Alla kategorier Skor Skåne Malmö Nilson Shoes

Nilson Shoes

Per Albin Hanssons Väg 40, 214 32 Malmö — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Nilson Shoes

 • Guner I
  Guner I skrev om Nilson Shoes
  För ca tre veckor köpte jag ett par tygskor av märket ”Lyle & Scott” hos Nilson shoes i BK huset i Malmö. Veckan därpå åkte jag iväg till Turkiet med min flickvän. Temperatur understeg inte 30 grader och det regnade inte en enda gång. Med detta villa jag säga att skorna inte varit i kontakt med vatten på något sätt. Efter ett par dagar hemma i Sverige igen märkte jag att skorna började gulna ordentligt runt sulan. Skorna förlorade sitt utseende och var inte samma som jag hade betalt för. Jag är fullt medveten om att skorna blir slitna men de ska hålla lite längre än tre veckor och dessutom bör de inte gulna så som mina skor gjort. Viktigt att nämna är att jag har ägt tygskor innan och vet att de inte ska användas i regn eller komma i kontakt med vatten.

  Jag gick tillbaka till Nilson butiken i BK huset för att reklamera skorna. Här började det mest kränkande jag varit med om i mitt liv. Biträdet som jobbade den dagen var oerhört otrevlig, oprofessionell och nedsättande. Hon tittade på skorna hastigt och sa att det inte var en godkänd reklamation utan att förklara närmre anledningen till hennes beslut. Jag ifrågasatte hennes beslut och menade på att det minsta hon kan göra är att förklara varför jag inte kan reklamera skorna. Det bör nog nämnas att jag hade kvitto och kartongen till skorna med mig. Det enda hon sa var ”jag kan inte” samt ”jag vet inte”. Detta är för mig inga riktiga svar. Jag stod kvar och då bad hon en annan kund stiga framför mig och började expediterna denna kund. Jag och min vän ställde oss vid sidan och jag sa till henne att jag gärna vill ha ett svar varför reklamationen inte är godkänd. Då sa hon att hon inte kan ta det och att jag ska åka till en av deras andra butiker i stan. För mig är detta ofattbart då jag köpt skorna just i hennes butik och då sprang hon ner till källaren och ringde på en vakt som då skulle köra ut mig och min vän, som för övrigt inte lade sig in i vår diskussion överhuvudtaget.
  Vi gick därifrån för att möta vakten och han var inte så mycket vänligare. Han påstod en massa kränkande som han inte ens hade belägg för och menade på att jag och min vän på något sätt måste ha hotat henne. Det fanns många andra kunder i butiken som kunde intyga på att detta absolut inte är sant och som kunde berätta för vakten om hur vi agerade och hur jag pratade med biträdet. Biträdet ville eller kunde inte lösa situationen och ville därför ha bort oss på det mest kränkande sättet genom att ignorera oss samt larma vakten.
  Jag valde att ta biträdets råd och gå till en annan Nilson shoes butik. Innan jag ens hunnit komma in sa det andra biträdet att biträde 1 hade ringt och om vi inte går så ringer även hon till vakten.
  Slutligen åkte jag över halva stan till deras tredje butik där biträdet sa först att det var okej att reklamera och att jag skulle ta ett par nya skor. Medan jag sitter och provar skorna kommer deras skomakare in och säger att jag inte borde få reklamera. Då tar biträdet tillbaka sitt beslut och ber mig att återkomma imorgon då butikschefen är på plats.

  Butikschefen var inte mycket trevligare och påstod att skorna inte är till för att ha i andra klimat såsom Turkiet utan enbart för Sverige. Hon menade på att skorna måste ha blivit utsatta för varmt vatten, med andra ord att jag tvättat skorna vilket jag absolut inte gjort. Man tvättar inte skor efter knappa tre veckors användning, Hon berättade att hon hade ”googlat” fram sina svar. När jag frågade om detta med andra klimat står någonstans i beskrivningen var svaret nej och hon intygade även att de inte informerar sina kunder om detta.
  Märket ”Lyle & Scott” säljer inte sina skor enbart i Sverige därför är detta inte någon faktabaserad förklaring. Undrar om ”Lyle & scott” vet hur deras återförsäljare behandlar deras märke? Dessutom om detta stämmer är det något de bör informera sina kunder om.

  Jag tycker att deras agerande och attityd är under all kritik. Aldrig innan har jag blivit bemött så nonchalant, otrevligt och kränkande. Jag hade kvitto, kartongen samt skorna med mig och anser att jag åtminstone borde ha fått en vettig förklaring varför jag inte har rätt till reklamation. Jag har blivit förolämpad, skickad mellan tre butiker i Malmö, påhoppad av en vakt utan belägg och i princip behandlad som en brottsling. Deras ”service & sales” är obefintlig och de har absolut ingen aning om hur man beter sig i en butik. Som jag tidigare nämnt förtjänar jag åtminstone en vettig förklaring varför jag inte kan reklamera skorna. Det ska inte behöva gå så här långt. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier