Stockholm Kickboxning

4.5 i betyg av av 179 omdömen
I hjärtat av Vasastan i Stockholm ligger Stockholm kickboxning som är en en av Sveriges största kampsportklubbar med våra ca 1000 aktiva medlemmar som är jämt fördelat mellan könen i ett spann mellan 6 och 70 år något som avspeglar sig på den goda och ödmjuka stämning som råder i anläggningen.
Vi har de senaste åren med stolthet kammat hem priset som Sveriges bästa kickboxningsklubb.

Här kan man träna som motionär samt elittränas och utvecklas till att tävla på världsnivå stöttad av våra erfarna coacher om viljan och ambitionen finns. Vi har utsetts till Sveriges bästa klubb flera år i rad av Svenska kickboxningsförbundet och erbjuder utöver kickboxning även thai boxning (sk Muay Thai), klassisk boxning, BJJ, MMA, cirkelträning och Yoga.
Vi har ca 50 instruktörsledda klasser varje vecka (morgon, middag och kväll) och erbjuder sparring på alla nivåer.

Vi har instruktörer som alla är utbildade i olika discipliner och dessutom genomgått vårt interna instruktörsprogram, ett krav vi har för att få coacha på klubben. Utöver vårt intsruktörsteam har vi dessutom vår tävlingsgrupp som förebilder och hjälptränare under klasserna.

Våra olika träningsformer är roliga, fartfyllda och anpassade till alla nivåer (se schema). Vi utlovar hög puls, fysisk ansträngning i rörelse och mycket svett, skratt och energi.

Vår personal är väl insatta i verksamheten och kan hjälpa dig med allt från utrustning och avtal till energitillskott och träningsschema. Anläggningen är speciellt anpassad för kampsport och lokalerna är nyrenoverade och vi har fräscha omklädningsrum med det mesta man kan tänkas behöva efter ett träningspass.

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

179 omdömen om Stockholm Kickboxning