MaxFix

MaxFix

www.maxfix.nu
  • BadgeSevenYears
  • BestInSweden2025

Välkommen till MaxFix! Vi på MaxFix fixar dina småfix i hemmet. Vi lyssnar intresserat på dina önskemål och låter dig inte stå i skuggan likt många större företag. De större företagen ser oftast mindre fix i hemmet som störningsmoment. Vi på MaxFix brinner för att få rycka ut och hjälpa dig med allt inom el, snickeri, målning,...

420 omdömen om MaxFix

Sedan starten hos Reco 2018

Åsa B
Skrev om MaxFix

Professionellt rakt igenom! Kom i tid och gjorde ett jättebra jobb.

Nils G
Skrev om MaxFix

Mycket professionellt, trevliga, kunniga. vi var jättenöjda

Rebecka S

Mycket pålitligt och proffsigt. Fick jättebra hjälp av snickare, målare och elektriker. Jag kommer att anlita MaxFix igen.

Svar från MaxFix

Hej Rebecka Tack för ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp, bara att höra av dig. Mvh MaxFix gänget

Ulf Ragnar S

Behövde hjälp med ett litet jobb - spackling och tapetsering av en vägg med några elkontakter. Tre våder, så inget stort jobb. De kunde komma dagen efter. Spackling ena dagen, och tapetsering några dagar senare så det var klart på en vecka och bra slutresultat. Anledningen till att det inte blir högsta betyg var att målaren sa att han inte visste att det skulle spacklas trots att jag hade sagt till om det. Han ringde som tur var innan så han kunde köpa spackel. Han hade inte heller en morakniv eller liknande som behövdes...

Svar från MaxFix

Hej Ulf Tack för att du tog dig tid att skriva ditt omdöme Detta är mycket viktigt för oss. Vi ska absolut åtgärda detta och leverera bättre framöver. Hör gärna av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Rong S
Skrev om MaxFix

De kan fixa allt. När vi skulle flytta och behövde ta ner några saker från taket lyckades jag först inte boka en tid med Max och tog hjälp av ett annat företag. Men killen visste inte hur man tog ner en av lamporna och lyckades bara med gardinskenor med hjälp över telefon. De sa att en elektriker behövdes för lampan, vilket var helt löjligt. Det var väldigt sent när jag till slut kontaktade Max eftersom jag vet att han kan. Han kom två dagar senare och fixade allt på en halvtimme. Jag betalade två gånger i det här fallet...

Svar från MaxFix

Hej Rong Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme Detta betyder mycket för oss. Det är bara att höra av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Margareta F

Väldigt nöjd. Bra resultat, trevligt bemötande, problemorienterat

Svar från MaxFix

Hej hej Tack för ditt fina omdöme Vi finns bara ett sms från dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Fredrik L

Mycket trevliga och duktiga hantverkare!

Svar från MaxFix

Tack Fredrik för ditt fina omdöme Det är bara att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver Mvh MaxFix gänget

Yalle E
Skrev om MaxFix

Professionella, effektiva och prisvärda!

Svar från MaxFix

Hej Yalle Tack för dina fina ord Vi finns här nästa gång ni behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Anna K
Skrev om MaxFix

Always fast, reliable, with good quality

Svar från MaxFix

Hi Anna and thank you for your lovely review. You know were to find us next time you need any help Best regards MaxFix and team

Hanna G
Skrev om MaxFix

Jättebra service och kommunikation. Väl utfört jobb och professionellt också. Jag är jättenöjd förutom att fakturan inte är ställd på 30 dagar som det ska vara

Svar från MaxFix

Hej Hanna Tack för ditt fina omdöme. Då vi är ett väldigt litet förtag så har vi valt 10 dagars betaltid. När vi utökar verksamheten och växer kan vi öka till 30 dagars betaltid. Vi finns här nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Anna R
Skrev om MaxFix

Gjorde ett riktigt bra jobb med att installera en inbyggd frys. Noggranna och proffsiga till ett rimligt pris👍

Svar från MaxFix

Hej Caroline Tack för ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp hemma. Mvh MaxFix gänget

Ulf L
Skrev om MaxFix

Mycket bra bemötande och kompetent bra personal! De levde helt upp till mina förväntningar som ett prisvärt alternativ! Fick hjälp med el- och snickerijobb!

Svar från MaxFix

Hej Ulf och tack för ditt fina omdöme Vi finns bara ett sms från dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Beatrice G

Professionellt, trevligt kundbemötande, mycket effektiv och mån om bästa möjliga resultat. Rekommenderas starkt. Går verkligen att lita på.

