Först kändes det sisådär eftersom killarna inte pratade svenska. En av killarna kunde engelska och efter en stunds undersökning om arbetsvillkor och löner kändes det ok. Sedan gjorde dom ett mycket bra jobb!
Nordiska Inglasningar AB
Upplev balkongens fulla potential med Svenska premium Inglasningar. Välkommen till Nordiska Inglasningar, din expert på skräddarsydda balkong- och uterumslösningar. Vi specialiserar oss på att skapa perfekta och högklassiga inglasningar för både privatpersoner och fastighetsägare. Med marknadens bredaste sortiment och en kombination...
967 omdömen om Nordiska Inglasningar AB
Sedan starten hos Reco 2019
Tack Ingrid för att du delar hur upplevelsen var från start till mål. Jag förstår att det kändes lite osäkert i början när språket inte stämde helt, men skönt att kommunikationen löste sig och att du fick svar på dina frågor om arbetsvillkor. Framför allt är det roligt att höra att montörerna gjorde ett mycket bra jobb i slutändan. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig vidare framåt. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar
Balkongen blev riktigt bra och servicen var mycket bra. De kunde börja och jobba med den tidigare än planerat 😀.
Stort tack Hans. Fint att höra att balkongen blev riktigt bra och att servicen kändes trygg hela vägen. Extra roligt att vi kunde starta arbetet lite tidigare än planerat 😊. Hör gärna av dig om du vill göra något mer framåt. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Jätte trevlig pereonal och en fantastisk bra och snygg inglasning! jätte nöjd, rekommenderar stark!
Stort tack Adam. Fint att höra att du upplevde personalen som så trevlig och att inglasningen blev både snygg och bra. Härligt att du är så nöjd och vill rekommendera oss vidare. Hör av dig om du vill utveckla något framåt. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Väldigt nöjd med kvaliten, och montörerna va snabba & duktiga. Dock tycker att säljaren borde ha nämnt att bygglovskostnad tillkommer. Efter förhandling kom vi överens om en summa jag va villig att betala för inglasningen, va mindre skoj att det damp ner en faktura på 11k. Hade förmodligen inte blivit av hade jag vetat.
Tack Janne för att du delar både det positiva och det som inte kändes bra. Fint att höra att du är nöjd med kvaliteten och att montörerna upplevdes som snabba och duktiga. Samtidigt förstår jag att bygglovskostnaden kom oväntat och att det blev en tråkig överraskning. Det ska vara tydligt vad som ingår och inte. Kontakta oss via info@nordiskainglasningar så att vi kan reda ut detta i lugn och ro. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Det gick förvånansvärt fort ifrån första mötet till att inglasningen var klar, kul! Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice gällande bokningar av Montage dagar, olika frågeställningar etc. Montage-killarna var extremt effektiva och trevliga! Helt ärligt var jag lite skeptisk till hur bra isoleringen skulle vara.. När dem var helt klara och jag öppnade balkongen dörren för att bära ut diverse möbler så hade det på fåtal minuter blivit väldigt varmt ute på inglasningen (den kvällen var det -3 utomhus) Rekommenderar företaget! ✌️
Stort tack Peter för din fina recension. Fint att höra att allt gick så snabbt från första mötet till färdig inglasning och att kundservicen kunde hjälpa dig smidigt med bokningar och frågor. Bra också att montörerna upplevdes både effektiva och trevliga. Att värmen höll sig så bra trots minusgrader ute är verkligen roligt att höra. Tveka inte att höra av dig om du vill komplettera något framåt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar ✌️
Vi blev bemött på ett proffesionellt sätt. Vi hade inga förväntningar alls men resultat blev toppen! Vi köpte Vikglassystem förlängd sommar och det blev jättebra. Utnyttjat inglasningen hela hösten. Ser fram emot vår/sommar. Vi är tacksamma för bra service och bemötande. Inger/ Hans
Stort tack Inger och Hans för er fina recension. Fint att höra att bemötandet kändes professionellt och att resultatet blev så mycket bättre än ni väntade er. Vikglassystemet förlängd sommar är ett härligt val och roligt att ni redan kunnat använda inglasningen hela hösten. Hör gärna av er om ni vill komplettera något framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Vi ville glasa in uteplatsen i vår nyinköpta lägenhet. Vid tillfället hade Nordiska Inglasningar ett erbjudande, så vi kontaktade dem och de verkade vara på hugget. De var på plats efter några dagar och vi kom snabbt överens om en lösning. Nordiska Inglasningar var drivande i processen och det hela gick fortare än vi hade trott och hoppats. Själva byggandet startade med några oklarheter, men efter kontakt löste sig allt snabbt och till belåtenhet. Resultatet blev riktigt bra! Kvalitet och omsorg med detaljer. Vi uppskattade...
Stort tack Per för att du delar er upplevelse. Fint att höra att ni fick snabb hjälp redan från erbjudandet och att vi kunde vara på plats efter några dagar och hitta en lösning som passade er. Bra också att byggstartens oklarheter löstes snabbt och att resultatet känns riktigt bra med den kvalitet och omsorg du beskriver. Hör gärna av er om ni vill utveckla uteplatsen vidare framåt. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Vi är oerhört nöjda med vårt val att anlita Nordiska Inglasningar. Från första kontakten blev vi väl omhändertagna av en kunnig och hjälpsam säljare som tog hand om allt pappersarbete på ett smidigt sätt. Monteringen av vår dubbla balkonginglasning utfördes med stor professionalitet och noggrannhet. Resultatet överträffade våra förväntningar – ett riktigt kvalitetsarbete från början till slut!
Stort tack Daniel för den fina recensionen. Härligt att höra att ni kände er väl omhändertagna redan från första kontakten och att säljaren kunde hjälpa er genom hela pappersarbetet på ett smidigt sätt. Extra roligt att den dubbla balkonginglasningen blev utförd med den noggrannhet och kvalitet ni beskriver och att resultatet överträffade era förväntningar. Hör gärna av er om vi kan hjälpa till med något mer framåt. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Jag och min fru är mycket nöjda tack för ni gjorde fin jobb jag skulle gärna rekommendera företaget till mina Grannar
Stort tack Keyvan. Fint att höra att både du och din fru är nöjda och att montaget blev ett fint jobb. Det betyder mycket att ni vill rekommendera oss vidare till grannarna. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer framåt. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Jag är supernöjd med inglasningen av min balkong ✨ allt från information och bokning av tid till själva utförandet har gått smidigt och levt upp till mina förväntningar. Arbetet utfördes på ett professionellt sätt och resultatet blev toppen! Kan varmt rekommendera Nordiska Inglasningar ✨
Stort tack Emma för de fina orden ✨ Så roligt att höra att allt från information och bokning till själva montaget fungerade smidigt och att inglasningen av balkongen blev precis som du hoppades. Härligt att resultatet känns topp. Hör gärna av dig om du vill göra något mer framåt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Väldigt bra. Bra information om vilka produkter som fanns och som efter ett personligt samtal passade mig. Otrolig produkt och balkongen överträffade mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd. Trevliga hantverkare som kom och skötte inglasningen.
Stort tack Gustav för din fina recension. Härligt att höra att genomgången av produkterna gav dig klarhet och att det personliga samtalet hjälpte dig välja rätt lösning. Extra roligt att balkongen blev ännu bättre än du hade föreställt dig och att våra hantverkare gjorde ett bra intryck hos dig. Hör gärna av dig om du vill fortsätta utveckla ytan framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Min lägenhet har en balkong som sällan nyttjades. Beslöt därför att omvandla den till ett ombonat uterum. Kontaktade Nordiska Inglasningar som med sina erfarna montörer på några få arbetsdagar genomförde projektet. Slutresultatet uppfyllde mina förväntningar och präglas vav hög kvalitet och finish. Kan som nöjd kund därför varmt rekommendera Nordiska Inglasningar. Curt Tjernström, Vallentuna
Stort tack Curt för den fina återkopplingen. Så roligt att höra att omvandlingen av balkongen i Vallentuna blev precis det extra rum du önskade dig. Våra montörer blir glada att höra att deras arbete märktes i både kvalitet och finish. Hör av dig om du vill komplettera något framåt eller bara vill bolla idéer. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Proffs ,bra kvalitet ,snabb arbete! Nöjda kunder.
