Från planering, genomförande till uppföljning - professionellt. Rekommenderas varmt!
Nordiska Inglasningar AB
Upplev balkongens fulla potential med Svenska premium Inglasningar. Välkommen till Nordiska Inglasningar, din expert på skräddarsydda balkong- och uterumslösningar. Vi specialiserar oss på att skapa perfekta och högklassiga inglasningar för både privatpersoner och fastighetsägare. Med marknadens bredaste sortiment och en kombination...
1328 omdömen om Nordiska Inglasningar AB
Sedan starten hos Reco 2019
Bra information över telefon om vad man kunde göra med en inglasning av en öppen vägg i mitt uterum. Jag fick en beskrivning av olika glas kvaliteter, prisuppgifter samt preliminär leverans utifall man beställde. När jag fått detaljuppgifter så gick jag ut på min baksida av huset och kollade upp hur några grannar redan installerat å förstod ytterligares hur "min glasvägg" skulle bli. Jag är mycket nöjd med leveransen som blev lite tidigare än det var sagt och installationen gick utan problem.
Jag är verkligen supernöjd med min inglasade balkong! Hela processen har varit smidig och gick mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Innan monteringen behövdes endast ett möte och en kontrollmätning, och sedan var balkongen monterad på bara en dag. Resultatet blev över förväntan – jag är supernöjd med utseendet och kvaliteten. Balkongen känns verkligen som ett extra rum och har blivit ett fantastiskt tillskott till bostaden. Kan varmt rekommendera!
Jag är väldigt tacksam för hela processen! Köpte ett uterumspaket för vår & höst med helglas. Då jag handlat av Nordiska Inglasningar tidigare kände jag mig trygg, och de levde helt klart upp till mina förväntningar. Bemötandet var väldigt fint och kontakten smidig. De ringde alltid tillbaka när jag hade frågor. Montörerna var trevliga och gjorde ett jättefint jobb. Ett litet fel som jag uppmärksammade åtgärdades snabbt och utan problem. Jag kan varmt rekommendera dem!
Beställde Vår/Höst (Förläng sommar) inglasning med öppningsbara glas, som går att öppna som ett dragspel helt åt ena väggen av balkongen, så om vädret är bra kan jag ha det som om det inte ens vore inglasad. Men annars har jag fönstren stängda och balkongen funkar som ett väderskyddat mysigt uterum med gardiner. Nordiska Inglasningars medarbetare var mycket hjälpsamma och utförde arbetet snabbt och bra. Några dagar efter installation vid en storm med skyfall och ovanligt kraftiga vindar rakt inpå glasen. Inglasningen stod...
Jag är mycket nöjd med det arbete som Nordiska Inglasningar gjort. När bygglovet blev godkänt gick det snabbt och enkelt. Vi har fått ett extra jättefint rum. Mvh Anki Fagerström
Det skulle ha blivit 5 om det verkligen hade tagit 4 arbetsdagar och att en maskin gick sönder och att en av takdelarna var fel vänd så det tog längre tid att bli klar men annars är jag mycket nöjd
Beställde balkongsinglasning, Vår&Höst paket, allt gick snabbt och smidigt med montering 2 månader senare. Montörerna var trevliga och monterade allt på 6 timmar. Kvaliteten på allt är stabilt och passformen perfekt. Så jag är väldigt nöjd !
Snabb och bra service från dag 1.
Det gick smidigt, de var lätta att ha att göra med och jag är väldigt nöjd.
Vi är väldigt nöjda med inglasningen, snygga glas samt smidiga glas att skjuta åt sidan. Vi har fått ett helt till rum som är helt fantastiskt! Än så länge har den hållit värmen bra och när det blivit varmt har det varit smidigt att öppna och lufta. 5/5 nöjda ⭐️
Blev väldigt bra bemött och upplevde att uppbyggnaden gick snabbt och effektivt, över förväntan då jag trodde att det skulle ta betydligt längre tid. Är väldigt nöjd med resultatet och inglasningen!
Proffsigt utfört igenom hela processen. Vi är kanon nöjda med vår nya balkong.
