Hanterat inglasningen från ide till färdigt för ”inflytt”. Enkelt, smidigt och bekvämt🙏 Svensk kvalitet och bra garantier 👍 Nordiska Inglasningar kommer fortsatt bli vår självklara förstavals-leverantör 💪
Nordiska Inglasningar AB
Upplev balkongens fulla potential med Svenska premium Inglasningar. Välkommen till Nordiska Inglasningar, din expert på skräddarsydda balkong- och uterumslösningar. Vi specialiserar oss på att skapa perfekta och högklassiga inglasningar för både privatpersoner och fastighetsägare. Med marknadens bredaste sortiment och en kombination...
1068 omdömen om Nordiska Inglasningar AB
Sedan starten hos Reco 2019
Bra upplevelse. Det gick fort att få inglasningen på plats och är nöjd med resultatet.
Jag är nöjd över inglasningen! Det gick snabbare än jag trodde att göra klart allt!
I vår brevlåda dök det upp en förfrågan från Nordiska Inglasningar (N Ingl) om vi var intrtessserade av inglasning av vår balkong. Vi anmälde vårt intresse och blev snart kontaktade av N Ingl, som ringde och erbjöd sig komma och visa vad de kunde erbjuda. Vi bokade en tid för besök och när N Ingl´s representant lämnade oss så hade vi beställt inglasning av av en del av vår ca 10 m långa balkong och fått veta vad det skulle kosta. Vi fick sedan hjälp med att söka bygglov för projektet och när det var klart kom vi överens...
Vi fick vår relativt stora balkong inglasad på bara ett par dagar. Tre duktiga montörer jobbade effektivt och resultatet blev riktigt snyggt. Konstruktionen är stabil och känns mycket gedigen. Vi är jättenöjda med inglasningen!
Är nöjd med hur allt fortgått med inglasningen av vår balkong. Resultatet med montering m.m. har gptt väldigt bra och vänta nu på våren för att se och känna änvändandet av utrummet blir.
Bemötandet har överlag varit bra från kontakt med säljare till installation av inglasad balkong. Informationen var tydlig från början och på hemsidan. Förväntningarna var att processen skulle genomföras enligt plan och det behövdes ett besök av en medarbetare som mätte dimensioner och därefter ett besök av två medarbetare för installation. Tidsåtgången totalt var max en arbetsdag. Det var vi nöjda med. Efter första säsongen kontaktade vi er ungefär i november för en kontroll av tätningar runt inglasningen och vi fick...
Hej Mycket nöjd med inglasningen, har inget att anmärka på . Vår inglasning är även med tak eftersom vi bor högst upp . Montörerna var kanon trevliga Allt kan rekommenderas 👍👍👍 Mvh Willy Pettersson Uppsala
Vi blev jättenöjda över våran balkonginglasning.Allt fungerade så bra från köp till färdigt projekt.Mycket vänligt bemötande från alla! Tacķ så mycket!
Trevligt inställnings personal och har ringde för problem och kommit snabbt .
Den var bra. Bra service, bra kontakt med säljare. Snabb och tidseffektivt installation. Blev precis som jag har förväntat mig.
Mycket nöjd med valet av inglasning av balkongen. Rejäl kvalitet och snabb installation. Ser fram emot att möta våren på balkongen!
Det hjälpte att man visste ungefär vad man ville ha. Efter offert och beställning så var det dags att utföra jobbet. Det kom 2 unga & duktiga killar som tyvärr inte behärskade svenska språket så bra men kunde engelska. De köttade på ganska länge och blev klara vid 21 tiden. ( de valde att inte åka hem vid 16, det är väl fördelen med utländsk arbetskraft) Det var vissa grejer som inte hamnade rätt men grabbarna fixade det snabbt och snyggt utan tjafs.
jag är nöjd med min balkong , jätte fint, bra servis och snabba. jag skulle vilja rekommenderat till mina kompis. tack. wenceslao.
Bra bemötande Noggrannhet vilket visade sig fungera. Vi fick en snygg inglasad balkong som vi kommer att trivas i.
