Nacka markis & persienn AB

Nacka markis & persienn AB

Välkommen till Nacka markis & persienn AB!

I över 40 år har vi levererat och monterat solskydd och persienner i Stockholm med omnejd.
Vi hjälper dig såväl privatperson som företag att hitta den rätta lösningen för dig. Inga uppdrag är för små eller stora för oss.

Hos oss på Nacka markis & persienn AB hittar du alla möjliga typer av markiser och persienner såsom plissegardin, lamellgardin, rullgardin, fönstermarkis, terrassmarkis, balkongmarkis, vertikalmarkis, korgmarkis, sidomarkis, restaurangmarkis med mera.

Kontakta gärna oss om du är intresserad av att få ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom vilken produkt som blir bäst för dig.

Utmärkelser

260 omdömen om Nacka markis & persienn AB

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-24 Verifierad kund
    Mycket snabb leverans av beställda persienner, även snabb och bra montering. Jag är mycket nöjd
    2023-03-19 Verifierad kund
    Punktliga duktiga men lite dyra.
    2023-03-18 Verifierad kund
    Snabb leverans, bra montering och trevlig personal.
    2023-03-16 Verifierad kund
    Jag blev bemött vänligt och nästan omedelbart efter, att jag kontaktade de med e-mail.
    När jag kontaktar något företag, som skall arbete hos mig på huset, väntar jag flera dagar och sedan återkommer jag eller kontaktar jag något annat företag.
    Nacka markis & persienn AB kontaktade mig dagen på efter mitt mail!!!
    Jag har renoverat tre gamla markiser och allt gick fort trots ihärdig snöande.
    Slutligen måste jag konstatera att det var mycket trevlig och positivt bemötande personer från företaget.
    Bohdan Pavlu
    2023-03-16 Verifierad kund
    Bra service allt från snabb återkoppling till inbokad servicetid. Tydligt och enkelt.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Det var trevligt att få ett sms när jag försökte ringa företaget på fredagen, fast då hade de stängt. Snabb återkoppling påföljande vecka. Proffsigt utfört arbete (lagning av persienner). Mycket trevligt bemötande.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Otroligt service inriktade, de kom snabbt och mätte inför beställning och persiennerna var klara på 1 vecka.

