Novator Bygg AB

Novator Bygg AB, sid 2

4.9 / 5 baserat på 63 omdömen
Novator bygg AB är företaget för dig som kräver hög kompetens och den bästa kvalitén.

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen där vi arbetar med såväl privatpersoner som företag och har skapat oss täta samarbeten med alla yrkesgrupper som krävs för att vi ska kunna åta oss totalentreprenadansvar.

Vi har kompetensen som krävs för att bli huvudentreprenör för alla om-, ny- och tillbyggnadsprojekt samt husrenoveringar etc.

Vår affärsidé bygger på noggranhet, kvalité, service och nöjda kunder, det är något som speglar Novator bygg och stärker vårt varumärke.

Novator bygg är en modern och progressiv byggnadsfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare men även om sina medarbetare och miljön.

Genom att anlita oss kan ni vara säkra på att vi handlar, sorterar och arbetar efter vad som är bäst för vår miljö, dessutom donerar vi alltid 5% av vår vinst till både hjärnfonden och barncancerfonden.

Besök oss gärna på novatorbygg.se
Eller på facebook/instagram @novatorbygg.se

Utmärkelser

63 omdömen om Novator Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2017
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-11-26 Verifierad kund
  Effektiva, trevliga, bra förslag på lösningar, stämmer av löpande, jättefint slutresultat.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-09-20 Spontant omdöme
  Vi anlitade Novator för schaktning och markarbete, gjutning av betongplatta för pool och utbyggnad av altan samt pooldäck.

  Novators ägare Johnny besökte oss för att förstå vad vi ville bygga, och han återkom snabbt med offerter. Efter att vi bestämt oss påbörjades arbetet. Vi hade en kontinuerlig dialog med gänget som byggde, och vi kunde diskutera oss fram till detaljer i utförandet på ett obyråkratiskt sätt.

  Dessutom kommunicerade Novator direkt med firman som byggde poolen, och vi behövde inte agera mellanhand i byggnadstekniska frågor.

  Arbetet utfördes med millimeterprecision, och man snålade inte in på billiga verktyg eller material. Varje dag efter avslutat arbete städade gänget efter sig och ställde iordning saker snyggt och prydligt - så man inte behövde snubbla över verktyg eller material.

  Jag tvekar inte en sekund att rekommendera detta hederliga och pålitliga företag. Stort tack till Adam, Eimis, Johnny, Tato, Vasilis och Zjenja.
  Tack för dom fina orden och för ert förtroende att låta oss förverkliga eran pooldröm :) Novator Bygg AB
  Gilla
 • 2022-09-15 Spontant omdöme
  Jag anlitade Novator Bygg AB för att få hjälp med montering och bygge av garderob. Från första kontakt tills att allt var klart har det varit så smidigt.
  Dom var noggranna, serviceminded, flexibla och väldigt kunniga på det dom gör.
  Ett plus i kanten är att dom städar snyggt och prydligt efter sig och garderoben har inte ett enda märke.

  Jag kan starkt rekommendera dessa grabbar och kommer garanterat att anlita dom igen.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-07-23 Spontant omdöme
  Vi är så nöjda med Novators arbete hos oss. Professionellt utfört arbete, noga och med sinne för detaljerna. Bra förslag på idéer och trevliga att ha kontakt med. Noga med att städa undan efter sig varje dag. De ger det lilla extra som för oss betydde mycket. Kommer anlita dem igen.
  Tack för dom fina orden Anna, betyder mycket för oss. Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-07-05 Verifierad kund
  Personlig service och snabb återkoppling. Inför vårt bygge fick vi bra tips ich idéer och när vi bestämt oss fick vi en tydlig offert som sedan hölls till 100%. Vi hade viss tidspress att bli klara och Novator fixade detta med bravur. Jobbade väldigt snabbt och effektivt med hög kvalitet. Kan ge mina bästa rekommendationer till Johnny och Co på Novator bygg!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-06-29 Spontant omdöme
  Otroligt imponerad av Johnny och hans team. Arbete av högsta kvalité, super pålitliga. Detta är klart den bästa firma jag har haft med att göra i storstockholm. Tack Novator!
  Tack Serge! Längtar tills vi är på plats igen för att gjuta er uppfart i betong. Kommer bli ashäftigt. :) Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-06-27 Verifierad kund
  Novator har skött sig exemplariskt från första kontakt till slutfört arbete.
  Jag har köpt ett Swimspa och Novator fick ett helhets uppdrag. Grävarbete för att få ned Swimspa i nivå med tänkt altan, gjuta betongplatta som Swimspa står på. Något komplext trädäck i flera nivåer, samt pergola.

