N.G Goal Vision Dream
4.7 i betyg av av
3 omdömen
N.G Goal Vision Dream grundades sommaren 2015 och skräddarsyr individuella träningsprogram, erbjuder rådgivning inom träning- och kost, föreläsning inom hälsa, fitness- och hälsotester, blodtryckskontroll, kalipermätning (kroppsfett) samt erbjuder ryggmassage där nacke med axlar ingår. Vi erbjuder Kost- och PT Online samt föreläsning online. Varför ni ska välja att anlita oss är för att vi kan utlova trygga garantier som inte våra konkurrenter har möjlighet till. Vi utlovar positiva träningsresultat under villkor att ni följer våra samtliga rekommendationer strikt, om det vi lovar inte blir av enligt planering så betalar vi tillbaka era investerade pengar som ni köpt från personlig träning via oss. Det kallar vi för en trygg affär för dig som klient där vi vill visa på hur måna och seriösa vi är om alla vara klienter oavsett dagsform eller målsättning.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om N.G Goal Vision Dream
skrev om N.G Goal Vision Dream
Jag är nöjd och tack för quality hjälp och träna.
Hej och tack så mycket för ditt svar. Glädjande att höra att du blev nöjd, fokusera på övningarna och akta dig från sockret i livsmedlen. Du har lyckats väl med att uppnå en fitnesskropp i världsklass genom vår yrkesskickliga kompetens. Tack för att du tog dig tiden med att svara och vi finns tillgängliga för ytterligare hjälp när behov uppstår.
N.G Goal Vision Dream -
skrev om N.G Goal Vision Dream
Proffesionellt bemötande och kunnande.
Hej och tack så mycket för ditt svar. Vad roligt att höra att du blev nöjd, glöm inte att fortsätta med de skräddarsydda tipsen om stretchalternativen och att improvisera tekniken vid utkast av kloten. Ni är välkomna att kontakta oss igen när framtida behov blir aktuella på nytt. Vår trygghet för klienterna är att alltid vara tillgänglig när behov uppstår. Ännu en gång, tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme från vårt möte.
N.G Goal Vision Dream -
Bra utmärkt proffsigt.............
Hej och tack så mycket för återkoppling, roligt att höra att du blev nöjd. Ni är välkommen att kontakta oss på nytt, så hjälper vi gärna till i framtiden när behov uppstår. Fortsätt med övningarna och rutinerna. Vår trygghet för klienterna är att alltid vara tillgänglig när behov uppstår. Ännu en gång, tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Tveka inte att kontakta oss på nytt och framtida behov blir aktuella.
N.G Goal Vision Dream