Alla kategorier Byggföretag Jönköping Eksjö Hjältevadshus

Hjältevadshus

Storgatan 10, 570 32 Hjältevad — Visa karta

4.3 i betyg av 90 rekommendationer
Ett hus är byggt. En familj flyttar in. Här i deras nya hem ska de leva, bo och växa tillsammans. För de allra flesta av oss är ett färdigt hus mycket mer än ett avslutat projekt. Det kan vara en stor affär som gått i mål, en dröm som blivit verklighet eller början på ett nytt liv.

Vi på Hjältevadshus tror starkt att drömmar frodas bäst i en trygg miljö. När man känner sig trygg får man kraft och mod att växa, utvecklas och fortsätta framåt. Vi har byggt trähus i Hjältevad i 70 år med fokus på trygghet, och vi kan säga att vi numera har kommit fram till Sveriges säkraste byggmetod.

Läs vad 90 kunder tycker om Hjältevadshus

 • Erik G
  Erik G skrev om Hjältevadshus
  Bra service och snabb.Lyssna på kunders behöv och leverera.
  2017-04-19 Mikael O svarar Erik G
  Tack Erik, kort och koncist. Svårare än så behöver det inte vara, du skriver det så bra "lyssna på kunders behov och leverera". Borde vara enkelt, men det är en tiotusen parametrar som ska klaffa med ett bygge och allt runtomkring. Så glad att vi lyckats hos er , ett stort lycka till med ert hus!
  gillar detta
 • Niklas V
  Niklas V skrev om Hjältevadshus
  Mycket nöjd.
  Vi fick väldigt bra hjälp av vår kontakt hos hjältevardehus.
  Dom var väldigt bra tillmötesgående om nästan allt.
  Problem som uppstått både före huset kom och när det var på plats har vi fått hjälp med.
  2017-04-19 Mikael O svarar Niklas V
  Hej Niklas, stort tack för för femman!
  Extra glad att ni är nöjda med servicen efter köpet. Lycka till med ert Hjältevadshem!
  gillar detta
 • Ronny C
  Ronny C skrev om Hjältevadshus
  Tillmötesgående, duktig säljare, kvalitethus.
  Ngt lite valbarheter i utbudet gällande utrustning och ändringar av huset.
  2017-04-17 Mikael O svarar Ronny C
  Hej och tack för recensionen. Vi blir glada att du uppfattar huset som ett kvalitètshus, vilket det är. Och att säljaren varit bra. Vi är dock medvetna om att vi inte är så flexibla i vårt koncept när det gäller tillval och ändringar. Lycka till med ert Hjältevadshus och tack för att vi fick leverera ert hem!
  gillar detta
 • Mattias L
  Mattias L skrev om Hjältevadshus
  De höll inte vad dom lovade. Mycket brister och fel som fortfarande inte är åtgärdat. Inte klart i tid och dålig service vi fick inte hjälp när vi frågade om felen. Slarvig personal och okunning byggledare. Fel från fabriken. Listar är mycket längre men orkar inte skriva mer nu!!!!
  2017-04-26 Mikael O svarar Mattias L
  Hej Mattias.

  Ert hus besiktigades med noll fel.
  Felet på garageporten som upptäcktes omgående, är åtgärdat. Som vi tidigare skrivit, så ber vi om ursäkt för att det inte gick fortare.

  Vår personal är verkligen inte slarvig, huset levererades på rätt datum och felfritt enligt besiktningen.

  Vår byggledare har varit på plats och kontrollerat med er och då fått svar att det inte var några problem med huset. Han är inte okunnig utan har adekvat utbildning.

  Fel som uppkommer efter besiktning innan månad sex, åtgärdar vi normalt mellan månad 6-8.

  Vi har försökt göra er nöjda och är ledsamma att du ej blivit nöjd och gett oss en etta i betyg, trots ett hus som vid besiktningen hade noll fel.

  MVH Marknad.
  gillar detta
 • Marcus S
  Marcus S skrev om Hjältevadshus
  De höll tidsplanen och budgeten. Kanontrevlig och duktig säljare. Fina och smarta hus, trevlig personal. Några enstaka saker blev fel under byggets gång, men det åtgärdades snabbt efter påtal. Hjältevadshus får högsta betyg av oss. Vi rekommenderar dem till vänner och bekanta och alla andra som vill ha tips och råd.
  2017-04-10 Mikael O svarar Marcus S
  Hej Marcus tack för att ni rekommenderar oss. Utan alla nöjda kunder är vi ingenting, fel och missar kan det alltid bli. Och blir i ärlighetens namn på ett så stort projekt som ett hus ändå är. Bra att vi då har fixat det under byggets gång. Fortsätt att rekommendera oss och ett stort lycka till med ert Hjältevadshus!
  gillar detta
 • Ilkay U
  Ilkay U skrev om Hjältevadshus
  Jag bor i mitt drömhus Spira 211, tack vare Hjältevadshus!
  Har fått den bästa hjälp man kan få from dag ett.
  2017-04-10 Mikael O svarar Ilkay U
  Tack! Vad underbart att du bor i ditt drömhus, och att det är Spira 211 vårt största 1,5plans hus. Och att vi hjälpt dig hela vägen från början till nu. Lycka till med ert drömhus, och hör av er om ni behöver hjälp med något eller behöver ett hus till ;-)
  gillar detta
 • Oskar L
  Oskar L skrev om Hjältevadshus
  Vi tycker mycket har varit väldigt bra. De individer vi har varit i kontakt med från Hjältevadshus har varit bra. Det finns dock en hel del att förbättra när det gäller kommunikation och sammanlänkningen av samtliga inblandade. Det borde finnas ett projektplaneringsverktyg och en FAQ där man kan finna de mest frekventa frågorna. Skulle spara alla mycket tid och frustration. Är rädd att företaget har ordentlig växtvärk och att det inte togs höjd för den ökade belastning som så många nya kunder och nya projekt innebär. Många kunder har varit minst sagt missnöjda med service efter färdigställandet. Detta återstår för oss att se.

