Pool i Västra Götaland

Per J: Toppen 👍 kommunikation leverans och hjälp är topp
  • Göteborgs Transport & Schakt

138 omdömen
    Stina K
    Stina K: Superservice, trevlig personal, lösningsinriktade och snabb leverans! Bra priser också!
  • Wellnessathome.se

54 omdömen
    Ida H
    Ida H: Snabb levererans och smidigt att beställa
  • Robin Gustav Thomas A
    Robin Gustav Thomas A: På jakt efter spabad och blev rekommederad kalle av bekanta. Han hade sin verksamhet 15 mil från mig men det var värt varenda mil. - svarar alltid och hjälper till. - Bästa priset (ingen annan kunde ge mig samma prisbild) - Hjälper till med hela projektet (finans, uppstart, poolval, tips vid inbyggnad, service osv) -Är intresserad av att sälja den bästa lösningen för oss, inte den dyraste. -Support vid uppstart och efter köpt. Oslagbar! Mvh Robin
  • Johan G
    Johan G: Bra kvalitet på mitt spalock. Leverans fungerade. Bra. Lång leveranstid men det var vi medvetna om vid beställningen
  • Anders Kalle A
    Anders Kalle A: Bestämde mig för Quality efter en del efterforskningar av kombon kvalite och pris. Har fått bra service av kundtjänst via telefon. Alltid någon som svarar. Grymt nöjd kund som funderar om ev sommarhuset ska få ett spa från Quality 🤔🌞
  • Alfred Klingvall Gräv Och Fix

7 omdömen
    Amanda Å
    Amanda Å: Riktigt trevlig och hemkärt bemötande! Vi skulle fixa fiber på våran tomt där självaste kommunen ej hade tid att gräva så vi anlitade Alfred, det gick jätte fint att ha en dialog med Alfred om vart bästa stället att gräva hade kunnat vara och offerten för detta. När detta väl var fixat blev det snabbt fixat med grävning, lägga slang, täppa igen och han tog hand om allt för att koppla ihop med nästa entreprenör så man slapp oro mitt i nya husköpet och allt annat. Anlitar definitivt igen för framtida fix, trix och markläggings drömmar!