Hi, The service was fast; the quality of the work was good; we had some rainwater leaks the first few days, then it was summer, and now there are no leaks. I was going to buy ready-made shutters for the windows, but unfortunately the windows were not the same size and modular.!! Apparently, they used existing windows or leftover windows from previous projects. Br, Morad
Väldigt nöjd med utförandet av arbetet, från planering till genomförande. Allt har fungerat mycket bra och resultatet blev över förväntan.
Fick en riktigt bra inglasad balkong där jobbet gjordes snabbt och smidigt. Hade varit 5 av 5 om det inte hade blivit lite struligt med tidsbokning, men det fick vi kompensation för. Kan ändå rekommendera Nordiska Inglasningar!
Vi är väldigt nöjda med resultatet- proffsigt gjort o inglasningen är enkel att hantera (öppna och stänga)
Jag är otroligt nöjd med min inglasade balkong! Hela processen från början till slut har varit smidig och professionell. Resultatet blev ännu bättre än jag hade förväntat mig. Inglasningen är snygg, stabil och av hög kvalitet, och den har gjort att jag kan använda balkongen under en mycket större del av året. Arbetet utfördes noggrant och med stor omsorg om detaljerna. Personalen var trevlig, hjälpsam och höll vad de lovade. Jag kan varmt rekommendera (Nordiska Inglasningar AB) till alla som funderar på att glasa in sin balkong. Ett stort tack för ett fantastiskt arbete!
Jag glasade in min balköng. Allt gick som planerat, montörerna var trevliga och jobbade på. Det blev till och med lte bättre än jag trott att det skulle bli. Nu har vi fått en läshörna, ett rum att fika i och bara sitta i för att njuta. jag rekommenderar Nordiska Inglasningar.
Jag är jättenöjd med inglasningen, tycker det är stilrent utan aluminiumlister tycker det var proffsigt från början tills det blev klart. MVH Patrik wångdahl.
Vi är mycket nöjda. Glasningen är snygg och fungerar som önskat.
Helt ärligt så är vi helnöjda efter installation av vår inglasade balkong från Nordiska Inglasningar. Några småsaker hade vi kanske gjort om om vi hade fått chansen igen, men överlag känns det som ett kvalitetsbygge och resultatet känns helt rätt. Kan helt klart rekommendera Nordiska inglasningar för inglasning av balkonger! Plus: + Upplägget kändes professionellt från början till slut, där det ingick en fysisk presentation med möjlighet att få en uppfattning av pris, konstruktion samt ställa frågor. Man fick även...
Monteringen tog lite lång tid men blev riktigt bra och snyggt.Montören som klättrade på balkongräcket borde ha fallskydd.(såg farligt ut).
Trevligt ock kunnigt bemötande av både informatörer och installatörer Det hela sköttes över förväntan Vi uppskattar uppföljningen efter installationen Bra med valbara alternativ gällande pris, konstruktion och tillbehör Vi är mycket nöjda med ett funktionellt uterum med delade glas
Hej! Hela mätningen, installationen osv gick väldigt smidigt. Själva arbetet är också bra 👍
We did a balcony glazing with Nordiska Inglasningar, we are very much satisfied with their service. Strongly recommended for their service 💙
Bra jobbat tack för alla.👍👍👍✌️
Professionellt bemötande, smidig installation och ett mycket fint resultat. Rekommenderas!
vi är mycket nöjd med min upplevelse av Nordiska Inglasningar AB. Trevligt bemötande, professionell service och ett snyggt slutresultat. Arbetet utfördes noggrant och vi uppskattar företagets engagemang och kvalitet. Kan varmt rekommendera dem.
Had a very good experience with Nordiska Inglasningar. The presentation was spot on and clear, staff always friendly to help, and the installation went very smoothly. The end result was exceptional, and now our cats are happy to be able to spend time on the balcony! Would recommend 10/10.
Ett professionellt och kunnigt företag - trevligt bemötande - lösningsorienterade - snabb service vid problem. Jag är en mycket nöjd kund.