  Fantastiska hus med hög kvalitet!
  2017-04-06 Mikael O svarar Oskar L
  Hej och ett stort och varmt tack att vi fått leverera ert hem! Du har helt rätt att vi bör bli bättre på sammanlänkning och kommunikation. Vi håller på med ett stort digitaliseringsprojekt för att kunna ge bättre förståelse för projektet och nästa steg. Vår utmaning är det ser olika ut på nästan tvåhundra kommuner, och att även bankerna har olika rutiner/krav. Vi har växt med över 300% på fyra år, så vi kan till viss del hålla med om växtvärken. När det gäller servicen efter köpet hoppas vi kunna göra er nöjda, vilket de allra flesta av våra kunder är. Tackar speciellt för sista meningen :-). Stort lycka till med ert hus!
  gillar detta
 • Elena T
  Elena T skrev om Hjältevadshus
  Från den dagen vi klev in i ett Hjältevadshus så visste vi att det var så här vi ville bo!
  Sofia är en säljare ända ut i fingertopparna.
  Vi är så nöjda me bemötandet och all hjälp vi fått.
  Den totala upplevelsen , från början till slut , har varit toppen.
  Vi kunde alltid kontakta Hjältevadshus med våra funderingar.
  Vid monteringen av huset läckte det in vatten men detta åtgärdades omedelbart.
  Vi fick också lite avdrag för de lister som förstördes i fukten.

  Vi är MYCKET nöjda med huset! Det är så fint med stora , öppna och ljusa ytor.
  Perfekt för familjen med 3 barm :)
  Jag kan starkt rekommendera Hjältevadshus till de som går i husdrömmar.
  2017-04-04 Mikael O svarar Elena T
  Hej och ett stort tack för "femman". Vi är glada och stolta över att nöjda över ert val av husleverantör. Och att ni lyfter fram en av våra absolut skickligaste säljare. Vi kommer internt lyfta fram henne! Extra roligt är att vi löst de problem som uppstått på ett snabbt och korrekt sätt. Ser på profilbilden att ni bor i ett Spira. Vilket är vår mest populära husmodell. Lycka till med ert Hjältevadshem i många år!
  gillar detta
 • Mats L
  Mats L skrev om Hjältevadshus
  Hjältevadshus Göteborg var mycket bra leverantör i uppförandet av vår 1½ plans villa. Allt från att välja tillval till att bolla ideer om hur man gör en bra lösning på tomten.

  Noggranna och kunniga underleverantörer kändes bra. De flesta var lätta att få kontakt med både innan och under byggets gång. Det är viktigt med tanke på att det är en utmaning att bygga allt så bra det går, på kort leveranstid och samtidigt försöka hålla budgeten.

  Spira huset känns gediget och är ett bra familjehus med bra sällskapsytor.

  mvh Mats
  2017-04-04 Mikael O svarar Mats L
  Hej och ett stort tack för din rekommendation. Vad roligt att ni är nöjda med ert Spira, och att det gått att få tag på på alla involverade. Du har rätt i att det är en utmaning att bygga allt så bra det går, mest beroende på att det är så många inblandade . Inte bara från oss utan även kommun, grundfirma, grannar, bank etc.
  Och bra att ni uppskattar planlösningen på Spira huset. Lycka till med ert Hjältevadshem!
  gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Hjältevadshus
  Vad gäller själva husen så är de väl bland de mest prisvärda på marknaden. Lite snålt med tillval ibland men det ingår liksom i konceptet om massproduktion. Fördelen med just massproduktionen är sedan hur snabbt och problemfritt själva bygget går. Vårt hus var klart på 3 veckor från leverans (gick lite snabbare eftersom vi färdigställde badrummet själva).

  MEN, ett bygge är så mycket mer än själva huset. Det är kontakterna med grundentreprenörer, bygglov osv. Vi hade oerhört stora problem med detta. Hjältevadshus bygglovsritningsavdelning klarar inte av att rita avancerade tomter. De klarar i princip bara att rita bygglov på platta gräsmattor. Detta försenade vårat bygge med flera månader innan vi till slut fick ge upp med deras interna avdelning och anlita ett extern arktitekt. Detta betalade dock Hjältevadshus men förseningen vilket ledde till en massa extrakostnader fick vi stå för helt själva. Dessutom hade sedan Hjältevadshus mage att indexuppräkna huskostnaden och skickade en faktura i efterhand. Det var sannerligen inte snyggt gjort.
  2017-04-03 Mikael O svarar Andreas L
  Hej, tack för dina synpunkter. Och roligt att ni uppfattat att huset är prisvärt och att det monterades snabbt och bra. Tråkigt att det varit otydligheter angående bygglov och grundentreprenörer. Ibland när tomterna är krångliga så kan det behövas lokala konsulter/arkitekter, och precis som du skriver så har vi tagit den kostnaden. Lycka till med ert hus!
  gillar detta
 • Fredrik K
  Fredrik K skrev om Hjältevadshus
  Jag och min sambo köpte ett hus av Hjältevadshus. Resan fram till det färdiga huset var inte alls bra. Känslan av att känna sig hörd och förstådd var obefintlig. Vi som kund la mycket tid och energi på detta projekt då man kanske bara bygger hus en gång i livet. Många gånger kändes det som att de var underbemannade och därför hade för mycket att göra. Här följer punkter som vi var/är missnöjda med.
  1. Personalen var inte påläst gällande nyheter i sitt tillvals-utbud.
  2. Man hade inte exempel på olika golvtyper på kontoret, som vi ville titta på innan vi bestämde oss för vilket golv vi skulle välja (självklart vill man se golvet man väljer).
  3. Vi la mycket tid och energi (samt tog ledigt från jobb för att åka och prata med kommunen) gällande bygge av carport. Här skickade vi som kund detaljerad information kring vår situationsplan och hur vi skulle behöva göra för att lösa det (vi har ont om utrymme på vår tomt). Slutligen får vi information om att Hjältevadshus inte har några carportar som går att bygga ihop med huset. Denna information hade vi kunnat få veckor tidigare och därmed besparat oss mycket tid/energi. Vi hade hela tiden en dialog med säljaren och där pratade vi också kring att bygga ihop carporten med huset som ett alternativ.
  4. Hjältevadshus försåg kommunen med felaktiga kontaktuppgifter till oss vilket höll på att ställa till det med att få bygglovet godkänt i tid (med tanke på att vi sålt lghtn och därmed skulle få stå utan boende en månad om bygglovet inte blev godkänt i tid).
  5. På husgrundsavtalet var fastighetsbeteckning och prisuppgift felaktiga.
  6. Under monteringstiden av huset så monterades fel sort av stuprör och hängrännor. En ren slump att en bekant upptäckte detta i tid, då vi bodde på annan ort.
  7. Vi var heller inte nöjda med att byggarbetarna släppte in obehöriga i huset, som därmed fick se vårat hem innan vi själva fick det.
  8. Idag bor vi i huset och har b.l.a. problem med golvvärmen. Vissa rum är helt iskalla på golvet.
  9. I samband med punkt 7 så har vi kontaktat servicen/supporten på Hjältevadshus. Det är nu 3 veckor sedan vi mailade dom en lista med (funktionella) åtgärder som behöver göras. Vi har fortfarande inte fått någon återkoppling. Har ringt 10gånger under dagen, men får inget svar. Oacceptabelt helt enkelt.

