Nettoflytt

nettoflytt.se
  • BadgeEightYears
4.9
Call 0101-73 37 33 Share

Välkommen till Nettoflytt! Vi har arbetat med flyttjänster och transport sedan 1989 och har därför lång och gedigen erfarenhet av branschen. Vi på Nettoflytt hjälper dig med företagsflytt, bohagsflytt, dödsbo, magasinering, flyttstäd, flyttpackning, frakt, bud, källarröjning m.m. Vi jobbar i hela Sverige. Vår personal är...

623 omdömen om Nettoflytt

Sedan starten hos Reco 2019

Ann-Christin K
Wrote about Nettoflytt

Supertrevliga killar ! Med gott humör löste dom alla mina problem med min flyttning. Mycket prisvärt!

Svar från Nettoflytt

Hej Ann-Christin, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med flytten och att vårt team kunde göra processen smidig och positiv för dig. Vi strävar alltid efter att leverera service med gott humör och hög kvalitet, så det betyder mycket att du uppskattar det. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt 🚛

Lennart S
Wrote about Nettoflytt

Snabb och perfekt service som hjälpte mig vid akut problem

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Lennart! Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig snabbt när du behövde det som mest. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden – vi finns här för dig! Vänliga hälsningar, Nettoflytt 🚚

Tove B
Wrote about Nettoflytt

Mycket nöjd. Trevligt bemötande, effektiva och varsamma med mina grejer.

Svar från Nettoflytt

Hej Tove, Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och hur vi hanterade din flytt. Vi strävar alltid efter att vara effektiva och samtidigt ta väl hand om kundernas ägodelar, så det är extra roligt att du upplevde det. Tack för förtroendet – och varmt lycka till i ditt nya hem! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Sammy John Michel Junior C

Stort tack till Nettoflytt för en riktigt imponerande insats! De löste flytten av ett 300 kg tungt spabad smidigt och professionellt, i perfekt samarbete med MKT Transport och en 28 meters kranbil. Allt gick tryggt, effektivt och utan problem. Rekommenderas varmt!

Svar från Nettoflytt

Hej Sammy, Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår insats. Flytten av spabadet var verkligen ett spännande uppdrag, och vi är glada att allt gick smidigt och säkert. Samarbetet tillsammans med MKT Transport fungerade utmärkt, och det känns extra roligt att du uppskattade både planeringen och genomförandet. Tack för ditt förtroende och din rekommendation – du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Kent I
Wrote about Nettoflytt

Lätta att få tag ringer snabbt tillbaka. Tillmötesgående och gör ett bra jobb.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Kent! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattade vår tillgänglighet och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att kunna göra flytten så smidig som möjligt. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Teresia P
Wrote about Nettoflytt

Det fungerade supersmidigt med bärhjälp!

Svar från Nettoflytt

Tack snälla Teresia för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade supersmidigt med bärhjälpen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Yvonne D

Superduktig personal. Kan varmt rekommendera Nettoflytt

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Yvonne! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår personal och din flytt. Din rekommendation betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Monica H
Wrote about Nettoflytt

Hjälp med inflyttning och därmed bärande av för tungt packade lådor och otympliga möbler uppför tre långa, jobbiga trappor. Otroligt snabbt och smidigt. Därtill lika trevliga och STARKA! Rekommenderas lika starkt.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för dina fina ord, Monica! 🌟 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med din inflyttning och att allt gick snabbt och smidigt trots de tuffa trapporna. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både vårt arbete och vårt bemötande. Tack för din rekommendation – du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! 😊 Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Endré B
Wrote about Nettoflytt

Snabbt, pålitligt och flexibelt.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Endré! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde vår flyttjänst som snabb, pålitlig och flexibel. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Petra N
Wrote about Nettoflytt

Mycket trevlig och tillmötesgående personal som arbetade oerhört snabbt. Kändes tryggt och bekvämt i deras sätt att möta kunden på. Vid framtida behov kommer jag med säkerhet att anlita dem igen. Tack!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Petra för dina fina ord! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service och att du kände dig trygg genom hela flytten. Vårt mål är alltid att arbeta effektivt samtidigt som vi ger ett trevligt och personligt bemötande. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags – vi hjälper dig gärna i framtiden också! Tack för förtroendet och lycka till i ditt nya hem! 😊 /Nettoflytt

Lisbeth J
Wrote about Nettoflytt

lyttfirma! Allt från bokning till genomförande fungerade smidigt och professionellt. Personalen var punktlig, trevlig och hanterade mina saker med stor omsorg. Flytten gick snabbt och utan några problem, vilket verkligen minskade stressen.