De gjorde monteringen snabbt och utan problem. Det blev snyggt, men sen har vi inte utnyttjat balkongen än pga vi inte prioriterat att iordningställa den än, men det ser vi fram emot våren.
Bemötandet har varit bra, proffsigt, vänligt och förtroendeingivande. Minus har varit att de stundtals har varit svårt att få tag på kontakterna på NI. Hade föreväntningar på att få en snygg, välisolerad och stabil inglasning vilket jag fått. Minus att det blev försenat och lite småstrul med en ruta som gick ur spår och att öppningslinan släppte från sitt fäste, samt att mattan som lades in inte nådde fram till väggen. Jag köpte det bästa och dyraste glaset, innertak med belysning samt matta. Jag är idag mycket nöjd med resultatet.
Extremt bra bemötande och supernöjd med installationen. Har även varit väldigt flexibla! Det enda är väl att man inte kommer fram när man ringer, men de är bra på att ringa upp senare på dagen och svarar på mejl snabbt.
Hej, Jag fick information om Nordiska Inglasningar AB via bostadsföreningen. Jag har inte varit i lägenhet än men genom video via min son själva inglasning ser fint ut som min förväntade. Det känns skönt att ha ett litet extra rum till för att njuta och vila.
Vi blev professionellt bemötta, både vid genomgång på plats samt via telefon och under arbetets utförande. Montörerna skötte arbetet mkt bra, höll ordning, la ut skyddande underlag då de använde lägenheten som genomgång. Arbetet är proffsigt, snyggt utfört och har en känsla av kvalité! Uterummet har verkligen väders testats under sommaren, hösten och vintern. Allt är tätt, tyst och helt... Vi köpte uterum till befintlig balkong i nyproducerad bostadsrätt. Allt material känns vara av hög kvalité, det är dessutom snyggt fogat...
Väldigt smidigt, bra betalningsupplägg, ser snyggt ut och bra kvalitét
Det var bra service och kommunikation från början fram till installationen var klar. Jag köpte en inglasning med isolering och det var verkligen värt de extra pengarna då jag kan sitta på balkongen tidigt på våren fram till senhöst. Och med en liten radiator kan jag få hygglig temperatur även på vinterhalvåret.
Var en glad säljare vilket vi båda tjänade på. Beställde inglasning 1) Jag var 100% trött på alla områdets fåglar som gjorde balkongen ogästvänlig. 2) Bättre klimat kanske inte uppfyllde alla förväntningar när det gäller temperaturen men att ha vindstilla mindre ljud var bättre än förväntat. Till utseendet blev inglasning bättre än förväntat. Höst/vår paket helt klart som bäst höst och vår.
jag tyckte det var svårt i början att se vad det var för grejer här skulle varit en buss för att se var det var för grejer det var.Det var bara papper han visade.Sedan kom det hit en kille o mätte balkongen tog 5 min. Dom som satte upp profilerna var väldigt duktiga. Vi fick knappt bjuda dom på smörgås men lunch måste alla ha. Det är viktigt att visa funktionen på ett riktigt sätt från början när försäljaren är här.
Vid installationen fogade man dropplåt runt fästen till överliggaren. Efter några veckor sprack fogen. Jag ringde dem och de bytte snabbt fog och allt blev bra. Suverän och snabb service. Rekommenderar dem varmt!
Fick ett mycket trevligt bemötande från första början! Från säljare till montör. Jobbet gjordes inom utsatt tid och jag är riktigt nöjd! Jag valde Vikglassystem-Förlängd sommar för inglasningen av min balkong. För att som det står förlänga sommaren. Och det kan man göra. Dom vita panelerna ger ett lyxigt intryck
Ett bra bemötande. Höll vad de lovade. Förväntade mig en härlig balkong som kunde användas under stor del av året och det kan man. Beställde med tjockast glas och extra isolerad och det är toppen. De som installerade inglasningen var noga med att inte stöka till i lägenheten.