  Som positiva saker kommer här följande lista:
  1. Snabb leverans.
  2. Kompetent byggarbetsledare.
  3. Vi fick välja ett golv från Kährs utanför sortimentet.
  4. Förutom bristerna med huset som tidigare nämnts, så är huset jättefint.

  Sammanfattningsvis skulle vi säga att processen fram till det färdigbyggda huset var stökig. Servicen som man vänder sig till idag (när huset är färdigbyggt) håller inte. Får vi bara de funktionella bristerna med huset fixade, så är vi jättenöjda med huset i sig.

  Skulle vi rekommendera Hjältevadshus för andra? Ytterst tveksamt med tanke på hur vägen fram till det färdigbyggda huset såg ut. Kundfokus är något som måste förbättras avsevärt.
  2017-04-03 Mikael O svarar Fredrik K
  Hej, tack för ni tagit er tid att skriva en recension. Såklart ska vi fixa de brister som finns så ni blir jättenöjda med huset. Ni kommer få återkoppling under veckan. mvh Marknad
  gillar detta
 • Daniel D
  Daniel D skrev om Hjältevadshus
  Mycket hjälpsam försäljare som har varit med under hela processen. Väldigt lugn och sansad samtidigt lyhörd och engagerad i att få projektet komma tillvara.
  Väldigt aktiv, inspirerande och engagerad arbetsledare. De gjorde mycket bra team tillsammans.
  Mycket bra kvalitet på hus.
  Det var dock andra delar i den hela processen som inte har gått så bra.
  2017-03-29 Mikael O svarar Daniel D
  Hej Daniel, tack för att du tagit dig tid att skriva en rekommendation. Och ett stort tack för femma i betyg, förstår att det är vår säljare och byggledare som lyft betyget tillsammans med hög kvalitè på huset. Tråkigt att vissa delar i processen inte har gått lika bra. Om du vill får du gärna mejla oss på marknad@hjaltevadshus.se så kan vi se om vi kan hjälpa dig eller kan lära oss bli bättre. Tack än en gång och lycka till i många år med ert Hjältevadshus.
  gillar detta
 • Gösta H
  Gösta H skrev om Hjältevadshus
  från början var det himla bra,marlene var toppen, sen blev det lite sämre,det fattades grejer, som blev klara i dagarna!!!!sen skulle dom byta lister på golvet som forfarande inte är bytta,kanske lite dåligt!!!bygger man fler hjältevadshus så blir det inte att godkänna besiktningen,då kanske det går fortare.
  vi byggde 3 hus det första kom i oktober och det sista i december,husen är himla fina vi trivs jätte bra
  2017-04-05 Mikael O svarar Gösta H
  Hej Gösta och tack för din recension. Härligt att husen är fina och att ni trivs, tom. jättebra. Ber om ursäkt att vi inte fixat till listerna ännu. Vi på marknad har påmint serviceavdelning. Så åtgärd är på gång. Lycka till med era hus och hoppas ni vill köpa fler hus i framtiden!
  gillar detta
 • Per H
  Per H skrev om Hjältevadshus
  Trevlig och tillmötesgående försäljare
  2017-03-29 Mikael O svarar Per H
  Tack Per för rekommendation, och lycka till med ert Hjältevadshus. Och suveränt att säljaren varit bra.
  gillar detta
 • kicki s
  kicki s skrev om Hjältevadshus
  Positiv allt har varit bra

  leverantörerna är bra och det finns inte så mycket mer att tillägga
  2017-03-24 Mikael O svarar kicki s
  Tack för er rekommendation, vi älskar femmor :-) . Lycka till med ert nya hus!
  gillar detta
 • Roland M
  Roland M skrev om Hjältevadshus
  Allt fungerat bra, lite strul med bygglovet - men det var inte Hjältevadshus fel. Snabb leverans och kalkylen stämde perfekt. Vi köpte av Hjältevadshus Kalmarkontor.
  2017-03-22 Mikael O svarar Roland M
  Hej och tack för din rekommendation. Skönt att kalkylen stämde, lycka till med ert Hjältevadshem.
  gillar detta
 • Klas N
  Klas N skrev om Hjältevadshus
  Bra säljare som höll i hela processen och var lätt att få kontakt med.
  Klart i tid och jättefint!
  2017-03-20 Mikael O svarar Klas N
  Tack för din rekommendation och underbart att läsa att ert hus blivit jättefint. Och vi är extra glada att vår säljare var lätt att få kontakt med. Lycka till med ert Hjältevadshem.
  gillar detta
 • Stina H
  Stina H skrev om Hjältevadshus
  Har fått mycket bra hjälp från Peter Högmo, dock har de fel som rapporterats ej löst inom en rimlig tid (tog flera månader). Fick till slut vända oss till VD för att få värmepumpen fixad t ex. Oacceptabelt. trots otaliga kontakter och löften om åtgärd.