Stort tack Marius. Fint att höra att du uppskattade både kvaliteten och hur snabbt montaget blev klart. Vi skickar berömmet vidare till teamet. Hör av dig om du vill bygga vidare eller har frågor framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Our experience with Nordiska Inglassningar was frustrating, beginning with an extremely high-pressure sales environment led by salesperson Rasmus Brunnberg. We were expected to make an immediate decision with incomplete information, which made us uncomfortable and ultimately, we believe, set the stage for escalating issues down the road. 1. Failure to Set Clear Expectations Despite moving forward, we found the lack of detailed planning unacceptable: Final Product Details: Essential design choices, such as the window...
Thank you, Esteban, for taking the time to share your full experience. I understand that the process did not meet your expectations, and I am truly sorry that several steps fell short from the very beginning. You describe clearly how important details, such as the window opening side and the trim color, were never confirmed before installation. These choices should always be clear in advance, and we did not meet that standard. We also take seriously that the measurement visit did not provide the confirmation you needed....
Jag hade och har stora förväntningar på företaget. Kontakten började med att jag tackade ja till ett hembesök för inglasning av min balkong. En säljare bokade tid och kom på utsatt tid. Tog sig god tid med alla mina frågor och efter 2 timmar hade vi skrivit en orderbekräftelse! Sedan dess har allt gått i rasande fart. Företaget har varit relativt lätt-tillgängligt. Har hitintills alltid återkopplat till mig när den jag sökt varit upptagen. Uppskattas oerhört. Nu behövs bara lite justeringar och det förväntar jag mig att det åtgärdas med samma kundomtanke.
Stort tack, Monica. Fint att höra hur du upplevde allt från hembesöket till orderbekräftelsen och att tempot i processen känts bra. Det betyder mycket för oss. Vi tar med oss att några justeringar återstår och ser till att lösa det med samma noggrannhet som resten av arbetet. Hör gärna av dig om du vill stämma av något mer, så tar vi det direkt. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Arbetet utfört snabbt och snyggt. Super bra jobbat. Bra service. Vi känner oss väl bra bemötande.
Stort tack, Jiqing. Fint att höra att arbetet blev både snabbt och snyggt och att ni kände er så väl bemötta genom hela montaget. Vi skickar vidare berömmet till teamet. Hör av dig om du vill komplettera något framåt eller om frågor dyker upp. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Bokade Nordiska inglasningar då en bekant hade en en inglasning utfört av dem. Jag såg den stora skillnaden mot en tidigare inglasning från ett annat företag. Det avgjorde mitt val och jag är så nöjd med min inglasade balkong. De som utförde inglasningen var snabba och mycket noggranna.
Stort tack, Elisabeth. Fint att höra att du jämförde olika inglasningar och att vårt arbete stack ut i kvalitet. Extra roligt att du är så nöjd med din egen balkong. Jag skickar ditt beröm vidare till montörerna, de blir glada att höra att noggrannheten märktes. Hör av dig om du vill komplettera något framåt. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Bra kommunikation mellan mig och säljaren, dock sämre kommunikation mellan montör och mig, samt montör och säljare. Tog veckor istället för dagar, skavanker och lärlingsgjort av montöterna. Hade kunnat se att allt blev fint om montörerna var bättre, samt kunde engelska/Svenska.
Tack Simon för att du delar så tydligt hur processen kändes för dig. Fint att höra att dialogen med säljaren fungerade bra. Samtidigt förstår jag att det blev onödigt rörigt med kommunikationen under montaget och att arbetet drog ut på tiden. Så ska det inte vara. Vi vill gå igenom din upplevelse i lugn och ro och se till att allt är helt avslutat hos dig. Skriv gärna till info@nordiskainglasningar.se så ringer vi upp. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Mycket bra vi är jättenöjda! Trettio tecken
Stort tack, Per Göran. Fint att höra att ni är så nöjda med resultatet och att allt känns bra hemma hos er. Hör gärna av er om ni vill bygga vidare på något framåt eller om ni undrar över skötsel. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Mycket fint resultat med inglasning och förlängd säsong.