Svar från MaxFix

Hej Beatrice Jag hoppas allt blev bra med lampor och dimmer. Det är bara att höra av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Carl Fredrik Gustav S

Maxfix utförde arbetet väl och allt gick smidigt. Vi kommer att använda dem igen

Svar från MaxFix

Hej Fredrik Tack för ditt fina omdöme, vi finns endast ett sms från dig nästa gång du behöver hjälp Mvh maxFix gänget

Karl S
Skrev om MaxFix

Vi är supernöjda över arbetet som MaxFix utförde i vår lägenhet!

Svar från MaxFix

Hej Karl Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälpa. Mvh MaxFix gänget

Hans A
Skrev om MaxFix

Jag är nöjd med hjälpen jag fick av MaxFix att rikta om våra hängrännor som hade deformerats. Jag upplevde att hantverkaren var trevlig, kunnig och engagerad. Kommunikationen med bolaget var OK. Det ser ut som att rännorna har justerats ändamålsenligt.

Svar från MaxFix

Hej Hans och tack för ditt fina omdöme Det är bara att slänga iväg ett sms om du behöver hjälp med något framöver. Mvh MaxFix gänget

Annika J
Skrev om MaxFix

Snabb, enkel och proffsig process Allt inom överenskommelse och snyggt utfört jobb

Svar från MaxFix

Tack Annika för ditt fina omdöme Det är bara att höra av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Lina T
Skrev om MaxFix

Kan inte rekommendera Maxfix nog! Fick otroligt bra hjälp. Max var snabb, trevlig, händig och kom med riktigt bra rekommendationer som förbättrade vår lägenhet. Vi kommer absolut ta hjälp av Max igen!

Svar från MaxFix

Hej Lina Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta betyder mycket för oss. Vi finns här nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Linda G
Skrev om MaxFix

Jättebra hantverkare som kom på utsatt tid och gjorde ett jättefint jobb.

Tack för ditt fina omdöme Linda Vi ses igen den 25/9 Mvh MaxFix gänget

Elin J
Skrev om MaxFix

Mycket trevliga, flexibla och lätta att ha ha att göra med. Arbetet skedde snabbt och effektivt, trots att fönstren som skulle målas var krångliga och tunga att ta ner. Fint resultat, vi är supernöjda!

Svar från MaxFix

Tack Elin för ditt fina omdöme Vi hörs vidare när vädret tillåter för dom andra fönsterna Mvh MaxFix gänget

Helle L
Skrev om MaxFix

Beställde golvslipning av mitt uterum. Golvet blev som nytt. Stort tack till hantverkaren som verkligen hade yrkeskunskap.

Svar från MaxFix

Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme Helle. Detta är super viktigt för oss och uppskattas. Hör av dig när du behöver hjälp nästa gång. Mvh MaxFix gänget

Malena W
Skrev om MaxFix

Superduktiga och trevliga, rekommenderas varmt!

Svar från MaxFix

Hej Malena Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Vi finns här nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Hans K
Skrev om MaxFix

Är jätte nöjd med jobbet dom gjorde. Kommer att fråga dom igen om andra uppdrag.

Svar från MaxFix

Hej Hans Tack för ditt fina omdöme Det är bara att höra av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Anna A
Skrev om MaxFix

Snabbt och lätt. Och precis som jag ville ha det.

Svar från MaxFix

Hej Anna Tack för ditt fina omdöme Det är bara att slänga iväg ett sms nästa gång du behöver hjälpa. Mvh MaxFix gänget

Carl M
Skrev om MaxFix

Detta var andra gången vi använde MaxFix. Vi hade installerat en inbyggd tvättmaskin där vi fick hjälp att installera en gammal lucka med justeringar. Dessutom justerades övriga luckor och golvlister. Vi hade hjälp av Sergyi som gjorde ett strålande jobb och tydligt sa till om han behövde mer tid. Han kunde begränsat med Svenska/Engelska men försökte verkligen på begränsad svenska. Mycket fint resultat, inom rimlig tid. Vi är nöjda med Maxfix. De är inte alltid billigast men de löser alltid saker helt självgående och är anpassningsbara. Vi använder dem gärna igen!

Svar från MaxFix

Hej Carl Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme. Detta är mycket viktigt för oss som inte är något stort företag. Hör gärna av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Mattias E

Magisk service och fantastiskt utfört arbete. Dessutom gick allting snabbt och smidigt.

Svar från MaxFix

Hej Mattias och tack för dina fina ord. Vi finns här nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Wanda C
Skrev om MaxFix

Easy planning and nice interactions via email and in person. Very happy with the results!

