Riktigt trevligt gäng som utförde jobbet utan markering, alla prylar blev inburna enligt instruktion och inget gick sönder. Flyttstädningen var också riktigt välgjord. Kommer definitivt anlita dem igen inför framtida flyttar - värt varenda krona!
Nordflytt
Nordflytt är din trygga partner för flytt och städning! Vi specialiserar oss på flytthjälp men erbjuder även städtjänster för att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt. Hos oss kan du få en prisuppskattning på 60 sekunder om du snabbt vill veta vad flytten kommer att kosta. Vi erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt och dödsboflytt...
108 omdömen om Nordflytt
Sedan starten hos Reco 2024
Hjälpsamma, snabba i kommunikationen samt att det kändes smidigt från att få offert till att flytten var klar. 5/5 stjärnor för att dom även hjälpte mig montera min TV på väggen i nya lägenheten.
Otroligt hjälp med allt! Både flytten och flyttstädningen var väldigt bra och vi är supernöjda med resultatet. De flyttade våra saker smidigt och ordentligt samt var väldigt trevliga. Skulle absolut rekommendera alla som behöver hjälp med en flytt, 10/10!
Flytten gick hur smidigt som helst. De var supertrevliga, effektiva och väldigt noggranna. Fixade packning och hela köret. Kan varmt rekommendera dem om du vill ha en stressfri flytt!
Riktigt trevliga och hjälpsamma killar som hjälpte oss flytta. Vi är väldigt nöjda! Blir definitivt Nordflytt nästa gång
Kompetent och trevlig hjälp från offert till färdig flytt. Stort tack för hjälpen, kan varmt rekommendera Nordflytt.
Vi fick fantastisk hjälp med både flytt och städ! Allt gick smidigt, snabbt och professionellt. Personalen var trevlig, noggrann och punktlig. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen deras tjänster till alla som vill ha en stressfri flytt!
Obs! Nordflytt! Det började med att de kom en timme för sent vilket var sagt till kl 08.00 hos mig, dom skyllde på trafiken, men tror att de startade sin körning från kontoret den tid dom skulle vara hos mig dvs kl 08.00. Dom skadade Ekbordskivan till min köksö som jag hade skruvat loss från bordet för att underlätta för dom när dom skulle bära. Dom tappade min byrå på marken så att lådorna gick sönder. Ringde dom i 2 veckors tid och sade att dom skulle hämta bort byrån då den stod i vägen i lägenheten för mig och att de...
Vi flyttade från gbg till sthlm. Vi bokade flytt vid 12:00. Firman kom dock fram 15:45, då de körde från stockholm. Det skulle sen levereras till stockholm samma kväll, men det blev vid lunch dagen där på pga lång körning. Vi är nöjda allt gick bra, de var jättetrevliga, men man hade önskat lite mer information om var de befann sig, när de skulle komma och när allt skulle komma fram. Kanske lite bättre på att svara i telefon också.
VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG. Vi anlitade Nordflytt för flyttstädning, och det var tyvärr ett STORT misstag. Dagen innan den bokade tiden hörde de av sig och ombokade städningen, vilket ställde till det rejält i vår flyttplanering. När de väl dök upp var städningen allt annat än godkänd. Mycket var fortfarande smutsigt och ytor var inte avtorkade. Städningen var rent ut sagt under all kritik. Kundservicen var dessutom nästintill omöjlig att få tag på per telefon. När vi kontaktade kundtjänsten gällande den bristfälliga...
Smidig kommunikation. Trevlig personal och prisvärt. Bra städning också!
Bra tempo och engagemang för att få allt på plats även om det blev fler turer än planerat. Möttes också av förstående flexibilitet kring starttid då vi har småbarn hemma. Stort tack för hjälpen och bra genomförande av både flytt och städning!
Kommunikationen var inte alls bra och det ledde till en uppsjö av missförstånd och oklarheter. Man skickade en faktura som var över det dubbla än vad som var överenskommet/diskuterat och det ledde till stor frustration, särskilt när företaget ej svarade på ca 4 dygn. Det redde sedan ut sig hyggligt och grabbarna som gjorde själva jobbet var både duktiga, trevliga och gjorde sitt yttersta. Ett tips är att få allt på print och ha koll på hur mycket volym du faktiskt ska ha flyttat. Ok nöjd men det hade definitivt kunnat vara bättre när det kommer till kommunikation och tydlighet.