Upplevde montörerna kunniga och snabba, resultatet blev bra och ser snyggt ut. Enkelt att hantera vid öppning. Vi ser fram emot en fin vår och sommar. Mvh Kerstin och Tommy Broström Björkbacksvägen i Tyresö.
En mycket trevlig säljare kom hem och beskrev alternativa inglasningar. Avtal tecknades och efter erhållit byggnadslov planerades en snabb leverans och installation. Installationen utfördes under ca två halvdagar. Installatörerna arbetade både snabbt och skickligt. Vi är helnöjda och ser framemot att möblera och börja njuta av den till våren.
+ Bra kontakt med representant. + Väl utfört arbete. - Montören pratade inte svenska. + Välstädat under och efter installation. Vi fick en försening på vår leverans då glasleverantören fått ett produktionsfel "vågiga glas", dessa byttes ut hos dom som redan fått sina inglasningar, vi valde att vänta på dom felfria glasen. Är väldigt nöjd med resultatet.
Jag är nöjd med deras arbete och bra bemötande.
Har inget att klaga på! Vi valde deras paket ”Uterumspaket - Vår & Höst”. Allt gick smidigt från första kontakt med en säljare till att allt var färdigbyggt. Nordiska Inglasningar fixade bygglovsansökan samt kontakt med bostadsrättsföreningen och när bygglovet var klart bestämdes en tid och datum. De kom på utsatt tid och resultatet efter 1,5 dagars jobb andas kvalité! Vi är väldigt nöjda!
Stort tack, Marcus, för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Kul att höra att Uterumspaket Vår & Höst passade er och att processen flöt smidigt från första kontakt till färdigt bygge. Att vi kunde ta hand om bygglovet och samordningen med bostadsrättsföreningen är något vi vet sparar tid. Extra fint att montaget höll tiden och att resultatet efter en och en halv dag kändes gediget. Hör av dig om det dyker upp något framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Mycket nöjd med både säljaren, installationen och det slutgiltiga resultatet. Det blev över förväntan och matta som tillval gjorde det ombonat.
Stort tack, Maria. Härligt att höra att både säljaren, installationen och slutresultatet motsvarade mer än förväntningarna. Extra kul att mattan satte pricken över i och gjorde ytan ombonad. Det är precis den känslan vi vill skapa. Hör av dig om du vill komplettera med något framöver eller bara har en fråga. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Trevligt bemötande från första kontakt till efter installation. Kan varmt rekommendera detta företag.
Tack Gunilla för fina ord. Härligt att höra att bemötandet kändes tryggt hela vägen från första kontakt till efter installation. Det är precis så vi vill arbeta, tydligt och nära hela processen. Hoppas inglasningen ger mycket glädje framöver. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill komplettera längre fram. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Vart ett bra resultat, där de lätt gick att ställa ev frågor, snabb montering!
Tack Jonatan. Kul att höra att resultatet blev som du tänkt dig och att det var lätt att ställa frågor under vägen. Snabb montering är något vi jobbar hårt för, så det gläder oss att det märktes. Hör gärna av dig om du vill justera något eller komplettera framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Det var bästa vald att göra det. Det känns som ett extra rum i lägenheten.
Stort tack, Jose Carlos. Härligt att höra att inglasningen verkligen blev som ett extra rum i lägenheten. Det är precis den känslan vi vill skapa, mer yta som används oftare. Njut av rummet året runt, och hör gärna av dig om du vill komplettera med något framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Proffsigt och bra bemötande genom hela processen.
Stort tack, Jimmy. Kul att höra att bemötandet kändes proffsigt genom hela processen. Det är precis så vi vill arbeta, från första kontakt till färdigt resultat. Hör gärna av dig om du har frågor framåt eller vill komplettera på något sätt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Slutresultatet blev som förväntat, men det var ett minus att det inte gick att kommunicera med de vietnamesiska installatörerna även om de var trevliga och duktiga på sitt jobb.
