Fint spa med bra funktioner. Hade velat få information kring att det fanns vatten i baljan då de provkört innan leverans. Vi köpte det när det var minusgrader utomhus och vi visste inte att det kunde ha blivit problem om inte elektrikern kunnat komma samma dag. Informationen bör lämnas innan leverans.
Nordiska Pool & Spa i Borås AB
Välkommen till Nordiska Pool & Spa i Borås! Vi erbjuder ett brett sortiment av spabad, pooler, bastur och tillbehör som gör din uteplats mer avkopplande. Vi levererar snabbt och ser till att din idé blir till verklighet så effektivt som möjligt. I butiken i Borås kan du inspireras av vårt omfattande sortiment samt få rådgivning...
128 omdömen om Nordiska Pool & Spa i Borås AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra bemötande och kunskap
Säljare som ger tydlig information. Har svar på mina frågor. Vad som kan bloproblem, vad är de svaga punkterna på spa.
Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt och hjälpsam personal. Snabba svar på mejl och SMS. Kan verkligen rekommendera Nordiska Pool & Spa!
Freundliche und kompetente Mitarbeiter. Gutes Preis - Leistungsverhältnis. Schnell und zuverlässig. Sehr empfehlenswert.
Bra service, snabba och bra kommunikation med kunden
Vi köpte en Thermopool. Från säljare till alla som arbetat med den har varit otroligt bra och seriösa. Alla mycket omtyckta och duktiga på alla vis.
Ett väldigt servicemedvetet och positivt företag med medarbetare som ställer upp och ger det där lilla extra för att man ska bli nöjd som kund!
Kunig personal jobbar effektivt och bra
Myket bra service och hjälp via telefon
Trevlig reparatör som fixade vårt spabad
Allt har varit perfekt ,trevlig personal, fått bra hjälp via telefon och snabba leveranser. Finns inget att klaga på👍👍
Har haft rätt mycket med dom att göra. Suvurän service. Kan varmt rekommendera
Enkla och professionella att ha och göra med gällande ett försäkringsärende.
Alltid snabba och leverar kundservice och produkter med högsta kvalité.
Jag köpte ett spabad av modellen Köld från Nordiska Pool & Spa i Borås AB och är supernöjd! Bemötandet var personligt och proffsigt, och jag kände mig trygg genom hela köpet. Leveransen gick smidigt och spabadet motsvarar verkligen alla mina förväntningar – både i kvalitet och design. Jag kan varmt rekommendera Nordiska Pool & Spa!
Ni leverar alltid personlig service och lyssnar efter kundens behov .
Har använt Nordiska Pool och Spa sedan 2019 och de är ett supergäng som alltid gör ett fint jobb. Kan varmt rekommendera dem.
Toppen 👍 kommunikation leverans och hjälp är topp
Har alltid haft ett bra och professionell bemötande och snabb service.
Hjälp med läckage mellan filter, värmare och badbalja blev ok av en mycket professionell och trevlig person som jag rekommenderar å det allra bästa.
Snabb hantering och bra kvalitetskontroll
Smådryg klassisk dominerande säljare som tror att kunder är dumma, tråkig attityd Kommer aldrig igen 🫵
Alltid lika trevliga, hjälpsamma, duktiga och snabb service
Trevlig, kunnig och serviceinriktad personal.
Bra support med hög tillgänghet och enkelhet
Det är svårt att hitta ett företag med lika god support även flera år efter köpet. Oerhört hjälpsamma och kunniga, rekommenderas starkt!
Proffsiga och schyssta. Kom snabbt och åtgärdade problemet med vårt ute SPA, och bytte ut flera delar på den.
Kunnig och trevlig personal som alltid hjälper till att hitta rätt produkt för mitt spabad.
Fick ett snabbt svar av Jari, vilket inte är så vanligt. Dessutom tog han sig tid även att han var hos kund. Kanon! Jag skickade bilder. Jari tog tag i problemet. Mycket bra kille! Mvh Tommy Berggren Växjö
Bra service och snabba på att åtgärda fel .
Mycket bra service och bemötande
Jag är otroligt nöjd både med mitt spabad och med den fantastiska servicen från Nordiska Pool & Spa Borås med Stefan Ragnarsson i spetsen. Det som verkligen imponerade på mig var att Stefan tog sig tid att svara på mina mejl och frågor även mitt under semestern – till och med från Spanien! Vi hade FaceTime-samtal där han guidade mig och såg till att allt fungerade precis som det skulle. Det är just den här typen av personlig service och engagemang som gör att man känner sig trygg i sitt köp. Här får man inte bara en produkt,...
Bra och snabb service, återkopplar fort!
All personal på Nordiska Pool & Spa i Borås har alltid gett mig ett mycket bra bemötande. Alltid kunden i fokus. Alltid lugna och trevliga. Nu gick min Spa pool sönder och det bemötande och snabba servicen och åtgärderna överträffade verkligen mina förväntningar. Om ni funderar på pooler, spa eller bastu då finns inget annat alternativ än Nordiska Pool & Spa i Borås.
På ett mycket mycket bra sätt. ( DENNIS ) Du räddade våran sommar med ditt kunnande och tid du offrade till oss. Ett stort tack DENNIS. Jag bara ringde er om problemet..........I stockholmsområdet fick jag ingen hjälp. Efter kontakt med DENNIS startade en fin fin dialog om problemet och han hjälpte till på ett proffsigt sätt..Så några förväntningar hade jag direkt inte. Min upplevelse av er sprider jag runt i Norrtäljeområdet och det är bara fina ord.....DENNIS. Från början hjälpte Dennis till att få fram en packning...
Grym service! Svarar alltid när man ringer och återkopplar om dom inte hinner för stunden.
Trevligt bemötande, bra kommunikation med svar på frågor.
Bra service och svarar alltid i telefon när man söker dem .
Trevlig och kunnig försäljare som inte försökte sälja det dyraste badet
F. Ccgggggggggggggtttttyytyyyyyy
Trevligt och proffesionellt bemötande! Håller vad de lovar!
Proffsiga och kunniga med hög servicenivå!
Väldigt fint bemötande och man blev väl upplyst om vad som skulle kunna passa oss. Det blev Frost Ask
Bemötandet med affären var bra och smidig. Lite strul med leveransen, då det pratades om leverans med kranbil samt att de skulle återkomma med leveransdatum. Får tfn samtal från en lastbilschaufför, -Nu är jag hemma hos dig, jag ställer det på garage infarten. Inget stort problem, lite förvånande bara. Bokade egen kranbil som lyfte på plats. Sen var det lite strul med felmeddelande mm vid uppstart, men efter lite mailande och sms löste det sig snabbt.
Köpte mitt spa bad för 5 år sedan det fungerar jätte bra och väldigt bra kvalitet. Sedan när det gäller service samt kundtjänst när man behöver hjälp med något så är dom alltid väldigt service minded rekommenderas varmt
Fantastisk service, väldigt kunniga och snabbt utfört arbete.Dessutom är de alltid otroligt hjälpsamma i butiken.
Mycket kunniga inom både pool och spa! Samarbetar alltid jättebra med en seriös inställning.
Grym service, ena pumpen till jacuzzin hade pajat vi startade ett ärende på onsdagen på tisdagen var det felsökt och åtgärdat, Jari gjorde ett kanonjobb Mats
Trovärdighet. Seriösa. Håller vad de lovar. Totalentreprenad