  Hoppas nu att ni tagit tag i den servicen så fler kunder ej behöver vara med om detsamma.
  2017-03-15 Mikael O svarar Stina H
  Tack för dina synpunkter, det är sådant som gör att vi kan bli bättre. Bra att säljare varit behjälplig och ni fått bra hjälp där. Ber om ursäkt för att vi inte levt upp till era förväntningar när det gäller reklamationer. Beklagligt att ni har haft problem med värmepumpen, men skönt att det är löst nu. Vi håller på att göra om organisationen så service kommer vara tillsammans kundcenter, för snabbare och effektivare återkopplingar. Ett stort lycka till med ert fina hus!
  gillar detta
 • Mathias L
  Mathias L skrev om Hjältevadshus
  Nöjd med allt utom byggledare. Oengagerad.
  2017-03-13 Mikael O svarar Mathias L
  Hej Mathias, och tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Och roligt att ni är nöjda med huset. Tråkigt att byggledaren inte levt upp till era förväntningar. Mejla oss gärna på marknad@hjaltevadshus.se så vi kan bli bättre. Lycka till med huset!
  gillar detta
 • Mattias S
  Mattias S skrev om Hjältevadshus
  Produkten (Spira 168) är ett riktigt bra hus, jag och min familj stormtrivs.
  Mycket smarta lösningar med en bra nivå på standardtillvalen, mycket prisvärt.

  Vägen från start till mål vid ett husbygge är inte alltid helt rakt, men våra kontaktpersoner har hanterat de problem som uppstod på ett föredömligt sätt! Vår säljare Robert Pihl guidade oss igenom uppstarten, hjälpte oss med bygglovsansökningar och kom med input till våra tillval. Även ett stort plus för tillgängligheten!

  Thomas Dahl, vår byggledare skötte det praktiska runt montage och inflytt galant. Thomas hjälpte oss otroligt mycket och var väldigt engagerad för att vi skulle få det bra.

  På det stora hela en proffsig approach från gänget på Hjältevadshus Göteborgkontor!
  2017-02-08 Mikael O svarar Mattias S
  Tack för rekommendationen, vi är så glada för femman! Bra att säljaren och byggledare hjälpt er hela vägen. Vårt gäng i Göteborg levererar enormt många hus varje år, men bra resultat. Lycka till mer ert Spira 168
  gillar detta
 • Victoria T
  Victoria T skrev om Hjältevadshus
  Vi vill ge Hjältevadshus högsta betyg och inte minst säljaren Michael Blomqvist för att ha guidat oss på ett alldeles fantastiskt sätt under vårat husbygge på Norraby Udde i Tranås. Vi flyttade in i vårat Solid 194 High under november månad och är mer än nöjda! Vi har fått vårat drömhus. Från första visningen till att få kliva över tröskeln i vårat eget hus har Michael funnits som en stöttepelare, bollplank och trygghet på ett alldeles fantastiskt sätt och har alltid varit nåbar för diskussion och frågor. Budget har hållits, kontakt med hantverkare för färdigställande av övervåning har som önskat skett genom säljare och som grädde på moset hamnade slutvärdering en väldigt bra bit över produktionskostnaden :D
  2016-12-12 Mikael O svarar Victoria T
  Hej och ett stort tack för er recension. Vi blir så glada över att ni är så nöjda och att ni fått ert drömhus. Det är mycket som ska klaffa och det är svårt att göra en perfekt budget. Extra roligt att läsa att budget hållits och att ni fått den hjälp som ni önskat. Roligt att värderingen blev högre än produktionskostnaden, den blir ofta det med våra hus :-). Tack än en gång för femman och vi kommer vb de fina vitsorden till berörd säljare. Hjältevadshus Marknadsavdelning
  gillar detta
 • Jenny J
  Jenny J skrev om Hjältevadshus
  Nu har vi kommit i ordning i vårat nya sober 137. Vill tacka Peter Janthe på södertälje kontoret för ett utomordentligt jobb. Vi hade inte klarat detta utan han. Allt gick hyfsat smidigt lite bulor på på vägen men inget som hjältevadshus kunde rå för. Hade lite meningsskiljaktigheter med grund firman men det hjälpte Peter oss med på bästa sätt. Är väldigt nöjd med alla tillvalet och som min brorsdotter sa shit vad lyxigt nu har. Tack åter igen mvh Jenny och Tommy
  2016-12-07 Mikael O svarar Jenny J
  Hej Jenny & Tommy, ett stort tack för att du tagit dig tid att skriva en rekommendation om oss. Vad roligt att ert Sober 137 känns lyxigt och allt har blivit bra. Och ett extra stort tack för att ni lyfter fram vår duktiga medarbetare Peter. Lycka till med nya huset och att ni kommer trivas i ert Hjältevadshem. / Hjältevadshus Marknad gm Mikael
  gillar detta
 • Alan B
  Alan B skrev om Hjältevadshus
  Jag vill tacka i första hand, Pontus Samuelsson säljaren och den första mötet med Hjältevadshus, som gav oss en otroligt trevligt och ärlig bemötande.
  Snabbheten och leveransen hos er var/är nästa fördel jämfört med andra husleverantörer.
  Men tyvärr måste jag säga att hantverkarna har gjort en hel del små fel, det hade varit bra om ni kan se över det.
  Vi är i helheten nöjda och skulle tänka oss att rekommendera Hjältevadshus till vänner och bekanta (Krypgrunden är fortfarande en okänd gåva, ett ex: det låter när man går i huset, mer nackdelar vet vi ännu inte)
  2016-07-12 Mikael O svarar Alan B
  Hej Alan, tack för er recension och härligt att ni är nöjda. Och att säljaren varit ärlig och trevlig mot er, och att vi levererat huset när vi skulle och dessutom snabbt.
  När det gäller synpunkterna på hantverkarna och småfel de orsakat, kontakta service@hjaltevadshus.se så skickar vi ut våra servicetekniker och fixar till dessa. Grunden har många fördelar som ni kommer märka framgent, bla så kommer ni få väldigt låga driftkostnader, och behaglig golvtemperatur även de varma månaderna, och enkelt att göra nya inkopplingar . Mer info om grunden www.isolergrund.se . Lycka till med ert nya hus, och tack för vi fick bygga det åt er!
  gillar detta
 • Martina K
  Martina K skrev om Hjältevadshus
  Vi har precis flyttat in i vårt nya Spira 168 och är supernöjda med allt, framförallt Hjältevadshus duktige säljare Sofia Rostedht på Husknuten här i Göteborg. Tack Sofia för allt, du har varit ett stort stöd och hjälp. Nu hoppas vi på att vår övervåning blir lika bra som undervåningen :-)
  2016-06-27 Mikael O svarar Martina K
  Hej tack för en rekommendation och att ni är supernöjda med oss och vår säljare. Tack för att ni valde Hjältevadshus som husleverantör. Lycka till med övervåningen..
  gillar detta
 • Louise W
  Louise W skrev om Hjältevadshus
  Vi har samarbetat med Pontus Samuelsson på Hjältevadshus Husknuten Göteborg i 2 år och när vi väl hittade rätt tomt så var vi redo att köra igång direkt. Budget, kalkyl, hus mm klart. Det gjorde att vi kunde få ett snabbare tomtköp och behövde inte gå in i budgivning. Vi har fått information av kunnig och hjälpsam personal med hög tillgänglighet under hela processen.

  Vi har fått mycket för pengarna, husen håller hög standard från start, och känner att vi mycket hellre spenderar och prioriterar pengar på helt nytt hus anpassat för oss än ett gammalt hus med dolda eller synliga fel och hemska inredningsval... Rekommenderas!
  2016-05-19 Mikael O svarar Louise W
  Hej Louise, tack för rekommendationen. Smart att ni gjort kalkylen i god tid, så ni kunde vara snabba när väl "er" tomt dök upp. Extra roligt att läsa att vi haft en hög tillgänglighet under processen, trots att det tog lite tid. VI är väldigt glada att ni är så nöjda, lycka till med ert nya Hjältevadshus.
  gillar detta
 • Fredrik A
  Fredrik A skrev om Hjältevadshus
  Efter en ordentlig analys av marknaden kom vi tillbaka till urspungsrekommendationen att välja Hjältevadshus med Peter Janthe som säljare.
  Förväntan var att vi skulle få mer hus, snabbare och tillförlitligare än hos alternativen. Det fick vi. Vi fick tydlig, vänlig handledning om varför det kan vara både billigare och snabbare att välja ett standardhus med tillförlitligt andrahandsvärde.

  De ändringar vi ville göra har vi gjort efter leverens och det har lett till att vi kan flytta in 3 veckor före utsatt tidsplan och säkert 3-4 månader före alternativ tidplan.

  Jag köper gärna ett sånt här hus igen och förstår inte varför man vill riskera fukt och tidsfördröjning som alltid finns med som en riskfaktor i platsmonterade/-byggda hus.

  Det finns så mycket mer än husstommen som gör att drömmen kan förverligas - vi lägger hellre pengar på det.

  Fredrik & Ulrika Arvas
  2016-04-03 Mikael O svarar Fredrik A
  Tack för er rekommendation. Härligt med kunder som gör en ordentlig analys av marknaden och väljer oss, då känner vi att vi lyckats hamna där vi vill, dvs "premiumvarumärket i volymhussegmentet". Kul att vår duktiga säljare får så fin feedback. Ett stort tack för att ni tog er tid att skriva här på Reco. Lycka till i ert Hjältevadshem!
  Fredrik A gillar detta
 • Johan W
  Johan W skrev om Hjältevadshus
  Har byggt ett Solid 194. Initialt tänkte vi bygga i Stockholmsområdet och tog därför kontakt med Peter Janthe, en säljare som vi starkt kan rekommendera. Lätt att få tag på, allt som vi kom överens om uppfylldes och dokumenterades under resans gång, om inte annat så via mail. På så sätt kändes det som att vi hela tiden hade kontroll på vad som skulle göras och vad vi hade köpt. Innan vi hade hittat en tomt att bygga på bestämde vi oss för att flytta till Östersund, och byggde därför huset där istället. Produktionskalkylen höll, och tillträdesdagen blev till slut en vecka tidigare än först utlovat. I samband med byte av stad hamnade vi i en sits där vi hade huvudsaklig kontakt med Peter i Stockholm, men en annan säljare i Sundsvall agerade byggledare och skulle ansvara för den praktiska biten kring uppförandet av huset. Tyvärr kände vi inte att vi fick samma bemötande och kontakt hos denna säljare, vilket är det som gör att betyget halkar ned en bit. Vi hade en del mindre strul under uppförandet där vi kände att säljaren gärna ville lägga över problemen i vårt knä. Delvis kan detta också säkert förklaras av att säljaren sitter i Sundsvall och vi byggde i Östersund. För övrigt är vi nöjda med huset, produkten motsvarar det vi förväntade oss när vi skrev på kontraktet. Vår slutsats är: säljaren är jätteviktig för upplevelsen av affären, se till att du hittar en säljare som du får förtroende för. Fundera igen om du tänker bygga på en ort där det inte finns någon säljare/byggledare tillgänglig. Saker händer alltid under byggnationer, det är mycket lättare om du har en byggledare nära som kan ta hand om problem som uppstår.
  2016-04-03 Mikael O svarar Johan W
  Hej, tack för er rekommendation. Roligt att ni är nöjda med huset, och härligt att ni kunde flytta in tidigare än beräknat. När det gäller brister i information pga olika orter och personer så tar vi till oss det på allvar. Det är ofta svårt att bygga på distans, likaså sälja och projektleda, olika kommuner, olika regler, olika entreprenörer gör att det lätt blir lite svårare. Om ett par månader kommer ni få en kundundersökningsblankett, vi hoppas att ni har möjlighet att svara på den utförligt så vi kan bli ännu bättre. Till sist bra att kalkyl och tid höll och att ni är nöjda med huset, lycka nu till i ny stad och med nytt hus!
  gillar detta
 • Sofie A
  Sofie A skrev om Hjältevadshus
  Hade velat ha mer stöd och en tydligare struktur genom hela köpprocessen. Kändes som att när papperen var påskrivna så fick vi klara oss själv. Är nöjd med Hjältevadshuset, men inte med säljaren.
  2016-03-18 Mikael O svarar Sofie A
  Hej, tack för er recension. Roligt att ni är nöjda med oss. Era synpunkter är värdefulla för oss, det kommer ett häfte med frågor inom ett par månader, utveckla gärna där hur vi kan bli ännu bättre. Tack för ni valt ett Hjältevadshus, lycka till med nya huset.
  gillar detta
 • Tim M
  Tim M skrev om Hjältevadshus
  Bra och snabb service. Säljaren i Södertälje var super.
  2016-04-03 Mikael O svarar Tim M
  Kul att allt har fungerat bra med ert nya hus och att säljaren varit till belåtenhet. Ett stort tack för det höga betyget och lycka till i ert Hjätevadshus.
  gillar detta
 • Bernhard N
  Bernhard N skrev om Hjältevadshus
  Hjätevadshus har en fantastisk säljare i Gävleborg, Mikael Nilzon, som gjorde vår resa från första möte till inflytt i huset till något vi verkligen kan rekommendera.
  Allt från produktionskalkyl till satta datum har stämt mycket bra vilket gör att vi känt oss trygga under hela processen.
  Huset har levt upp till allt vi velat ha och vi är i full färd att jobba in oss i det.
  2015-11-01 Mikael O svarar Bernhard N
  Hej och tack för er rekommendation. Verkligen roligt att allt har stämt när det gäller datum och kalkyl, och att ni känt er trygga under husbyggarresan. Lycka till i ert nya hus!
  gillar detta
 • Rebecca K
  Rebecca K skrev om Hjältevadshus
  Fantastiskt hjälpsamma, trevliga och framförallt duktiga! Lätta att nå, svarar alltid och informerar kunderna väl!

