Fastighetsbolag i Halland

Kungsbacka  (1 st)
Hylte  (1 st)

Topp 10 fastighetsbolag i Halland

• Tomas R
    Tomas R: Är ett gym med mycket "gymkänsla" det vill säga perfekt för den som gillar hård träning med främst fria vikter. Detta är även ett gym där folk som tävlar/vill/ska tävla tränar på (givetvis massa andra också), så för dig som vill ta din träning till nya höjder och göra det bästa av din potential är detta ett utmärkt ställe att träna på.
  • M
    M: Trevlig och hjälpsam personal. Jag kunde börja hyra ett förråd samma dag som jag var där och allt kändes tryggt, säkert och rent. På grund av en utomlandsresa hyrde jag in lite saker jag inte kunde ta med mig och fick 3 m3 för 280 kr/mån. Passar mig perfekt!
  • 1 omdöme
    Anne P
    Anne P: Tack Göte med fam för åren jag fick hyra hos er. Ni är bäst . Kram från Anne.
  • Johannes R
    Johannes R: Har gott om fastigheter runomtkring i Halmstad med schyssta hyror. Är lite mer en gamble än HFAB, men har man tur kan man få en lägenhet mycket snabbare härigenom... Själv så lyckades jag att bli erbjuden en schysst lägenhet efter endast 3-4 månaders kö…
  • Josefine A
    Josefine A: Jag var mitt imellan två flyttar och behövde ett förråd snabbt. Jag fick kontakt med Eirefelt Fastighets AB och de var väldigt proffsiga och tillmötesgående. Jag fick ett fint förråd med larm och allt för bara 500 kr i månaden. Väldigt trevliga. Rekomenderas varmt. // Josefine
  • Linus E
    Linus E: Toppen hotel med stans finaste utsikt, Här bor man lätt en weekend om man vill njuta av Falkenberg med omnejd. Liten nackdel kan vara på sommarhalvåret, om man får ett rum precis över nattklubben men å andra sidan rör det sig om lördagar ett par gånger om året. Annars är det guld, trevlig personal och gångavstånd till allt i stan.
  • Martin S
    Martin S: Detta bolag är kanon
  • Hans A
    Hans A: Blå Dörren är i mitt tycke det bästa cafee´t i Varberg. Vilka underbara röror dom har till sina stora välfyllda baguetter. Kanske inte billigast i staden, men definitvt mest minnesvärda
  • 3 omdömen
    Per K
    Per K: Ett ganska "trött" företag som jag bara kände för att överge efter att vid ett flertal tillfällen fått betalningspåminnelser, med avgift, då de endast erbjuder mejlfaktura. Ibland försvinner denna i mejlskörden eller så dyker den inte ens upp. Har påpekat under de flertal år jag ändå varit kund att efaktura via Internetbank är ett bättre alternativ. Den person som jag dock talat med på firman lyssnar dock inte på sina kunder och verkar se det som helt ok att man får betala extra, kanske en affärsidé rent utav. Inte alls acceptabelt för ett modern dynamiskt företag. Uppskattar företag som förstår innebörden av "kunden har oftast rätt" Rekommederas därför inte.
  • 2 omdömen
    HANNA A
    HANNA A: Haft mögel i vårt förråd under 4-5 års tid. Inget gjordes trots flera samtal och ingen ersättning fick vi trots att vi har fått slänga saker som blivit förstörda. De höjde hyran varje år istället och gjorde inget underhåll i lägenheten förrän vi motsatte oss till hyran ett år innan vi skulle flytta 2020. Då målade de slarvigt om i tre rum och lade ett nytt parkettgolv över det gamla som de egentligen lovade slipa redan innan vi flyttade in för 7 år sen. Det hade runnit färg längs dörrarna och fodren var inte ens helt målade. Vår dammsugare hade de använt utan lov och den hade färgstänk överallt. När vi flyttar ut ville de att vi skulle betala 1900 kr för ett minst 8 år gammalt handfat som vi av misstag tappat en flaska på så det blivit en spricka i kanten. Städningen har inte gått igenom än så får se om det är mer som ska ersättas.