Nordic Refit Helsingborg
En del av Nordic Refit -
nordicrefit.se
Har du smärta eller funktionsrubbningar i kroppen? Vi på Nordic Refit Helsingborg vill vara det självklara valet när du har problem med muskler eller leder. Av oss får du snabbt och effektivt hjälp med besvär som ryggskott, nackspärr, ischias, idrottsskador eller spänningshuvudvärk.
Vi naprapater här på kliniken i Helsingborg är kunniga, hängivna och arbetar både långsiktigt och förebyggande. Vi jobbar både mot privatpersoner, företag och gör besök ute på idrottsevenemang. Självklart är vi med i Svenska Naprapatförbundet.
Varmt välkommen!
Varmt välkommen!
Utmärkelser
Läs vad 313 kunder tycker om Nordic Refit Helsingborg 2
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Dem är bra. Fick bra behandling
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Mycket trevlig o kompetent bemötande. Gav mycket tips . Går gärna tillbaka. Hade hoppats på fler behandlingar men då ett försäkringsbolag är inblandat så blev det som det blev. Tvärstopp . Diskbråck i nacken
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Naprapat som gav mig ett antal (7) behandlingar för nackspärr. Mina besvär och den jobbiga smärtan har inte kommit tillbaks sedan behandlingen. Dock kan jag ibland uppleva stelhet och lite smärta då och då. Men inte sådana problem ifrån nacke och axel som jag hade innan jag gick på behandling.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bra bemötande, kompetens personal och lätt att få en tid som passar.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Kunnig och intresserad naprapat.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Trevlig och kunnig personal som hjälpt mig med min rehabilitering
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bra bemötande och förtroendeingivande.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Snabb hjälp och rätt hjälp. Ihärdiga och ger sig inte.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Jag köpte behandlingar hos en naprapat.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Behandlingarna har hjälpt mig. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Trevligt bemötande, ländryggsmärta togs på allvar och kändes som en professionell bedömning.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Jag tog kontakt med dem via min sjukförsäkring i Länsförsäkringar för att behandla ett ryggskott. Det föll väl ut och jag är mycket nöjd och frisk.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Kunnig, trevlig och bra personal.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Mycket bra! Fungerar perfekt! Välkomnande!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Fick superbra smärtlindring och hjälp med mitt ryggskott av oerhört kompetent personal!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Otroligt proffsig och bra service både innan och efter besöket, fick en behandling av Markus N som både hjälpte och gav tips på mina ryggproblem. Wow!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Proffsigt och var bra samtal så man förstår
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Väldigt bra bemötande och proffsig personal.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Jag gick till naprapaten pga ryggvärk. Han var fantastisk och hans behandling hjälpte mig verkligen.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Proffsigt, kände mig välkommen, lyssnade, bra rehab övningar
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Väl bemött. Kom in som lutande tornet i Pisa. Efter 3 behandlingar blev jag nästan lika rak som en fura. Stort tack till Marcus Nilsson.
Mvh
Axelsson -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Snabb behandling av ryggskott-samma dag. Tips på vad jag kan göra själv. Ingen påtryckning för att boka många behandlingar.
Mycket förtroendeingivande. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Kände att jag blev tagen på allvar och fick goda förklaringar samt enkla men konkreta övningar. God uppföljning och engagerad personal.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Proffsig i både bemötande och behandling..
Bra hantering av besvären. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Knowledgeable and friendly staff. Helped me sort out my aches and pains without needing to come back 10+ times, which most of other places seem to need.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Alltid ett varmt välkomnande och bra behandling.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Jag har blivit bemött på bästa sätt av Markus Nilsson i Helsingborg.
Jag kom med en löparskada och blev behandlad för denna. Och under behandlingstiden och nya kontorsskada i arm och Axel pga hemarbete. Super bra hjälp där med av Markus. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Fick mycket bra hjälp med ryggen av naprapaten👍
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Mycket bra och trevligt bemött
Förståelse för min skada
På hela taget en mycket kompetent naprapat som tagit min skada på allvar och som har som mål att kunna komma tillbaka att löpträna regelbundet. Inte tal om att "du är för gammal för att springa" som jag mött tidigare. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Blev remitterad direkt till ortoped i Ängelholm där det visade sig att jag hade ett diskbråck som behövde opereras. I väntan på operation fick jag lindrande behandlingar för att hjälpa min sönderstressade kropp att slappna av och minska smärtan lite.
