Novator Bygg AB

Novator Bygg AB

4.9 / 5 baserat på 53 omdömen
Novator bygg AB är företaget för dig som kräver hög kompetens och den bästa kvalitén.

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen där vi arbetar med såväl privatpersoner som företag och har skapat oss täta samarbeten med alla yrkesgrupper som krävs för att vi ska kunna åta oss totalentreprenadansvar.

Vi har kompetensen som krävs för att bli huvudentreprenör för alla om-, ny- och tillbyggnadsprojekt samt husrenoveringar etc.

Vår affärsidé bygger på noggranhet, kvalité, service och nöjda kunder, det är något som speglar Novator bygg och stärker vårt varumärke.

Novator bygg är en modern och progressiv byggnadsfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare men även om sina medarbetare och miljön.

Genom att anlita oss kan ni vara säkra på att vi handlar, sorterar och arbetar efter vad som är bäst för vår miljö, dessutom donerar vi alltid 5% av vår vinst till både hjärnfonden och barncancerfonden.

Besök oss gärna på novatorbygg.se
Eller på facebook/instagram @novatorbygg.se

Utmärkelser

Läs vad 53 kunder tycker om Novator Bygg AB 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Novator Bygg AB
  2022-01-19 Verifierad kund
  Verry nice, kind and warm people. plesure to work with them !
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-11-17 Verifierad kund
  Efter att ha sökt på olika företag för att hjälpa oss med bl a en altanutbyggnad till spabad så hamnade jag hos Novator Bygg AB. Med tanke på alla deras helt fantastiska omdömen så hade jag sjukt höga förväntningar. Alla blev uppfyllda med bravur!
  Allt från att bästa Johnny kom hit på ett första besök tills den första altanen med spabad var klart . Nu väntar vi på en offert för att bygga upp vårt badrum och lite längre fram så blir det resten av "baksidan" med pool och trädäck m.m.
  Novator Bygg AB får våra varmaste rekommendationer. Vill ni ha något gjort snyggt och ordentligt utan genvägar, så är Novator Bygg AB dom absolut bästa som finns!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-11-02 Spontant omdöme
  Var lite stökigt innan uppstart pga förseningar som ej berodde på Novator. Men när väl bygget startade genomfördes det mycket bra. Effektivt, bra kommunikation med byggarna och de lämnade inget skräp efter sig. Jag är mycket nöjd.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-09-22 Verifierad kund
  Lite dåligt i kommunikationen innan uppstart men när de var på plats gick allt väldigt snabbt och kommunikationen var väldigt bra! Arbetet var super snyggt trots att det gjordes så snabbt. Vi är supernöjda!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-09-06 Spontant omdöme
  Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som Novator utfört hos oss! Projektet innefattade grävning och grund för ett swimspa, byggnation av ett uterum, staket, ny altandel samt anpassning gentemot befintlig altan. Från första hembesöket där Johnny lyssnade in våra tankar och idéer till att killarna kom på plats till färdigt resultat har varit över förväntan. Vi har löpande haft en jättebra dialog och fått bra tips och idéer som gjort slutresultatet ännu bättre än vi kunnat föreställa oss. Killarna, med bästa Adam i spetsen, har varit lyhörda, oerhört kunniga och proffsiga, ordningssamma och dessutom jättetrevliga att ha på plats! Det kändes nästan tomt när de var klara och hade packat ihop, men nu njuter vi fullt ut av vår fantastiska baksida.
  Vi är otroligt nöjda och rekommenderar varmt Novator till alla som har ett byggprojekt på gång!
  Gilla
 • 2021-08-03 Spontant omdöme
  Vi fick hjälp med grundläggning, trädäck och spaljé till vårt spabad. Johnny kom med bra förslag på hur det kunde utformas, allt gjordes enligt tidplan och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan verkligen rekommendera Novator Bygg.
  Gilla
 • 2021-05-17 Spontant omdöme
  Vi anlitade Novator för att bygga ut vår altan samt bygga ner ett spabad i altanen. De gjorde ett proffsigt jobb och vi är supernöjda med resultatet! Kan varmt rekommendera Novator!
  Gilla
 • PATRIK B
  skrev om Novator Bygg AB
  2021-05-05 Spontant omdöme
  Anlitade Novator för att utföra vår köksrenovering.
  Arbetet gick snabbt och smidigt och vi blev nöjda med resultatet, trots någon liten miss vi själva åtgärdat.
  Det blev dock problem med fläkten och efter att den var lagad av producenten försökte vi få tag i Novator så de kunde sätta upp den igen, men då gick det inte att få tag i de. Efter mer än en vecka svarade de när vi ringde från ett annat nummer, men då vägrade de komma och sätta upp den.
  Upplevelsen är att kontakten på Novator var tillmötesgående och trevlig tills vi hade anmärkningar, då försvann inte bara dom, utan också servicetänket.