Svar från Nettoflytt

Stort tack, Lisbeth, för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hela processen – från bokning till genomförande. Vårt mål är alltid att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt, så det betyder mycket att du uppskattade både vår punktlighet, service och omsorg om dina saker. Tack för att du valde Nettoflytt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!

Omar E
Wrote about Nettoflytt

Vi har anlitat Nettoflytt för tredje gången nu och vi är lika imponerade varje gång ! Hela flytten flöt på otroligt smidigt från start till slut. Teamet var väldigt trevliga, jobbade strukturerat och höll ett bra tempo utan att tumma på kvaliteten. De var noggranna med packningen och behandlade våra saker med stor omtanke. Alla saker kom fram hela. Det gick snabbt, kändes tryggt och var helt enkelt en väldigt bra upplevelse rakt igenom Vi kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha en enkel och pålitlig flytt!

Svar från Nettoflytt

Tack så jättemycket för dina fina ord, Omar! Det betyder verkligen mycket för oss att ni väljer Nettoflytt gång på gång – och att ni är lika nöjda varje gång. Vi är glada att höra att flytten upplevdes som smidig, trygg och välorganiserad från start till slut. Vårt mål är alltid att arbeta effektivt utan att tumma på kvalitet eller omtanke, så det är extra roligt att det märks och uppskattas. Stort tack för din rekommendation och för förtroendet – vi hjälper er gärna igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt 🚛

Peter A
Wrote about Nettoflytt

Trevliga ”flyttgubbar” (sorry) och snabbt och smidigt gick det utan några som helst problem

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Peter! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med flytten och att allt gick snabbt och smidigt. Våra “flyttgubbar” (vi tar det som en komplimang 😉) gör alltid sitt bästa för att leverera en trygg och effektiv service. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver hjälp i framtiden! 🚚

Agnetha G
Wrote about Nettoflytt

Mycket service för pengarna! Tillmötesgående och lyhörd personal. Kommer att anlita igen.

Svar från Nettoflytt

Stort tack, Agnetha, för dina fina ord! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att du uppskattade både servicen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen genom hela flytten. Du är varmt välkommen att anlita oss igen när det blir dags – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Louise Å
Wrote about Nettoflytt

Bara superlativ om Nettoflytt. Nettoflytt stod för en hjälteinsats när vi inte kunde få upp vår soffa, varken via stor hiss eller trappor. Löste situationen snabbt och kreativt genom att ta in soffan vi en lift. En otrolig prestation och insats. De vände ett mardrömsscenario med bravur och med ett leende på läpparna. De är serviceminded, ordentliga, kreativa och pålitliga. Nettoflytt rekommenderas starkt!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Louise för dina fantastiska ord! 🙏 Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa till i en utmanande situation och att allt löste sig på bästa sätt. Att få vända ett stressigt moment till något positivt är precis det vi strävar efter varje dag. Din uppskattning betyder mycket för hela teamet på Nettoflytt – och det var ett nöje att få hjälpa er! 😊 Varmt tack för förtroendet och den fina rekommendationen! Med vänliga hälsningar Nettoflytt

Gunilla G
Wrote about Nettoflytt

Fick ett mycket trevligt bemötande. Dom fixade det på nolltid.

Svar från Nettoflytt

Hej Gunilla, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och hur snabbt flytten gick. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder, så din feedback betyder mycket för oss. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt 🚛

Pelle F
Wrote about Nettoflytt

Fantastiska killar hela gänget under samtliga insatser och jag kan starkt rekommendera Nettoflytt. De har gjort helt fantastiska insatser. De är mycket trevliga och utför mycket professionellt arbete. De kan utan vidare bli mina personliga kompisar. De kommer alltid i tid. Är effektiva. De har utfört arbete åt vänner till mig och mina vänner tycker så mycket om Nettoflytt männen. En super positiv upplevelse varje gång.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för dina fantastiska ord, Pelle! 🙏 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är så nöjd med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg, smidig och professionell flyttupplevelse, så det gläder oss enormt att vi kunnat leva upp till dina förväntningar – varje gång. Extra roligt att höra att även dina vänner varit nöjda med oss, och att du uppskattar både vår punktlighet och vårt bemötande. Sådana omdömen motiverar hela teamet att fortsätta göra vårt bästa! Du är alltid varmt välkommen...