  Ett självklart val att välja Hjältevadshus framför andra kända entreprenader dels på grund av deras säljare Robert Phil i Göteborg men också på deras välplanerade och snygga husmodeller :)

  Jag rekommenderar dem till mina närmsta vänner!
  2015-11-01 Mikael O svarar Rebecca K
  Hej familjen K för en fina rekommendation. Vi är överförtjusta för att få en femma i betyg och att ni rekommenderar oss tom. till era närmsta vänner. Och härligt att läsa att ni tycker att det är ett självklart val att välja Hjältevadshus. Tack än en gång att ni valde Hjältevadshus och ett stort lycka till i ert nya fina hus!
  gillar detta
 • Gzim I
  Gzim I skrev om Hjältevadshus
  Har gjort ett grym bra jobb!!
  2015-10-07 Mikael O svarar Gzim I
  Tack för er rekommendation och lycka till med ert nya hus.
  gillar detta
 • Jan M
  Jan M skrev om Hjältevadshus
  Hej När vi köpte huset var det inga problem och fick ett bra bemötande,när huset väl kom på plats var det ett bra bemötande och mycket bra personal som satte ihop detta men sedan det som skulle åtgärdas var det inte så mycket med vi väntar fortfarande på snickare ,sotare,ventilations personal som skulle komma efter midsommar och rätta till felen och nu är den 12/08-2015 Vad jag saknar är att det skulle vara en mer seriös personal till detta till samordning
  2015-08-17 Mikael O svarar Jan M
  Hej, bra att du fick ett bra bemötande initialt av oss- Tråkigt att du inte är nöjd med aktiviteterna på ditt hus direkt efter inflyttning, byggledaren har varit kontakt med dig under förra veckan och de få punkter som kvarstår kommer att slutföras snarast enligt dialogen som ni hade. Det är ingen ursäkt men du tog över ditt hus precis innan semesterperioden och de olika yrkeskategorier (entreprenörer) som är inblandade i ett färdigställande av ett hus också har semester därav så kan det bli problem att få ihop åtgärderna inom de 2 månader ifrån tillträdet som är skrivet dock så fördes dialogen att därav så skulle 3 mån månader gälla. Hoppas att trots det inträffade att ni kommer att få många fina dagar i ert nya fina hus. Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, som kan göra oss bättre i framtiden.
  gillar detta
 • Martin M
  Martin M skrev om Hjältevadshus
  Jag har byggt Hjältevadshus 2004 och 2015 så jag jämför så klart en del praktiska saker med 2004 i min bedömning.

  Säljarna i Östergötland är sjukt svåra att få tag på. Trots att vi ringde flera gånger, mailade osv så ringde eller mailade aldrig någon tillbaka. Provade vid olika tillfällen under ett halvår ungefär. Vår-vinter 2014.
  När det blev skarpt läge med tomt så var vi istället tvugna att ringa Säljaren Janne i Nyköping som sedan blev vår kontakt - skitbra.
  Nöjda med Janne.

  Så fort huset stod på plats blev det dock rätt oklart och struligt med kontakten med byggledaren. Svår att förstå och ingen visste hur VA/el skulle lösas. Alla ryckte på axlarna. Så vi fick själva som lekman ringa runt i stress o sätta oss in i problemet med Vattenfall, kommunen, Eon, lokal installatör och rodda allt.
  Kommunikationen och samarbete mellan Hjältevadshus elansvarige och Hjältevadshus byggledare är mycket bristfällig. De vill inte lägga sig i varandras arbete o helst inte ens ringa varandra. Så vi fick ringa som en jojo mellan dem vilket gör det förvirrat eftersom vi inte snackar i deras termer o då tar allt lång tid o skapar stress o missnöje. Detta MÅSTE ni göra bättre!

  Vi är extremt nöjda med snickarlaget som reste huset!!! Mycket fint arbete!

