Tränarakademin

Tränarakademin

4.7 / 5 baserat på 129 omdömen
Tränarakademin utbildar passionerade människor till att bli kompetenta och unika tränare så de kan skapa glädje, fysisk förmåga och ökad hälsa för andra.

Det gör vi genom att leverera evidensbaserade utbildningar och utvecklingsprogram tillsammans med några av Sveriges mest kompetenta lärare i en unik utbildningsmiljö på Bosön.

Med våra utbildningar utmanar vi våra studenters sätt att tänka, så att de kan ligga steget före sina konkurrenter och fortsätta utvecklas i rollen som tränare.

Anmäl dig idag!

Utmärkelser

129 omdömen om Tränarakademin

Sedan starten hos Reco 2016
 • skrev om Tränarakademin
  2023-02-01 Insamlad av företaget
  Jag har gått kursen diplomerad Endurance coach och har fått ett fantastiskt bra bemötande hela vägen från kursanmälan till uppföljning efter avslutad kurs. Jag har alltid fått snabba svar och de har hjälpt mig med de frågor jag haft. Kursledarna har hög kompetens och kunskap i ämnet och kan förmedla detta på ett pedagogiskt sätt med glimten i ögat.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2023-01-30 Insamlad av företaget
  Gick Dipl. Endurance Coach och den innehöll väldigt bra online studie material och den fysiska kursen på Bosön var väldigt lärorik.
  Inspirerande och kunniga kursledare.
  Åkte hem med nya kunskaper och nya vänner!

  / Björn
  74 MX Fitness
  Gilla
 • Elin C
  skrev om Tränarakademin
  2023-01-10 Insamlad av företaget
  Jag kan verkligen rekommendera Tränarakademins utbildning till personlig tränare. En gedigen och väl sammansatt utbildning om man tar tränaryrket och coaching på allvar! Engagerade lärare med stor erfarenhet från sina respektive yrken. Mycket praktik ute på Bosön varvat med onlinestudier och föreläsningar.
  Ångrar inte en sekund att jag valde just Tränarakademin!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2023-01-03 Insamlad av företaget
  Tränarakademin har verkligen motsvarat mina förväntningar på utbildningen. Innehållet i utbildningen är brett för att man sedan ska kunna specialisera sig om man vill. Lärarna är duktiga, välmeriterade och engagerade och alltid öppna för frågor och stöttning till sina elever. Rekommenderar starkt!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2023-01-03 Insamlad av företaget
  En fantastisk kunskaps resa som varvats med teori och praktik. Har fått uppleva fantastiska helger på Bosön tillsammans med kurskamrater och fantastiskt duktiga lärare! Att möjligheten finns att kunna göra denna resa utan att behöva göra avkall på arbete i övrigt har varit kanon. Det har funkat bra med de egna studierna via plattformen och online föreläsningarna inför varje träff. Om man behövt hjälp så har den funnits endast ett mejl bort. Det har varit en resa med nya kunskaper och bekantskaper som kommer leva vidare. Kan varmt rekommendera dig att göra denna resa om du är intresserad av att bli PT/tränare.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2023-01-03 Insamlad av företaget
  Väldigt lärorik utbildning med kunniga och trevliga lärare. Kan rekommendera 🌟
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-09-29 Insamlad av företaget
  Tränarakademin och dess lärare är professionella och gör verkligen sitt bästa för att utveckla sina elever!
  Lärarna är auktoriteter inom sina områden vilket märks tydligt i nivån på undervisningen.
  Gilla
 • Madelen C
  skrev om Tränarakademin
  2022-09-29 Insamlad av företaget
  Proffsiga lärare, väl planerad utbildning med relevant innehåll. Otroligt nöjd med samtliga utbildningar jag läst via Tränarakademin. Onlinestudierna enkelt att tillgå och upplagda på ett pedagogiskt sätt. De fysiska träffarna blir givande av att varva teori och praktik under dagarna.