  Johnny kom med många bra idéer och allt blev över förväntan !
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-05-19 Verifierad kund
  Alla vi har jobbat med i teamet har varit super professionella och hjälpsamma. Just nu har Novator grävt och gjutit en betongplatta hos oss. De skall fortsätta med att bygga terrassen runt poolen och huset.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-04-21 Verifierad kund
  Proffsigt, kundvänligt och väldigt bra slutprodukt. Johnny och gänget byggde loft åt oss och det blev toppen!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-01-31 Verifierad kund
  Novator hjälpte oss med att göra betongplatta där vårat swimspa från Hydropol skulle stå. Mycket effektivt och välutfört arbete! Inte så konstigt kanske med tanke på att de har hjälpt många hydropol kunder med samma sak. För några dagar sedan fick vi vårt swimspa och allt gick fint.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-01-19 Verifierad kund
  Verry nice, kind and warm people. plesure to work with them !
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-11-17 Verifierad kund
  Efter att ha sökt på olika företag för att hjälpa oss med bl a en altanutbyggnad till spabad så hamnade jag hos Novator Bygg AB. Med tanke på alla deras helt fantastiska omdömen så hade jag sjukt höga förväntningar. Alla blev uppfyllda med bravur!
  Allt från att bästa Johnny kom hit på ett första besök tills den första altanen med spabad var klart . Nu väntar vi på en offert för att bygga upp vårt badrum och lite längre fram så blir det resten av "baksidan" med pool och trädäck m.m.
  Novator Bygg AB får våra varmaste rekommendationer. Vill ni ha något gjort snyggt och ordentligt utan genvägar, så är Novator Bygg AB dom absolut bästa som finns!
  Tack bästa Amina för dom fina orden, vi ser fram emot att komma tillbaka och bygga altanen runt poolen till sommaren :) Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-11-02 Spontant omdöme
  Var lite stökigt innan uppstart pga förseningar som ej berodde på Novator. Men när väl bygget startade genomfördes det mycket bra. Effektivt, bra kommunikation med byggarna och de lämnade inget skräp efter sig. Jag är mycket nöjd.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-09-22 Verifierad kund
  Lite dåligt i kommunikationen innan uppstart men när de var på plats gick allt väldigt snabbt och kommunikationen var väldigt bra! Arbetet var super snyggt trots att det gjordes så snabbt. Vi är supernöjda!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-09-06 Spontant omdöme
  Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som Novator utfört hos oss! Projektet innefattade grävning och grund för ett swimspa, byggnation av ett uterum, staket, ny altandel samt anpassning gentemot befintlig altan. Från första hembesöket där Johnny lyssnade in våra tankar och idéer till att killarna kom på plats till färdigt resultat har varit över förväntan. Vi har löpande haft en jättebra dialog och fått bra tips och idéer som gjort slutresultatet ännu bättre än vi kunnat föreställa oss. Killarna, med bästa Adam i spetsen, har varit lyhörda, oerhört kunniga och proffsiga, ordningssamma och dessutom jättetrevliga att ha på plats! Det kändes nästan tomt när de var klara och hade packat ihop, men nu njuter vi fullt ut av vår fantastiska baksida.
  Vi är otroligt nöjda och rekommenderar varmt Novator till alla som har ett byggprojekt på gång!
  Tack för dom fina orden Ulrika :)
  Även ett stort tack till jätte trevliga arbetsdagar hemma hos er där ni alltid mötte oss med glatt leende!
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • 2021-08-03 Spontant omdöme
  Vi fick hjälp med grundläggning, trädäck och spaljé till vårt spabad. Johnny kom med bra förslag på hur det kunde utformas, allt gjordes enligt tidplan och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan verkligen rekommendera Novator Bygg.
  Gilla
 • 2021-05-17 Spontant omdöme
  Vi anlitade Novator för att bygga ut vår altan samt bygga ner ett spabad i altanen. De gjorde ett proffsigt jobb och vi är supernöjda med resultatet! Kan varmt rekommendera Novator!
  Gilla
 • PATRIK B
  skrev om Novator Bygg AB
  2021-05-05 Spontant omdöme
  Anlitade Novator för att utföra vår köksrenovering.
  Arbetet gick snabbt och smidigt och vi blev nöjda med resultatet, trots någon liten miss vi själva åtgärdat.
  Det blev dock problem med fläkten och efter att den var lagad av producenten försökte vi få tag i Novator så de kunde sätta upp den igen, men då gick det inte att få tag i de. Efter mer än en vecka svarade de när vi ringde från ett annat nummer, men då vägrade de komma och sätta upp den.
  Upplevelsen är att kontakten på Novator var tillmötesgående och trevlig tills vi hade anmärkningar, då försvann inte bara dom, utan också servicetänket.

