NW:s  Byggtjänst

4.9

11 omdömen om NW:s Byggtjänst

Mikael A
Skrev om NW:s Byggtjänst

Väldigt kompetent byggare. Han är lyhörd och noggrann med sitt snickrade. Kan varmt rekommendera honom.

Clara Maria M
Skrev om NW:s Byggtjänst

Niclas är en pålitlig snickare med bred kunskap inom snickeri. Trevlig, lyhörd och håller vad han lovar. Han har hjälpt oss att byta tak, husfasad och nu sist en inglasad altan där vi tillsammans med honom ritade upp hur det skulle vara. Han använder sig av kvalitetsmaterial och är noggrann. Alltid en bra dialog under arbetets gång. Är jättenöjd med hans insatser, kan varmt rekommendera honom.

Håkan M
Skrev om NW:s Byggtjänst

Mycket trevlig och yrkeskunnig snickare. Nicklas hjälpte oss första gången 2005 med ett takbyte, efter det har han bytt fasad och även byggt ett uterum åt oss. Han är noggrann och kommunicerar med en under hela jobbet och kommer med ide’er. Jag vill starkt rekommendera Nicklas.

Toril S
Skrev om NW:s Byggtjänst

Alltid lika vänligt och proffsigt bemötande. Motsvarade med råge mina förväntningar på utförandet av det beställda arbetet. Mycket noggrant och väl utfört arbete med byte av dörrar och fönster i förråd samt reparations- och målningsarbeten på div träpartier på huset.

Ernesto G
Skrev om NW:s Byggtjänst

Nicklas är kunnig, noggrann och trevlig. Kan varmt rekommenderas Har fått hjälp vid flera tillfällen med: -Nytt parkettgolv i hallen och vardagsrummet, -Borttagning av vägg och återställning av ytor. -Andra mindre jobb Vi är supernöjda med slutresultaten och dessutom inom utlovat tidsspann

Niklas H
Skrev om NW:s Byggtjänst

Bra bemötande. Bred kunskap. Har även jobbat tillsammans i vissa moment. Bra pris och även kvalité på utfört arbete!

Magnus R
Skrev om NW:s Byggtjänst

Mycket fint bemötande. Mina förväntningar levde man upp till. Hög klass på det utförda arbetet. Stor förståelse vad jag hade för önskemål. I detta fall en renovering av kök badrum.

Lars T
Skrev om NW:s Byggtjänst

Mycket duktig och noggrann hantverkare som håller det han lovar. Kommunicerar tydligt under hela processen.

John Erik O
Skrev om NW:s Byggtjänst

Proffsigt utfört arbete och på avtalad tid.

Britt-Marie F
Skrev om NW:s Byggtjänst

En mycket duktig snickare. Bytt fasad på min kolonistuga. Han byggde också om mitt uterum. Dessutom föreslog han en ny ingång till stugan, en lösning som jag är väldigt nöjd med.

Sven Anders Fredrik N
Skrev om NW:s Byggtjänst

Nicklas har renoverat vårt vardagsrum och har gjort ett utmärkt arbete. Han har varit noggrann, kompetent och pålitlig. Det vi kom överens om när det gällde jobbet stämde till punkt och pricka och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Jag kan verkligen rekommendera Nicklas om ni behöver hjälp med renovering.