  Jag har läst löpcoach steg 1, 2 samt lic. Endurance Trainer:
  Kan varmt rekommendera dessa utbildningar!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-21 Insamlad av företaget
  Jag är supernöjd och mycket imponerad av hur Tränarakademin driver sin verksamhet!
  Deras kommunikation/marknadsföring är superb, bland det bästa jag stött på. Deras diverse erbjudande om fria föreläsningar är en bonus och att de tar sig tid till one-on-one samtal vid tillfälle likaså. 10 utav 10 där!

  Online materialet väldigt bra och enkelt att jobba sig igenom.

  Carl och de övriga tre kurslärarna likaså 10 utav 10, väldigt imponerande och inspirerande. Vilka följdfrågor som än kom upp så var responsen från lärarna bra. Superproffsiga, kunniga, trevliga.

  Jag blev också förvånad och imponerad över nivån på de andra som gick kursen. Även det var en stor bonus och utvecklande i sig och inte vad jag hade väntat mig.

  Blandingen mellan teori och praktik perfekt.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-09 Insamlad av företaget
  Gick PT-utb i vår och de har verkligen fått tag i de bästa lärarna. Vi har fått så mycket kunskap och en otroligt bra grund att stå på som nylicensierad PT. Kan verkligen rekommendera Tränarakademin och deras utbildningar. Jag har gått andra utbildningar hos dem med och de är proffsiga och besitter så mycket kunskap i allt de lär ut.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-06 Insamlad av företaget
  Tränarkakademins utbildning på Bosön motsvarade mina höga förväntningar. Varje lärare är expert på sitt område. Bra upplägg med blockindelning, online, digital träff och fysisk träff på Bosön. Bra pedagogiskt upplägg.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-05 Insamlad av företaget
  Jag blev bemött så bra man kan bli på alla sätt och vis.
  De förväntningarna jag hade var att få nya kunskaper och insikter samt skaffa mig ett större kontaktnät vilket tränarakademin uppfyller med bravur.
  Är verkligen glad att jag tog beslutet att hoppa på utbildningen det har varit så fantastiskt roligt givande och lärorikt. Med fantastiska lärare kurskamrater samt oförglömliga minnen jag kommer ta med mig för resten av livet vilket jag är evigt tacksam över. Kommer rekommendera utbildningen utan att tveka.
  Jag köpte tränarakademins pt tränarutbildning.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-03 Insamlad av företaget
  Utbildningen vad kanon! Riktigt bra lärare inom alla områden.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2022-06-03 Insamlad av företaget
  Tränarakademin levererar en utmanande och rolig utbildning. Där praktik och teori hänger ihop på ett utmärkt sätt.
  Gilla
 • Niclas L
  skrev om Tränarakademin
  2022-06-03 Insamlad av företaget
  Ett års upplägg på utbildningen, med kunniga lärare.
  Rekomenderar verkligen Tränarakademin
  Gilla
 • 2022-05-07 Insamlad av företaget
  Alltid trevligt bemötande!
  Jag har höga förväntningar på TAs utbildningar och de lever alltid upp till dem.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-12-19 Insamlad av företaget
  Snyggt och proffsigt från början till slut. Kursen levde upp till förväntningarna och mer därtill.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-12-18 Insamlad av företaget
  Kan rekommendera Tränarakademin starkt! Grymma lärare och härlig miljö. Roligt och lärorikt! 5 av 5 ⭐️
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-12-17 Insamlad av företaget
  Jag har gått PT utbildningen hos tränarakademin. Helt suverän utbildning med bara proffsiga lärarare och föreläsare. Fick lära mig mer än jag förväntat mig. Att varva teori och praktik var ett måste för mig. Det som var viktigast gjorde vi om och om igen så det verkligen skulle falla på plats. Självklart var en hel del svårt, och utbildningen är intensiv så man måste verkligen hänga med hela vägen. För mig får tränarakademin högsta möjliga betyg.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-12-15 Insamlad av företaget
  Ett grymt bemötande från början till avslutad kurs, samt att mina förväntningar levde Tränarakademin upp till. Med en hög nivå på föreläsare, som var inspirerande med verklighetsbaserade case från nutid
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-11-01 Insamlad av företaget
  Jag bemöttes på ett väldigt positivt och inbjudande sätt. Trevligt bemötande från alla inblandande. Förväntningarna jag hade var ju att få komma ut och träffa andra människor, ha roligt och få certifieringen som Health Training Specialist vilket tränar akademin levde upp till.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-10-12 Insamlad av företaget
  Utbildningen Certified Endurance Training Specialist var mycket proffsig med grymt kunniga föreläsare där vi fick både djup teoretisk kunskap men också tid att praktiskt utföra fysiska moment och övningar. Med utbildningen kunde jag ta nya kliv i min egen utveckling och en mycket bra plattform för kommande kommersiella tjänster.
  Gilla
 • Lena B
  skrev om Tränarakademin
  2021-10-12 Insamlad av företaget
  Jag var endast anmäld till första helgen av ETS-utbildningen men den var så bra att jag bestämde mig för att gå hela utbildningen till Endurance Trainer Specialist. Det var bland det bästa jag gjort mot mina drömmar om att bli en riktigt bra cykelcoach. Som cyklist gav jag mig ut på lite "djupt vatten" gällande löpcoach-delarna men det gav mig ändå otroligt mycket kunskap och aha-upplevelser. Möjligen lite mycket fokus på prestation för elit när de flesta av oss troligen kommer att börja med att coacha motionärer/elitmotionärer. Fantastiska föreläsare och kurskamrater plus magiska Bosön, kommer att sakna alltihopa.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-10-12 Insamlad av företaget
  Otroligt bra bemötande och professionella lärare. En väldigt bra utbildning med värdefullt innehåll!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-28 Insamlad av företaget
  Jag gick min tränarutbildning via Tränarakademin och är så himla glad att jag gjorde det!

  Så inspirerande och kunniga lärare, fantastisk miljö att vara ute på Bosön. En utbildning med helheten inom träning som inkluderade både konditionsträning och styrketräning.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-27 Insamlad av företaget
  Gick en utbildning till licenserad personlig tränare på Tränarakademin (TA) 2021. TAs bemötande var otroligt professionellt och vänligt - från vårt första samtal och även nu efter avslutad utbildning. Att utbildningen gav FRISK-licens var en viktig kvalitetsstämpel för mig. Utbildningen höll en mycket hög nivå - både sett till innehåll, pedagogiskt upplägg och tydlig koppling till arbetet efter avslutade studier - vilket sammantaget gav mig en gedigen och bred grund för mitt fortsatta arbete. TA lyckats attrahera de vassaste föreläsarna och personliga tränarna - därtill delar de alla VDn Carl Norells outröttliga önskan att dela med sig av sin kunskap.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-27 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, bra upplägg. Jag hade inga förväntningar, tyckte allt var jättebra.
  ett tips är att lägga mer teori på morgonen och aktiva saker på eftermiddagen. Blev saftig info båda dagarna i slutet av dagen, vilket var svårt att ta in. Jag köpte steg 1 i löpcoach.
  Gilla
 • 2021-08-26 Insamlad av företaget
  Jag har gått Tränarakademiens PT- utbildning och ser fram emot min påbyggnad, Strength and Mobility i höst.
  Tränarakademien drivs av eldsjälar, som verkligen bryr sig om studenterna. De allra flesta kurser leddes av mycket kunniga och inspirerande människor, yrkesverksamma inom området.
  (Två av kurserna höll tyvärr ej samma höga nivå, men detta har jag delgivit Tränarakademien som feedback.)
  Det hade underlättat att få slidsen även från föreläsningarna online! Behövde nu skärmdumpa i massor, för att spara allt.
  Men jag skulle verkligen rekommendera deras utbildningar!!! Omgivningen på Bosön är härlig och dessa utbildningar bidrar till många fina möten, klasskompisar och kontakter för framtiden. Go 4 it:))))
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-25 Insamlad av företaget
  Utbildningen av Tränarakademin ute på Bosön levde upp till alla mina förväntningar samt lite till. Löpcoach steg 1 gav mig verkligen den grund att stå på för att nu tryggt kunna coacha glada motionärer till att våga springa och känna kunskap samt glädje till det.

