Beställt persienner till min lägrnhet. Snabb uppsättning och toppenbemötande!
Nacka markis & persienn AB
Välkommen till Nacka markis & persienn AB! I över 40 år har vi levererat och monterat solskydd och persienner i Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig såväl privatperson som företag att hitta den rätta lösningen för dig. Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Hos oss på Nacka markis & persienn AB hittar du alla möjliga...
487 omdömen om Nacka markis & persienn AB
Sedan starten hos Reco 2019
Hej, de kom snabbt och var jättebra. Britta
Smidig installation med minimal röra. Gick snabbt!
Vi på Thyrop Skyltar har haft nöjet att samarbeta med Nacka markis & persienn AB vid flera projekt, och varje gång har de levererat på en nivå som överträffar förväntningarna. Deras hantverk är gediget, monteringen noggrann och kommunikationen smidig från start till mål.
Super nöjda och glada! Super trevliga, duktiga och snabba!
Löste mitt problem snabbt och gav olika tydliga förslag på det.
Bra arbete och service. Snabbt och kort väntetid. Mannen kan sin arbete och han var trevlig. Vi kommer att ha kontakt vi har mer arbete att utföra🤗🤗🤗🤗🤗🤙🤙🤙
Mycket nöjd med utfört arbete, tack!
Snabb service med proffsigt och trevligt bemötande! Resultatet blev helt i linje med förväntningarna.
Trevligt bemötande, svarade alltid snabbt på mejl, punktliga, gjorde därtill ett bra jobb!
Trevliga, kunniga, snabb service och väl utfört arbete.
Professionellt och personligt bemötande. De levererade snabbt och monterade effektivt.
Positiva och medgörliga och spontana medarbetare med snabba reflexer (stoppa katt från att flyga ut från andra vånings fönster) Mycket bra arbete !
Jag har anlitat Nacka markis & persienn AB ett flertal gånger. Det har gällt utbyte av gammal markisduk och uppgradering med nya motorer och armar. Det har alltid fungerat mycket bra och vi är mycket nöjda.
Mycket bra och trevligt bemötande av Otto
Mycket trevlig och tillmötesgående personal som tog kontakt genast när tids gavs….
Positiv upplevelse från första kontakt till mätning av fönster samt installation av persienner. Rekommenderar varmt.
Snabb service!! Besök i tid och jättebra kommunikation.
Mycket trevliga killar. Serviceinriktade. De var på besök hos min granne och kunde ta mitt besök direkt efter. Resultatet av arbetet blev perfekt
Snabbt jobb då de var på plats.
Beställde byte av en persienn. Dom kom snabbt hit och mätade fönstret. Sen lika snabba och proffsiga när dom kom och monterade in den. Vi är såå nöjda.
Trevlig Pålitliga Snabba Höll vad dom lovade
Vi är nöjda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bra service, snabbt jobbat och mycket trevliga killar som kom.
Absolut toppservice varje gång jag har anlitat Nacka Markis & Persienn. Rekommenderar dem varmt!
Detta är femte gången vi brukat Nacka markis & persienns service. De har satt upp markiser och gardiner på landet. Senaste uppdraget handlade om att koordinera måttagning för och uppsättning av mörkläggningsgardin samt hissgardin i vår lägenhet i Stockholm. I samtliga fall har Nacka markis medarbetare Otto genomfört arbetet. Otto är professionell, servicemannen det, mycket erfaren och kunnig och ger även goda råd. Han ser till att utföra arbetet när det passar kunden bäst. Han tog också hand om upphämtning av specialsydd...
De var kunniga och löste problemet snabbt. Trevligt bemötande.
Snabb återkoppling vid förfrågan och offert. Beställningen gick snabbare än utlovat, monteringen sköttes smidigt och utan överraskningar. Det har fungerat perfekt.
Proffsigt bemötande. Höll tider.
Bra och tydlig i dialogen. Proffsigt och snabbt arbete. Rekommenderar!
Snabb återkoppling även mitt i semesterperioden! Skickligt hantverk. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och snabbt åtgärdat. Vi har tidigare anlitat Nacka Markis och blev väldigt nöjda.
Glada trevliga snabba hjälpsamma!
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
Snabbt, smidigt och proffsigt.
Köpte persienner. Mycket nöjd. Kan rekommenderas företaget.
Trevlig personal! Punktliga! Kunniga! Lyhörda!
Min markis gick sönder under stormen i juli men killarna från Nacka Markis var snabbt på plats och lagade den trots bråda dagar inför semestern. Supertrevliga och kompetenta! Tack för ett bra jobb!
Fick problem med persienner på fredagen. Ringe genast och fick hjälp redan på måndagen. Värdsklass!
Vi köpte en motorstyrd terrassmarkis R1800 6 x 3,5 m. Kundfokus var över förväntan. Allt från vår första kontaktförfrågan, platsbesök, till färdigt köp. Snabb återkoppling på samtal. Överenskomna tider hölls och leverans och montering gick snabbt och smidigt. Vi fick även hjälp med att montera ner och återvinna vår gamla trasiga markis.
Serviceminded! Trevliga att ha att göra med!
Bytte ut markisväv på våra markiser då de börjat gå sönder. Snabb och smidig kommunikation med mejlsvar samma kväll. Genomgående proffsig upplevelse med ett trevligt bemötande och snyggt resultat. Har tidigare även anlitat dem för byte av markismotor, vilket även det gick snabbt och smidigt.
Proffsiga och ett nöje att ha och göra med. Rekommenderas varmt.
Utmärkt arbete, från beställning till montering.
Snabb återkoppling vid förfrågan och så ficka jag en snabb tid för uppdraget. Arbetet utfördes mycket bra.
Jag kan varmt rekommendera Nacka markis & persienn AB. Mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Vi beställde fönstermarkiser. De håller mycket bra kvalité och är riktigt snygga. Vi kommer använda firman igen.
Trevligt bemötande, effektiva och kompetenta samt snabb respons på mail.
Jag blev väldigt trevligt bemött. Persienner i fem fönster. Blev snyggt och snabbt gjort.
Allt funkar som det ska! Ni är duktiga!
Har anlitat dem flera gånger och har alltid varit nöjd.