Fick ett väldigt bra bemötande. Mycket prisvärt. Snabba och smidiga, och dessutom trevliga! Väldigt bra städat i gamla lägenheten efter flytten. Behöver vi flytta igen så vet vi vem vi kommer att kontakta.
Super trevliga killar som gjorde vår flytt smidig och enkel! Ett extra stort tack till Doglas och Henrik som drev på bra och var flexibla med bortforsling av möbler. Även mycket nöjd med flyttstädet.
Kan inte rekommendera företaget alls. Fula skador på väggar, hål i gipsväggar och avskavd tapet, vilken var helt nyligen uppsatt. Bristfällig städning som vi själva fick åtgärda. Fordon som läckte hydraulolja vilken gav fläckar på trätrappan. Ingen respons på de reklamationsbrev med foton vi skickat och ingen insikt i sina brister när vi pratat med dem på telefon. Full faktura utskickad, som vi nu betalat under protest men tänker driva vidare. Vill ge 0-betyg men systemet tillåter inte det.
Summering: Flytten skapade stor stress på grund av dålig planering och bristande kommunikation. De har i efterhand försökt ändra priser trots skriftligt utlovade rabatter på bland annat flyttstädningen. Jag har behövt kämpa i två månader för att till slut få fakturan justerad till det överenskomna priset – men de presentkort som utlovades som ersättning för tjänster som aldrig utfördes har jag fortfarande inte fått. Jag rekommenderar att anlita ett annat företag – det är inte värt huvudvärken. Min upplevelse i korthet:...
Hej Pontus, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att din flytt med oss inte blev så smidig och trygg som vi alltid strävar efter att leverera. Vi förstår att bristande kommunikation och otydlighet kring planeringen skapade onödig stress för dig, och vi beklagar att det blev så. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår för andra kunder framåt. Vi har justerat fakturan i enlighet med vad som överenskommits och...
Bokade flytthjälp och flyttstädning, och är överlag väldigt nöjd med båda. Väldigt smidigt att boka och väldigt trevliga att ha och göra med. Skulle ge 4.5 om det gick, men då det inte går så blir det fyra. Orsaken till det är: Fakturan kom ungefär två veckor efter flytten. Orsaken till detta var att de ansvariga var på semester. Inget fel med det egentligen, men hade varit uppskattat att få det kommunicerat i förväg. Hittade en lös plastbit i diskmaskinen efter städningen som inte gick att ta reda på vart den hörde...
Hej Tim, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nordflytt för både flytt och flyttstädning 🙏 Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och helhetsupplevelsen. Vi tar till oss din feedback kring faktureringen, du har helt rätt i att det borde ha kommunicerats tydligare att det kunde dröja på grund av semester. Det är något vi nu sett över i våra rutiner. Angående plastbiten i diskmaskinen så beklagar vi att det inte upptäcktes och åtgärdades på plats. Vi tar med oss detta som ett viktigt förbättringsområde...
Fantastisk service från början till slut! Nordflytt överträffade alla mina förväntningar – proffsiga, punktliga och otroligt hjälpsamma. Stor eloge för att de dessutom plastade in allt jag glömt, även det som var extremt ömtåligt mitt i flyttstressen. Allt gick smidigt och tryggt. Jag ger dem 10/10 poäng och kan varmt rekommendera dem till alla
Hej Youssef, Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende 🙏✨ Vi är jätteglada att vi kunde göra din flytt både smidig och trygg, och att extra insatserna med emballering uppskattades. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! Varma hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Dåligt ansvar, ingenting stämmer med överenskommelsen. Väldigt missnöjd
Enkla att ha att göra med! Väldigt trevliga och snabba på att svara
Hej Jessica, Tusen tack för ditt fina omdöme ⭐️ Det gläder oss verkligen att du upplevde både enkelhet och snabb återkoppling, precis det vi vill ge våra kunder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det blir dags! Varma hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
De var strukturerad killar . Bra kommunikation Mellan de, vilket gick allt smidigt.😊
Hej Nadia, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du lyfter fram vårt team 🙌 Bra kommunikation är A och O i en flytt, så det känns extra roligt att du upplevde det. Vi är glada att allt gick smidigt och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Super bra! Riktigt nöjd med flytthjälp samt flyttstädningen
Hej Emir, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är jätteglada att du blev nöjd både med flytthjälpen och flyttstädningen. Hoppas vi får hjälpa dig igen nästa gång det är dags att flytta. Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Enkelt att boka. Riktigt bra bemötande på förhand per telefon och framförallt ett riktigt bra gäng som skötte flytten
Hej Erik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙌 Vi är glada att du upplevde både bokningen, bemötandet och själva flytten som smidigt och professionellt. Extra roligt att höra att vårt flyttgäng gjorde ett bra intryck. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det blir dags nästa gång. Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
The best moving company! I will never go with another. Fast estimate, efficient and careful movers. 5/5
Hi Robin, Wow, thank you so much for your amazing feedback! 🌟 We’re thrilled to hear that you found our estimate process smooth and that our movers were both efficient and careful. Knowing that you wouldn’t choose another company means a lot to us. We’d be more than happy to assist you again whenever you need moving help in the future. 🚚💨 Best regards, Nordflytt – Your trusted moving partner
Jag fick kontakt med Nordflytt via Mustafa som var enormt trevlig och tillmötesgående. Jag fick hjälp med att flytta hela mitt bohag från Sthlm till Malmö, och killarna var väldigt duktiga, effektiva och härliga. Är så himla nöjd och kommer absolut använda Nordflytt igen för att flytta min flygel!
Hej Anna Katharina, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi blir verkligen glada av att höra att både planeringen och själva flytten till Malmö blev en positiv upplevelse. Killarna uppskattar verkligen berömmet för deras arbete. Det betyder mycket för oss att du vill anlita Nordflytt igen, och vi ser fram emot att få hjälpa dig även med flygeln framöver. 🎹🚚 Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Punktligt, trevligt! Återkommer gärna. Tack!
Hej Helen, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du uppskattade vårt arbete och ser fram emot att få hjälpa dig igen när det blir dags nästa gång. Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Trevligt och professionellt bemötande från början till slut; från första offert, till faktisk flytt, till det att städningen var slutförd.
Hej Niklas, Stort tack för dina fina ord och ditt förtroende! 🤝 Vi är glada att du är nöjd genom hela processen, från offert till flytt och städning. Du är varmt välkommen att höra av dig när det blir dags igen. Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Bästa flyttfirman, de är professionella och gör ett riktigt bra jobb. Rekommenderar starkt till alla som behöver hjälp med flytt. Har inte behövt lyfta ett finger och allt var över mina förväntningar.
Hej Nida, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi blir verkligen glada att höra att allt gick över dina förväntningar och att du kunde luta dig tillbaka under hela flytten. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Nordflytt – Din trygga flyttpartner
Trevligt bemötande och smidig hämtning av godset. Hoppas transporten går bra, så att mottagaren blir nöjd.
Stort tack för ditt fina omdöme, Kerstin! 🙏 Vi uppskattar verkligen förtroendet och är glada att du är nöjd med vår insats så här långt. Vi ser till att leveransen blir minst lika smidig hela vägen fram till mottagaren. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång!
Själva flytten och städantet utfördes bra. Det var dock lite strul med tidsbokningen, vilket gjorde att städningen fick göras morgonen efter. Ger därför 3/5.
Tack för din feedback, Leo! Vi tar till oss synpunkterna och är glada att flytt och städning blev bra i slutändan. Vi jobbar varje dag för att allt ska flyta ännu smidigare framöver. 🌟
Jag är väldigt nöjd med Nordflytt. De var trevliga, kom i tid och jobbade snabbt. De bar mina saker försiktigt och allt gick smidigt. Jag kände mig trygg under hela flytten. Jag rekommenderar verkligen Nordflytt till dig som vill ha hjälp med flytt.
Tack Caisha för att du tog dig tid att skriva så fint! Det betyder mycket att du kände dig trygg genom hela flytten, det är något vi verkligen strävar efter i varje uppdrag. Varmt tack för rekommendationen 💛 Vi står gärna redo om du behöver hjälp igen i framtiden!
Jag anlitade Nordflytt för hjälp med min flytt och blev väldigt bra bemött från första stund. Personalen var trevlig, lyhörd och professionell. Jag hade förväntningar på en smidig och trygg flytt, och Nordflytt levde verkligen upp till dem. Allt hanterades varsamt och kom fram i perfekt skick. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med både servicen och bemötandet och kan varmt rekommendera Nordflytt.
Stort tack, Felicia, för dina fina ord! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen, precis så som vi vill att en flytt med oss ska kännas. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare, det betyder mycket för oss 💛 Allt gott och varmt välkommen om du behöver hjälp igen i framtiden! / Teamet på Nordflytt 🚛✨
Superb flytt! Den gick smidigt och de som genomförde flytten var väldigt trevliga och tillmötesgående. trots att det var tunga lyft.
Stort tack, Anna! 🙏 Så roligt att höra att du är nöjd och att allt gick smidigt, även med de tunga lyften 💪 Det betyder mycket för oss att du uppskattade både insatsen och bemötandet från teamet. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna en recension 💛 Allt gott! / Teamet på Nordflytt 🚛✨
Vi fick ett oerhört bra bemötande från alla på Nordflytt, både när vi bokade och från de duktiga flyttgubbarna. Vi hade en ganska utmanande bohagsflytt från ett magasin till en lägenhet (4tr utan hiss) men de klarade det galant med en positiv inställning. Med lite hjälp från vår sida var vi klara på den tiden de hade angett i bokningen, och inga kostnader tillkom utöver vår offert. Pålitliga! Stort tack Nordflytt!
Stort tack för din fina recension, David! 🙏 Vi är jätteglada att höra att ni är nöjda med både bemötandet och flyttgängets insats, särskilt med tanke på att det var en utmanande flytt utan hiss. Extra kul att höra att allt gick enligt plan och offert. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva några rader, det betyder mycket för oss 💛 Allt gott! / Teamet på Nordflytt 🚛✨
Mycket fin service av killarna på Nordflytt, städningen sköttes galant och hela processen gick väldigt smidigt till
Stort tack, Mohamed! 🙏 Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både flytt och städ och att allt gick smidigt hela vägen. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, det betyder mycket för oss! 💛 Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt 🚛🧼✨
Otroligt snabba, flexibla och trevliga. Allt packades och flyttades med omsorg. De tar verkligen sitt jobb seriöst och är fullt engagerade i jobbet men även lyhörda gällande önskemål. Jag kommer garanterat att välja Nordflytt igen och även rekommendera dom starkt till vänner och familj. Så professionella och snälla. Tack för er hjälp, ni är fantastisk grymma på det ni gör!!
Tack för det fina omdömet, Fatou! 🙏 Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med vår hjälp. Vi strävar alltid efter att vara just det snabba, lyhörda och professionella, och det värmer att du kände så. Stort tack för att du valde Nordflytt – vi står gärna redo nästa gång du eller någon du känner behöver hjälp! 💪🚚 /Team Nordflytt 🌟
Otroligt proffsiga! Dem hjälpte mig med flytten, och det var en helt otrolig service! Ni var verkligen snabba med att svara, försiktiga med att bära allting. Jag är verkligen super tacksam för hjälpen! Rekommenderar Nordflytt! ❤️
Stort tack Matilda för dina fina ord och full pott i betyg! 🌟 Vi är så glada att du kände dig väl omhändertagen under hela flytten från snabb återkoppling till varsam hantering av dina saker. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare det betyder massor! ❤️ /Team Nordflytt 🚛💨
Jag behövde flytta 2 gånger under mars månad och behövde hjälp ganska akut. Dels med flyttstäd och alla mina grejer som skulle flyttas till ett tillfälligt boende och sedan till mitt permanenta boende. Kontaktade Nordflytt som var behjälpliga direkt. De är lyhörda, noggranna och håller det dem lovat. De är även jätte flexibla. Jag är super nöjd med all service och kommer att anlita dem igen och igen! Rekommenderar Nordflytt starkt!
Tack Basair för det fantastiska omdömet och för att du delade med dig av din upplevelse! 🙌 Att få hjälpa till vid två flyttar och städ under en så intensiv period och att höra att du är supernöjd betyder enormt mycket för oss. Vi är glada att vår flexibilitet, noggrannhet och engagemang kom till nytta, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs! 🙏💪 /Team Nordflytt, Alltid redo för nästa uppdrag 🚛✨
Bra! Trevliga och hjälpsamma. Bra pris och proffsigt!
Tack Lova för ditt fina omdöme och toppbetyg! ⭐️ Vi är jätteglada att du upplevde både service, pris och bemötande som bra och proffsigt, precis så vi vill att det ska vara! Tack för att du valde Nordflytt 🙏 /Team Nordflytt 💙🚚
Superbra! Trevliga och hjälpsamma.