Agneta E
Wrote about Nettoflytt

Andra gången jag anlitar Nettoflytt och jag är lika nöjd som sist! Snabbt, bra pris och mycket trevlig personal. Serviceminded och omtänksamma om alla super tunga jobbiga möbler. Även snabb återkoppling på frågor via mail/tele. Bästa flyttfirman! Agneta, Limhamn

Svar från Nettoflytt

Stort tack för dina fina ord, Agneta! 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att du valde Nettoflytt igen och att du är lika nöjd denna gång. Vi är glada att kunna hjälpa till och att både servicen och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Nettoflytt 🚚

Maria L
Wrote about Nettoflytt

Snabba och pålitliga! Vi är supernöjda

Svar från Nettoflytt

Tack så mycket för din fina recension, Maria! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och att du upplevde oss som snabba och pålitliga. Det betyder mycket för oss på Nettoflytt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vårt arbete. Stort tack för förtroendet och du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Hälsningar/ Teamet hos Nettoflytt

Kamilla O
Wrote about Nettoflytt

Sjukt bra service. Mycket trevliga och väldigt snabba. Kommer rekommendera Nettoflytt till andra också 👍

Svar från Nettoflytt

Tack så mycket för din fina recension, Kamilla! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att vara både snabba, trevliga och effektiva. Stort tack för att du rekommenderar Nettoflytt – du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! 🚚 Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt 🚚

Sebastian D
Wrote about Nettoflytt

Hej Nettoflytt gjorde ett utmärkt arbete. Personalen hanterade alla möbler varsamt och professionellt, och bemötandet var både trevligt och serviceinriktat. Vi vill rikta ett stort tack för ett väl utfört arbete. Vi rekommenderar dem varmt! Hälsningar Marwa & Sebastian

Svar från Nettoflytt

Hej Marwa & Sebastian, Stort tack för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att skriva en recension. Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både flytten och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar Nettoflytt! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt 🚚

Rebecka N
Wrote about Nettoflytt

Jag anlitade Nettoflytt i Malmö när jag skulle flytta, och jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Flyttkillarna var punktliga, professionella och väldigt effektiva. De hanterade mina saker försiktigt och arbetade snabbt utan att stressa. Kommunikationen innan flytten fungerade också jättebra, och allt gick smidigt från början till slut. Det märks att de har erfarenhet och verkligen bryr sig om sina kunder. Jag kan absolut rekommendera Nettoflytt till alla som behöver en pålitlig flyttfirma i Malmö!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Rebecka för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med din flytt och att allt fungerade smidigt från början till slut. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både kommunikationen, punktligheten och hur våra flyttkillar hanterade dina saker. Vi strävar alltid efter att göra flytten så enkel och trygg som möjligt för våra kunder, så din rekommendation värmer verkligen. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver flytthjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt

Jasmine L
Wrote about Nettoflytt

Jag vill verkligen tacka personalen hos Nettoflytt för den omsorg och omtanke, dem hjälpte familjen med att tömma en anhörigs dödsbo i Malmö. Jag kan verkligen rekommendera denna flyttfirma i Malmö för dig som vill anlita proffs, ett företag som bryr sig och sätter kunden i fokus. Jag kommer verkligen anlita Nettoflytt igen samt kommer jag fortsätta rekommendera dem.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva ett så uppskattat omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår hjälp. Vi är väldigt glada att vi kunde stötta er i en svår stund och hjälpa till med tömningen av dödsboet i Malmö på ett sätt som kändes tryggt och respektfullt. För oss på Nettoflytt är det viktigt att alltid visa omtanke och sätta kunden i fokus. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt

Elisa H
Wrote about Nettoflytt

Jätte fina och snälla och hjälpsamma 10/10, kommer definitivt höra av mig till er nästa flytt!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Elisa för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med flytten och vår service. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig och trygg som möjligt för våra kunder. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen nästa gång det är dags att flytta – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Anders B
Wrote about Nettoflytt