Tack Pierre för att du delar både det som fungerade och det som kan bli bättre. Fint att höra att slutresultatet blev som förväntat och att installatörerna upplevdes som trevliga och skickliga i sitt arbete. Vi tar kommunikationen på allvar. Det ska vara enkelt att ställa frågor och få svar under hela montaget. Din återkoppling hjälper oss att bli tydligare på plats och säkerställa rätt stöd när språk kan bli en barriär. Hör gärna av dig om du vill följa upp något kring din installation eller har fler tankar i efterhand. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Är väldigt nöjd med bemötande från alla inblandade. Från säljare & montörer till han som hjälpte mig när jag hade frågor över telefon. Allt gick snabbt och smidigt. Montörerna kom i tid på morgonen på avtalad tid och var klara på två dagar som var avtalat. De lämnade inget skräp kvar och jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Kan varmt rekommendera Nordiska Inglasningar för andra som går i tankar om att glasa in sin balkong.
Stort tack, Fredrik, för din utförliga återkoppling. Det är extra roligt att höra att bemötandet fungerade hela vägen, från säljare och montörer till hjälpen du fick över telefon. Att montaget höll både tiden och tempot enligt plan, och att vi lämnade balkongen i fint skick, är precis så vi vill arbeta. Kul också att slutresultatet motsvarade förväntningarna. Hör gärna av dig om du har frågor framåt eller vill komplettera på något sätt. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Mycket bra.En aning dyrt! annars är det bra.
Tack Taljat för att du delar din upplevelse. Kul att höra att du är nöjd med resultatet och helheten kring inglasningen. Vi förstår samtidigt känslan kring priset. Vår ambition är att leverera en lösning som håller över tid, med material, montage och service som du ska känna dig trygg med länge. Hör gärna av dig om du vill gå igenom vad som ingår eller om du har frågor i efterhand. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Älskar inglasningen, har inget att klaga på!
Stort tack, Shilan. Härligt att höra att du är nöjd och att inglasningen motsvarade dina förväntningar. Det är precis så vi vill att det ska kännas när allt är klart. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver eller vill komplettera på något sätt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
•Proffsigt bemötande och presentation av produkt. Kommer fram till din dörr med en showcar och visar allt fysiskt färdigt installerat med sina olika typer av inglasning och tillbehör man kan välja till sin balkong, inte bara med en broschyr ⭐️ •Hjälp med hela processen. Jag som köpare behövde inte oroa mig för något. Behövde enbart välja vilket paket och inglasning jag önskade mig. Installation och bygglov m.m sköttes av Nordiska Inglasningar AB •Snabb och smidig installation. Grabbarna blev klara samma dag som installationen...
Stort tack Daniel för din utförliga och generösa recension. Kul att höra att hembesöket med showcaren gjorde valet enkelt och att du fick se lösningarna på plats innan beslut. Skönt också att hela processen kändes trygg, från val av paket till att vi tog hand om installation och bygglov. Att teamet blev klara samma dag och lämnade snyggt efter sig tar vi med oss med stolthet. Extra roligt att du skulle vända dig till oss igen om behovet dyker upp 👍⭐ Allt gott. Christoffer på Nordiska Inglasningar
Vi är jättenöjda med Nordiska Inglasningar AB. De var väldigt måna om oss som kund, att allt var som de utlovat, när de lämnade offert på inglasningen av vår balkong. Samt efter avslutat arbete. Trevligt bemötande och proffsig inställning av alla inblandade.
Stort tack, Michael, för din fina återkoppling. Det gläder oss att allt stämde med det som utlovades, från offert till färdigt arbete på er balkong. Skönt att höra att bemötandet kändes trevligt och att alla inblandade tog ansvar hela vägen. Hör gärna av dig om något dyker upp framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar
Väldigt nöjd med min nya fina inglasade balkong. Arbetet sköttes smidigt och professionellt samt ett mycket trevligt bemötande ifrån företagets personal.