Stort tack Isa för ditt fina omdöme! 💫 Vi är så glada att du är nöjd med vår hjälp, trevligt bemötande och hjälpsamhet är något vi alltid strävar efter. Tack för att du valde Nordflytt! 🙏 /Team Nordflytt 🚛💙
Flytten med nordflytt gick supersmidigt utan några helst problem. Mycket hjälpsamma och duktiga killar. Rekommenderar starkt.
Tack Halah för det fina omdömet och fem stjärnor! 🌟 Det gläder oss att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med vår hjälp, precis så vi vill att varje flytt ska kännas. Tack för din rekommendation och för att du valde Nordflytt! 🙏 /Team Nordflytt 💪🚚
Nordflytt hjälpte mig med min flytt. Bemötandet var väldigt trevligt och flytten gick smidigt och snabbt.
Tack Fanny för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att både bemötandet och flytten levde upp till dina förväntningar, snabbt och smidigt är precis det vi siktar på! Tack för att du valde oss 🙏 /Team Nordflytt 🚛💙
Snabba och effektiva flyttkillar och väldigt prisvärt.
Tusen tack för de fina orden, William! 🙌 Vi är superglada att du är nöjd med både insatsen från vårt flyttteam och priset. Det värmer att höra att du uppskattar vårt arbete, hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden! 🚛✨ Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Bästa flyttfirman som lyckades ta vår 85 tums tv utan tryckskador eller liknande, plus vår stora säng. Väldigt trevliga, stort tack Lamin, Axel och Mustafa!!
Stort tack, Shato! 🙏 Vi blir så glada av att höra att ni är nöjda, särskilt med tanke på den där 85-tummaren och den stora sängen 💪📦 Att du tar dig tid att nämna Lamin, Axel och mig (Mustafa) betyder mycket. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa till igen när det är dags nästa gång! Varma hälsningar, Mustafa & hela gänget på Nordflytt 🚛✨
Jag är så tacksam över flytten och väldigt trevligt bemötande i telefonen samt professionell o hjälpsamma kommer absolut hör av mig igen när nästa flyt blir ’tänk alla företag var så här!fem stjärnor och mer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️tack för att ni finns .
Tusen tack, Banaz, för din fantastiska recension! 🙏 Vi blir verkligen rörda av dina ord, det är precis så här vi vill att varje kund ska känna efter en flytt med oss. Stort tack för ditt förtroende, och du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen! 💛 Allt gott tills dess, Mustafa och teamet på Nordflytt 🚛✨
Vad kan jag säga, jag fick veta på kort varsel att en annan firma avbokade sista minut. Nordflytt ställde upp och fixade en team till mig på minuten och dom var även billigare än den andra firman. Vilken service, tack! Rekommenderas starkt!
Stort tack, Dani! 🙏 Vi vet hur stressigt det kan bli när flyttplaner ändras i sista sekund, så det gläder oss att vi kunde rycka in och lösa det snabbt, och dessutom till ett bättre pris! Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss, det betyder mycket! 💪🚛 Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Super bra upplevelse, trevliga grabbar och sååååå smidig flytt!
Tack snälla Isabelle! 🙏 Vi blir så glada att höra att flytten gick smidigt och att du hade en bra upplevelse med vårt team. Det är precis så vi vill att det ska kännas – enkelt, trevligt och tryggt! 💛 Allt gott tills nästa gång! /Team Nordflytt 🚛✨
Jag fick hjälp med flytten av bästa flyttfirman ❤️ Suverän service, bästa bemötande, supertrevliga och service riktade personal. Rekommenderar den här firman varmt.
Tack så jättemycket, Nina! ❤️ Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och bemötandet, det betyder otroligt mycket för oss. Vi strävar alltid efter att ge en trygg och trevlig flyttupplevelse, och det värmer att du rekommenderar oss vidare 🙏 Stort tack för ditt förtroende! /Teamet på Nordflytt 🚛✨
Trodde aldrig att en flytt kunde gå så fort. Smidigaste och snabbaste flytten. Killarna var professionella och så himla trevliga. Flyttstädningen efteråt var otrolig! Lägenheten hade ett glans som aldrig förr. Tusen tack till bästa Nordflytt! Rekommenderar starkt. :)
Wow, tack Sanna! 🌟 Din recension gjorde hela vårt team glada, vilken fantastisk feedback! Vi är så glada att vi kunde leverera både en snabb och smidig flytt, och att städningen gjorde lägenheten skinande ✨ Det är precis så vi vill att det ska kännas. Tusen tack för att du rekommenderar oss! Varma hälsningar, Mustafa & hela gänget på Nordflytt 🚛🧼💛