Det gick snabbt och smidigt att få en offert. Gällde målning av plåttak. Resultatet blev bra trots avbrott för regnväder.
Nordic Tak & Fasad Ab
Nordic Tak & Fasad AB är ett väletablerat företag med över 30 års erfarenhet inom tak och fasadvård. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar för tak och fasader till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med vår bas i Valbo utför vi arbeten i hela regionen med fokus på kvalitet,...
8 omdömen om Nordic Tak & Fasad Ab
Tack så mycket 😊 Mvh Nordic Tak & fasad Ab
Det här är en pålitlig firma, som håller vad de lovar. Lätta att få kontakt med, även personligen. Kunniga, engagerade anställda, utför sitt arbete med stolthet, vilket märks bl.a. när både chef och övriga anställda besöker arbetsplatsen (vårt hus), bedömer resultatet och diskuterar kommande åtgärder. Ordhålliga, effektiva, kunniga och professionella målare med en rimlig prissättning- vad mer kan man önska sig?! Rekommenderas!
Tack så mycket. Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Trevliga och bra jobb. Desutom snabbt utfört
Tack så mycket. Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Noggranna, duktiga och trevliga att ha att göra med.
Tack så mycket 😉 Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Sökte på nätet och hittade företaget. Fick god kontakt och ägaren kom o besökte objektet/sommarstugan. Han kom med ett direkt bud och skrev ner en offert som vi kunde acceptera. Fick ge ett förslag på tid för åtgärd. Efter ytterligare kontakt genomfördes arbetet lill full belåtdnhet. Allt som lovades blev gjort. Vi kan verkligen rekommendera detta företag. Margareta Lindberg
Tack så mycket Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Kom när de skulle Jobbade ihärdigt med ett mycket gott resultat Lätta att ha att göra med Rekommenderas varmt
Tack så mycket 😊 Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Takmålning Bra bemötande, klara och tydliga besked. Gjorde ett bra jobb, vi är nöjda.
Tack så mycket 😊 Mvh Nordic Tak & Fasad Ab
Mycket bra bemötande, snabbt utförande av taktvätt och takmålning och ett mycket fint resultat.
Tack så mycket 😉 Mvh Nordic Tak & Fasad Ab