Svar från MaxFix

Hi Wanda and Philip and thank you for your kind words We hope to get the chance to help you next time you need anything done at home Best regards MaxFix and team

Roland E
Skrev om MaxFix

Trevligt och korrekt bemötande och mycket väl utfört jobb. Helnöjd!

Svar från MaxFix

Hej Roland Tack för ditt fina omdöme Det är bara att slänga iväg ett sms nästa gång du behöver hjälp så kommer vi. Mvh MaxFix gänget

Imaan G
Skrev om MaxFix

Kunnig och inlyssnande hantverkare som kom med många egna bra förslag och idéer. Proffsig, kommunikativ och noggrann. Det enda negativa var att jag själv köpt in material som hantverkaren inte använde, vilket jag då utgick från att det ingick men visade sig på fakturan att det blev en extra kostnad.

Svar från MaxFix

Hej Monica Tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Detta är som du förstår mycket viktigt för oss. Gällande extra kostnaden avser detta lim, roller, pluggar och skruvar. Då vi lämnar garanti på våra jobb måste vi använda material av god kvalité vilket tyvärr ej var fallet med ditt material denna gången. Vår hantverkare påpekade detta för dig Hoppas du hör av dig nästa gång du behöver hjälp med eller utan material :) Mvh MaxFix gänget

Birgitta R

Behövde hjälp av en elektriker. En ung trevlig kunnig duktig ung man ringde på dörren på morgonen och fixade till det som behövdes för att få igång min diskmaskin. Eftersom jag hade tid över så fixar han till några kontakter också som inte var så bra. Mycket nöjd. Punkt.

Svar från MaxFix

Hej Birgitta och tack för ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp, bara att slänga iväg ett sms Mvh MaxFix gänget

Ritva M
Skrev om MaxFix

Mitt nya kyl o frys fick inte plats under ett befintligt skåp. Jag skrev till MaxFix och bad om hjälp för att justera det skåpet. Fick snabb respons. Skåpet blev ett par cm lägre ! Tusen tack för ett perfekt utfört jobb. Det blev så bra ! Jag är så nöjd !

Svar från MaxFix

Hej Ritva och stort tack för ditt fina omdöme Hör gärna av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Niklas S
Skrev om MaxFix

MaxFix får solklara 5/5 i betyg. Snabba, enkla att ha och göra med och framförallt väldigt duktig hantverkare. Lösningsorienterade och trevliga. Rekommenderas!

Svar från MaxFix

Hej Niklas Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta betyder mycket för oss. Det är bra att höra av dig nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Sven Z
Skrev om MaxFix

Väl bemött vid beställning. Mycket skickligt genomförande av reparation dörr och ett fönster. Vi är tacksamma det kunde ske så snabbt.

Svar från MaxFix

Hej Åke och tack för ditt fins omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Johanna C

Elektriker hjälpte mig att byta spottar i taket på toaletten. Smidig upplevelse, från bokning till utförande.

Svar från MaxFix

Hej Johanna Tack för ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp. Mvh MaxFix gänget

Qimin Z
Skrev om MaxFix

Tack Sergej och MaxFix! Bra jobbat. Vi kommer absolut att be ert företag om hjälp igen i framtiden! Qimin

Svar från MaxFix

Hej Qimin och tack för ditt fina omdöme Det är bara att slänga iväg ett sms nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Ekaterina S

En kille som fixade mina el problem på 10 minuter. Är så nöjd! Professionellt, respektfullt bemötande och snabba förslag på datumen. Kommer definitivt att söka hjälp här igen om så behövs, bara positiva känslor

Svar från MaxFix

Hej Ekaterina Tack för ditt fina omdöme Vi finns ett sms från dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Alexander B

Super service good price! Very happy with their work.

Svar från MaxFix

Hi Alexander Thanks so much for the great review We will be happy to help you next time you need our assistance Best regards MaxFix and team

Henrik L
Skrev om MaxFix

Supernöjd, noggrann, snabbt och prisvärt!

Svar från MaxFix

Tack Henrik för ditt fina omdöme Detta betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om du skulle behöva hjälp framöver. Mvh MaxFix gänget

Anders L
Skrev om MaxFix

Bra och snabbt utfört arbete 👍

Svar från MaxFix

Tack Anders för ditt fina omdöme Det är bara att höra av er om ni skulle behöva mer hjälp i föreningen. Mvh MaxFix gänget

Linn J
Skrev om MaxFix

Jättenöjd med MaxFix och Sergiy. I tid, bra jobb och slutligt pris enligt offert. Rekommenderar!

