Trevlig och bra bemötande av montören. Snabbt och professionellt utförande av monteringen av persienner. Vi är så nöjda.
Montera Plus AB
Vi på Montera Plus AB erbjuder försäljning, montering, installation och reparation av persienner, markiser, gardiner och andra typer av solskydd! Alla våra persienner kommer från Solskyddsfabriken i Stockholm och tillverkas i Sverige av material fritt från skadliga ämnen. Vi monterar, installerar och reparerar persienner,...
9 omdömen om Montera Plus AB
Ett stort tack till Er – det värmer att höra att ni är nöjda!
Ett trevligt bemötande! Snabb hjälp med att få fram reservdelar och montering. Allt fungerar nu utmärkt. Tack för ett bra arbete.
Tack Staffan! Är du nöjd så är vi nöjda.
Fantastisk service, inkännande, flexibla och otroligt trevliga. Rekommenderar starkt
Tusen tack för det fina omdömet Gunilla! Härligt att höra att du blev nöjd :)
Hej, trevligt bemötande. Lyssnar på kunden och utför arbetet professionellt.
Tack för förtroendet Maria! Härligt att ni är nöjda!
Montering av persienner (mellan fönsterglasen): - Trevlig och kunnig montör som kom på överenskommen tid. - Arbetet utfördes snabbt och med hög kvalitet trots vissa utmaningar med gamla fönster. - Jag är mycket nöjd med utfört arbete och slutresultatet har så här långt överträffat mina förväntningar.
Tack för att du valde oss! Vi är glada att vi kunde hjälpa till.
Bra service, bra kunnighet, och ett riktigt bra resultat!
Tack Alexander! Vi älskar bra resultat och nöjda kunder är vårt mål.
Nelson är en trevlig människa som jobbar hårt för en bra resultat. Han bryr sig väldigt mycket om att få ett resultat som nå kundens förväntningar och är en jättebra problem lösare.
Tack så mycket Tola! Alltid kul när jag får jobba med dig.
Våra trasiga persienner blev fixade på ett snabbt, smidigt och professionellt sätt. De blev som nya. Kan verkligen rekommendera!
Tack för det fina omdömet. Härligt att du är nöjd! Vi är glada att vi kunde hjälpa till.
Mycket nöjd. Kom på utsatt tid. Jobbet utfördes perfekt och pris stämde enligt överenskommelse. Tack för bra jobb!
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar att ni valde oss!