  Vi älskar huset - solid 168 och stortrivs verkligen!!
  2015-08-08 Mikael O svarar Martin M
  Hej, tack för att ni valde att bygga med oss igen! Och underbart att ni älskar och trivs i ert Solid 168! Bra med er utförliga recension, vi tar till oss er kritik och kommer använda det som förbättringsmaterial. Hoppas det är okej att vi kontaktar er för ytterligare information. Lycka till i ert nya hus och stort tack för att vi fått bygga två hus till er!
  gillar detta
 • Fredrik A
  Fredrik A skrev om Hjältevadshus
  Husköp. Trevligt bemötande av säljare. Måttlig kunskap hos säljare. Blandat betyg på byggarbetare på plats från mycket bra till dåligt.
  2015-08-08 Mikael O svarar Fredrik A
  Tack för att du skrivit en recension, bra att du blivit trevlig bemött. Tråkigt att vår säljare inte haft den kunskap som förväntas och att det varit ojämt på byggplatsen. En gång i halvåret skickar vi ut utvärderingsfrågor, svara utförligt på dem så vi kan bli bättre. Är det något som inte är fixat nu, så mejla service@hjaltevadshus.se omgående. Lycka till med ert nya hus!
  gillar detta
 • Mikael P
  Mikael P skrev om Hjältevadshus
  Fina hus , Men en säljare som ej är anträffbar förutom mail efter kontraktpåskrift i Östergötland .
  Efter slutbesiktning skall hjätevadshus fixa felen på 2 månader , men nu har vi bort i huset snart ett år o felen är ej fixade än o ingen golvvärme har vi ej heller bara strular , så kommer ej att rekommendera hjältevadshus .
  2015-06-10 Mikael O svarar Mikael P
  Hej Mikael, och tack för att du tycker att vi gör fina hus.
  Men du är inte rättvis när du säger att säljaren inte är anträffbar. Den aktuella säljare är en av dem som fått högst betyg på våra kundundersökningar 2014. 4,3 på en 5-gradig skala.
  Bara efter att ni köpt ert hus har ni varit i kontakt mer än femtio gånger med varandra , du har även varit i kontakt med våra snickare, serviceavdelning, försäljningschef och vår VD.
  Felen som fanns på huset vid besiktningen åtgärdades , förutom en list som ska bytas. Vi ber om ursäkt att vi inte åtgärdat dem tillräckligt snabbt.
  Nu vill du ha hjälp med ovanvåningen, en entreprenad vilket vi inte varit delaktiga i, vilket vi tänkt göra som en goodwill tjänst. Vi har planerat att åka ut till dig i juni att fixa den sista listen och hjälpa dig med din ovanvåning. Har du några mer frågor, kontakta oss gärna på service@hjaltevadshus.se Vänliga Hälsningar!
  gillar detta
 • Jonas L
  Jonas L skrev om Hjältevadshus
  Fina hus och bra säljare som hjälpte oss genom hela processen då vi byggde ett nytt Spira hus.
  2015-06-01 Mikael O svarar Jonas L
  Tack för er rekommendation och lycka till med ert Spira hus.
  gillar detta
 • Gustav A
  Gustav A skrev om Hjältevadshus
  Vi har byggt ett Hjältevadshus, Spira 175. Vi är helnöjda med allt från första kundbemötande av säljare till byggledare och byggare. Hjältevadshus har varit väldigt tillmötesgående även när det gäller små ändringar. Även småfel har dom rättat till på ett smidigt sätt. Huset är fint och vi har fått bra hjälp hela vägen.
  Det har varit en rolig upplevelse att bygga ett nytt hus och Hjältevadshus har hjälpt oss få behålla den känslan genom hela bygget.
  2015-04-21 Mikael O svarar Gustav A
  Tack! Alltid roligt när vi lyckas få en femma i betyg. Roligt att det fungerat i alla steg, från Säljare - Byggledare - Byggare. Extra roligt att läsa att det varit en roligt upplevelse genom hela projektet och att ni tycker huset är fint. Ert hus är Sveriges första Spira 175, ett hus som om ett par år kommer finnas hundratals exemplar av. Hoppas ni var först med en framtida klassiker :-), lycka till!
  gillar detta
 • Peter R
  Peter R skrev om Hjältevadshus
  har fått ett trevligt bemötande och är supernöjda med vårt hus köp Spira 168. Kände kanske att vi inte fick ta del utav alla tillval då det kom en ny tillvalskatalog under tiden.
  2015-04-21 Mikael O svarar Peter R
  Kul att ni är supernöjda med oss, vi är supernöjda med er som skriver en rekommendation. När det gäller tillval så är det tråkigt att ni hamnat "mellan" två editioner. Tack så mycket för att ni valde ett Hjältevadshus Spira 168, lycka till med ert hus!
  gillar detta
 • Andreas A
  Andreas A skrev om Hjältevadshus
  Ett otroligt gott bemötande och en bra kvalité på produkterna levererade. Dock med undantag för kakellev KVM golv i Norrköping genom golvkjedjan. Om jag skulle bygga ett hus till så skulle jag inte valt Hjältevadshus om de fortsättningsvis skulle samarbeta med KVM.
  2015-04-19 Mikael O svarar Andreas A
  Hej Andreas! Tack för dit fina betyg av oss. Vi tar till oss kritiken av underentreprenören, du får gärna utveckla på service@hjaltevadshus.se så vi kan vidta åtgärder. Tack än en gång för era synpunkter, det är det som får oss att bli bättre.
  gillar detta
 • Michael S
  Michael S skrev om Hjältevadshus
  fick bra hjälp mailledes då jag hade problem med värmen på 3 radiatorer.
  2015-04-02 Mikael O svarar Michael S
  Tack för er rekommendation av vår serviceavdelning. Och tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation.
  gillar detta
 • Bengt-arne S
  Bengt-arne S skrev om Hjältevadshus
  Hade en reklamation på mina luckor i köket och det blev ordnat efter ett mail till Hjältevadshus
  2015-04-01 Mikael O svarar Bengt-arne S
  Tack Bengt-Arne för att du tog dig tid att skriva efter att vår serviceavdelning hjälpt dig. Nu hoppas vi att allt fungerar som det ska. Och tack för att du valde ett Hjältevadshus.
  gillar detta
 • Kent S
  Kent S skrev om Hjältevadshus
  Köpte en husmodell som heter Spira utav Hjältevadshus 2013. Tog kontakt med en säljare vars bemötande var trevligt, kunnigt och hjälpsam. Hela processen från beställning till inflyttning gick väldigt smidigt. Inom garantitiden råkade vi ut för ett problem som Hjältevad åtgärdade på ett mycket profisionellt sätt.

  Produkten ( huset) är precis vad vi hade förväntat oss isamband med köpet. Och Hjältevadshus tjänster uppfyller alla krav.

  Sammanfatting är vi en mycket nöjd kund och kommer verkligen rekomendera Hjältevadshus till folk som går i husköpartankar.
  2015-03-26 Mikael O svarar Kent S
  Hej och tack för er fina rekommendation. Extra roligt att vi har skött oss även efter köpet, och tagit ansvar för det fel som blev på ert hus. Kul att ni är mycket nöjda och fortsätt att rekommendera oss till de som går i husköpartankar.
  gillar detta
 • Johan H
  Johan H skrev om Hjältevadshus
  Vi är otroligt nöjda! Vi trodde aldrig att det kunde vara så enkelt och smidigt att bygga ett nytt hus. Det har inte varit ett enda problem under tiden och besiktningen hade inga anmärkningar. Personerna som jobbar på Hjältevadshus har varit kunniga, tydliga och trevliga att ha och göra med. Innan vi köpte Spira 168 från Hjvhus har vi totalrenoverat ett fritidshus till permanenthusstandard så vi hade en grundläggande koll. Det var den kunskapen som gjorde att vi valde Hjältevadshus för vi förstod tidigt att de bygger med hög kvalité. Min bror bygger ett lösvirkeshus och det går inte att jämföra med detta för hans hus tar verkligen enormt mycket tid och energi. Vi ser inga problem med att bygga nytt hus med Hjältevadshus. Full pott!
  2015-03-26 Mikael O svarar Johan H
  Tack Johan för er rekommendation. Kul att ni med erfarenhet av andra byggnadssätt uppskattar industriellt byggande i volymelement. Vi tycker att det är det bästa sättet att bygga bostäder. Vi tackar extra för "full pott", och hoppas att ni får många lyckliga år i ert Hjältevadshus Spira 168
  gillar detta
 • Andreas J
  Andreas J skrev om Hjältevadshus
  Fantastiskt bemötade från första samtalet till slutbesiktning :) Mycket mer hus för pengarna än någon konkurrent!
  2015-03-10 Mikael O svarar Andreas J
  Tack för rekommendationen Andreas, vi är glada och stolta att ni tycker att ni fått mycket hus för pengarna. Och överlyckliga för att bemötande varit fantastiskt. Lycka till med ert nya Hjältevadshus!
  gillar detta
 • Emil P
  Emil P skrev om Hjältevadshus
  Therese, Micke och Adam var toppen! det intrycket vi fått av beställningen av vårt nya hus är mycket bra! jag recomenderar varmt folk som vill bygga nytt hus att vända sig till hjältevadshus!
  2015-02-22 Mikael O svarar Emil P
  Tack för er fina rekommendation, kul att de inblandade får toppbetyg från er och att ni varmt rekommenderar oss till de som ska bygga hus. Alla vi på Hjältevadshus tackar för att vi valde att bygga med oss.
  gillar detta
 • Marco S
  Marco S skrev om Hjältevadshus
  VI köpte ett Spira hus. Sevicen var så där. Dröjde länge innan vi fick svar på våra frågor. En del blev fel i beställningen också.

  Tycker själva husen är bra för övrigt.
  2014-12-08 Mikael O svarar Marco S
  Tack för din rekommendation. Roligt att du tycker att huset är bra. Tråkigt att vi inte levt upp till dina förväntningar när det gäller service. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra oss, och vi håller på men nya beställningsrutiner, där allt ska göras på webben för att minimera brister. Tack än en gång för er rekommendation och lycka till med ert nya hus!
  gillar detta
 • Per G
  Per G skrev om Hjältevadshus
  Vi har fått ett mycket bra bemötande från Hjältevadshus rakt igenom hela projektet. Ända från från säljare till byggledare och byggarbetare. Vi byggde ett 1 ½-planshus med oinredd övervåning som heter Spira och ett garage. Vi har alltid fått svar på de frågor som dykt upp och haft en bra dialog under hela byggnationen. Så vi kan inte säga annat än att vi är supernöjda.
  2014-12-05 Mikael O svarar Per G
  Tack för er fina rekommendation. Vi är jätteglada över att få en femma i betyg. Roligt att ni byggde Spira, den husmodellen är vår klart mest sålda. Och alla kontakter med oss har varit bra. Tack för att ni är supernöjda! Lycka till med ert nya Hjältevadshus.
  gillar detta
 • Jimmie K
  Jimmie K skrev om Hjältevadshus
  Vi är nöjda med Hjältevadshus som leverantör av vårt nya hus. Snabb och smidig leverans och montage och kvaliteten på huset uppfyller våra förväntningar.
  2014-11-24 Mikael O svarar Jimmie K
  Roligt att läsa att vi har uppfyllt era förväntningar. Snabbt och smidigt är ord som vi är glada att läsa i en rekommendation. Tack för att vi fick bygga ert hus och lycka till med er nya hem!
  gillar detta
 • Peter W
  Peter W skrev om Hjältevadshus
  Proffsigt, lätta att få kontakt med. Byggarna som jobbade på plats gjorde det som skulle göras bra och i tid.
  2014-11-24 Mikael O svarar Peter W
  Tack Peter för din rekommendation. Roligt att höra att vi var lätta att komma i kontakt med och allt blev gjort som det skulle i rätt tid. Lycka till med ert nya Hjältevadhus.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Storgatan 10, 570 32 Hjältevad
Kategorier