Nacka markis & persienn AB

• BadgeEightYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.9

Välkommen till Nacka markis & persienn AB! I över 40 år har vi levererat och monterat solskydd och persienner i Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig såväl privatperson som företag att hitta den rätta lösningen för dig. Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Hos oss på Nacka markis & persienn AB hittar du alla möjliga...

539 omdömen om Nacka markis & persienn AB

Sedan starten hos Reco 2019

Represtntant Bil & Motorteknik
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Grabbarna är trevliga samt gav de en bästa tänkbara service. Detta speciellt mot bakgrund av att de tog sig an mitt problem trots att tid egentligen inte fanns. Grabbarna åtgärdade mitt problem .genom av skaffa fram och byta en motor till min terassmarkis. Detta trots ytterst svåra förhållanden. De bara fixade samt var trevliga. Allt till en rimlig kostnadkostnad.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Carl H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

är så nöjd med grabbarna på nacka markis, bra återkoppling snygg installation, lämnade med en bra genomgång och snyggt och städat.

Karl F
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Nacka markis har en mycket bra och snabb service.

Louise T
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabbt och enkelt! Utmärkt kommunikation och trevliga hantverkare. Kommer rekommendera till mina grannar.

Åsa F
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Från första samtalet tills att markiserna var på plats så fick vi ett så bra och trevligt bemötande. Så trevliga och proffsiga och snabba. Det blev så bra med markiserna. Vi är så glada att vi valde Nacka markis och persienn AB.

Eric W
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Väldigt nöjd, bra service och professionellt utfört arbete.

Karin D
Skrev om Nacka markis & persienn AB

De va kunniga och gav ett trevligt bemötande

Hans B
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevlig och proffsig hjälp från första mötet och montering och hjälp med elinstallation

Studio A

trevliga, god service!

Martin B
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabba, lätta att ha kontakt med. Flexibla.

Stina B
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Klar och tydlig process. Bra resultat!

Nicklas M
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Vänligt mottagande och bra vägledning vid produktval. Jag köpte en R1800 terassmarkis. De kom på angiven tid och monterade markisen snabbt och effektivt. Professionellt rakt igenom.

Rasid B
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Professionella, kunniga, trevliga killar. Starkt rekommenderat.

Ellen R
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevliga, professionella och rimlig leveranstid inklusive installation. Vi är jättenöjda!

Kristina N

Punktliga, professionella, trevliga

Erika Maria S
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Lätt att få kontakt, trevligt bemötande och snyggt utfört jobb!

Anders N
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Återkopplar är snabba och trevliga. Hittar lösningar

Roland H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Från första kontakten har allt fungerat mycket bra. Köpte lameller till ett fönster. Rekommenderar dem gärna till andra

Sven J
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabbt och bra jobb. Mycket trevligt upträdande.

Gunvor T
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevligt och proffsigt bemötande.Snabbt agerande och löste mitt problempå ett bra sätt.Rimligbetalnimg. Ett företag som jag gärna rekommenderar till andra Nöjd kund

Per H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Mycket bra service, vi fick hjälp trots att det var svårt att få tid till jobbet!

Anita M
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabb och bra hjälp - jätteviktigt i min situation med försäljning framför mig. BRA att få uttrycka med ord. Tack för det! De där löjliga fem rundlarna irriterar bara. Sluta med dem. Ni får ingen bra info av dem! Vänligen Christina M

Birgitta Elisabet H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Bra service från början till slutleverans. Bra bemötande. Fick stort förtroende Kan verkligen rekommendera dem Tack Birgitta

Thomas S
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Otroligt smidigt från första kontakt till färdigmonterade markiser. Trevligt bemötande och kompetent personal.

Mikael J
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Otroligt proffsigt och bra service och resultat. Vi är mer än nöjda.

Eva S
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabb leverans, trevlig och proffsig personal. Vi är mycket nöjda med jobb och resultat, vilket var utbytt tyg på en markis och en ny kasett med Somfymotor för ett större fönster. Rekommenderas.

Ulla S
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevligt bemötande och snabb leverans vid köp av persien till kökfönster där tidigare gått sönder

Nacka A

Jättebra service! Rekommenderar varmt

Anna S
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Rekomenderar varmt Nacka markis och persienn. Återkopplar alltid i tid, fullständig service och bra produkter. Vi är supernöjda med köp av både markiser och persienner.

Eric Håkan L
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Bra service och snabb leverans 😊

Annelie N
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Toppen, trevlig kontakt och relativt snabb leverans!

Isabella F
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevligt bemötande. Snabb leverans,proffsigt gjort och bra pris. Rekommenderas!

Karin H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabb och kompetent kille Kan varmt rekommenderas

Torbjörn R
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Svarar snabbt, kompetenta, gör ett bra jobb

Lars Robert P
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Mycket trevligt bemötande, bra info innan köp av Zipscreen med motor. Leverans som utlovat. Kan varmt rekommenderas.

Harri N
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Mycket fint arbete. Bra kommunikation. Bra kostnadsbild. Vi rekommenderar Nacka Markis och Persienn AB

Zlatica D
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Snabb och bra resultat med byte av trasig markis

Kjell E
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Professionella, trevliga och snabb service Rekommenderas starkt

Per-Olof L
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Proffsigt bemötande och leverans på utsatt tid

Lars B
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Toppen. Fixade min trasiga persienn. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas.

Eva Britt M
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Positiv kontakt. Flexibel avseende bokning för hembesök. Fick hjälp att reparera tre persienner. Snabbt och prisvärt.

Bengt A
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Smidigt, trevligt, kunnigt och rätt gjort..

Anton J
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Kanonjobb från Nacka Markis och persienn, jättebra kommunikation, blixtsnabb leverans och installation. Kan varmt rekommenderas!

Margareta H
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Bara företag som både reparerar och säljer nya persienner, markiser och annat! Rekommenderar starkt. Väldigt service orienterade.

Arne A
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Vi fick bra kontakt och hade en ordentlig genomgång av vårt behov inkl uppmätning av storlek. Leveransen kom som utlovat och monteringen gick utan problem. Lite svårt att få kontakt med företaget och att få se sortimentet.

Åsa M
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Trevlig, bra och tillmötesgående service med snabb och effektiv leverans.

Nils F
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Bra service och installation. Kort leveranstid

Malin Elisabeth T
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Bra bemötande och snabba att svara, och att komma och kolla vår trasiga persienn. Även snabba att komma och sätta upp en ny persienn när den kommit. Trevliga och proffsiga. Kommer att anlita igen!

Gertrud R
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Fick snabb återkoppling om tjänsten att installera två stycken persienner. Kompetent och artig hantverkare som genomförde installationen effektivt och proffsigt. Kommer att anlita företaget igen (när jag sparat ihop mer pengar) för ännu en installation till resterande fönster.

Dan E
Skrev om Nacka markis & persienn AB

Lätt att få kontakt med, trevlig , håller tider professionellt jobb (Plissegardiner) Bra jobbat. Rekommenderas.