Stort tack, Niclas. Fint att höra att inglasningen och valet av förlängd säsong gav precis det resultat du hoppades på. Vi skickar vidare dina ord till montageteamet. Hör av dig om du vill titta på solfilm eller andra tillval framöver. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Vi glasade in 2 balkonger samtidigt och valde vikglassystem vår och höst. Försäljaren var kunnig och guidade oss genom de många alternativen. När monteringsteamet kom och började med arbetet var det spännande se hur skickliga de var att anpassa det till just vår balkong. Proffsigt gäng som arbetade hårt, var trevliga och höll tiderna. Kontakten med firman var under monteringen mycket bra och det var inte ens omöjligt att få till en ändring under monteringen. Vi är mycket nöjda och har fått 2 nya rum i vår bostad.
Stort tack, Peter. Fint att höra att båda inglasningarna blev som ni hoppats och att vår säljare kunde guida er genom valen för vår höst. Kul också att montageteamet höll tiderna och att ni kände att justeringen under arbetets gång gick smidigt. Hör gärna av er om ni vill komplettera något framåt. Vänliga hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Vi valde att satsa på kvalité när vi skulle glasa in balkongen. Trevlig personal genomgående. Hade lite drag efter första installationen, men då skickades gratis en servicetekniker som fixade till det. Supernöjda med slutresultatet!
Stort tack, Hedda. Fint att höra att ni satsade på kvalitet när ni glasade in balkongen och att hela processen kändes trygg. Skönt också att draget efter första installationen löstes snabbt när vår servicetekniker kom förbi. Hör gärna av dig om ni vill gå igenom någon detalj framåt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Jättefint med inglasningen av balkongen vart mycket nöjd och allt dom gjorde runt om kring som blev bra. Snabb uppsättning på ett par timmar. Och Bra feedback efteråt ! Nöjd Kund !
Stort tack, Ewa. Fint att höra att inglasningen blev precis som du önskade och att montaget gick så snabbt den dagen. Vi tar med oss dina ord om bemötandet efteråt också. Hör av dig om du vill kika på fler tillval framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Efter precis avslutat arbete så kan jag bara konstatera att Nordiska men råga uppfyllde- och faktiskt överträffade mina förväntningar. Korta ledtider, snabb installation med flexibilitet och trevligt bemötande i alla delar. Jag kommer kan utan förbehåll rekommendera Nordiska till dem som går i inglasningstankar.
Stort tack John Michael. Det betyder mycket att höra att vi inte bara mötte utan överträffade dina förväntningar. Snabba ledtider, flexibel installation och ett trevligt bemötande är precis vad vi vill stå för. Hör gärna av dig om du funderar på fler lösningar framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Bra produkt och ser ut fint och mysigt i balkongen efter inglasningen. Respektfula personal . Bra anpassning gällande tid , menar har börjat när barnen är i skolan och fixade klar vid kl. 12:30 innan barnen kom hem tillbaka. Så det är jätte bra att klara utan störning både för personal och vi familjen !.
Tack Habtom för den varma recensionen. Vad fint att höra att balkongen känns både mysig och lugn efter inglasningen och att montörerna kunde anpassa tiden så arbetet blev klart innan barnen kom hem. Vi är glada att resultatet blev som ni önskade. Hör av dig om du vill att vi ser över något längre fram. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Jag glasade in min balkong med Nordiska Inglasningar AB och är nöjd med resultatet. Inglasningen blev klar för 1 v sedan så kan inte svara på hur kvaliteten är i långa loppet. NI AB var snabba på att svara på frågor under beställningsprocessen och deras montörer var effektiva och serviceinriktade.
Tack Fredrik för att du delar din upplevelse. Fint att höra att beställningsprocessen fungerade bra och att montörerna upplevdes som både effektiva och serviceinriktade. Vi noterar att inglasningen blev klar nyligen och finns här om du vill stämma av något kring kvaliteten framåt. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Fick min balkong inglasad med delat glas. Snabbt och bra utfört arbete, där tidsplanen hölls fullt ut. Produkten över förväntan, kunde möjligtvis varit lite tydligare kommunikation när allt var klart.