När de monterade persiennerna hade jag glömt att plocka undan från fönsterbrädorna, så döm om min förvåning när jag kom hem och såg att allt var i perfekt ordning och persiennerna på plats! :-)
    2023-03-03 Verifierad kund
    Jag tycker att personal på företaget gör sitt yttersta för att få det att funka, då jag behövde göra ett ärende precis innan besök för att ta mått. Personalen är serviceinriktad samt ärlig, tycker jag. Efter montering fanns det tid för att ställa frågor och det kändes inte att personalen behövde stressa iväg någonstans.
    2023-03-03 Verifierad kund
    Vi köpte en terassmarkis. Fint bemötande och snabb service.
    Mycket nöjda.
  • Mekonomen Hemmesta
    skrev om Nacka markis & persienn AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    Proffsigt, snabbt och snyggt! Väldigt ”serviceminded” och trevlig personal. Montering av solskydd på jobbet.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Alltid i tid.
    Perfekta leveranser.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Nacka Markis som gav mycket bra service med snabba svar och trevligt bemötande. Vår nya markis är kanon och vi rekommenderar dem starkt!
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bästa servis! Mycket rekommenderar!
    2023-02-23 Verifierad kund
    Bra bemötande och information om tjänsten. Alla tidsangivelser uppfylldes. Vi är mer än nöjda!. Tjänsten inne bar leverans och uppsättning av persienner.
    2023-02-22 Verifierad kund
    Snabbt svar, besök och montering. Trevliga och proffsiga. Väldigt nöjd med våra nya persienner!
    2023-02-18 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande och snabbt utförande.
    2023-02-10 Verifierad kund
    Alltid snabba att svara och komma ut, hög kvalitet i allt de gör och väldigt trevliga. Lojal och mycket nöjd kund sedan flera år.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Fick hjälp med två nya persienner i min lägenhet och är mycket nöjd med slutresultatet. Vänligt bemötande, snabb återkoppling och bra resultat. Rekommenderas varmt!
    2023-02-08 Verifierad kund
    Toppenbemötande o service vid byte av persienn utfört av Otto.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Proffsigt, noggrannt, trevligt och snyggt. Som alltid när jag specialbeställer skenor från Nacka makis!
    2023-02-08 Verifierad kund
    Jag blev bemött bra av företaget som gjorde ett professionellt arbete med att ta ned min gamla markis och forsla bort den till återvinningen. Det gick snabbt och smidigt. Rekommenderar företaget gärna till andra.
    Mvh Tiina Kruusmägi
    2022-12-26 Verifierad kund
    Allt från första kontakten till utfört jobb var över förväntan. Jag är så nöjd med mina persienner. Rekommenderas varmt!
    2022-12-20 Verifierad kund
    Mycket snabb återkoppling och likaså installation.
    Trevligt och proffesionellt bemötande.
    Köpte mörkläggningsgardiner till sovrum.
    Företaget överträffade förväntningarna.
    2022-12-08 Verifierad kund
    Snabb service. Trevlig personal
    2022-12-07 Verifierad kund
    Professionell hantering genom hela processen inklusive installation
    Utmärkt!
    Otto gör ett mycket bra intryck och levererar det han lovat
    Berndt
    2022-11-25 Verifierad kund
    Utmärkt trevligt bemötande och väl utfört arbete vid beställning och montering av plisségardiner!
    2022-11-13 Verifierad kund
    Mycket bra! Snabb leverans och montering. Rekommenderas!
    2022-11-10 Verifierad kund
    Beställde persienner, fick snabb återkoppling och montering samt trevligt bemötande, är mycket nöjd.
    2022-11-03 Verifierad kund
    Köpte ny "volang" till befintlig markis.
    Vänligt och proffsigt bemötande, montören kom på avtalad tid och resultatet blev bra.
    Priset var något högre än konkurrentens.
    2022-11-02 Verifierad kund
    Bra bemötande och god service och snabbt utfört arbete
    2022-10-26 Verifierad kund
    Jag fick ett väldigt bra bemötande av nacka markis snabbt och bra utfört jobb vi bytte alla persienner i lägenheten
    2022-10-26 Verifierad kund
    Snabb och bra service och trevligt bemötande!
    Vi bytte till nya, snygga persienner.
    Vi är mycket nöjda med Nacka markis & persienn AB.
    De har gjort andra jobb åt oss tidigare, och det har alltid fungerat mycket bra.
    2022-10-24 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och socialt. Höll tiderna de skulle komma och levererade i tid.
    2022-10-09 Verifierad kund
    Mycket bra service och trevligt bemötande. Kommer på utsatt tid.
    2022-10-05 Verifierad kund
    Ett trevligt bemötande och ett bra arbete.
    Bytte ut flera trasiga persienner.
    2022-09-23 Verifierad kund
    Smidigt och trevligt. Vet inte om jag kan komma upp i 30 tecken för att beskriva det bättre än så.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Bra och snabb leverans och installation.
    2022-09-17 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och snabb återkoppling via mail. Mycket nöjda med montering och leverans tidigare än utlovat. Faktura enligt lämnad offert. Rekommenderas!
    2022-09-17 Verifierad kund
    Andra gången vi köper markiser av Nacka Markis och persienn. Lika nöjd som första gången. Utmärkt hantering från beställning till montering.
    2022-09-14 Verifierad kund
    Telefonbemötandet var såväl god som inriktad mot mina kund behov. God kvalitet på materialet och levererat i tid.
  • Gunnar L
    skrev om Nacka markis & persienn AB
    2022-09-08 Verifierad kund
    Trevlig service och bra produkter. Men höga priser och bitvis lite luddiga prisformuleringar. Begär komplett offert inklusive allt via mail.
    2022-09-06 Verifierad kund
    Bra bemötande och väl utfört arbete.
    2022-09-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Snabb och proffsig leverans.
    2022-09-01 Verifierad kund
    Nacka Markis & Persienn AB gav snabb och tydlig återkoppling om leverans och service.

Företaget visade prov på pålitligt och trevligt bemötande.

Produkt och tjänst är av hög kvalitet.

Tack!
    2022-08-30 Verifierad kund
    De var trevliga och gjorde ett bra jobb. Vi är mycket nöjda med de nya persiennerna.
    2022-08-27 Verifierad kund
    Trevligt bemötande både i korrespondens och på plats.
    2022-08-22 Verifierad kund
    Mycket proffsigt från början till slut! Snabbt svar på offertförfrågan, snabb leveranstid med tanke på att det var mitt i sommaren, snabbt och snyggt utfört arbete till ett bra pris (jag beställde balkongmarkis, fönstermarkis samt persienner till samtliga fönster). Högsta betyg när det gäller kundkontakt och bemötande, mycket trevliga att ha att göra med. Jag skulle utan tvekan anlita dem igen!
    2022-08-19 Verifierad kund
    Beställde markis och montage 2019 som blev stoppad av brf:s styrelse. Ny kontakt i slutet av våren 2022 efter att styrelsen hade ändrat sig. Nacka m&p hade kvar offerten. Inga problem att återuppta det påbörjade samarbetet Bra kontakt. trots en del yttre störningar. Nacka m&p har varit mycket följsamma och lätta att samarbeta med. Markisuppsättningen gick mycket bra trots vissa svårigheter pga husets utformning. Mycket trevliga hantverkare.

Nacka markis & persienn AB rekommenderas starkt!
    2022-08-17 Verifierad kund
    Blev mycket väl bemött. Nacka Markis & Persienn levde definitivt upp till mina förväntningar.
    2022-08-14 Verifierad kund
    Snabb och proffsigt bemötande samt smidig montering av persiennerna.