Lene tar hand om mig och mitt hår på bästa sätt. En avslappnad och trevlig upplevelse där håret får den bästa omvårdnaden och blir mjukt och glansigt. Lene klipper och stylar håret utifrån vad som passar mig och mitt hår bäst. Jag var mycket nöjd med min upplevelse och klippning hos Lene Hår.
Lene's Hår
Hos mig handlar allt om dig – din stil, ditt hår och din personlighet. Jag tar fram ditt vackraste jag! Jag har hängivet jobbat med hår sedan 1997 och tycker att varje klippning, färgning och styling ska kännas som en stund för dig själv. Utöver professionell hårvård erbjuder jag noga utvalda kläder, vegansk makeup och accessoarer...
25 omdömen om Lene's Hår
Sedan starten hos Reco 2026
Lene ger alltid det lilla extra. Hon är ett riktigt proffs som med stort engagemang, kunnande och lyhördhet ser till att resultatet blir på topp. I hennes händer kan man känna sig trygg. Extra plus för den sköna massagestolen och kul att man kan köpa fina kläder också.
En mycket personlig service och professionellt utförande.
Lene är mycket talangfull och genuint engagerad i att håret ska må bra. Hon arbetar med högkvalitativa produkter, ger professionell rådgivning kring hur man tar hand om sitt hår och använder färger som verkligen passar ens personliga stil. Jag är supernöjd som kund, mitt hår är starkare än någonsin och både färg och styling har aldrig varit bättre! PS. Lene är dessutom fantastisk på klädstyling. Hon har alltid fina plagg som jag ofta köper, och jag får ständigt frågor och komplimanger när jag bär dem.
Alltid snäll och vänlig. Man känner sig välkommen och det finns mycket kreativitet och händelser på plats. Ständig utveckling ;)) Duktig frisör med många ideer. Fina produkter som Lene vet mycket om och kan rekommendera till rätt person.
Proffsig på alla sätt och vis
Mycket väl omhändertagen. Klippning ny frisyr, som känns utmärkt. Föreslagna produkter fungerar mycket bra.
Jag är mycket nöjd med mitt besök! Lika trevligt bemötande som alltid. Resultatet blev precis som önskat💗
Lene klipper, färgar och fönar med fin skicklighet. Är i princip alltid nöjd, endast en gång har jag fått håret lite för kort.
Fint bemötande och proffesionell klippning
Med kunskap, fantasi och viljan att hitta rätt frisyr för just dig . Det är Lenes hår😊
Jag är nöjd med frisyren och färgen. Man känner sig alltid så ompysslad när man är hos Lene. Jag tycker att Lene är duktig på att föreslå en frisyr som hon tror passar.
Mycket bra bemötande. Mycket bra klippning som håller formen trots minimal insats från mig
Avkopplande och skönt, massagestolen fantastisk.
Lene bjuder alltid på värme och stor kunskap inom hår, stil och även mode, alltid anpassat efter den man är. Kan varmt rekommendera henne om man vill ha en lite skjuts och boost både för vardag och fest.
Blir alltid nöjd hos Lene och kan alltid framföra mina önskemål( som kan skifta)👍
Ett fantastiskt bemötande och proffsig behandling/klippning som alltid lever upp till förväntningarna. Fina hårprodukter och förmånliga erbjudanden. Jag har bara gott att säga om Lene’s hår!
Jag känner mig alltid mycket välkommen som kund. Jag blir mycket fint bemött, ompysslad och får hjälp med allt det som jag önskar. När jag går därifrån känner jag mig som en tjusig fransk skådespelare (Juliette Binoche en av mina favoriter ) och får alltid mycket fina komplimanger för hur fin jag har blivit i håret. Jag känner att det ger mig till och med mycket bättre självförtroende. Jag känner mig stolt, pigg och stark.
Känner mig exklusivt behandlad av en duktig och trevlig frisör när jag besöker Lene's Hår
Det bästa är att Lene tar en kund i taget. Jag känner mig alltid snyggt klippt. Det är avkopplande att klippa sig hos Lene!
Lene är en jätteduktig frisör, trevlig och ger bra tips på både frisyr, smink och kläder🌹
Det finns ingen mer engagerad frisör än Lene! Hon är väldigt proffsig och jag blir alltid så himla nöjd med hennes klippning, färgning och styling! Bästa frisören! Rekommenderar varmt!
Alltid lika väl omhändertagen av Lene, hon är så duktig och lyhörd. Bästa ever ♥️
Är nöjd och kan rekommendera Lene, en duktig och trevlig frisör! Hon vet hur jag vill ha och hon gör mitt hår mycket bra. Är alltid nöjd när jag lämnar salongen! Lena P
Väldigt duktig, snäll och trevlig. Kommer med förslag på frisyrer, färg, produkter mm.