Beställde ett jobb för renovering och fix av vårt fritidshus. Målade vindskivor och takfotsbrädor, bytte vattplåtar, nya stuprör runt om och lagning av ett hål i taket. Bra från början till slut. 👍🏻
Nordfals AB
8 omdömen om Nordfals AB
Vi anlitade Nordfals för plåtarbeten i form av bandtäckt plåttak till vår förstukvist samt byte av hängrännor, fotplåtar, vindskivor och stuprör på vårt befintliga bostadshus. Vi har totalrenoverat flera fastigheter och anlitat många företag och yrkesgrupper. Nordfals sticker ut som en av de bästa. Allt från offerering, planering och utförande. Sula som varit hos oss visar på stort kunnande och en noggrannhet som överträffar dom flesta. Viljan att göra det lilla extra genomsyrar arbetet! Vi kan starkt rekommendera Nordfals för snickeri- och plåtarbeten.
Vi är supernöjda med Nordfals! De byggde en utbyggnad på vårt sommarställe med hög kvalitet, de hade mycket bra och kreativa förslag, de höll både tid och budget och de var trevliga och lätta att samarbeta med. Rekommenderas varmt!
Bra dialog från offert till färdig leverans. Vi är mycket nöjda med resultatet av vår renovering.
Fantastiskt skickliga och pålitliga snickare! Vi anlitade Nordfals för att bygga tre entrétak, varav ett var mer som en amerikan porch. Vi visade bara ett par bilder på vad vi önskade, och Nordfals både designade och byggde. De påbörjade och slutförde extremt snabbt och kom alltid i tid. Trevliga och kreativa människor som tog ansvar för att vi skulle bli nöjda! Rekommenderas varmt.
Robin har ett jättebra öga för det estetiska och han och killarna gjorde ett jättefint badrum och pentry till vår gäststuga samt målade hela insidan. Jag uppskattade att han skötte allt och kom med förslag på en helhetslösning så att jag inte behövde välja varenda blandare och dörrtag själv! Han fick med vårt koncept och förverkligade det! Tack snälla Robin och Renald för ett jättefint jobb! Rebecca och Andreas
Hej! Tack för er fina sammanfattning. Vill tacka er för förtroendet & hoppas vi ses snart igen!
Jättetrevligt bemötande av både Robin och killarna som gjorde jobbet. Vi har nu ett fantastiskt fint plåttak på huset. Så nöjda med hur kommunikationen, arbetet och uppstädning efteråt sköttes. Kan varmt rekommendera Nordffals AB. /Anja och Anders
Hej! Kul att höra eran feedback & att ni är nöjda med vår insats! Ni är varmt välkomna åter!
Superproffsigt! Har anlitat Robin både för ny skorsten/rör till öppenspis samt senare även nytt tak på torp. Lätt att få kontakt med, håller budgeten, är noga med att det ska se tidsenligt och snyggt ut och gjorde allt arbete klart enligt tidsplan. Kan varmt rekommendera!
Tusen tack för er fina recension! Välkomna åter!