Vi har flyttat med Nettoflytt nyligen. Först till ett mellanboende med en del bohag magasinerat för att senare få samtliga sakerna lämnade till den nya bostaden. Båda gångerna har det funnit flexibilitet kring tid och upplägg och alltid med snabb respons, energi och lösningsorientiering i all kommunikation. Guld värt när vi hade så mycket att tänka på samtidigt och stressen kring en flytt! I mitt jobb som fastighetsmäklare så hör och ser jag mycket om olika flyttfirmor hanterar mina kunders flyttar och de som använt Nettoflytt har alla varit nöjda. Rekommenderar starkt denna flyttfirma!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Anders för din fantastiska och utförliga recension! 🙏 Det betyder mycket för oss att få vara en del av er flyttresa – särskilt när det gäller både mellanboende, magasinering och slutleverans. Vi vet hur mycket som ska klaffa vid en flytt, och därför är flexibilitet, snabb återkoppling och lösningsfokus något vi alltid prioriterar. Att höra att det uppskattades i en stressig period värmer verkligen. Extra roligt är det att få ditt förtroende även i din roll som fastighetsmäklare. Att både du och dina kunder rekommenderar...

Magnus B
Wrote about Nettoflytt

Mycket bra. Trevliga, proffsigt och försiktiga

Svar från Nettoflytt

Stort tack Magnus för din fina recension! 🙏 Vi är väldigt glada att höra att du upplevde flytten som mycket bra och att du tyckte vi var trevliga, proffsiga och försiktiga. Det är precis så vi vill att en flytt med Nettoflytt ska kännas – trygg, smidig och professionell från start till mål. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! 🚛 Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Isac T
Wrote about Nettoflytt

Hur bra och trevlig som fan fast han är arab grek

Svar från Nettoflytt

Stort tack Isac för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙏 Vi är väldigt glada att du är nöjd med flytten och att du upplevde oss som trevliga och professionella. På Nettoflytt är vårt mål alltid att leverera trygg, smidig och kvalitativ service – oavsett uppdrag. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛

Leta O
Wrote about Nettoflytt

Vi anlitade NettoFlytt och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakt till sista kartongen var allt smidigt, professionellt och välorganiserat. Personalen var trevlig, punktlig och arbetade effektivt samtidigt som de var väldigt försiktiga med våra möbler och tillhörigheter. Det märktes att de hade stor erfarenhet – allt packades och transporterades tryggt utan några skador. Dessutom höll de tidsplanen och det pris vi kom överens om, vilket vi verkligen uppskattar. Vi kan varmt rekommendera den här NettoFlytt...

Svar från Nettoflytt

Stort tack, Leta, för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med hela flytten – från första kontakt till sista kartongen. Vårt mål är alltid att erbjuda en smidig, trygg och professionell flytt, där både noggrannhet och effektivitet står i fokus. Att du upplevde oss som trevliga, punktliga och försiktiga med dina möbler betyder verkligen mycket för oss. Vi är också väldigt glada över att du uppskattar att vi höll både tidsplan...

Jonasz W
Wrote about Nettoflytt

Otroligt bra firma! Professionella, snabba och väldigt noga med saker som ska flyttas, hjälpsamma och kreativa med att hitta lösningar till alla problem som kommer upp under flytten. Kommer rekommendera de till alla som ska flytta!

Svar från Nettoflytt

Stort tack Jonasz för dina fantastiskt fina ord! 🙏 Det betyder mycket för oss på Nettoflytt att du är nöjd med din flytt. Vi strävar alltid efter att vara professionella, effektiva och noggranna – samtidigt som vi gör allt vi kan för att hitta smidiga lösningar när oväntade situationer uppstår. Att du vill rekommendera oss vidare är det bästa betyget vi kan få. Tack för förtroendet och för att vi fick hjälpa dig med din flytt! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛

Almir O
Wrote about Nettoflytt

Vi skulle flytta från en trea till en fyra inom samma gård och trodde att vi hade planerat allt i minsta detalj – men oj vad vi hade fel! Som tur var anlitade vi denna fantastiska flyttfirma. Inte nog med att de skötte själva flytten smidigt och professionellt, de hjälpte oss även med packningen när vi insåg att tiden inte riktigt räckte till. Allt gick dessutom snabbare än beräknat, vilket var en enorm lättnad för oss. Vi är så tacksamma för all hjälp, ert engagemang och ert fina bemötande. Stort tack – vi kan varmt rekommendera er!