  Trevligt bemötande, härlig personal och en otroligt givande helg som jag varmt kan rekommendera till alla!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-25 Insamlad av företaget
  Fantastiska utbildare på löpcoachutbildningen! Engagerade, lyhörda och noggranna. Helt och hållet supernöjd!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-08-24 Insamlad av företaget
  Jag gick Tränarakademins PT utbildning under våren och kan verkligen rekommendera den! Fantastisk inspirerande att plugga ute på Bosön, och jätteduktiga lärare! Jag lärde mig otroligt mycket under utbildningen och känner mig trygg i rollen som PT nu efteråt!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2021-06-15 Insamlad av företaget
  Tack tränarakademin för en spännande eftermiddag på Bosön.
  Jag är väldigt glad att jag fick ta del av denna dag då jag fick en bra inblick i hur utbildningen är utformad och fick samtidigt se de fina lokalerna på Bosön.

  Det var en härlig stämning hela dagen och vi fick både kunskap och inspiration med oss hem.

  Tack!
  Mvh
  /Josefin
  Gilla
 • 2020-11-12 Insamlad av företaget
  God PT utbildning med bra lärare Och fina lokaler ute på Bosön
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-11-11 Insamlad av företaget
  Bra utbildning med fantastiska lärare, att utbildningen är på Bosön är ju ett extra plus. Kan verkligen rekommendera denna utbildning till alla som tänker bli tränare.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-11-11 Insamlad av företaget
  Bra utbildning med engagerade utbildare
  Gilla
 • 2020-11-10 Insamlad av företaget
  Jag gick grundkurs PT Tränare. Så proffsigt upplägg superkunniga föreläsare. Så otroligt tacksam att jag haft möjligheten att gå denna utbildning. Blev så inspirerad att jag även bokat in mig på fördjupningskurserna Endurance och även styrkekursen i Januari. Perfekt kombination med online föreläsningar, föreläsningar på plats på Bosön och även mycket praktiska prova på uppgifter. Ett fantastiskt tillfälle att skapa och bygga ett kontaktnät med alla man träffar. Supernöjd
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-11-10 Insamlad av företaget
  Gedigen kompetent utbildning med de där extra fokuset. Hög professionell nivå på lärarna. Och utbildningscentret Bosön var fantastiskt att vara på.
  Gilla
 • Olof L
  skrev om Tränarakademin
  2020-10-15 Insamlad av företaget
  Nu har jag gått del ett på Tränarakademins Löpcoachutbildning. Fick ett grymt bemötande och. Mina förväntningar var höga. Vilket infriades. Hög kunskap, pedagogiskt upplägg och bra variation mellan teori och praktik.
  Ser fram emot att gå Del två på kursen!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-10-10 Insamlad av företaget
  Jag köpte kursen "Löpcoach steg 1". Företagets bemötande och kursen motsvarade mina förväntningar. Kursen var komprimerad och jag lärde mig mycket, även om jag personligen skulle önska mer tid för att smälta och integrera all kunskap och färdigheter.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-10-07 Insamlad av företaget
  Utbildningen uppfyllde mina förväntningar mycket bra. Jag fick med mig både teori samt konkreta verktyg och praktisk tillämpning i en bra mix.
  Bemötandet var proffsigt och trevligt.
  Jag är mycket nöjd med utbildningen och kommer rekommendera den till andra!
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-10-06 Insamlad av företaget
  Deltog i löpcoach steg 1+2. Steg 1 var mycket bra. Innehållsrikt och bra variation mellan teori och praktik. Löpanalys praktisk och löpskolning var kanon.
  Steg 2 tyckte jag tyvärr var mindre bra. Hade förväntat mig flera löprelaterade styrkeövningar. Önskar att vi inte testat alla så länge praktiskt då jag ändå tänker att vi som går bör ha viss förkunskap om träning. dag 4 gav mig ingenting. Jag uttryckte i början av dagen vid presentationen att jag jobbar med motionärer och förväntar mig att kunna lägga upp träning med målsättning att bibehålla hälsa. I princip allt handlade om träning på elitnivå. Mycket några meningar och grundprinciper på motionsnivå och det hade jag redan som baskunskap. Träningspasset som låg i schemat var oplanerat och jag åker inte på en så dyr kurs för att få lite allmän träning... I slutändan ställde vi in träningen för att kunna sluta tidigare. Tyvärr dåligt betyg till den föreläsaren.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-10-02 Insamlad av företaget
  Har gått tränarakademins Utbildning. Har varit en fantastisk resa för mig både kunskapsmässigt och känslomässigt. Kan varmt rekommendera TA:s utbildningar och deras utbildningsupplägg med mycket praktik på bosön. Kommer verkligen att sakna alla! Tack alla som var med :)
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-17 Insamlad av företaget
  Väldigt kunniga och engagerade lärare och helt fantastiska klasskamrater ute på Bosön som givit mig minnen för livet. Jag har haft stor nytta av utbildningen i min roll som tränare och är väldigt glad att jag valde just denna utbildning.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-08 Insamlad av företaget
  Jag köpte utbildningen med de bästa experterna inom kondition idrott i Sverige.Allt från anatomi till de övriga grenen inom kondition. Jag hittade företaget på nätet. Jag förväntade mig att kunna utveckla mina kunskaper inom kondition som gör att jag kan använda den i profissionnelal sammanhang senare
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-07 Insamlad av företaget
  Har fått ut mer än vad jag någonsin kunde tänka av både kurs och personligträning. Bemötandet är proffsigt och samtidigt mycket personligt och närvarande.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-07 Insamlad av företaget
  Bra bemött, Bra uppföljning.
  Kanske ha en annan ordning på kunskaperna. De olika lektionerna skulle följa mer Ax till Limpa.
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-07 Insamlad av företaget
  Jag gick Endurance Personal Trainer, en fantastiskt bra utbildning för dig som vill bli PT. Utbildarna håller högsta nationella klass, enligt mig. En fantastik upplevelse från första till sista sekund av utbildningen. Klassen bestod av människor med alla möjliga bakgrunder och ålder med ett stort intresse för träning och konditionsträning i synnerhet.
  Gilla
 • Johan N
  skrev om Tränarakademin
  2020-05-06 Insamlad av företaget
  Det är inte ofta i vuxen ålder man sätts ihop i en grupp där ingen känner någon sen innan. Men vilken fantastisk upplevelse att gå tillbaka till skolbänken med ett härligt gäng likasinnade som stöttar varandra. Jag gick Endurance Personal Trainer utbildningen och är mäkta imponerad av den höga kvaliteten. Det kändes verkligen som att alla utbildare var handplockade för att hitta dom bästa och mest pedagogiska på varje område. Sjukt bra uppbyggnad under utbildningen där man börjar från grunden med anatomi och avslutar mer mot grenspecifik teknik. Jag är supernöjd med utbildningen och har verkligen hittat nya styrkor hos mig själv. Innan jag anmälde mig var jag osäker på om PT var rätt för mig, men jag har inte ångrat en sekund att jag gick kursen då jag verkligen hittat min drivkraft i att få coacha andra :D
  Gilla
 • skrev om Tränarakademin
  2020-05-06 Insamlad av företaget
  Jag har gått utbildningen Endurance Personal Trainer genom konditionsidrott. Mycket professionella med ett stort fokus på bra lärare och föreläsare! Utbildningen uppfyllde mina förväntningar.
  Gilla
 • Johan B
  skrev om Tränarakademin
  2020-05-05 Insamlad av företaget
  Jag sökte en PT utbildning som riktar sig mot konditionsidrott.

  När jag fick kontakt med Konditionsidrott online och efter ett samtal med personalen var jag säker på att jag kommit rätt.

  Utbildningen var krävande men väldigt inspirerande och lärorik. Detta tack vare den höga kvaliteten på utbildarna.
  Gilla