  ”Kunden i fokus.” ”Vi är lyhörda, ordningsamma och flexibla.” ”Vi vet hur viktigt det är att vara anpassningsbara.”
  Nja, det stämde inte på den slutliga upplevelsen.
  Hej Patrik,

  Jag håller med dig, vi har varit svåra att få tag på pga arbetsbelastningen just nu.

  Vi slutförde vårt arbete hos er snabbt, bra och enligt tidsplan, ni var väldigt nöjda med vårt arbete.

  Tyvärr var er fläkt trasig från fabrik.
  Dom skickar ut en tekniker som inte får ner fläkten av någon anledning?
  Vi åker hem till er gratis och skruvar ner den åt dom.

  Vidare när ni får tillbaka er lagade fläkt kräver ni av oss att vi ska skruva upp fläkten igen gratis.

  Det är tyvärr inte så det fungerar och det måste ni ha förståelse för.
  Jag talade om för er att om vi hade vart i närheten hade vi hjälpt er men vid det tillfället arbetade vi 3 mil norr om Stockholm och sa att vi har tyvärr inte tid att hjälpa er med detta. Vi tyckte ni skulle vända er till dom som sålde er en trasig fläkt. Det är deras ansvar!

  Hur som helst har ni ett väldigt fint kök och jag är glad att vi fick ert förtroende att göra det. :)
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-04-20 Verifierad kund
  Vi är supernöjda med det jobb som Novator har gjort hos oss! Allt ifrån den första initiala kontakten med Jonnie där vi fick bra inspel på hur vi kunde bygga vår terass, placering av spa-bad och tillpassning av buskar mm i vår trädgård. När vi sedan skulle köra igång gick allt helt enligt tidplan och slutfördes på utsatt tid. Hantverket och utförandet är i hög klass med fina detaljer på insynsskydd, raka linjer på terassen, olika etager som tillpassats tomten osv. Vi var också nöjda med el-killen som de samarbetar med, blev det sista lilla extra med belysning på pergola, insynsskydd och träd. Allt har varit väldigt enkelt i kontakten, bra rådgivning (de har gjort det här så många ggr förut och kommer med värdefulla råd & konkreta lösningar!), killarna supertrevliga och vi rekommenderar Novator varmt. Marie & Pehr
  Tack för ert fina omdömme och för att vi fick tilliten att förverkliga er fina tomt!
  Är kunder som ni som gör att vi älskar vårt arbete :)
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-02-08 Verifierad kund
  Novator byggde ut vår altan med plats för ett spabad och monterade ett staket. Vi är supernöjda med bemötandet och resultatet.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2021-01-04 Verifierad kund
  Mycket bra bemötande. Väl utfört arbete i tid.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-12-28 Insamlad av företaget
  Anlitade Novator Bygg för slipning och polering av ca. 100kvm betonggolv.
  Killarna är grymt duktiga, skötte allt snyggt och höll ordning. Klara i tid och resultatet blev över förväntan.
  Tack!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-12-19 Verifierad kund
  Markarbeten för Swimspa anläggning av altan. Vi blev utlovade regelbundna avstämningar som inte blev av. De som gjorde arbetena gjorde ett flertal misstag och det var inte lätt att få dem tillrättade. Vi hade fått Novator rekommenderade och blev ganska besvikna på dem. Som ett exempel så rekommenderade de inte en gjuten bottenplatta under vårt Swimspa utan enbart markbädd vilket medfört att Swimspat har satt sig. Det var också svårt med kontakten under arbetets gång. Vi kan tyvärr inte rekommendera Novator.
  Hej Anders,

  Tycker det är väldigt tråkigt att du har den upplevelsen om oss.
  Vet att det var några staketribbor som vred till sig efter en tid hos er samt att grinden hängde sig vilket är normalt då trät torkar och rör sig.
  Detta har vi ju rättat till.

  Allt övriga markarbete vilket var väldigt omfattande är det ju inte vi Novator bygg AB som utfört.
  Jag kan kontakta det företaget och be dom kontakta dig gällande grunden för ert swimspa.