Svar från Nettoflytt

Stort tack, Almir, för dina fantastiska ord! 🌟 Det betyder verkligen mycket för oss på Nettoflytt att höra att ni är nöjda med både flytten och packhjälpen. Vi vet hur lätt det är att underskatta tiden inför en flytt – även när man planerat noggrant – så vi är glada att vi kunde finnas där och avlasta när det behövdes som mest. Att allt dessutom gick snabbare än beräknat gör oss extra glada att höra! Vårt mål är alltid att leverera en smidig, trygg och professionell flytt med ett personligt bemötande. Tack för ert förtroende...

Elina B
Wrote about Nettoflytt

Mycket smidiga, trevliga och snabba. Är jättenöjd med Nettoflytt och kommer att välja dem igen! 🌟

Svar från Nettoflytt

Tack snälla Elina! 🌟 Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd med din flytt. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig, trygg och effektiv som möjligt, så dina ord gör oss väldigt glada. Du är varmt välkommen att anlita oss igen när det är dags – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Jesper R
Wrote about Nettoflytt

Smidigt, snabbt och med ett trevligt bemötande.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för dina fina ord, Jesper! Vi är glada att höra att du upplevde flytten som smidig och snabb samt att du kände dig väl bemött. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Nettoflytt

Dean D
Wrote about Nettoflytt

Flytten gick snabbt och smidigt! Grabbarna var suveräna och trevliga. Kan verkligen rekommendera Nettoflytt till andra som skall flytta.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Dean! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde flytten som snabb och smidig och att du var nöjd med vårt team. Din rekommendation betyder mycket för oss – varmt tack för förtroendet och för att vi fick hjälpa dig med din flytt! Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden.

Lina K
Wrote about Nettoflytt

Bästa flytthjälpen! Snabb, smidig, prisvärd och trevlig upplevelse.

Svar från Nettoflytt

Tack snälla Lina för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med flytten och att du upplevde tjänsten som snabb, smidig och prisvärd. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver flytthjälp i framtiden. Allt gott / Nettoflytt

Tomas H
Wrote about Nettoflytt

Mycket snabba och, vänliga. Varsamma med alla saker. Toppenbra, helt perfekt. Tomas

Svar från Nettoflytt

Stort tack Tomas för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och vår service. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en snabb, vänlig och trygg flytthjälp. Varmt välkommen att anlita Nettoflytt igen i framtiden!

Lisette A
Wrote about Nettoflytt

Väldigt nöjd med flyttservicen. Andra gången jag anlitat nettoflytt. Punktliga, smidiga och tillmötesgående både inför och under flytten.

Svar från Nettoflytt

Stort tack för ditt fina omdöme, Lisette! 🌟 Det betyder mycket för oss att du valde Nettoflytt igen och att du är nöjd med både service och bemötande. Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem och är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Varma hälsningar / Teamet på Nettoflytt

Maike Janina K
Wrote about Nettoflytt

vi är jättenöjda, killarna kom i tid trots snöstorm och de jobbade väldigt strukturerat och effektivt. Allt gick smidigt, kan rekommenderas!

Svar från Nettoflytt

Stort tack för din fina recension, Maike! 🙏 Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med flytten. Att våra killar kunde leverera smidigt och effektivt trots snöstorm gör oss extra stolta. Tack för att du valde Nettoflytt – och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen i framtiden!

René N
Wrote about Nettoflytt

100 pct nöjd med topprofessionella medarbetare i professionellt flyttfirma. Bra pris, bästa kommunikation, alla avtalar som avtalet.

Svar från Nettoflytt

Tusen tack René för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vår personal, kommunikationen och att allt gick enligt avtal. Vi strävar alltid efter att leverera trygga och professionella flyttar – och din feedback betyder mycket för oss. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen åter! /Nettoflytt

Katja L
Wrote about Nettoflytt

Hjälpsamma killar, och allt gick över förväntan!

Svar från Nettoflytt

Tusen tack för din fina recension, Katja! Vad roligt att höra att allt gick över förväntan. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och önskar dig all lycka i ditt nya hem. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Maria F
Wrote about Nettoflytt

Välj nettoflytt om du vill ha en snabb, smidig, prisvärd affär. Dessutom var det noggrant utfört. De tog hand om allt och kan anpassa jobbet efter ditt behov. Super trevliga, rekommenderar dem verkligen.

Svar från Nettoflytt

Hej Maria, stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är jätteglada att höra att flytten kändes snabb, smidig och noggrant utförd. Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter varje kunds behov — därför betyder dina ord mycket för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Ola S

Bästa flyttfirman i malmö. Supernöjd

Svar från Nettoflytt

Stort tack Ola för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är supernöjd med flytten. Vi på Nettoflytt strävar alltid efter att ge bästa möjliga service i Malmö och övriga Sverige och det gläder oss att vi levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Varma hälsningar Teamet på Nettoflytt

Ingrid P
Wrote about Nettoflytt

Ringde och bokade fick snabb hjälp efter 2 dagar. Bra service Hjälp med möbler till soptippen Gick snabbt att flytta Kom på utsatt tid Jag kan tänka mig att anlita er igen

Svar från Nettoflytt

Hej Ingrid! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både servicen, punktligheten och hur snabbt allt gick – samt att vi kunde hjälpa till med möblerna till soptippen. Det betyder mycket för oss att du kan tänka dig att anlita oss igen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig nästa gång du behöver hjälp med flytten! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Sofie B
Wrote about Nettoflytt

Väldigt nöjd! Trevliga killar som hjälpte oss att flytta. Kan varmt rekommendera!

Svar från Nettoflytt

Hej Sofie! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt för er flytt. Det gläder oss att höra att ni är väldigt nöjda och att våra medarbetare gjorde ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och finns alltid här om ni behöver hjälp igen i framtiden. Tack ännu en gång! 🙏🚚

Matthias Gerleen B
Wrote about Nettoflytt

Mycket proffsiga, och super trevliga och jobbade på hela tiden! Kan bara varmt rekommendera!

Svar från Nettoflytt

Hej Matthias! Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service och att flytten kändes både professionell och trevlig. Vi på Nettoflytt uppskattar förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Allt gott och tack för rekommendationen! 🙏🚚

Ann-Charlotte R
Wrote about Nettoflytt

Blev mycket bra bemött av både killen på kontoret och killarna som flytta. Kom när dom skulle och jobbade snabbt och säkert.Beställde flytt från ett vårdhem i Staffanstorp till Malmö.

Svar från Nettoflytt

Hej Ann-Charlotte, Stort tack för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att både bemötandet och själva flytten från Staffanstorp till Malmö motsvarade dina förväntningar. Vårt team strävar alltid efter att vara punktliga, effektiva och varsamma – därför känns det extra roligt att du upplevde just det. Tack för förtroendet att låta Nettoflytt hjälpa dig. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Mitra G
Wrote about Nettoflytt

Very nice guys who did a safe move of our piano!

Svar från Nettoflytt

Hi Mitra! Many thanks for your nice review. We are happy to hear that you are satisfied and that the piano move went safely and smoothly. We at Nettoflytt really appreciate your trust and are happy to be on hand if you need help again in the future. Kind regards, Nettoflytt

Sigrid M
Wrote about Nettoflytt

Vi är mycket nöjda med Nettoflytt. De var effektiva och noggranna.

Svar från Nettoflytt

Hej Sigrid, Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår hjälp och att du upplevde oss som både effektiva och noggranna. Tack för att du valde Nettoflytt – och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Daniel P
Wrote about Nettoflytt

Fick kanon hjälp av flytta med netto flytt! Mycket effektiva och super trevliga att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

Svar från Nettoflytt

Hej Daniel! Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att du är nöjd med flytten! Vi uppskattar förtroendet och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Celina A
Wrote about Nettoflytt

Världens trevligaste personal 😁 vi hade väldigt kul medans vi lastade så kommer rekomendera stort och kommer återkomma om det blir en flytt till u framtiden 🫶 kärlek till er

Svar från Nettoflytt

Tusen tack, Celina! :) Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med flytten och att vi kunde bidra till en rolig och smidig dag! Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare 💪🚚 Du är alltid varmt välkommen tillbaka om det blir en flytt i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Eric P
Wrote about Nettoflytt

Fantastisk flyttfirma! De två männen som hjälpte till med flytten var proffsiga, tillmötesgående och trevliga. Jag bad dem att ta med lite grovsopor till en återvinningsstation. Detta gjorde de utan problem. Dessa män förtjänar en löneökning. Mvh Eric på Ribevägen i Malmö

Svar från Nettoflytt

Stort tack för ditt fina omdöme, Eric! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och med våra medarbetare – det betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är extra roligt när det uppskattas. Vi ser till att din hälsning och dina vänliga ord når fram till grabbarna som hjälpte dig – de kommer garanterat att bli glada! Tack för att du valde Nettoflytt, och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt