Nordic Kylteknik AB

Nordic Kylteknik AB

nordickyl.se
  • Badge2026
4.7

Vi är en väl etablerad servicepartner i Uppland med lång erfarenhet av att leverera kvalitativa lösningar för både företag och privatpersoner. Som certifierad återförsäljare erbjuder vi klimatanläggningar och professionell storköksutrustning, alltid med fokus på kvalitet, funktion och pålitlig service.

12 omdömen om Nordic Kylteknik AB

Sedan starten hos Reco 2026

Mats Gunnar B
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Har ett bra intryck företaget. De gjorde en bra installation av Fujutsi luftvärmepumpen som vi köpte. Saknar dock att vi inte fick en ordentlig genomgång o instruktion av pumpens fjärrkontroll o alla dess inställningar. Hittills har vi inte använt speciellt mycket så vi kan inte ännu bedömda hur bra pumpen är.

Paul C
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Mycket proffsigt företag som jag anlitade för att dels installera en LVP och byte/installation av ett nytt duschset. Supernöjd från början till slut och kan verkligen rekommenderas!

Heléne W

Kunniga och serviceinriktade!

Läby S
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Nordic kylteknik Ärligt företag som kan sin sak inom kyla och ventilation bara positivt samarbete. Kommer när det är kris och lämnar talar om när de kommer för att laga eller service. Läby handel AB

Karin N
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Trevliga, kunniga och snabb service/hjälp.

Hans U
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Värmepumpen går igen, den här firman vet vad dom håller på med! Jag är supernöjd!

Ulf B
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Känns som spännande arbetsplats med Emma tjänst som skulle passa mig mycket bra.

Christina V
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Alltid seriösa mkt service minded.

Reet N
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Otroligt dyrbar installation med tanke på vad den borde ha kostat i jämförelse med uppdragets omfattning

Björn E
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Allt fungerade perfekt från beställning till installation. VVS och kyltekniker mycket trevliga och gjorde ett grymt snyggt och bra jobb.

Casper L
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Extremt bra service med kunden i fokus. Garantiärende där Daikin drog ut på tiden men Nordic Kylteknik klev in och tog kostnaden för att sedan ta snacket med leverantören. Rekommenderar starkt!

Ola M
Skrev om Nordic Kylteknik AB

Bytte CTC värmepump (inne och utedel). Mycket nöjd med utförandet.