Otroligt proffsigt bemötande, togs på allvar och kände mig trygg. -
Professionella och extremt kunniga
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bästa, hjälpt min rygg å ömma axlar
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bra riktig bra service personal va duktiga på att göra sitt jobb och detta uppskattades verkligen av mig och min kollega som va med på plats
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Trevligt bemötande. Kompetent personal.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bra och proffsig hjälp. Kunnig och tydlig i vad han gjorde och vad det innebar för mig
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Perfekt emottagande och positiv information om att mitt knäonda gick att få bukt med. Hit går jag igen om jag behöver det!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Har återkommande besökt naprapat Marcus Nilsson på Nordic Refit som är mycket duktig och engagerad i mig som patient. Högsta betyg!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Inkom med huvudvärk som kom från nacken. Fick behandling och tips. Mycket bra bemött av naprapat. Kändes mycket kunnig. Blev över förväntan.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Professionellt bemötande och grundlig undersökning samt uppföljning.
Plus även för tips om att ärendet kanske kunde gå via privat sjukförsäkring, vilket det kunde!
Ingen tvekan om vilken Naprapat jag kommer vända mig till vid eventuella framtida behov. -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Sökte hjälp hos naprapat för smärtor i en axel.
Upplevde att jag fick ett professionellt och vänligt bemötande. Fick olika behandlingar, stötvåg, massage, nålar samt tips på rörelser.
Det hade en viss effekt, men hjälpte inte helt vilket inte var så konstigt eftersom röntgen senare visade att jag hade artros i axeln.
Jag uppskattar att naprapaten, efter ett antal behandlingar, när han insåg att det inte hjälpte ytterligare, fick jag rådet att söka vidare till ortopeden.
Sammanfattningsvis, är min upplevelse av besöken, proffsigt, förtroendeingivande bemötande.
Rekomenderas! -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Kan varmt rekommendera Nordic refit Helsingborg och Markus, som med stort engagemang hjälpte mig med att få bukt med överansträngda lår/sätesmuskler. Nu känns löpningen smidig och smärtfri igen!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Fantastiskt bemötande av personalen och väldigt kunniga inom sitt yrke. Att gå hit rekommenderas verkligen.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Behandling av rygg och axel.
Trevlig personal
Fantastiskt bra -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Snabb räddning av ryggskott. Proffsigt och bra på alla sätt ☀️
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Väldigt professionell och trevlig bemötande
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Bra bemötande. Tyvärr blev min rygg inte bättre men fick hjälp att söka annan vård. Dessutom hjälp att tolka röntgensvar.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Forme-kurs. Jag har fått ett mycket bra välkomnande bemötande av professionell och kunnig personal som alltid har ett leende på läpparna. Mins förväntningar var att få redskap för att leva ett mer hälsosamt liv, vilket jag också fått. Jag har även fått ökad motivation och livsglädje som ett extra plus. Sammanfattningsvis har jag fått ett nytt tänk och en ny livsstil tack vare Studio Aktiverum!
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Naprapat behandling för problem med en disk i nacken.Mycket nöjd med behandlingarna och in problem efter detta. Trevlig personal.
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Blev mycket väl behandlad och lyssnad på!!
Fick en diagnos som min läkare bara avfärdade. Kom sedan till specialistsjukvården i Eslöv och fick veta att Robin hade rätt!
Fick fyra injektioner i foten, ”FY”:::::men nu är jag bra!😃
14 månader med otrolig smärta i foten över till sist!
Tack Robin som tog mig på rätt väg! -
skrev om Nordic Refit Helsingborg
Kunnigt och proffesionellt sätt genomsyrar hela besöket och bäst av allt var bra resultat