Stort tack Alva Helena. Vad roligt att höra att arbetet med delat glas gick smidigt och att tidsplanen höll hela vägen. Kul också att produkten överträffade förväntningarna. Vi tar med oss din synpunkt om tydligare kommunikation vid avslut och stärker det internt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Vi är väldigt nöjda med resultatet.
Stort tack Maximilian. Vi blir glada att höra att ni är så nöjda med resultatet. Tveka inte att höra av er om ni vill komplettera något framåt. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Blev otroligt nöjd med slutresultatet. Robust och rejäl konstruktion. Det enda som strulade lite var kontakten och återkoppling till mig som kund. Kan varmt rekommendera Nordiska inglasningar /Peter
Stort tack Peter för dina ord. Fint att höra att du är så nöjd med det robusta slutresultatet och konstruktionen. Vi tar till oss att kontakten med dig kunde varit snabbare och arbetar löpande för att förbättra den delen. Hör gärna av dig om du vill gå igenom något i efterhand eller om frågor dyker upp framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Jag blev väl bemött av både säljaren och hantverkarna som monterade balkongen samt kvinnan som arbetar på kontoret när jag ringde. Hantverkarna arbetade snabbt och var klara på 1.5 dag som planerat. Balkongen blev finare än förväntat då de även satte in ett fönster nere vid golvet på balkongen så att vår katt kan se ut. Vi köpte en balkong som vi kan använda nästan året om och vi är mycket nöjda med hur det blev när det var klart. Vi kan verkligen rekommendera Nordiska Inglasnkngar.
Stort tack Malin. Det värmer att läsa hur både säljaren, montageteamet och kontoret tagit hand om er. Extra roligt att höra om fönstret vid golvet så katten kan se ut och att balkongen blev ännu finare än ni väntat er. Vi önskar er många härliga stunder där året om. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Installationen genomfördes på ett bra sätt men inte felfritt. Det kommer in mycket luft mellan listorna och under glaspartierna. Tyvärr fungerar inte plastlisterna mellan glasen. Mycket svåra att dra isär rutorna när man vill öppna.
Stort tack Mariana för att du delar både det positiva och det som inte känns rätt. Vi tar luftinsläppet vid listerna och trögheten i glaspartierna på största allvar. En servicetekniker kontaktar dig snarast för att boka en tid så vi kan justera och åtgärda allt på plats. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd med installationen. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Väldigt nöjd och professionell gjort mycket bra
Tack Mohamad Ali. Härligt att läsa att du är så nöjd och att arbetet upplevdes både professionellt och väl utfört. Vi finns här om du vill följa upp något eller planerar en framtida komplettering. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Kontakten har fungerat bra, alltifrån information, försäljning till slutlig installation. Vi har fått en lösning som passar oss bra. Enkelt att få kontakt och respons.
Stort tack Mats. Vad skönt att höra att kontakten fungerat bra från första informationen till färdig installation och att lösningen landade rätt för er. Vi fortsätter vara lika snabba om ni behöver oss igen. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar
Installationen gick helt enligt plan och det blev riktigt bra.
Stort tack Patrik. Härligt att höra att installationen följde planen och att resultatet blev precis som du önskade. Vi finns här om du vill komplettera något eller har frågor framåt. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Vi är jättenöjda med inglasningen. Vi valde vår- höst och det verkar fungera. Bra säljare, snabb leverans och snabba installatörer. Bara plus från oss. Lotta och Tony Norrköping
Stort tack Lotta och Tony. Vad roligt att höra att vår höst paketet fungerar bra för er och att både leverans och installation gick snabbt. Vi uppskattar verkligen att ni delar er upplevelse. Hör av er om ni vill bygga vidare på uterummet framöver. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Jag anlitade Nordiska Inglasningar för att glasa in min balkong och är väldigt nöjd. De var snabba och smidiga med hela processen kring bygglovet och därefter gick själva installationen både effektivt och proffsigt. Dessutom hade de en bra uppföljning efteråt, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela projektet. Rekommenderas varmt.
