PT i Stockholm

9 rekommenderade pt i Stockholm kommun

• Angela Å
    Angela Å: Bemötande är alltid trevligt. Lokalen fräsch. Jag använder alla tillgängliga maskiner. Resultaten per gång varierar ibland - beroende av dagsformen.
  • Driver du pt i Stockholm?

• Nykvist Naprapati

Verifierat företag
    116 omdömen
    Henrik L
    Henrik L: Åkte dit med nackspärr inför tennismatch. Väldigt bra behandling och det kändes genast mycket bättre efter lite massage och ”knäckande”! Rekommenderar!
  • Brinner du för konditionsidrott? Det gör vi! Våra PT-utbildningar håller högsta klass och vi kan även hjälpa dig som motionär eller elitidrottare att ta dig till nästa nivå.
    Elton D
    Elton D: Väldigt kunniga och engagerade lärare och helt fantastiska klasskamrater ute på Bosön som givit mig minnen för livet. Jag har haft stor nytta av utbildningen i min roll som tränare och är väldigt glad att jag valde just denna utbildning.
  • 371 omdömen
    Gravidyoga och Gravidpilates I Stockholm och online
    Nicole H
    Nicole H: Nu har det gått ett par veckor av både gruppass och egna pass hemma med hjälp av Egen Tids digitala prenumeration och jag känner bara värme och uppskattning för gravidyogan de tillhandahållit! Trots foglossning har jag fått tillfälle att vara lite aktiv och dessutom tid att slappna av och knyta ann med min kropp och min bebis. Jag har fått så mycket mer energi tack vare min regelbundna yoga och Egen Tid har varit fantastiskt tillmötesgående och vänliga.
  • 178 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Jag är supernöjd med Stockholm Kickboxning. Alltid bra bemötande, trevlig personal och svettiga och hårda pass. Lyxigt att bli bjuden på frukost efter morgonpassen. Har endast haft klippkort, då det har passat mig bäst i nuläget. Jag kommer definitivt fortsätta träna på Stockholm Kickboxing och önskar att jag hade mer tid för fler pass.
  • 6 omdömen
    Annelie B
    Annelie B: Vill ni byta ut fett mot muskler och få bra kondition så är Simon rätt man att hjälpa er. -17 kg fett, å springer 1 mil utan problem. Mår bättre än någonsin!
  • 1 omdöme
    Andreas H
    Andreas H: Hade mitt första besök där idag eftersom jag haft en del problem med kroppen. Det som är så fantastiskt med dessa är att de har ett gott nätverk med många olika delar såsom naprapati, kiroprakti, PTs, dietister etc, som gör att man slipper yra runt och leta vardera del. Ärliga, tydliga och extremt kunniga, samt vågar alltid säga om och när det är något de är osäkra på, och tar direkt hjälp av någon med mer kompetens på området. Prisklassen är lite över ett sedvanligt gym, men här får du verkligen vad du betalar för!
  • Sara H
    Sara H: Haft problem när jag tränade för marathon i knän och höfter som jag fick väldigt bra hjälp med och även bra prehab så problemen inte skulle komma tillbaka. Det märks verkligen hur kunnig Björn är och väldigt bra att han har jobbat så länge inom träning och hälsa så att man inte "bara" behandlar problemet utan får hjälp med helheten. Kunde genomföra mitt marathon och har kommit tillbaka flera gånger efter både för problem med ryggen och nacken och även träningsupplägg. Kan verkligen rekomendera!
  • Driver du pt i Stockholm?

• Malin B
    Malin B: Kanonbra kampsportcenter med riktigt bra tränare. Atmosfären är kanon och då det inte är allt för stort får man verkligen utrymme oavsett om man bara vill träna för att må bra eller om man tränar för att börja tävla. Tjejer som inte vill sparras har de feel good kickboxning som jag varmt kan rekommendera.
Områden i Stockholm
Vasastan  (3 st)