NF Trafikskola AB

NF Trafikskola AB

www.nftrafikskola.se
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till NF Trafikskola AB! Vi på NF Trafikskola AB hjälper dig att ta ditt körkort. Vårt mål är att vägen mot ditt körkort ska vara snabbt och effektivt. Vi skräddarsyr ett körkortsprogram som passar dig bäst och anpassat efter dina behov. Kurser som du hittar hos oss på NF Trafikskola AB: * Intensivkurs 1-2 veckor...

211 omdömen om NF Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2022

Mohamed H
Skrev om NF Trafikskola AB

Otrolig kör skola som verkligen gör det som krävs för att få sina elever att klara av och få sitt körkort. Rekommenderar starkt

Khaled B
Skrev om NF Trafikskola AB

Mycket bra skola fick lära mig jätte bra teknik på hur jag ska köra bil dessutom så är deras pris bland de bästa i Norrköping

Tilda H
Skrev om NF Trafikskola AB

Dom stöttade mig från start till slut, Lotta speciellt var ett otroligt stöd. Jag som tidigare tyckte det var jobbigt att köra bil, med henne blev det en kul upplevelse! Tack för allt stöd.

Petter A
Skrev om NF Trafikskola AB

Upplevde att skolan ville hjälpa mig så snabbt som möjligt för att det skulle bli så ekonomiskt för mig som möjligt, mycket bra! Blev trevligt bemött av skolan och de var väldigt kompetenta lärare, mycket bra där med!

Noural-Hasan R
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag har nyligen tagit körkort hos NF Trafikskola och är verkligen nöjd med hela upplevelsen. Redan från första dagen kände jag mig välkommen, och hela personalen var både trevliga och professionella. Det var en trygg och stöttande miljö där man aldrig kände sig ifrågasatt, utan istället alltid fick hjälp och uppmuntran. Ett särskilt stort tack till Lotta, som är en fantastisk trafiklärare! Hon är både engagerad och pedagogisk och lade upp en tydlig och genomtänkt planering anpassad efter mina behov. Hennes tålamod och...

Cornelia K
Skrev om NF Trafikskola AB

De var hjälpsamma, bra på att lära ut och flexibla med tider. De la mycket tid till varje elev och man fick hjälpen man behövde för att klara sitt körkort

Svar från NF Trafikskola AB

Tack för du valde vår skola och för en rolig tid i bilen😊

Matilda K
Skrev om NF Trafikskola AB

En toppen körskola! Stort tack till Lotta som hjälpte mig hela vägen! Guldstjärna till dig

Daniel R
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag va väldig lugn o fick in extremt mycket undertiden alla körningar o alla pratstunderna dom va alltid glada när man kom in o fick en väldigt bra bemötande av ägaren och lärarna

Cornelia L
Skrev om NF Trafikskola AB

Jättenöjd över mitt val av trafikskola:) Extra mycket tack till Lotta!!🙏🏼

Roudi A
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag hade en fantastisk upplevelse med Nftrafiskolan! Lärarna var professionella, tålmodiga och väldigt pedagogiska, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl förberedd inför uppkörningen. Lektionerna var välplanerade, och jag fick alltid bra feedback för att förbättra min körning. Tack vare dem klarade jag körkortet på första försöket, och jag kan varmt rekommendera denna trafikskola till alla som vill ha en seriös och engagerad utbildning!

Michael L
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag har blivit bemött bra och tycker att körskolan har gjort ett mycket bra jobb att lära ut.

Mousa M
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag hade en mycket positiv upplevelse med NF Trafikskola AB. Jag blev bemött av en vänlig och professionell personal som verkligen gjorde sitt bästa för att få mig att känna mig bekväm. Mina förväntningar var att få en bra och effektiv körutbildning för att förbereda mig inför körkortet. NF Trafikskola AB levde upp till dessa förväntningar på flera sätt. Min körlärare var mycket kunnig och gav mig värdefulla tips och råd under lektionerna. Sammanfattningsvis har min upplevelse av NF Trafikskola AB varit mycket positiv....

Chanel Å
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag är väldigt glad över att jag valde NF trafikskola. Jag körde manuell bil med Lotta och klarade teori och uppkörning på första försöket. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av att köra manuellt, jag valde skolans prispaket 4 och det räckte gott och väl. All personal på skolan är väldigt välkomnande och trevliga, de stöttar och motiverar en. Det är avslappnad stämning och lärarna gör sitt bästa för att du ska få ditt körkort. Om du letar efter en bra körskola är NF trafikskola den man ska välja!!

Leza M
Skrev om NF Trafikskola AB

Det var jätte bra upplevelse. Jag är glad att jag valde Nf som trafikskola. Jag fick den hjälpen jag behövde och klarade uppkörningen på första. De är jätte hjälpsamma och proffesionella

Adyam G
Skrev om NF Trafikskola AB

Lärarena lär ut bra pedagogiskt med struktur. De har bra kompetens och de ger rätt hjälp utifrån dina behov.