Tusen tack, Ali. Vad roligt att du kände dig trygg genom hela processen, från bygglovet till själva installationen och uppföljningen efteråt. Hör gärna av dig om du vill komplettera något framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Allt rullade på bra, gick snabbt att få allt på plats efter beställning utan några problem. Proffesionellt bemötande från alla jag hade kontakt med. Rekommenderar Nordiska Inglasningar
Tack Albin för de vänliga orden. Fint att höra att allt flöt på direkt från beställning till färdig montering och att bemötandet fungerat så bra genom hela processen. Hör av dig om du behöver oss igen. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Vi är väldigt nöjda med inglasningen av vår balkong. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med hög kvalitet. Teamet var professionella och trevliga, och resultatet blev bättre än vi förväntat oss. Rekommenderas varmt!”
Stort tack, Farzin. Fint att höra att montaget på er balkong blev både noggrant och snabbt utfört och att teamets arbetssätt uppskattades. Härligt också att resultatet överträffade förväntningarna. Hör av dig om du vill titta på kompletteringar framåt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Snabbt genomförande av arbetet
Tack Arman för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fint att höra att arbetet gick snabbt och smidigt. Hör gärna av dig om du vill göra några justeringar eller om något dyker upp senare. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Vi är jättenöjda med vår nya inglasade balkong! Vi köpte det största paketet för att kunna nyttja balkongen så länge som vi kan. Hantverkarna var trevliga och professionella och man märkte att de var måna om att göra allt ordentligt och bra vilket uppskattades! Kontakten med Nordiska inglasningar har i det stora hela fungerat bra, men det har vart tillfällen då vi upplevt att det vart otydligheter från deras håll med t.ex. vissa fakturor där vi behövt ha bättre koll på vad som faktiskt ingick i avtalet än leverantören,...
Tack Maggy och David för er utförliga och ärliga återkoppling. Så roligt att höra hur mycket ni uppskattar er stora inglasade balkong och att arbetet på plats upplevdes noggrant och proffsigt. Jag tar samtidigt till mig det ni beskriver kring otydligheter i kontakten och fakturor. Det ska inte behöva skapa frustration och vi ser till att följa upp detta internt så att det blir tydligare framåt. Det gläder oss att allt löst sig i dialog och att helhetskänslan ändå blivit så positiv. Tack för ert tålamod och för att ni delar med er. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Bra montering av inglasningen, allt blev utfört på bestämd tid. Enkelt system att sköta, ser snyggt ut. Mycket nöjda med valet av system.
Stort tack, Leif, för dina fina ord. Det gläder oss att montaget blev klart i tid och att systemet känns enkelt att sköta och snyggt på plats. Det betyder mycket att höra att ni är nöjda med ert val. Hör gärna av dig om du vill bolla något framåt eller har frågor om skötsel. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Ett genuint intresse av kundens önskemål och en vilja att tillgodose dessa. Förväntningar om ett professionellt bemötande. NI AB levde upp till dessa. Ett positivt bemötande. Inglasning av balkong.
Stort tack, Thomas. Fint att höra att du upplevde ett genuint engagemang i dina önskemål och att bemötandet kändes både positivt och professionellt. Vi är glada att balkonginglasningen lever upp till förväntningarna och hoppas att du får stor glädje av den framåt. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
I recently had a glazing project done at my home by Nordiska Inglasningar, and I’m extremely satisfied with the results. The quality of their work is very high, and the team managed to install and finish my balcony surprisingly quickly. Everything was smooth, professional, and well-executed. I strongly recommend Nordiska Inglasningar to anyone looking for reliable and high-quality glazing services.
Thank you, Florin. We are very happy to hear that the glazing project at your home went smoothly and that you are satisfied with both the quality and the installation speed. We forward your kind words to the team. If you ever need adjustments or want to explore additional options, we are here to help. Best regards, Francisco at Nordiska Inglasningar
Mycket bra upplevelse från införsäljning till leverans.Inglasningen med isolering där det känns att det är bra kvalitet och med bra isolering.
Stort tack Lars Thomas. Fint att höra att hela resan från första mötet till leverans fungerade bra och att isoleringen motsvarar dina förväntningar. Vi hoppas inglasningen ger mycket glädje och ett skönt klimat året runt. Hör av dig om du vill kika på fler lösningar längre fram. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Vi blev väl bemötta av representanter från NI. Två personer rev den gamla inglasningen på en dag. De gjorde ett proffsigt jobb och gjorde mycket snyggt efter sig. Några veckor senare satte tre personer upp den nya inglasningen under två dagar. Även här gjordes ett proffsigt jobb och man gjorde snyggt efter sig. Den inglasning vi köpte var ganska avancerad med tjockare glas, bättre isolering, skydd mot UV-ljus och innertak eftersom vi bor högst upp. Det tidsschema vi fick hölls. Vi ser nu med tillförsikt fram emot att använda...
Tack Per för att du delar hela upplevelsen. Fint att höra att både demonteringen och montaget i Täby blev så proffsigt utförda och att ni är nöjda med den nya inglasningen och hur den fungerar i ert läge högst upp. Jag tar också till mig det du nämner om fakturaavgiften. Det ska vi reda ut direkt så att ni inte står för en kostnad som inte är er. Jag kontaktar er för att lösa det i lugn och ro. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Hej! Tycket att de har fungerat bra med informationen. Kanske tog lite längre tid än var som var väntat, Jag har höst vinter inglasning av min balkong Idag när jag skriver till Er så har de snöat in. Inte så bra när man vill ha en tät balkong Men i de stora hela nöjd, Birgitta Liljegren Öjersjö
Hej Birgitta och tack för att du delar med dig. Fint att höra att du är nöjd med helheten och att kommunikationen fungerat bra. Samtidigt förstår jag verkligen att det inte ska snöa in i en höst vinter inglasning. Det behöver vi reda ut direkt. Skriv gärna till info@nordiskainglasningar.se eller skicka ditt nummer så ringer vi upp dig. Då går vi igenom vad som hänt och ser till att tätningen blir som den ska. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Toppenservice installation av inglasningen tog bara 4-timmar. Allt var snabbt och enkelt N.I fixade även byggtillstånd och kontakt med Brf-föreningen. Nordiska inglasningar är en premium produkt. Är framförallt nöjd med att inglasningen med dom dubbla laminerade glasen tar bort störande ljud utifrån och håller damm och smuts borta ifrån balkongen ifrån vägen nedanför. Det som är unikt med N.I,s system är att du får en helt fri vy när glasluckorna är uppvikta detta gör att det även enkelt att hålla utsidan på glasen rena...
Stort tack, Kalle. Vad roligt att höra att montaget gick så smidigt och att du uppskattar hur de dubbla laminerade glasen dämpar ljudet och håller smutsen borta. Det betyder mycket för oss att helhetslösningen med bygglov och kontakt med föreningen fungerade bra för dig. Hör av dig om du vill kika på fler tillval framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Trevligt och professionellt gjort
Stort tack, Biljana. Fint att höra att allt upplevdes trevligt och professionellt. Vi skickar vidare berömmet till montageteamet. Hör av dig om du vill gå igenom några detaljer framåt eller har funderingar. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Smidig upplevelse från beställning till färdig installation. Hade några synpunkter på en detalj i installationen som behöver fixas, tog väldigt lång tid att få svar på detta. Fått besked nu om att det kommer fixas dock. I övrigt är vi supernöjda med inglasningen!
Stort tack Jens. Fint att höra att hela resan från beställning till färdig installation känts smidig. Vi tar synpunkten om detaljen i montaget på stort allvar och är glada att du nu fått besked om att den kommer åtgärdas. Hör av dig om något mer dyker upp så hjälper vi gärna till. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Positivt, allt har fungerat som planerat, trevlig personal
Tack Lars för att du tog dig tid att skriva. Fint att allt följde planen och att du haft en bra kontakt med våra montörer. Hör av dig om du vill kika på några tillval framåt. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar