Jag är mycket nöjd med monteringen och funktionen av inglasningen. Det är snyggt och tätt och monteringen gjordes proffessonellt. Mindre bra var att det blev lite försenat pga fel leverans av glas och att priset var högt. Men kvalitė kostar.
Nordiska Inglasningar AB
Upplev balkongens fulla potential med Svenska premium Inglasningar. Välkommen till Nordiska Inglasningar, din expert på skräddarsydda balkong- och uterumslösningar. Vi specialiserar oss på att skapa perfekta och högklassiga inglasningar för både privatpersoner och fastighetsägare. Med marknadens bredaste sortiment och en kombination...
1252 omdömen om Nordiska Inglasningar AB
Sedan starten hos Reco 2019
It was a very good experience. We have been using their product for four years and there have been no problems at all. The quality is excellent and the representative were also very helpful.
Ett mycket fint arbete – vi är väldigt nöjda med inglasningen av vår balkong. Allt utfördes snabbt och på ett professionellt sätt.
Killar var väldig snabb och duktig med jobbet redan nu i april månad jag kan njuta med min inglasade balkong. Mycket nöjd. //Tack
Arbetsprocessen med undersökning och sen arbetet med att bygga inglasningen gick bra från start till avslut med Nordiska Inglasningar AB Inglasningen blev både snygg och funktionell. Och håller tempraturen bra också under höst/vår, och med infravärme kan även användas under vintern
Bemötandet var bra , försäljaren verkade kunnig.Förväntningen va att grejerna va lätta att öppna ochoch flytta och stänga och att det inte kom in vatten vid regn,och det fungerade bra. Vi glasade in våran uteplats, och m man ska ha nått att klaga på så va det lite segt för er att avsluta arbetet , och det va tur att man kan engelska för ingen talade svenska, men det är väl så nu för tiden. Men tack iallafall för bra grejer mvh Hasse och Birgitta
Jag vill gärna dela med mig av min mycket positiva upplevelse av Nordiska Inglasningar. För över tre år sedan hjälpte de mig med inglasning av min balkong, och jag är fortfarande väldigt nöjd med både resultatet och hela processen. Allt gick smidigt från början till slut. Kontakten med företaget fungerade mycket bra, och personalen var trevlig, engagerad och hjälpsam. Jag upplevde att de verkligen brydde sig om att jag som kund skulle känna mig trygg och nöjd. De var aktiva, tydliga och lätta att ha att göra med, vilket...
Stort tack Iman för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är extra roligt att höra att du fortfarande, efter över tre år, är så nöjd med både resultatet och hela processen. Att du lyfter hur smidigt allt flöt på och hur våra montörer arbetade noggrant och lämnade rent efter sig betyder mycket för oss. Vi tar med oss dina fina ord om bemötandet och engagemanget i teamet. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Önskar dig fortsatt stor glädje av din inglasade balkong. Du är alltid välkommen att höra av dig...
The balcony was done 3 years ago. Until today it jept the initial quality. We are very happy with it’s quality and funstionality. Highly recommendation!
Thank you Katarina for your kind words. It is great to hear that your balcony still holds its quality and works just as it should even after three years. That long term performance is something we really care about. We are glad you are happy with both the functionality and the result. If you ever want to add something or need support, you are always welcome to reach out. Best regards, Oliver at Nordiska Inglasningar
I´m so glad with my favorite spot. Everything was perfect since the first time we contacted Nordiska Inglasningar, and then with our seller, he gave us the best option for us and now my family and I enjoy the spare space all year.
Thank you Elizabeth for your lovely review. Great to hear that your balcony has become your favorite spot and that you enjoy the space all year round. We are especially glad that the dialogue with the seller helped you land in a solution that fits your family so well. If you ever want to complement your glazing or need support, you are always welcome to reach out. Warm regards, Johan at Nordiska Inglasningar
Produkten är jag jättenöjd med. Det började inte jättebra. Då de sa att det tog bara några timmar att bygga upp när man väl började. Men så var inte fallet för mig. Fick vänta två veckor. Först kom ramen utan glas. Fick vänta två veckor. Något som inte var uttalat om utan tvärt om var det något försäljaren berättade återuprepande gånger att det går står klart och redo på dagen.. Jag fick ett jättedåligt bemötande när jag ifrågasatte tidsramen. Övrigt Snabb trevlig service. var snabbt på plats och fixade till min dörr och jättetrevligt bemötande.
