Oscar är snabb och flexibel, lyhörd och duktig på det han gör.
Oskar Rydström
Oskar Rydström är mäklare på Notar Göteborg Väster
.Oskar Rydström har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Oskar Rydström har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Oskar Rydström har haft 46 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Med höga ambitioner och öga för detaljer skapar Oskar skräddarsydda lösningar för både säljare och köpare.
Genom noggrann behovsanalys, starkt säljfokus och personlig kontakt säkerställer han en trygg och lyckad affär. Tillgänglig, engagerad och lösningsorienterad.
Hör av dig för en kaffe och prata bostad!
2025-06 - 2026-05
25 omdömen om Oskar Rydström
Hög tillgänglighet. Gör allt och lite till. Lätt att ha en dialog med. Man känner sig trygg och ledd genom hela processen.
Oskar skötte försäljningen av våran lägenhet. Det gjorde han hur bra som helst. Oskar var tillgänglig och uppdaterade oss regelbundet. Oskar hade en tydlig plan med försäljningen och bollade båda sina och våra tankar och idéer! Jag kan varmt rekommendera Oskar!
Oskar inger starkt förtroende, både socialt och kunskapsmässigt. Han får en att känna sig trygg genom hela processen. Väldigt proffsigt hela vägen, kan starkt rekommendera Oskar!
Vi är köpare av en lägenhet och Oskar höll i försäljningen. Väldigt trevlig och kunnig är vår erfarenhet.
Oskar var mycket positiv vid första kontakten då vi var intresserade av en lägenhet. Den blev för dyr för oss. Han vände på skutan. Lättsam med humor att få komma på en kopp kaffe hos oss och se vårt hus. Vi sa nej vi är inte mogna och vill ta det lugnt med vår försäljning. Först lägenhet sedan sälja huset. Han accepterade detta utan att vara påstridande. Behöll hans kontaktuppgifter, eftersom det kändes bra med Oskar. Vi gick en lägenhet, kontaktade Oskar. Nu vill vi sälja. På den vägen var det. Oskar var lyhörd med...
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av Oskar vid försäljningen av vår bostad på Helmutsrogatan 3B. Vi blev bemötta av Oskar på ett mycket professionellt, varmt och engagerat sätt genom hela processen. Han var alltid tillgänglig, lyhörd för våra behov och tog sig tid att förklara varje steg, vilket skapade en stor trygghet för oss som säljare.
Oskar har verkligen varit supertrevlig, lyhörd och lätt att kommunicera med genom hela processen. Vi kände oss tagna på allvar från första mötet och uppskattade hans flexibilitet och tillgänglighet när frågor dök upp. Det var tydligt att han hade en genomtänkt strategi, och var engagerad i varje steg och höll oss kontinuerligt uppdaterade. Otroligt karismatisk och förtroendeingivande, rekommenderar honom varmt!
Oskar är en väldigt driven mäklare som varit oerhört hjälpsam i vår försäljningsprocess. Oskar fanns alltid tillgänglig och uppdaterade oss kontinuerligt genom hela processen.
Trevlig och tillmötesgående rekommenderar honom.