Jag är tudelad... Kvaliteten på materialt som installerats verkar hittills vara bra och de arbetare som gjort jobbet har varit trevliga trots svårigheter att göra sig förstådda då de nästan uteslutande pratade polska, men hade ibland med sig någon som kunde engelska och en gång även svenska. Men Nordiska Inglasningars införsäljnings-teknik är bland den tråkigaste jag varit med om. De gjorde intryck av att de var etablerade i vår förening trots inga bevis på detta, jag gjorde därför inga ytterligare offert-förfrågningar...
Vi är jättenöjda med vår inglasning av vår terass. Materialet känns stabilt och har hög kvalitet.
"Anlitade Nordisk Inglasning AB för att glasa in vår balkong och är otroligt nöjd. Professionellt bemötande från första offert till färdigt montage. Killarna som var här jobbade snabbt, effektivt och lämnade det rent och snyggt efter sig. Resultatet blev över förväntan. Kan varmt rekommendera dem!"
Stort tack till Nordisk för det fantastiska arbete ni har gjort! Vi är mycket nöjda med resultatet och uppskattar verkligen er professionalism, noggrannhet och ert engagemang genom hela jobbet .Tack för ett väl utfört jobb – vi rekommenderar gärna Nordisk till andra!
Det är en fantastisk jobb och ni har en bra kvalitet på glaset. Underhållning är bra också. Jag är super nöjd med min inglasad balkong som ni gjorde. Tussen tack.
Snabbt arbete och god kommunikation
Nordiska Inglasningar AB montera inglasning på min balkong. Hela konstruktion fungera brå. Bekvämt att använda. Fins små felsaker, till exempel plast element melan glass inte sol toliga, måste bytas.
Punktligt & noggrant utfört! Tidseffektiva
Det var en lite speciell situation när jag beställde mina balkongrutor då det var när pandemin pågick för fullt. Det tog lite tid och osäkerhet kring leverans. Men på midsommardagen kom ni! Rutorna är av god kvalité o skjutdörren fantastisk. Inget skaller i glasen när det blåser.
Jag och min fru är otroligt nöjda vi fikar med varandra så som sommar så vinter. Ett stort tack från Keyvan/Maryam till Nordiska inglasningar
Produkten är bra. Service är skitdålig. Installation var problematisk, med folk som pratade varken svenska eller engelska. Fick bråka med service för att få installation färdig i rimlig tid. Det blev ändå några fel ändå och en annan icke-svensktalande gubbe kom. Han fixade delvis och lovade återkomma för uppföljning. Tystnad från service i en månad och jag har ringt flera gånger. Ingen som svarar över huvudtaget.
Hade bett om offerter från flera bolag. Detta utmärkte sig negativt, kändes som en desperst mäklare. Försökte stressa fram ett beslut och offerten var dubbelt så dyr som de andra två som kom. Valde ett annat bolag till inglasning av balkongen 1/2 teappa upp. Varför sälja på extratjocka glas när det inte behövs? Har haft min inglasning över en månad och saknar ingenting.
Snygg och fin inglasning, lätt att putsa och hålla rent
Köpte inglasning av en större balkong i ett terasshus och vart väldigt nöjd. Väldigt professionellt förklarat innan och utförandet blev utmärkt.
Jag älskar min nya balkong, inglasningen blev till och med bättre än jag förväntade mig!
Jättebra.! Jättebra.! Jättebra.!
Skickar missvisande direktreklam, flera gånger per år. Säger att de "fastställt de dagar då vi kommer att vara på plats i er förening" men det är bara bluff!
Super bra kvalité på inglasningen, håller värmen bra inpå senhösten, lätta att hålla rena! Trevlig och snabb service
Äntligen kan jag sitta och njuta av balkongen utan att behöva gå in när det regnar eller flytta dynor in och ut. Vände mej till Nordiska inglasningar för att få min balkong inglasad. Vilken hjälp jag fick! Från början till slut möttes jag av ett professionellt team med hög kunskap inom Området med hög Kvalitete' på inglasningen. 3 montörer som utförde jobbet galant, proffsigt med ett fantastiskt bemötande. Kan varmt rekommendera Nordiska Inglasningar.