Tack Malin för att du delar både det som fungerade och det som inte blev bra. Vad gäller starten har du helt rätt. Att det drog ut på tiden och att leveransen kom i två steg med ram först och glas senare är inte den upplevelse vi vill ge. Vi tar också med oss det du beskriver kring bemötandet när du ifrågasatte tidsramen. Samtidigt är vi glada att höra att du är nöjd med slutresultatet och att servicen på plats löste dörren snabbt och smidigt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Vi ä så nöjda med våran balkongen, vi rekommenderar till våra gäster som kom för besöket att de ska välja nordiska om de har ett plan att göra inglasat balkongen.
Stort tack Milen för dina fina ord. Så roligt att höra att ni är så nöjda med er balkong och att ni till och med rekommenderar oss vidare till era gäster. Det betyder mycket för oss. Hoppas ni fortsätter njuta av balkongen länge framöver. Hör gärna av er om ni vill komplettera eller behöver hjälp längre fram. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Vi är väldigt nöjda med vår inglasning. Bra bemötande och väl utfört arbete.
Stort tack Jonas för din fina återkoppling. Härligt att höra att ni är så nöjda med er inglasning och att både bemötandet och arbetet levde upp till förväntningarna. Vi tar med oss dina ord till teamet. Hoppas ni får mycket glädje av balkongen framöver. Hör gärna av er om det dyker upp något. Hälsningar. Sebastian på Nordiska Inglasningar
Mycket nöjd det bästa jag har gjort,beställde även blomlådor med lock användbara till mycket.feedbacken är 👍o trevliga att ha kontakt med.
Stort tack Gunilla för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du är så nöjd och att blomlådorna med lock har kommit till bra användning. Det är en sådan detalj som verkligen gör helheten ännu bättre. Extra kul också att du lyfter kontakten med teamet, vi ska se till att de får ta del av dina ord. Önskar dig många härliga stunder framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Snabb och smidig installation och ett snyggt och stabilt slutresultat! 👍
Stort tack Gabriel för din fina recension. Härligt att höra att installationen upplevdes som både snabb och smidig och att slutresultatet känns stabilt och snyggt. Det är precis så vi vill att hela upplevelsen ska vara från start till mål. Vi ser till att montageteamet får ta del av din feedback. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Mycket bra upplevelse. Glasen är smidiga att öppna och stänga. Har haft mycket användning av balkongen som uterum tack vara inglasningen, främst under vår och sommar samt början av hösten. Med hjälp av egna infravärmare, så har det fungerat att ha balkongen som uterum till och från även på vintern. Mycket nöjd.
Stort tack Matilda för din fina recension. Härligt att höra att glasen är smidiga att öppna och stänga och att ni verkligen fått ut mycket av balkongen som uterum under både vår, sommar och en bit in på hösten. Kul också att höra att det fungerar även vintertid med infravärme. Önskar er många fler sköna stunder där ute året runt. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Det är verkligen uppskattat med ett företag som tar kundärenden på allvar och agerar direkt. Rekommenderas varmt.
Stort tack Jian för dina ord. Det betyder mycket att höra att du upplevt att vi tar kundärenden på allvar och agerar direkt när något behövs. Just den delen är viktig för oss i varje projekt. Vi uppskattar också att du varmt rekommenderar oss vidare. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
It was good experience with everything from booking, installation and after quality. One small thing we experienced was about the lock to hold the glasses is a bit loose and do not function properly when it is windy. I think there should be one quick after service from an expert to check if everything is working fine. We as a user have noticed small things and usually do not take hassle to contact for minor things but would be good if one service is always part of the package.
Thank you Nain for your thoughtful feedback and for highlighting the full journey from booking to installation and aftercare. We are glad to hear that the overall experience felt good. At the same time, we take your note about the lock seriously. It should feel stable and work properly even when it is windy. A service technician will reach out to you shortly to check and adjust this so everything functions as it should. We also appreciate your suggestion about a proactive service check. That is valuable input and something...
Kan rekommendera Nordiska inglasning.
Stort tack Tina för din rekommendation. Det uppskattar vi verkligen. Kul att höra att du är nöjd med din inglasning. Hoppas du får många härliga stunder på balkongen framöver. Hör gärna av dig om du vill komplettera med något längre fram. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Väldigt fin kvalitet av inglasad. Men känner sig lugn, inga mer vind, damm även pollen. Det är faktiskt en extra rum, vi kan fika på balkong utan störande vänder. Bra jobbat
Stort tack Daniel för dina ord. Vad roligt att höra att du upplever balkongen som ett extra rum och att ni kan sitta där utan vind, damm och pollen. Det är precis den känslan vi vill skapa. Härligt också att ni kan fika ostört. Vi tar med oss berömmet till teamet. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Allt funkade jättebra från första kontakten med säljaren. Installationen var smärtfri och bygg killarna gjorde ett jättebra jobb. Kan definitivt rekommendera Nordiska Inglasningar AB
Vi önskade inglasa vår balkong för att kunna utnyttja den längre tid under året. Installationen fungerade mycket bra och smidigt och resultatet är fortfarande mycket bra. Ser snyggt ut och glasen är dessutom lätta att fönsterputsa.
Stort tack Kjell för din recension. Vad roligt att höra att installationen gick smidigt och att ni fortfarande är så nöjda med resultatet. Extra kul att du lyfter att glasen är lätta att putsa. Det gör verkligen skillnad i vardagen och är något vi lägger stor vikt vid i våra lösningar. Hoppas ni får många fina stunder på balkongen året runt. Hör gärna av er om ni vill komplettera med något framöver. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Jag köpte en balkonginglasning. Sammantaget en mycket positiv upplevelse med en fungerande produkt, bra service och snabb åtgärd när mindre justeringar behövdes. Professionellt, trevligt och lösningsorienterat genom hela processen. Eventuella frågor eller avvikelser hanterades snabbt och smidigt. Jag hade förväntningar på en smidig leverans, god kvalitet och ansvarstagande vid eventuella problem – vilket Nordiska Inglasningar levde väl upp till.
Stort tack Alexander. Kul att läsa att hela resan från köp till färdig balkonginglasning fungerade smidigt för dig. Extra fint att höra att även de mindre justeringarna togs om hand snabbt och att du upplevde oss som lösningsorienterade genom hela processen. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Hör gärna av dig om du behöver något framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Till än början var jag orolig över kostnaden men möjligheten att skjuta upp installationen i upp till ett år möjliggjorde att jag idag stoltserar med en superbra balkong. Installationen tog endast några timmar 😅 Snabbt och proffsigt utfört arbete 👏 Nordiska Inglasningar håller vad de lovar Rekommenderar 🌟🌟🌟🌟🌟
Stort tack Svetlana. Vad skönt att höra att möjligheten att skjuta upp installationen gjorde det lättare i början och extra roligt att du nu kan njuta av din nya balkong. Att montaget gick snabbt och proffsigt på bara några timmar tar vi verkligen med oss. Tack för att du rekommenderar oss. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Hög kvalitet på glasen, helt vädertätt och bra service. 'Förlängd sommar' som denna heter lever upp till namnet!
Mycket bra killar som arbetade på snabbt. Färdiga på utsatt tid. Uppföljning även av personal från nordiska inglasningars personal. Jag har haft mycket glädje av min balkong. Tack från en nöjd kund. MVH Eva Fingal
Vi är väldigt nöjda med Nordiska Inglasningar. Professionellt bemötande, snabba i leverans och uppsättning. Återkoppling och åtgärd efteråt för mindre justeringar fungerade smidigt.
Jag är väldigt nöjd med mitt val av Nordiska Inglasningar. Efter att ha jämfört flera alternativ och letat länge, känns det verkligen som att jag hittade rätt. En sak som verkligen utmärker dem är att de installerade 10 mm glas, något jag inte sett hos andra företag. Dessutom höll de vad de lovade när det gäller solskydd – glasen hjälper faktiskt till att dämpa starkt solljus, vilket gör stor skillnad, särskilt på balkongen. Även detta var något jag inte hittade hos andra leverantörer. Hela processen, från första kontakt...
Stort tack Vida för att du delar med dig så utförligt. Extra roligt att höra att du uppskattar lösningen med 10 mm glasen och att de faktiskt dämpar solljuset på balkongen. Det gör stor skillnad i vardagen. Vi blir också glada över att du lyfter uppföljningen efter installationen. Vi vill att allt ska fungera som det ska även efteråt. Härligt att hela processen kändes smidig och att resultatet blev både snyggt och funktionellt. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver eller har frågor. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar
Haft våran inglasning från Nordiska inglasningar i snart 2 år och vi är jätte nöjda. Fin och ny design.
Jag är nöjd, bra kvalitet.
Perfekt arbete och perfekt balkong. Bäst!! 100% rekommenderar
Perfekt inglasning. I vintras var det -15 här. På balkongen var temperaturen + 6.
Bra bemötande och genomförande, det tog lite tid eftersom jag skulle ha ett tak också Bemötande är A och O Susanne Gibbs
Ett väldigt proffsigt utfört arbete. Kan verkligen rek!