Stort tack, Amani. Härligt att höra att din nya inglasade balkong blev som du hoppades. Kul också att arbetet upplevdes smidigt och professionellt, och att bemötandet från teamet gjorde ett gott intryck. Vi skickar berömmet vidare till montörerna. Hoppas du får mycket glädje av balkongen framöver. Hör av dig om du behöver något längre fram. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar
Jag såg deras reklam och kontaktade dem. Jag fick ett bra kontrakt och utmärkt kvalitet. De är proffsiga och artiga. Det behövdes ingen extra städning när de lämnade balkongen.
Tack Arya för din fina recension. Kul att höra att kontakten kändes bra hela vägen och att kvaliteten levde upp till förväntningarna. Extra roligt att ni uppskattade att vi lämnade balkongen i fint skick utan extra städning. Det är så vi vill jobba. Hör av dig om du behöver hjälp framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Jag är super nöjd med min inglasade balkong! Det är tyst och lugnt med isoleringen från trafiken och ingen cigarett lukt tränger igenom. Min katt Toulouse Älskar att vara där och kika ut på fåglar och allt som rör sig. Jag kan varmt rekommendera Nordiska inglasning ! Arbetet var proffsigt gjort av två mysiga arbetare.
Stort tack, Eva. Vad fint att höra att balkongen blivit så tyst och lugn, och att isoleringen verkligen gör skillnad både mot trafik och lukter. Vi log åt hälsningen om Toulouse. Härligt att balkongen nu är en plats att njuta av även för honom. Vi skickar vidare berömmet till de två montörerna som var hos er. Hör gärna av dig om något dyker upp framöver. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Bra kundbemötande och snabb installation snygg inglasning . Mkt nöjd och kan varmt rekommendera Nordiska Inglasningar AB
Stort tack, Peggy. Fint att höra att både bemötandet och den snabba installationen landade rätt hos dig. Och roligt att du är nöjd med resultatet, det betyder mycket för oss som följer projekten hela vägen. Hör av dig om du vill bygga vidare på lösningen framåt, vi hjälper gärna till. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar
Vi är så otroligt nöjda. Vi fick ett mycket professionellt bemötande av säljaren som ingående förklarade tekniska specialfunktioner i konstruktionen som vi uppskattade mycket. Kontakten med Nordiska Inglasningar har alltid fungerat mycket bra. De återkommer snabbt och är alltid hjälpsamma. Vi var mycket imponerade av montörerna. Helt otroligt duktiga och mycket noggranna. När mattan blev en halv centimeter sned gjorde de om alltihop. De var synnerligen angelägna om att allt skulle bli perfekt. Vi valde alternativet höst...
Tack Ulrika för att du delar så mycket om er upplevelse. Fint att höra att både säljaren och montörerna tog sig tid att förklara och justera tills allt kändes helt rätt. Att ni redan använder er höst och vår inglasning till frukost och middag även när det är kallt ute är precis den känsla vi vill skapa. Hör av er om ni vill se över fler tillval framåt. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar
Jag är mycket nöjd med Nordiska Inglasningar AB och min nya inglasade balkong. Redan vid första kontakten fick jag ett professionellt, vänligt och engagerat bemötande. Informationen var tydlig genom hela processen och alla frågor besvarades på ett bra sätt. Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan och med stor noggrannhet Resultatet blev över förväntan – en stilren och funktionell inglasning som verkligen höjt både komforten och värdet på bostaden. Sammanfattningsvis ett seriöst företag med hög kvalitet på både service och utförande. Rekommenderas starkt.
Stort tack, Zeynep. Fint att höra att du upplevde ett tydligt och engagerat bemötande redan från första kontakten och att montaget följde planen så väl. Extra roligt att resultatet blev över förväntan och att inglasningen höjt både komfort och känsla hemma hos dig. Hör av dig om du vill bolla idéer kring vidare kompletteringar framåt. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar
Snabb installation med ett bra resultat som gör att balkongen kan användas året runt.
Stort tack, Johanna. Fint att höra att installationen gick snabbt och att resultatet gör att ni kan använda balkongen året runt. Det gläder oss verkligen. Hör av dig om du vill bolla idéer kring fler tillval framöver. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar