För några månader sedan bestämde jag mig för att flytta från mitt äldre hus på landet, för att i stället bosätta mig i en modern, mindre lägenhet i Gränna. Eftersom jag inte är någon ungdom längre behövde jag flytthjälp. Genom en granne fick jag tips att kontakta Dick och Janneke Swolle. De har hjälpt mig att packa, bära, skänka bort och slänga allt jag sorterat ut efter att jag och min tyvärr bortgångne man levt i huset i närmare trettio år. Det har varit ovärderligt för mig att få denna hjälp. Denna typ av hjälp kan varmt rekommenderas till andra i motsvarande situation. Kristina Hugander
Zwolle Service
På Zwolle Service är vi redo att ta hand om dig, i och runt ditt hem eller din uthyrningsverksamhet! Vi arbetar omkring Eksjö, Aneby, Tranås, Frinnaryd, Gränna, Boxholm, Mjölby och Ödeshög och erbjuder olika tjänster för fritidshus, hem och trädgård. Våra främsta prioriteringar är personlig kontakt, tydliga överenskommelser...
13 omdömen om Zwolle Service
Sedan starten hos Reco 2024
Tack så mycket! Det var så trevlig att hjälpa dig. Lycka till i Gränna!
Trevlig ny lokal bekantskap vid vårt sommarhus, snabb response, väl utfört arbete helt enligt vår förhoppning. Vi fick stor äng och övervuxna stenmurar snyggt röjda.
Tack så jättemycket för din recension! Det gläder oss att höra. Vi står redo för er igen nästa säsong!
Snabb och lätt kontakt, trevliga utförare och bra resultat!
Tack så jättemycket för dina trevliga ord. Det var trevligt att arbeta för dig.
Zwolle Service has pruned our 3 very old apple trees, and did that very well. Not only did they deliver quality, they also did that with a smile. I can very much recommend Zwolle Service.
Thank you so much for your nice words. It was a pleasure to work for you!
Trevliga och lätta att ha att göra med. Hjälper dig med det du behöver hjälp med så som städ, trädgårdsarbete, köra bort skräp m.m.
Tack så mycket för dina trevliga ord. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig!
Gjort jätte fina jobb med mina häckar vid 3 tillfällen. Super nöjd!
Tack så mycket! Det var trevligt att arbeta för er. Vi ses nästa gången!
Vi är jättenöjda med Zwolle Service. De målade de höga partierna av vårat hus, bytte dåliga vindskivor och reparerade och målade fönster. Jättetrevligt bemötande och väldigt bra utfört jobb😀👍anlitar gärna igen
Tack så mycket! Det var trevligt att arbeta för er!
Vänligt bemötande, punktliga, kvalitativt bra utfört arbete.
Tack Birgitta för ditt förtroende, det är trevligt att arbeta för dig.
Väldigt bra bemötande. Eftersom de var nya så var det så att jag väntade att se hur det gick . Men de gjorde det med bravur så kommer anlita de igen. Det var gräsklippning plus häckkkippning och de gör de Väldigt så jag är ner än nöjd kan varmt rekommendera dessa.
Tack för din recension! Det är så trevligt att få arbeta för dig.
Janneke är bra på kommunikation och att hantera saker snabbt och korrekt. Vi har ett trevligt samarbete med henne kring våra projekt om säker hantering av lantbrukstrafik.
Tack så mycket, Linda! Det är väldigt trevligt att arbeta med er.
Fantastiskt företag som hjälper oss att underhålla vår uthyrningsverksamhet. Utan familjen Zwolle skulle vi inte kunna hyra ut vår stuga på det sätt som vi nu kan. De hjälper oss med precis allt. Det kan vara allt från städning, lagning av trasiga saker, gräsklippning, hantering av olika behov hos våra gäster till att titta till stugan om hyresgäster inte har skött sig. De hjälper också till med tvätt, skötsel av sophantering och många andra saker. Vi har nu vår stuga uthyrd hela sommaren och har inga klagomål tack vare...
Tack för din recension! Vi arbetar gärna för er stuga. Nu när vi har fått igång bokningssystemet har det blivit mycket enklare att boka datum. Tack igen!
Oerhört duktiga och ambitiösa, väldigt samarbetsvilliga och lyssnar på sina kunder och deras behov. Kommer definitivt att anlita dem för framtida tjänster. Har enbart gott att säga om Zwolle Service och rekommenderar dem varmt!
Tack, Lina, för dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen!
Bra och tydlig beskrivning av vad de kunde utföra för arbete i vår trädgård. Realistisk prisbild. Snabbt utfört arbete. Vi är nöjda!
Tack så mycket, Helena! Vi är glada att du uppskattar vårt arbete så mycket!