Alla kategorier Fastighetsbolag Halland Halmstad Nissamedia AB

Nissamedia AB

Fredrik Ströms Gata 6, 302 46 Halmstad — Visa karta

3.5 i betyg av 8 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Nissamedia AB

 • Caroline P
  Caroline P skrev om Nissamedia AB
  Hfab är det kommunala bostadsuthyrare.
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Nissamedia AB
  De har bland annat massa fina studentlägenheter som nästan alla har ett kanon läge och är fräsha. men man behöver rätt hög köpoäng för att få en studentlägenhet så ställ dig i kö god tid.
  gillar detta
 • Stephanie O
  Stephanie O skrev om Nissamedia AB
  Detta är en bra bostadsbolag som bruka kunna vara väldigt hjälpsamma med det mesta. Om man har problem med lägenheten så tar det inte så jättelång tid innan dem kommer och hjälper till. det som är en nackdel är att det är långa och jobbiga köer och att det tar jättelång tid innan man kommer fram till dem på telefon. Annars är dem en av de bästa bostadsbolagen i Halmstad.
  gillar detta
 • Martin S
  Martin S skrev om Nissamedia AB
  Detta bolag är kanon
  gillar detta
 • Jennifer L
  Jennifer L skrev om Nissamedia AB
  Populär bostadsförmedling vilket kan märkas på tiden du får stå i kö under deras telefontider. Men enligt mig får du alltid ett vänligt bemötande och den hjälp du behöver.
  gillar detta
 • Frida S
  Frida S skrev om Nissamedia AB
  Dom är trevliga och och hjälper till om det är något som krånglar. När jag skaffade min studentlägenhet i Halmstad var det HFAB jag kom i kontakt med. Jag tycker att dom har bra priser, fina lägenheter och bemöter än på ett trevligt sätt. I min lägenhet skulle det bytas lås så när jag skulle hämta nyckeln var det inte gjort men en kile följde med direkt och gjorde det.
  gillar detta
 • Louise C
  Louise C skrev om Nissamedia AB
  Populärt bland studenter, främst pga sammarbetet med Högskolan och kanske därför det ofta är långa väntetider under telefontiderna... HFAB har hjälpt mig med det mesta än så länge (även om jag känner de som har fått vänta GANSKA länge på hjälp) Men det är klart, det kan inte vara lätt att vara populär... :S
  gillar detta
 • Henrik K
  Henrik K skrev om Nissamedia AB
  Många studentbostäder! Och faktiskt ganska så billigt också ^^ Samarbetar med högskolan i år för att hjälpa till att kunna ordna en bostadsgarranti för att inga studenter ska bli bortskrämda för att dom inte lyckas hitta bostad, och vad är då bättre än en bostadsgaranti?
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Fredrik Ströms Gata 6, 302 46 Halmstad
Kategorier