  ”Kunden i fokus.” ”Vi är lyhörda, ordningsamma och flexibla.” ”Vi vet hur viktigt det är att vara anpassningsbara.”
  Nja, det stämde inte på den slutliga upplevelsen.
  Hej Patrik,

  Jag håller med dig, vi har varit svåra att få tag på pga arbetsbelastningen just nu.

  Vi slutförde vårt arbete hos er snabbt, bra och enligt tidsplan, ni var väldigt nöjda med vårt arbete.

  Tyvärr var er fläkt trasig från fabrik.
  Dom skickar ut en tekniker som inte får ner fläkten av någon anledning?
  Vi åker hem till er gratis och skruvar ner den åt dom.

  Vidare när ni får tillbaka er lagade fläkt kräver ni av oss att vi ska skruva upp fläkten igen gratis.

  Det är tyvärr inte så det fungerar och det måste ni ha förståelse för.
  Jag talade om för er att om vi hade vart i närheten hade vi hjälpt er men vid det tillfället arbetade vi 3 mil norr om Stockholm och sa att vi har tyvärr inte tid att hjälpa er med detta. Vi tyckte ni skulle vända er till dom som sålde er en trasig fläkt. Det är deras ansvar!

  Hur som helst har ni ett väldigt fint kök och jag är glad att vi fick ert förtroende att göra det. :)
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-04-20 Spontant omdöme
  Vi är supernöjda med det jobb som Novator har gjort hos oss! Allt ifrån den första initiala kontakten med Jonnie där vi fick bra inspel på hur vi kunde bygga vår terass, placering av spa-bad och tillpassning av buskar mm i vår trädgård. När vi sedan skulle köra igång gick allt helt enligt tidplan och slutfördes på utsatt tid. Hantverket och utförandet är i hög klass med fina detaljer på insynsskydd, raka linjer på terassen, olika etager som tillpassats tomten osv. Vi var också nöjda med el-killen som de samarbetar med, blev det sista lilla extra med belysning på pergola, insynsskydd och träd. Allt har varit väldigt enkelt i kontakten, bra rådgivning (de har gjort det här så många ggr förut och kommer med värdefulla råd & konkreta lösningar!), killarna supertrevliga och vi rekommenderar Novator varmt. Marie & Pehr
  Tack för ert fina omdömme och för att vi fick tilliten att förverkliga er fina tomt!
  Är kunder som ni som gör att vi älskar vårt arbete :)
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-02-08 Verifierad kund
  Novator byggde ut vår altan med plats för ett spabad och monterade ett staket. Vi är supernöjda med bemötandet och resultatet.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-01-04 Verifierad kund
  Mycket bra bemötande. Väl utfört arbete i tid.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-12-28 Insamlad av företaget
  Anlitade Novator Bygg för slipning och polering av ca. 100kvm betonggolv.
  Killarna är grymt duktiga, skötte allt snyggt och höll ordning. Klara i tid och resultatet blev över förväntan.
  Tack!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-12-19 Verifierad kund
  Markarbeten för Swimspa anläggning av altan. Vi blev utlovade regelbundna avstämningar som inte blev av. De som gjorde arbetena gjorde ett flertal misstag och det var inte lätt att få dem tillrättade. Vi hade fått Novator rekommenderade och blev ganska besvikna på dem. Som ett exempel så rekommenderade de inte en gjuten bottenplatta under vårt Swimspa utan enbart markbädd vilket medfört att Swimspat har satt sig. Det var också svårt med kontakten under arbetets gång. Vi kan tyvärr inte rekommendera Novator.
  Hej Anders,

  Tycker det är väldigt tråkigt att du har den upplevelsen om oss.
  Vet att det var några staketribbor som vred till sig efter en tid hos er samt att grinden hängde sig vilket är normalt då trät torkar och rör sig.
  Detta har vi ju rättat till.

  Allt övriga markarbete vilket var väldigt omfattande är det ju inte vi Novator bygg AB som utfört.
  Jag kan kontakta det företaget och be dom kontakta dig gällande grunden för ert swimspa.

  Finns det något annat vi kan göra för att få er nöjd?
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-11-20 Verifierad kund
  Altan där utespa ska placeras. Bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
  Gilla
 • 2020-10-05 Spontant omdöme
  Har precis haft Novator Bygg som byggt altan till vårt spabad! Vi är fantastiskt nöjda. Nogranna, mycket yrkeskunniga och kommer gärna med idéer och förslag om man själv är osäker. Inte ofta man stöter på snickare/byggare som har sådan yrkesstolthet. Kan bara ge dem 8 på skala 1-5 där 5 är högst.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-28 Verifierad kund
  Novator Bygg hjälpte oss att planera och gjuta platta till vårt swimspa.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-09 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Novator bygg för en helhetslösning av installation av ett spabad. De jobb som gjordes var anpassning av befintlig altan för att få en bra placering och inramning av spabadet. De tog upp ett hål och förstärkte altanen, la grus och isolering på marken, be byggde även en snyggt insynsskydd och fixade elen till badet. Jag är supernöjd med jobbet de gjorde hos mig.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  Novator byggde 110m2 altan i olika nivåer, en pergola och spaljé samt monterade ett skärmtak. Altanen ramar in ett SwimSpa, så passform och utförande var lite trixigt. Elarbeten var inkluderat i uppdraget och utfördes av en underentreprenör med gott resultat.

  Novator var mycket professionella i både bemötande och arbetets utförande. De höll tidplanen. Arbetet utfördes till fast pris, som betaldes enligt en lyftplan.

  Vi är mycket nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera Novator.
  Det var ett nöje att få förverkliga er magiska baksida. Tack för ert förtroende! Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  De va den bästa snabbaste servicen jag varit med om, vi är supernöjda med resultatet
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-04-21 Insamlad av företaget
  Är väldigt nöjd med hur jobbet utfördes samt flexibiliteten.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-03-30 Insamlad av företaget
  Vi tog hjälp med en ganska så omfattande renovering inomhus. Vi är nöjda med både resultat och bemötande. Vi har några moment kvar och kommer absolut anlita Novator Bygg för dessa 👍
  Gilla
 • Giorgio P
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-05-06 Insamlad av företaget
  Novator Bygg hjälpte oss att bygga in vårt swimspa samt byggde en altan med staket och grind.

  Offertprocessen kändes väldigt trygg och de var duktiga på att uppfatta våra behov - allt gick som på räls enligt plan tidsmässigt!

  Byggarna är väldigt duktiga och måna om att det blir precis så som man har tänkt sig! Det som känns roligt så här i efterhand är att resultatet blev så mycket bättre än vad vi hade förväntat oss, så snyggt! Vi kan varmt rekommendera Novator Bygg!
  Gilla
 • 2019-05-02 Insamlad av företaget
  Supernöjda med Novator! Trevliga och proffsiga med kunden i fokus!
  Gilla
 • 2019-05-02 Insamlad av företaget
  Novator Bygg har byggt pooldäck och solaltan runt vårt Swimspa. Vi är helnöjda med hur allt har fungerat, ända från planeringsbesök till färdigt bygge. Information inför olika moment har skötts så bra och tider har hållits enligt plan.
  Vi är helnöjda med Novator, deras skickliga byggare och så glada över att det blev så himla snyggt.
  Gilla
 • Hans L
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-04-15 Insamlad av företaget
  Novator byggde vår altan till ett swimspa samt hjälpte till med ny altandörr och fönster. Vi är mycket nöjda med resultattet och Novator Bygg som företag. Proffsiga och snabba.
  // Hans
  Gilla
 • Hans H
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-04-08 Insamlad av företaget
  Bygge av altan runt Swimspa. Novator hade konstruktiva idéer som gjorde att altanen blev väldigt bra. De höll tidsgränserna med råge. Rekommenderas varmt, och vi kommer absolut att anlita dem igen när vi behöver liknande tjänster.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2019-03-15 Insamlad av företaget
  Vi upphandlade renovering av alla fönster i vårt hus byggt 1937. Från första mötet till slutfaktura har bemötandet från alla från Novator varit bra och trevligt. Trots tigth tidsschema bev vi klara i tid vilket vi verkligen uppskattade. Varje dag avslutades med städning och det var snyggt och undanplockat på en bra sätt trors röran.

  Vi kommer att anlita Novator igen!
  Gilla
 • Ulf J
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-03-11 Insamlad av företaget
  Tjänsten Vi köpte var ett altanbygge till swimspa med staket och ominstallation. Även utgrävning med grusbädd ingick. Bra bemötande rakt igenom projektet. De förväntningar Vi hade möttes mycket väl. Tack från Ulf och Anette i Älta
  Gilla
 • 2018-12-03 Insamlad av företaget
  Sågade upp terass till spa, höjde plank o fixade belysning i terass. Väldigt nöjd med arbetet, trevligt bemött av hantverkarna o de kom exakt i tid som vi bestämt. De levde upp till mina förväntningar, som att komma i tid, utföra arbetet snyggt o bra, komma med förslag, trevliga, effektiva o bra kommunikation. Kommer att anlitas igen vid behov.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-29 Insamlad av företaget
  Byggde in ett spa i befintlig terass.Mycket trevligt bemött. Levde verkligen upp till våra förväntningar.Anlitar dem gärna igen.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-20 Insamlad av företaget
  Proffessionalitet , serviceinriktad och effektivt företag
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-20 Insamlad av företaget
  bra och trevligt företag. allt funkade smidigt
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-10-01 Insamlad av företaget
  Supernöjd, kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • Toivo H
  skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-29 Insamlad av företaget
  Effektiva, kreativa och trevliga. Inte de lägsta priserna, men å andra sidan klara i tid med god kvalitet.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-24 Insamlad av företaget
  Anlitade Novator för att renovera mitt kök och vardagsrum, resultatet blev fantastiskt, kommer att använda mig av Novator för framtida projekt.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-17 Insamlad av företaget
  Fått nytt fint tag av grabbarna på Novator Bygg. Supernöjd 👍🏻
  Gilla
 • Giti P
  skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-11 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Novator Bygg AB för att anpassa altan (håltagning) för spabads-grund (gräva och grunda). Novator Bygg AB har utfört arbetet proffsigt och enligt tidsplan och jag kan varmt rekommendera företaget för liknande uppdrag.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-08 Insamlad av företaget
  Anlitade dom till att renovera vår butik på Hydropool i Täby och det blev ett toppen bra resultat, rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-06 Insamlad av företaget
  Mycket bra jobb från början till slut. Byggde altan och grävde pool.
  Trevliga och ordningssamma!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-03 Insamlad av företaget
  Grymma killar, kan varmt rekommendera!
  Gilla