Jag ger Nordiska Inglasningar AB 5 av 5 i betyg. Jag är mycket nöjd med hela processen. Bra service, tydlig kommunikation och fint resultat. Arbetet blev klart i tid och allt var snyggt gjort. Jag rekommenderar dem varmt.
Jag är väldigt nöjd med min nya balkonginglasning. Processen var smidig och allt utfördes med hög professionalism. Resultatet blev verkligen fint och jag uppskattar kvaliteten i arbetet. Rekommenderas varmt!
Efter inglasningen av balkongen, har vi fått ett till rum. Vi kan förlänga både våren och hösten med att njuta på balkongen. Vi är även mycket nöjda med själva tekniken, lätt att öppna och stänga. Samt att öppna upp hela balkongen och dra alla dörrar åt sidan.
Är mycket nöjd med inglasningen av vår stora hörnbalkong. Hade tidigare en gammal inglasning som gjordes för nästan 30 år sedan som var svår att tvätta och hålla snygg. Det tog endast drygt en vecka att få den gamla inglasningen borttagen och den nya installerad. Fick därefter snabb hjälp med en liten justering, så efter 2 veckor hade vi vår nya, fina inglasning klar. Oerhört smidig process, ett proffsig bemötande från alla och ett fantastiskt fint resultat! Nu har vi ett extra rum att använda i stort sett hela året! Mvh Katarina och Petter
Bra kvalité och snabb installation.
Bemötande i från Nordiska inglasningar va jättebra.
Mycket bra kvalitet. Duktiga hantverkare. Lite svårt att öppna nedre fönstren.
Min upplevelse av Nordiska Inglasningar AB har varit mycket positiv. Materialet är av hög kvalitet och servicen är både snabb och professionell. Jag kan absolut rekommendera dem.
Fått bra bemötande, processen har varit snabb och smidig. Det var i slutändan ett ställe där det fortfarande drar in lite, men allt som allt fungerar systemet utmärkt. Vet inte exakt vad paketet heter som vi köpte, men det var alla tillägg på glasen och viss isolering.
Jag är mycket nöjd med inglasningen. Installationen gick snabbt och det är lätt att hantera fönstren vid öppning och stängning. Fick bra hjälp av kundtjänst när jag behövde mer information.
Mycket bra service. Smidig installation och snyggt utfört arbete. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera.
Bra byggkvalité, smidigt och lätt att använda skjutglasen/öppna upp balkongen samt hållbart.
Jättebra. Fungerar som det ska. Ingen läckage. Klickar som det ska
Stort tack Matyas. Härligt att höra att allt fungerar som det ska och att det är helt tätt utan läckage. Kul också att du nämner att det klickar som det ska. Detaljerna gör verkligen skillnad i vardagen. Hör gärna av dig om du behöver något framöver. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Vi vill tacka företaget för den professionella inglasningen av vår balkong! Arbetet utfördes på hög nivå — snabbt, noggrant och med stor omsorg om detaljer. Resultatet överträffade våra förväntningar — balkongen ser nu mysig ut. Vi rekommenderar varmt detta företag till alla som söker pålitliga yrkespersoner!
Stort tack Angelika för de fina orden. Härligt att höra att ni är så nöjda med både resultatet och hur arbetet utfördes. Vi blir extra glada över att du lyfter noggrannheten och omsorgen om detaljer. Det är precis så vi vill att varje projekt ska kännas. Och vad roligt att balkongen fått en så mysig känsla. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Proffsiga och pålitliga. Allt gick smidigt och vi är mycket nöjda.
Stort tack Ulrica för din feedback. Vad fint att höra att du upplevde oss som både proffsiga och pålitliga. Extra kul att allt gick smidigt hela vägen. Det är precis den känslan vi vill lämna efter oss i varje projekt. Hör gärna av dig om du vill göra något mer med balkongen framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Jättebra intryck har ni lämnat hos mig. Perfekt uträttat arbete och samtal mellan varandra. Allt enligt plan. När det var klart så städade dom och lämnar inga spår av damm eller smuts eller liggandes verktyg. Jättevarmt rekommenderar jag alla dagar i veckan.
Stort tack Raied för din utförliga feedback. Vad roligt att höra att både arbetet och dialogen fungerade så bra genom hela processen. Vi blir extra glada över att du lyfter att allt gick enligt plan och att teamet lämnade rent och snyggt efter sig. Det är en viktig del av helhetsupplevelsen för oss. Tack för din varma rekommendation. Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill göra något mer framöver. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar