Vi är takexperter med över 25 års erfarenhet av takbehandling och har sedan 2006 utfört över 6000 tak. Med oss på Decatak blir ditt tak som nytt - enkelt, smidigt och snabbt.
Claes Bertil N:
Fint bemött och ni levde verkligen upp till mina förväntningar. Undrade i förväg hur man skulle kunna tvätta taket så otroligt rent föte målning. Även målningen blev så bra som man kunde förvänta sig.
Charlotte K:
Punktliga
Rent och snyggt
Flexibla
Solana är mycket proffsig chef/ägare
Jag har haft städning varannan vecka.
Uppskattar att de har egna städverktyg såsom dammsugare etc.
Mattias S:
Produkten (Spira 168) är ett riktigt bra hus, jag och min familj stormtrivs.
Mycket smarta lösningar med en bra nivå på standardtillvalen, mycket prisvärt.
Vägen från start till mål vid ett husbygge är inte alltid helt rakt, men våra kontaktpersoner har hanterat de problem som uppstod på ett föredömligt sätt! Vår säljare Robert Pihl guidade oss igenom uppstarten, hjälpte oss med bygglovsansökningar och kom med input till våra tillval. Även ett stort plus för tillgängligheten!
Thomas Dahl, vår byggledare skötte det praktiska runt montage och inflytt galant. Thomas hjälpte oss otroligt mycket och var väldigt engagerad för att vi skulle få det bra.
På det stora hela en proffsig approach från gänget på Hjältevadshus Göteborgkontor!
Katrin U:
Trevliga och seriösa chefer och arbetare, aldrig några problem där inte! Ärligt talat tror jag nog dom skulle hjälpa barn med läxorna om man ber dom! ????
MICHAEL W:
Vi anlitade Skorstensrenoveringar AB i Stockholm (skorsten.com). Vi behövde hjälp med att lägga puts på en befintlig skorsten. Johan, med hjälp av Viktor, gjorde ett väldigt bra arbete. Trots att det var lite trångt att komma åt, så blev resultatet utmärkt. Vi fick hjälp snabbt och kostnaden var mycket rimlig. Bemötandet var trevligt. Vi kan rekommendera Skorstensrenoveringar i Stockholm.