Mycket bra och alltid hjälpsam 🌸❤️🤗
Nordic Refit Helsingborg
Har du smärta eller funktionsrubbningar i kroppen? Vi på Nordic Refit Helsingborg vill vara det självklara valet när du har problem med muskler eller leder. Av oss får du snabbt och effektivt hjälp med besvär som ryggskott, nackspärr, ischias, idrottsskador eller spänningshuvudvärk. Vi naprapater här på kliniken i Helsingborg...
473 omdömen om Nordic Refit Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2017
Väldigt bra mottagande och kunnig personal
Så proffsig motsvarande, och kunnig . Upplevde att han så gärna ville hjälpa mig. Tack Robin
Alltid bättre efter ett besök på Nordic Refit.
Det kändes bra, fick förtroende och bra bemötande. Perfekt behandling och bra övningar för min skada. Är mycket bättre nu och kan tänka mig att återkomma vid behov.
Väldigt trevligt bemötande av Robin och ett program för träning som passade mig
Inget fel på bemötande eller behandling av naprapat men lite kort om tid för ett första möte. Gick därifrån med flera frågor.
Trevliga, duktiga och förstående naprapater.
Fått väldigt bra hjälp och tillsammans med egen träning upplever jag att smärtan är borta och att jag mår bättre.
Kunnig kille Robin, tack för hjälpen med både handled o fot.
Positiv upplevelse och bra behandling
Väldigt bra. Duktigt och kunnig personal. Bra bemötande.
Bra hjälp och vänligt bemötande
Den var bra! Att jag avbokade en behandling till var för att jag blev väldigt illamående av första behandlingen
Trevligt bemötande, proffsiga som vet vad dom gör
Nordic Refit har kunnig, professionell personal som gör att jag känner mig trygg. Jag får alltid ett trevligt bemötande och mina problem tas på allvar. Som komplement till behandlingen får jag övningar som hjälper kroppen att bli bra samt stärker den så problemen inte ska återkomma.
Proffsigt och känns som de alltid hittar en lösning
Proffsigt omhändertagande och känsla för vad man som kund beskriver är ens behov.
Bra bemött med kunnig personal. Fick hjälp med vad jag sökte för o bra övningar att göra hemma.
Väldigt väl mottagen. Fick hjälp med muskelbristning i vaden
Mycket positivt bemötande som motsvarade mina förväntningar. Robin var mycket intresserad, lyssnade och hittade ganska snabbt problemet. Efter behandlingen fick jag tips på övningar som jag kunde använda mig av.
Trevligt och kunnigt naprapat!! Bara att rekommendera...
Fick snabbt en tid och en god och effektiv behandling. Dessutom råd o tips om övningar att göra själv. Mycket nöjd!
Trevligt och professionellt bemötande Hade skadad en muskel som blev bra igen efter ett par behandlingar och hemmaövningar däremellan. Kommer gärna tillbaka vid behov
I've been to Nordic Refit several times. Each time, I walked in with acute back pain and walked out feeling like new. I'll never forget the first time I went to Nordic Refit, I was in so much pain, I couldn't take off my own shoes. 40 minutes later, after treatment, I walked out feeling like I had a brand new back.
Seriöst bemötande och uppföljning. Bra övningar för mig.
Jag kom intill snabbt och allt var bra,
Som vanligt, väldigt proffsigt bemötande. Super nöjd.
Jag fick problem med min häl efter för mycket löpning. Fick väldigt bra hjälp och en mycket bra bemötande. Blev snabbt mycket bättre med tydliga övningar.
Inlysnande och tekniskt kompetent naprapat i Robin Ekwurtzel. Dessutom mycket trevligt bemötande.
Jag har fått den hjälp jag var i behov av på ett proffsigt och personligt sätt. Jag blev lyssnad på och vid behandling fick jag allting förklarat för mig, vad som skulle hända samt vad jag borde tänka på/ träna på för att det skulle bli bättre. Lätt att boka tid och ett plus att man kan få det som friskvårdsbidrag.
KANON! Supernöjd med besöket, trevligt bemötande av Robin och kände mig som en ny människa efter besöket! 5/5 toasters!
Bra bemötande, lättsamt men proffsigt
Mycket nöjd med Naprapat Markus Nilsson som alltid har ett positivt bemötande. Rekommenderas!
Kunnig och kompetent. Mycket bra bemötande och tillgänglighet.
Får alltid bästa behandling, alltid trevligt personal.
Proffsigt! Alltid hjälpt. Mycket trevlig personal.
Riktigt bra och professionella.
Allt var toppen 👍 mycket bra bemötande och snabbt på att bli behandlad
Proffessionellt bemötande, lyhörd och kunnig
Trevligt och proffsigt bemötande. Blev helt bra efter 3 gånger😄
bra bemött. Trevlig personal.
Bra bokningssida på nätet. Snabbt att få tid. Vänligt o professionellt bemötande. Jag köpte behandling för ryggbesvär. Om behandlingen hjälper är för tidigt att säga.
*Bra & trevligt bemötande *Eftersom jag varit "patient" hos Nordic Refit tidigare så har jag fortsatt att vända mig dit när kroppen behöver det. *Träningshjälp för att minska smärta och för att bygga upp de svaga delarna i kroppen.
Mycket bra professionel hjälp
Känns tryggt och bra , Robin är en klippa
Gick snabbt att få en tid. Fint bemötande, bra diskussioner. Lyssnade och kom med förslag, tips och övningar på ett personligt och proffesionellt sätt. 30minuter känns lite för kort för ett första besök.
Det gick fort att få en tid och mötte en väldigt duktig naprapat som jag snabbt fick förtroende för. Fint bemötande och rätt behandling från början.
Markus var fantastisk, fick bukt med mina problem och han var väldigt professionell.
Bra bemötande, tog sig tid till att sätta sig in i problematiken, tog sig tid till en ordentlig undersökning, behandling och rekommendation.