Tilda A
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag blev bemött väldigt bra, man kände sig hemma i ”väntrummet” i väntan på körlektion. Man kände sig inte dum när man frågade något och man märkte att trafiklärarna vill att du ska lyckas. Väl ute i körningen fick man bra hjälp, tips och tänk. Man fick informationen man behövde osv. Sammanfattningsvis så känner jag att jag inte kunde valt en bättre körskola och jag är enormt tacksam för all hjälp, tips och tänk jag fick.

Elsa M
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag har upplevt bemötandet super bra, alla i teamet på Nf är suveräna på att lösa problem om dem uppstår! Gör ett upplägg utefter din förmåga och kunskap och har hjälpt mig hela vägen till mitt körkort! Ni är bäst! Tusen tusen tack och extra tack till Farshad!!

Salmo Abdirisaq M
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag fick ett härligt bemötande av NF trafikskolan. Jag hade inte så stora förväntningar för jag gick till flera skolor innan men när jag fick lektioner och hjälp av läraren så blev jag väldigt glad, jag hade brister när det kom till min körning som jag själv va medveten men jag fick så mycket hjälp med att fixa de inför mitt körprov. Jag tog inte många lektioner men även då gjorde skolan allt för att jag ska klara körprovet och fixa mina brister på de få lektionerna jag köpte.

Nikola Wiktoria S
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag blev alltid bemött med respekt & med ett proffesionellt bemötande, så fin personal! Mina förväntningar var att få hjälp med finslipning på dem kunskaperna jag redan har och att kunna implementera den teoretiska delen i praktiken vid manövrering av bil vilket dem lärde ut på ett galant sätt där jag fick förståelsen för varför saker och ting kan ske. Jag är super nöjd med NF trafikskola & rekommenderar dem starkt! Fint bemötande, respektfulla, förstående & super hjälpsamma under hela din resa till körkort!

Fadi G
Skrev om NF Trafikskola AB

Duktig lärare som vissa dig hur man kör rätt o fint o vissa att dom vill ha ditt bästa

Ghita S
Skrev om NF Trafikskola AB

Bästa trafikskola! Tack för allt ni är bästa

Nellie T
Skrev om NF Trafikskola AB

Min lärare har varit väldigt bra, samt trafikskolan.

Freta T
Skrev om NF Trafikskola AB

NF Trafikskola hjälpte mig från början till slut med mitt körkort. Bästa trafikskolan och man vill ta körkort snabbt... Måste välja NF Trafikskolan med bra lärare och alla var väldigt trevliga och jag fick alltid hjälp med det jag behövde tusen tack 🤩🤩🤩👌

Edvin B
Skrev om NF Trafikskola AB

Dom är duktiga och stöttar elever hela tiden. Rekommenderar verkligen NF trafikskola.

Meka I

Bästa trafikskola i hela Östergötland

Thilda Q
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag blev bemött på ett väldigt bra och trevligt sett av alla, jag hade bra förväntningar eftersom att min bror hade kört där innan, väldigt bra och jag älskar Lotta som gjorde mina körlektioner bekväma!

Elena E
Skrev om NF Trafikskola AB

En utomordentlig trafikskola med underbar personal.

Ida P

Radya R
Skrev om NF Trafikskola AB

Jättebra skolan jag rekommenderar starkt

Shahd A
Skrev om NF Trafikskola AB

Väldigt bra Trafikskola. Slösar inte din tid och lär ut superbra. Stöttande och har ett bra bemötande. Man lär sig snabbt och väl.

Emil H
Skrev om NF Trafikskola AB

All personal va väldigt trevlig. Har verkligen inget dåligt att säga. Rekommenderar värkligen Lotta som körlärare. En riktigt trevlig person att spendera sin körlektion med och väldigt bra på att lära ut.

Bianca I
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt, är väldigt nöjd att jag valde NF trafikskola då de levde upp till alla förväntningar och hjälpte mig på bästa sätt att ta körkort snabbt och smidigt. Jag tog körkortspaketet och det jag tyckte var väldigt smidigt va att de bokade in allt åt en direkt så man gjorde upp en bra planering. Så för att sammanfatta tycker jag det är en jättebra trafikskola.

Daniela E
Skrev om NF Trafikskola AB

Världens bästa trafikskola! Tack för all stöttning och hjälp och tack för att ni trodde på mig. Hade aldrig klarat utan er!!!

Philip S
Skrev om NF Trafikskola AB

Finns det något annat än att säga än 10/10? Har fått en fantastisk hjälp av samtliga på NF, Lotta som jag har haft som lärare har varit helt otrolig! Har aldrig haft så roligt under tiden jag blivit upplärd på något. En genuin och rättvis lärare som inte fokuserade på misstagen, gjorde lektionerna roliga med sitt hjärta nära till skratt och var tydlig med förbättringsområden som behövdes slipas på. Rent planeringsmässigt så har de funkar kanon, dom har varit flexibla och hjälpsamma trots högsäsongen nu under sommaren. Har...

