Alla kategorier Mataffär Östergötland Linköping Netto Linköping

Netto Linköping

Drottninggatan 23, 582 25 Linköping — Visa karta

3.7 i betyg av 15 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 15 kunder tycker om Netto Linköping

 • Dannyboi
  Dannyboi skrev om Netto Linköping
  Det som är bra med Netto (det kanske enda som är bra?) är priserna. Det ÄR faktiskt billigt, man kan verkligen fynda. Dock hittar man inte alla livsmedel man söker, med andra ord en affär som är ett bra komplement till andra affärer..
  gillar detta
 • Elli B
  Elli B skrev om Netto Linköping
  Jag gillade inte alls Netto när jag var där för första gången. Saker ligger huller om buller, affären är rätt osorterad och frukt och grönt-hörnan är inte alltid fräsch. Men det finns något charmigt med stället ändå. Det varor man väl hittar har ofta ett väldigt bra pris och det är en skön mix av studenter, nysvenskar och pensionärer där. Jag har börjat att trivas på stället.
  gillar detta
 • Dario L
  Dario L skrev om Netto Linköping
  Netto är en mycket bra livsmedelsbutik som har ett stort utbud på så gott som allt. Du hittar inte bara livsmedel här, du kan också se till att skaffa dig tekniska apparater som t.ex. en MP3 eller köpa gott godis.
  gillar detta
 • Albin J
  Albin J skrev om Netto Linköping
  Netto är butiken med stort B för dig som är student! Varor med hög kvalité till förmånliga priser. Mjölkprodukter, grönsaker och annat som annars är rätt dyrt finns här att tillgå till kanonpriser. Plus också till läget på Drottninggatan i stadens centrum.
  gillar detta
 • Evelina E
  Evelina E skrev om Netto Linköping
  En av de absolut mest prisvärda matvarubutikerna i Linköping med ett stort utbud av frukt och grönt! Alltid bra erbjudanden och alltid fylld med sådant man inte visste att man behövde, från korgar och kammar till extra stora kakor med choklad. Extra plus för det centrala läget - kan det bli bättre!
  gillar detta
 • Stina B
  Stina B skrev om Netto Linköping
  Netto är en mataffär med toppen priser. Det finns väl vissa brister i utbudet, men det övervägs av de fantastiska priserna på de varorna som de har. Det finns speciellt mycket godis till bra pris, men det finns även mycket grönsaker och andra råvaror.
  gillar detta
 • Maria c
  Maria c skrev om Netto Linköping
  Netto är räddningen när det börjar eka i plånboken! De har kanske inte det största utbudet av varor i stan, men det är väl värt att svänga förbi och handla alla basvaror där. Det kan inte bli billigare än på netto.
  gillar detta
 • Per L
  Per L skrev om Netto Linköping
  En mataffär som till mestadels säljer lågprisvaror och är inriktat mot lågprissegmentet. De erbjuder ett begränsat utbud av mat; absolut inte i klass med ICA MAXI, Coop Forum eller liknande butiker men ändå bättre än den lokala kvartersbutiken. Om man är ute efter mer än basvaror bör man gå till en annan butik.
  gillar detta
 • David S
  David S skrev om Netto Linköping
  Netto - guldgruvan för studenter! Utbudet är inte det bästa, inredningen i lokalen lär inte få något designpris, och köerna är lite väl långa ibland. Men det är billigt! Kortfattat så är det en riktigt bra affär för att inhandla basvaror som kött/kyckling, frukt, grönsaker och konserver, men vill man ha mer än ett märke att välja på eller söker annat än basvaror bör man åka någon annanstans.
  gillar detta
 • Johanna B
  Johanna B skrev om Netto Linköping
  Affären är lite sliten, lite längre köer än andra matbutiker, men här är det billigt! Svenska varor som felix, kronfågel m.m. men till ett lägre pris. De har inte allt så man får kompletera. Det finn tre flaskor ketchup t.ex. En bllig, en heinz och en felix. Inte olika storlekar. Frukt och grönt är mycket billigare, dock är de dåliga på kryddor.
  gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Netto Linköping
  Netto netto netto, vad skulle man göra utan netto? Mitt i stan på behagligt cykelavstånd från de flesta ställen, ett mastodontutbud på billiga grönsaker som gör oss veggisar lyckliga i själen och framförsallt såklart PRISET! Netto gör det möjligt för oss studenter att faktiskt få äta ok mat även den 23:e och 24:e. Utbudet är naturligtvis inte det bästa i stan men priset väger upp detta och att bashandla på netto är oslagbart!
  gillar detta
 • Rasmus J
  Rasmus J skrev om Netto Linköping
  Netto i Linköping är en ganska liten butik. Det märks på utbudet. Och kvalitén på grejerna är inte alltid den bästa. Men det är ju inget som någon som handlar på netto inte vet om. Det bästa är ju självklart priset, som ligger en bra bit under andra centrala mataffärers. Skulle de haft en lite fräschare frukt/grönsaksavdelning skulle den fått en fyra. nu hamnade den snäppet under.
  gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Netto Linköping
  Jag handlar ofta på Netto. Det känns fräscht eftersom det alltid är folk där och det blir en väldig genomströmning på varorna, specieellt grönsaker. De har bra priser på i stort sett allt, det enda är att det inte alltid finns allt som man vill ha, men det går alltid att lösa! Perfekt ställe att handla godis, snacks o läsk på. Även basvaror och färskt och grönt!
  gillar detta
 • Pascal S
  Pascal S skrev om Netto Linköping
  Mycket billig mat, relativt stort sortiment.
  gillar detta
 • Malin P
  Malin P skrev om Netto Linköping
  En bra lågprisbutik där man alltid hittar det viktigaste i form av mat och andra livsmedel. Bra ställe att handla på om man har det lite knapert i kassan (vilket man ofta kan ha som student), och man har nära dit om man bor i innerstaden eller däromkring.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Drottninggatan 23, 582 25 Linköping
Kategorier