Alla kategorier Mataffär Västra Götaland Göteborg Netto Odinsgatan

Netto Odinsgatan

Odinsgatan 6, 411 03 Göteborg — Visa karta

1.3 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Netto Odinsgatan

 • I
  I skrev om Netto Odinsgatan
  Butiken är som andra skrivit ostädad och oordnad. Prismärkningen, framför allt i frysdisken, saknas ofta och när man frågar personalen om något så får man i princip aldrig ett vettigt svar, de verkar inte ha bättre koll på var saker och ting finns än vad kunderna har. En särskilt märklig sak är att varorna som står med i Nettos reklamblad ofta saknas, eller så finns de någonstans, fast ingen har talat om för personalen var.

  Sammanfattningsvis: Om någon är i närheten av butiken och håller på att svälta ihjäl, så kan det vara en hyffsad nödlösning att gå in och köpa något. Men i normalfallet bör Netto på Odinsgatan Undvikas!
  gillar detta
 • Johannes S
  Johannes S skrev om Netto Odinsgatan
  Ostädad affär, ständig kö, brist på basvaror och allmänt kaos som råder.
  Personalen är allt annat än charmiga och tillmötesgående.
  Läget är bra och den enda lite större affären i området vilket är enda anledningen till att man behöver handla där ibland.
  gillar detta
 • Magnus K
  Magnus K skrev om Netto Odinsgatan
  Ostädat, dålig service, kaotiska kassor med långa köer. Jag tycker i och för sig att en del i personalen försöker vara tillmötesgående. Enda stora plusset är de låga priserna. Tyvärr är allt detta sammantaget symptomatiskt för Netto.
  gillar detta
 • maestO w
  maestO w skrev om Netto Odinsgatan
  Affären har ett bra läge vilket är ett plus. Sortimentet är däremot katastrof, litet och med få varumärken. Frukt och grönt-avdelningen är horibel och framme vid kassan finns i princip alltid ett skrotupplag av luftmadrasser, skruvdragare och de mest bisarra varor man kan tänka sig. Personalen är ALLTID otrevlig och besvärad, trots att kassarna finns hos kassören frågar de inte om man vill ha en, inte ens ett hej kostar de på sig! Fasen vet om det är så billigt heller, de få kronor jag må spara betalar inte för att det luktar illa i butiken och att man känner sig som att man är i forna sovjet och handlar. Illa!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Odinsgatan 6, 411 03 Göteborg
Kategorier