  Finns det något annat vi kan göra för att få er nöjd?
  Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-11-20 Verifierad kund
  Altan där utespa ska placeras. Bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
  Gilla
 • 2020-10-05 Spontant omdöme
  Har precis haft Novator Bygg som byggt altan till vårt spabad! Vi är fantastiskt nöjda. Nogranna, mycket yrkeskunniga och kommer gärna med idéer och förslag om man själv är osäker. Inte ofta man stöter på snickare/byggare som har sådan yrkesstolthet. Kan bara ge dem 8 på skala 1-5 där 5 är högst.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-28 Verifierad kund
  Novator Bygg hjälpte oss att planera och gjuta platta till vårt swimspa.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-09 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Novator bygg för en helhetslösning av installation av ett spabad. De jobb som gjordes var anpassning av befintlig altan för att få en bra placering och inramning av spabadet. De tog upp ett hål och förstärkte altanen, la grus och isolering på marken, be byggde även en snyggt insynsskydd och fixade elen till badet. Jag är supernöjd med jobbet de gjorde hos mig.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  Novator byggde 110m2 altan i olika nivåer, en pergola och spaljé samt monterade ett skärmtak. Altanen ramar in ett SwimSpa, så passform och utförande var lite trixigt. Elarbeten var inkluderat i uppdraget och utfördes av en underentreprenör med gott resultat.

  Novator var mycket professionella i både bemötande och arbetets utförande. De höll tidplanen. Arbetet utfördes till fast pris, som betaldes enligt en lyftplan.

  Vi är mycket nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera Novator.
  Det var ett nöje att få förverkliga er magiska baksida. Tack för ert förtroende! Novator Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  De va den bästa snabbaste servicen jag varit med om, vi är supernöjda med resultatet
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-04-21 Insamlad av företaget
  Är väldigt nöjd med hur jobbet utfördes samt flexibiliteten.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2020-03-30 Insamlad av företaget
  Vi tog hjälp med en ganska så omfattande renovering inomhus. Vi är nöjda med både resultat och bemötande. Vi har några moment kvar och kommer absolut anlita Novator Bygg för dessa 👍
  Gilla
 • Giorgio P
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-05-06 Insamlad av företaget
  Novator Bygg hjälpte oss att bygga in vårt swimspa samt byggde en altan med staket och grind.

  Offertprocessen kändes väldigt trygg och de var duktiga på att uppfatta våra behov - allt gick som på räls enligt plan tidsmässigt!

  Byggarna är väldigt duktiga och måna om att det blir precis så som man har tänkt sig! Det som känns roligt så här i efterhand är att resultatet blev så mycket bättre än vad vi hade förväntat oss, så snyggt! Vi kan varmt rekommendera Novator Bygg!
  Gilla
 • 2019-05-02 Insamlad av företaget
  Supernöjda med Novator! Trevliga och proffsiga med kunden i fokus!
  Gilla
 • 2019-05-02 Insamlad av företaget
  Novator Bygg har byggt pooldäck och solaltan runt vårt Swimspa. Vi är helnöjda med hur allt har fungerat, ända från planeringsbesök till färdigt bygge. Information inför olika moment har skötts så bra och tider har hållits enligt plan.
  Vi är helnöjda med Novator, deras skickliga byggare och så glada över att det blev så himla snyggt.
  Gilla
 • Hans L
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-04-15 Insamlad av företaget
  Novator byggde vår altan till ett swimspa samt hjälpte till med ny altandörr och fönster. Vi är mycket nöjda med resultattet och Novator Bygg som företag. Proffsiga och snabba.
  // Hans
  Gilla
 • Hans H
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-04-08 Insamlad av företaget
  Bygge av altan runt Swimspa. Novator hade konstruktiva idéer som gjorde att altanen blev väldigt bra. De höll tidsgränserna med råge. Rekommenderas varmt, och vi kommer absolut att anlita dem igen när vi behöver liknande tjänster.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2019-03-15 Insamlad av företaget
  Vi upphandlade renovering av alla fönster i vårt hus byggt 1937. Från första mötet till slutfaktura har bemötandet från alla från Novator varit bra och trevligt. Trots tigth tidsschema bev vi klara i tid vilket vi verkligen uppskattade. Varje dag avslutades med städning och det var snyggt och undanplockat på en bra sätt trors röran.

  Vi kommer att anlita Novator igen!
  Gilla
 • Ulf J
  skrev om Novator Bygg AB
  2019-03-11 Insamlad av företaget
  Tjänsten Vi köpte var ett altanbygge till swimspa med staket och ominstallation. Även utgrävning med grusbädd ingick. Bra bemötande rakt igenom projektet. De förväntningar Vi hade möttes mycket väl. Tack från Ulf och Anette i Älta
  Gilla
 • 2018-12-03 Insamlad av företaget
  Sågade upp terass till spa, höjde plank o fixade belysning i terass. Väldigt nöjd med arbetet, trevligt bemött av hantverkarna o de kom exakt i tid som vi bestämt. De levde upp till mina förväntningar, som att komma i tid, utföra arbetet snyggt o bra, komma med förslag, trevliga, effektiva o bra kommunikation. Kommer att anlitas igen vid behov.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-29 Insamlad av företaget
  Byggde in ett spa i befintlig terass.Mycket trevligt bemött. Levde verkligen upp till våra förväntningar.Anlitar dem gärna igen.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-20 Insamlad av företaget
  Proffessionalitet , serviceinriktad och effektivt företag
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-11-20 Insamlad av företaget
  bra och trevligt företag. allt funkade smidigt
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-10-01 Insamlad av företaget
  Supernöjd, kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • Toivo H
  skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-29 Insamlad av företaget
  Effektiva, kreativa och trevliga. Inte de lägsta priserna, men å andra sidan klara i tid med god kvalitet.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-24 Insamlad av företaget
  Anlitade Novator för att renovera mitt kök och vardagsrum, resultatet blev fantastiskt, kommer att använda mig av Novator för framtida projekt.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-08-17 Insamlad av företaget
  Fått nytt fint tag av grabbarna på Novator Bygg. Supernöjd 👍🏻
  Gilla
 • Giti P
  skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-11 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Novator Bygg AB för att anpassa altan (håltagning) för spabads-grund (gräva och grunda). Novator Bygg AB har utfört arbetet proffsigt och enligt tidsplan och jag kan varmt rekommendera företaget för liknande uppdrag.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-08 Insamlad av företaget
  Anlitade dom till att renovera vår butik på Hydropool i Täby och det blev ett toppen bra resultat, rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-06 Insamlad av företaget
  Mycket bra jobb från början till slut. Byggde altan och grävde pool.
  Trevliga och ordningssamma!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2018-04-03 Insamlad av företaget
  Grymma killar, kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-10-29 Insamlad av företaget
  Vi anlitade andreas Wallgren genom Ballingslöv för att montera ihop köket. Det blev riktigt bra, det gick effektivt och blev klart i utsatt tid. Under hela provessen var de hjälpsamma och löste alla uppkomna problem.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-10-23 Insamlad av företaget
  Altanbygge. Mycket bra bemötande från början till slut. Snabbt och väl utfört arbete och många glada skratt.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-10-23 Insamlad av företaget
  Har anlitat Novator Bygg AB för ombyggnad av altan och är mycket nöjd med bemötandet och ett väl utfört arbete.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-10-02 Insamlad av företaget
  Behövde renovera köket,så jag tog kontakt med Novator bygg ab. Blev överraskad hur bra jag blev bemött. Dom tog hand om allt från början till slut.
  Gilla
 • 2017-10-02 Insamlad av företaget
  Trevliga, engagerade, noggranna och kunniga.
  Definitivt några vi kommer använda oss av igen.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-09-28 Insamlad av företaget
  väldigt proffsig och kunniga byggare!
  Och så är dom väldigt trevliga att ha med att göra, hjälpsamma kände mig väldigt trygg.
  Resultatet var noggranna och mycket fint.
  Novator har bytt dörrar och karmar. Har rivit väggar byggt upp nya målat och byggt altan. Och jag kan rekommendera starkt att anlita detta företag.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-09-28 Insamlad av företaget
  Jag fick en vattenskada i min lgh.
  Fick kontakt med Johnny på Novator Bygg AB.
  Han kom & kollade lämnade prisförslag med ROT.
  Fick nytt badrum, hall & klädkammare.
  Snabba trevliga killar som höll vad de lovade.
  Mycket nöjd, kan varmt rekommerdera Novator Bygg AB.
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-09-28 Insamlad av företaget
  Jättenöjd med deras arbete - snabbt och snyggt!
  Gilla
 • skrev om Novator Bygg AB
  2017-09-28 Insamlad av företaget
  Otroligt proffsiga och nogranna. Fick hjälp att bygga ut befintlig altan med nedsänkt spabad. Dom återkopplade under jobbets gång med förbättringsförslag som vi inte tänkte på( hur staket skulle va, nedgång till spabad och serviceluckans placering). Jag är pteig och noggrann och ser gärna kreativt tänkande vilket dom gjorde över förväntan. Höll byggplaneringen på dagen. Det märktes att dom va stolta över sitt jobb och mån om kunden.
  Gilla
 • Zeb S
  skrev om Novator Bygg AB
  2017-09-28 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Novator Bygg AB för att hel renovera vårt badrum.
  Snabb kontakt & offert.
  Kom på utsatt tid & var klara i tid.
  Offert & faktura stämde till 100%.
  Vi är mycket nöjda, den här firman kan ni lita på.

  // Sebastian
  Gilla