Victor T
Skrev om NF Trafikskola AB

Fantastisk körskola med trevlig och kompetent personal. Man kände sig alltid omhändertagen, där extralektioner gick att boka in kvällar och helger på kort varsel inför uppkörningen. Personalen är alltid tydlig och pedagogisk kring momenten du behöver träna mer på, och framför allt väldigt duktiga på att lära ut varför vissa trafikregler ser ut som de gör. Jag köpte ett av deras intensivpaket vilket var 100% värt pengarna, kan inte ge dem en starkare rekommendation!

Ataklti A
Skrev om NF Trafikskola AB

NF Trafikskola hjälpte mig från början till slut med mitt körkort. Bästa trafikskolan och man vill ta körkort snabbt... Måste välja NF om man vill ha det enkelt och billigt med bra lärare. När man börjar här, jobbar man sig effektivt fram till körkortet. 🫶👌👍👍👍

Ludvig S
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag körde intensiv kurs med Lotta som instruktör, jag körde i 2 veckor ungefär och var mycket nöjd med hela upplevelsen. Lotta var mycket pedagogisk och hjälpte mig väldigt mycket. Även fast jag hade kört förut så lärde jag mig mycket på dessa 2 veckor. Förutom själva körningen så var alla på trafikskolan mycket trevliga och hjälpsamma.

Munira A
Skrev om NF Trafikskola AB

Verkligen en otrolig trafikskola med bra hjälp och stöttning!

Hadeel M
Skrev om NF Trafikskola AB

Den bästa trafikskolan och de bästa lärarna. Tack så jättemycket för allt.

Mikaela B
Skrev om NF Trafikskola AB

Det va lungt och bra att jag fick ta det i min egen takt

Linn J
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag gick en intensivkurs för b-körkort. Bokningen gick smidigt och fort, bemötandet trevligt och jag fick den hjälp jag behövde för att ta körkort inom den korta tidsmarginalen jag hade. Utbildningen anpassades effektivt efter mina förkunskaper och vad jag behövde öva mest på. Körläraren, Farshad, var även väldigt bra på att förklara olika koncept på ett sätt som var lätt att förstå. Jag blev godkänd på både teori- och körprovet på första försöket. Är väldigt nöjd.

Wilma S
Skrev om NF Trafikskola AB

Jättebra bemötande, jättebra utlärningsmetoder som förberedde mig ordentligt inför förarprov

NF Trafikskola N gillar detta
Sima N
Skrev om NF Trafikskola AB

Innan NF Trafikskola hade jag ingen övning eller kunskap om hur man kör och jag hörde från de andra att proven är så svåra att de flesta misslyckas. I NF Trafikskola träffade jag fantastiska människor, de var alla så tålmodiga med mina frågor, så snälla och omtänksam.  Lotte hjälpte mig såå mycket och tack vare henne klarade jag mina prov på en gång.  Nu när jag kör hör jag hennes röst i mitt huvud för att "sakta ner" och "vrid över min huvud" :D. Det här är det bästa stället man kan gå för att helt förbereda sig på...

NF Trafikskola N gillar detta
Marcus H
Skrev om NF Trafikskola AB

Riktigt bra traffikskola med riktigt trevlig personal!! Rekommenderas STARKT till alla!👌🙌

Sana A
Skrev om NF Trafikskola AB

It was a great experience. Very supportive and professional people. 👍

Najat M
Skrev om NF Trafikskola AB

Min upplevelse var exceptionell, jag hade kort tid på mig att klara körprovet men Farshad gjorde sitt bästa för att hjälpa mig. Han gav mig en intensivkurs 6 dagar i rad. och jag klarade provet på första försöket. Jag kan säga att jag är tacksam för att jag valde NF trafikskola. hjälpsam personal. Tack så jättemycket NF trafikskola

Mikael L
Skrev om NF Trafikskola AB

Blev billigt för mig och personalen är väldigt bemötande och trevliga och stort tack till Lotta som var min lärare. Trevlig bilar att köra med. Kan inte annat än rekommendera NF. Tack Lotto för hjälpen till körkortet ❤️

Ebtehal E
Skrev om NF Trafikskola AB

Den var bra, men lite dyrt var det

Hanna E
Skrev om NF Trafikskola AB

Jag är väldigt nöjd att jag valde att göra en intensivkurs på NF Trafikskola. Båda trafiklärarna, Farshad och Lotta har varit väldigt hjälpsamma och duktiga på att lära ut. Jag klarade också uppkörningen på första försöket! Rekommenderar verkligen:)

Sixten K
Skrev om NF Trafikskola AB

Stort tack till Lotta och Farshad, NF Trafikskola är mycket kompetenta samt prisvärda! Stark rekommendation!