildning i Thailand där alla lärare var otroligt kompetenta samt duktiga på att lära ut. Det enda på minussidan var att Piké tröjorna som det i reklamen utlovades var slut och att det inte går att lösa med frakt från Stockholm där man har på lager. (Jag bor i Gävle). Jag har varmt rekommenderat andra att gå denna utbildning och skulle lätt själv göra om den igen.
  • 110 omdömen
    Jenny R
    Jenny R: Delkurs nr 1 Bemötandet var både vänligt och professionellt och kursen levde upp till de förväntningar jag hade. Den gjorde också att jag blev mer intresserad och vill fortsätta att utbilda mig.
  • 63 omdömen
    Susann H
    Susann H: Det var ett bra bemötande, , jag har inte köpt några tjänster ( förutom kursen som min arbetsgivare betalade. Jag har haft nytta av detta i mitt daglga arbete.
  • 137 omdömen
    Mikael L
    Mikael L: Balansekonomi har hela utbildningens gång tiden varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Men trots det inte backat på sitt löfte att utmana och förvirra till förändring av attityd och beteende. Balansekonomi har satt fokus på hur samhället egentligen fungerar och hur vi fungerar i relation till det - det har och kommer vara till ovärderlig nytta för mig livet igenom!
  • Anne S
    Anne S: En kvalificerad utbildning! Den var lärorik, kunskapsbildande och en är kunnig efter utbildningen.
  • 22 omdömen
    Iram A
    Iram A: Fin folk, fin lokal, bra kurser med bra lärare
  • Sveriges ledande utbildningsleverantör Vi erbjuder kompetenshöjande utbildningar för privat och offentlig sektor.
    Magnus A
    Magnus A: Jag hade höga förväntningar på denna kursen. Den överskred mina förhoppningar. Gunilla var jätteduktig och engagerad och utmanade oss verkligen, så vi utvecklades.
  • 20 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag är super nöjd. Yrkesplugget gav mig möjlighet att gå en komvux utbildning inom det jag ville utan dom hade jag säkert gjort något jag inte alls hade tyckt var lika roligt. Jätte bra och trevliga lärare som undervisar en på i ett tempo som passar en själv och lyssnar alltid när man berättar saker som kanske känns jobbigt. Övriga personal är alltid trevligs och väldigt hjälpsamma. Jag trivs väldigt bra på skolan bäst skolan jag har varit på.
  • 11 omdömen
    Michael B
    Michael B: Väldigt lärorik och intensiv, perfekt om man verkligen vill bli bartender seriöst. Pedagogiska lärare som pushar dig i rätt väg. Tack Nordiska Barakademin!
  • Sweet B
    Sweet B: Mycket bra behandlingar! Du får räkna med att priserna är lägre pga att det är elevbehandlingar - men tycker dessa håller hög klass. Oftast lugnt och skönt i lokalen. Du ligger oftast i samma rum som flera personer med avskärmare mellan er. Inget man tänker på enligt mig. Har ofta sista minuten erbjudanden till bra priser. Trevliga och fräscha lokaler vid stureplan!
  • 9 omdömen
    Per S
    Per S: Professionell guidning och provning får man om man bokar en provning med Ölbaronerna. Han kör även Whiskyprovningar och jag hade förmånen att delta på en 'Exklusiv Whisky' provning i april 2009. Intrycken bestod länge efteråt och lokalen var mysig och trevligt läge i Gamla Stan. Ingen kommer att bli besviken av en sån här upplevelse! Vi provade en 50 årig Whisky - bara det!
  • Petter S
    Petter S: SSES är ett mycket vasst sammarbete mellan Karolinska Institutet, Handelshögskolan, Konstfack och KTH. Forskning, akademiska kurser och föreläsningar med mycket hög kvalitet, främst inriktade på entreprenörskap. Smartare föreläsare och studenter i en framåtdriven organisation. Rekommenderas varmt för de som har minst två års studier på något av de ingående universiteten.
  • Leon
    Leon: Ska man plugga ekonomi i Sverige så är Handelshögskolan det bästa valet. Dels för att alternativen inte är några alternativ, och dels för att studenterna här är snäppet vassare och mer motiverade. Inte så konstigt att alla får jobb härifrån. De får saker gjort. Något som irriterat mig är att begreppet "Handels" har blivit lite urvattnat, för nu finns det tydligen en Handels på varje liten skithögskola.
  • Per-Arne S
    Per-Arne S: Att vara duktig på att tala inför andra människor och kunna framföra sitt budskap och argumentera väl - är något som nästan alla borde kunna - det har man stor nytta av i många sammanhang, både på jobb och i tex föreningssammanhang. Retorikutbildning är verkligen duktiga på detta och en fördel är att de har även kvällsutbildningar för oss som inte kan komma ifrån på dagtid
  • 1 omdöme
    Anna O
    Anna O: Verkligen toppen! Jag fick ordning och reda i min klädkammare och nu kan jag lätt hitta det jag söker, och det bästa av allt är att jag fick tips och råd hur jag ska göra för att behålla ordningen. De hjälpte även till med att köra bort de kläder jag inte ville ha kvar till välgörenhet, så ett extra plus för det :) !
  • Fredrik N
    Fredrik N: Jättekul och avstressande drejning!!! Supertrevligt ställe om man vill lära sig dreja eller bara öva. Handledning finns för nybörjare och verkar väldigt bra men jag ville mest ha tillgång till drejmaskin, ugn och en trevlig miljö. Väldigt opretantiöst och bra mot vardagsstressen.
  • Mia A
    Mia A: Kompetent och mycket trevligt företag. Rekommenderas varmt för sin proffsighet. ==== Bemötandet var seriöst och proffsigt. Mycket serviceminded. Tuba AB levererar alltid mer än vad man som kund förväntar sig. Alltid god stämning och förhållningssätt. Kartläggningarna är mycket kostnadseffektiva. Sammanfattningsvis rekommenderas detta företag varmt.
  • Driver du vuxenutbildning i Stockholm?

• Helena  H
    Helena H: Jag har gått på SCOM:s handledarklinik under lång tid nu och jag kan varmt rekommendera detta gäng. Drivna elever och mycket kompetenta osteopath som handleder.
Områden i Stockholm
Norrmalm  (6 st)