Svar från MaxFix

Hej Linn Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta betyder väldigt mycket för oss. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver. Mvh MaxFix gänget

Erik B
Skrev om MaxFix

Killarna som slutligen kom var lösningsorienterade. Enda minuset var att den första killen som skulle komma kl 7 inte dök upp överhuvudtaget och jag fick kontakta er pga det. (Ingen fara - jag var ändå hemma hela dagen). Ni löste det bra med de nya killarna.

Svar från MaxFix

Tack för ditt fina omdöme Erik Hoppas vi får möjlighet att hålla tiderna lite bättre framöver. Det är bara att höra av dig. Mvh maxFix gänget

Carl T
Skrev om MaxFix

Mycket bra! Snabb och trevlig service!

Svar från MaxFix

Hej Carl Tack för ditt fina omdöme Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver Mvh MaxFix gänget

Julia L
Skrev om MaxFix

Snabb återkoppling på offertförfrågan, rimlig prisnivå. Gjorde allt exakt vi kom överens om - målade och tätade till fönster, la kakel i köket och slipade/behandlade köksbänken. Jag är nöjd med resultat. Byggaren Serhiy har även märkt att golvlistan släppte, och fixade. Till skillnad från andra företag som jag kontaktade var MaxFix flexibla med tidpunkten för arbete, de arbetade medan vi var borta på semester. Detta var verkligen guldvärt! Rekommenderas!

Svar från MaxFix

Hej Julia Stort tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Detta är super viktigt för oss och uppskattas mycket Hör av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Karin L
Skrev om MaxFix

Det gick snabbt att få kontakt, Glad över att vikundeprata genom sms,, nu när jag inte kunde få fatt er på mobilen. Jag fick hjälp snabbt med att ta bort ett räcke, skydd på ena sidan av balkongen,, för att flytta den till andra sidan balkongen.🤙🥰🙏✊🥳🦁🥳🥳 Hantverkaren glömde sin skyddsglasögon här,, men dom kan hämtas nästa vecka då jag är hemma igen. Tjänsten är dyr, men det får gå,, nödvändigt att få skydd mot mina grannar.🧚‍♀️🙏🦁✊. Det enda jobbiga att fakturan kommit på Mail,, då behöver jag hjälp av min vän,, Hoppas...

Svar från MaxFix

Tack Kristina för ditt fina omdöme Jag hoppas du fick pappersfaktura, detta skrev jag in i din bokning men ska dubbelkolla. Det är bara att höra av dig om du skulle behövs hjälp framöver Mvh MaxFix gänget

Cassandra A

I am a repeat customer - professional, tidy , reliable able to complete any task!

Svar från MaxFix

Hej Cassandra Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme Detta betyder mycket för oss. Hör av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Fan Z
Skrev om MaxFix

The handy man is professional and efficient, did a very good job, will use MaxFix again in future

Svar från MaxFix

Hi Fan and thank you for your kind words We will see you again after midsummer. Best regards MaxFix and team

Josef L
Skrev om MaxFix

Utmärkt på alla sätt. Bra kvalutet, pris och trevlig personal. Något hög framkörningsavgift.

Svar från MaxFix

Hej Josef och tack för ditt fins omdöme Bara att höra av dig om du skulle behöver hjälp framöver Mvh MaxFix gänget

Peter F
Skrev om MaxFix

Mycket trevliga och kunniga hantverkare. Kom på avtalad tid, utförde uppdraget snabbt och effektivt. Detta var första gången jag anlitade MaxFix, men det kommer absolut inte bli den sista.

Svar från MaxFix

Hej Peter Tack för ditt fina omdöme Vi finns här nästa gång du behöver hjälp, bara att slänga iväg ett sms Mvh MaxFix gänget

Lena D
Skrev om MaxFix

Jag är jätte nöjd med MaxFix! Både vad gäller genomgången av uppdraget innan det påbörjades, dels med administrationen och inte minst är jag nöjd med den snickare som utförde jobbet. Allt var toppen!

Svar från MaxFix

Hej Lena Tack för ditt fina omdöme Jag återkommer under dagen med svar på din fråga du skickade via sms precis. Hör av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget

Cecilia H

Max är fantastisk på att se hur man på bästa sätt kan lösa saker och ting. Kunnig inom många områden. Kommer fortsätta att använda Max och rekommenderar honom starkt.

Svar från MaxFix

Tack för dina fina ord Cecilia, det betyder mycket för oss Hör av dig nästa gång du behöver hjälp Mvh MaxFix gänget