Nybrogatan 38

Nybrogatan 38

• BadgeTwelveYears
9 148
4.3

Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...

9148 omdömen om Nybrogatan 38

Sedan starten hos Reco 2015

Ann Lottie O
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Hade för hög förväntan - inget var som jag trodde

Ulla B
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Mycket god mat. Bra service. Väldigt nöjd.

Eva A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevlig lunchbistro med varierad och vällagad meny. Personalen är serviceminded och snabba. Kan verkligen rekommendera.

Ulrika L
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Gott o trevligt som alltid - vi kommer tillbaka !

Viktoria G
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Servicen var jättebra. Hjälpsam, trevlig och kunnig servitris. Maten levde inte upp till mina förväntningar. Den var inte dålig men inte heller särskilt bra. Bearnaisesåsen smakade inte hemslungad utan mer som smaken på pulverbea. Råbiffen upplevdes lite fadd. Anklever tacon var bra och det vita vinet som rekommenderades till klockrent.

Cassandra B
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Så bra mat och stämning. Underbar lite extra lyx på en vardaglig lunch.

Louise S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Önskvärt om en mer tillmötesgående personal

Rebecka B

Supertrevlig personal. Trevlig miljö. God frukost👌🏼

Jens E
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Great restaurant with lovely food and nice drinks!

Jenny W
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Mycket välkomnande, trevlig service och god mat.

Eva S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Supertrevlig personal och supergod frukost

Sara K
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Från en som har flertal allergier har det aldrig varit några problem på Nybrogatan. Alltid trevlig personal och mycket tillmötesgående Maten sviker aldrig, miljön är fantastisk!

Ingela M
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Gott o bra. Trevlig service. Hade önskat en rätt till att välja på , ex fisk, på dagens.

Lars Einar P
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Fin service och bra mat !!!!!

Olle A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Härlig atmosfär, ypperlig service och god mat

Charlotte K
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Alltid nöjd med servicen på Nybrogatan 38. God och prisvärd mat. Återkommer gärna!

Karin F
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevlig personal och god mat.

Khalid I
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat och mycket trevlig miljö.

Kent N
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Mycket trevlig miljö, service och god mat. Bra puls trots eftermiddag en vanlig vardag

Eva A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevligt och generöst bemötande. Lokaler med atmosfär och bra kök.

Fabian H
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Samma proffsiga personal i flera år, känns tryggt. Maten är precis vad jag behöver och atmosfären likaså

Hans H
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Bra service, trevlig atmosfär. Råbiff och halloumi bra, men rårakan för tjock och lite för välstekt i kanterna.

Per R
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Fint ordnat enligt våra önskemål. Enda plumpen när notan kom, 45 kr / för vanligt vatten till de ordinarie dryckerna utan någon info. Dricker man vin och annat bör det ingå.

Carin S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Mycket trevligt ställe och god mat

Lisa E
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Otroligt god risotto med räkor. Mysig miljö och bra service.

Charlotte B
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevligt, bra meny, bra service.

Alexander L
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat, gott vin och trevlig service!!

Camilla S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Mysigt ställe, trevlig personal, god mat

Mira H
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat men hade önskat sallad som tillbehör

Eva K
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Blev väldigt besviken då jag bjöd en väninna på födelsedagslunch i går, 30/1! Vi åt dagens lunch, grillad högrev. Köttet var blodigt o fullt av senor, svårskuret….svårtuggat…(har bra tänder) Jag fick en ny tallrik OCH köttkniv, men den andra tallriken var inte mycket bättre. Min väninnas köttbit var något bättre…..Personalen var mycket trevlig, jag behövde inte betala min köttbit, med rätta! Vi åt mandelkaka till efterrätt och den var himmelsk! Har ätit hos er förut och alltid fått bra mat!!! Högrev passar väl bättre som långkok🙄MVH Eva

Ylva E
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat och mysig miljö med bra service. Lite högljutt och stimmigt.

Anders K
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevlig och välkomnande restaurang. Bra mat som serveras snyggt upplagd och ser mycket aptitlig ut.

Jonas L
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat och trevlig service. Pelle Janzon rekomenderas.

Anne S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

God mat och dryck. Effektiv personal. Tiden 1,5 är för kort för lunchsittning.

Veronica M
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Restaurangen slarvade bort vår huvudrätt och vi fick vänta i en timme. Dessutom bad de inte ens om ursäkt. Restaurangen är inte alls barnvänlig, och bemötte oss mycket oartigt när vi frågade om barnstol. Hade bett om barnstol i förväg men på stället sa man bara att de faktiskt står på hemsidan, och den infon fick man nog leta efter. Rekommenderar inte!

Johanna B
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Det är alltid väldigt trevligt på Nybrogatan 38. Trevlig miljö, bra service. Denna gång passade maten inte mig helt. Min favorit rårakan fanns inte längre på lunchen så jag tog halloumisalladen, den va lite tråkig med för lite halloumi. I övrigt trevligt som alltid!

Johanna N
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevligt initialt bemötande, trivsam miljö, personliga servitörer med blick för sina gäster/ kunder. Förrätt samt huvudrätt och efterrätt utan anmärkning = i topp klass. Tillhörande dryck i perfekt balans. Talar för oss samtliga (3st) som besökte Nybrogatan 38.

Memoarguiden A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Alltid toppen! God mat och personal som ser en.

Fredrik A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Bra mat, trevlig personal! Ett ställe där jag verkligen trivdes! Rekommenderas varmt🤩

Axel B
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevlig personal, omfattande meny med riktigt bra risotto

Weronica L
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Väldigt gott, mysigt och trevligt på alla sätt.

Margareta D
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Supermysigt ställe med bra utbud på både goda drinkar och mat. Vi är supernöjda med vårt besök och bemötande från personalen!

Blanca S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Med goda vänninor andra gånger på en månad vi väljer att äta lunch hos er. Personalen fantastiskt trevliga. Maten, första gången tog jag dagens lunch, mycket gott! Igår, fanns inte fransk soppan….tog kalvköttbullar istället. Dyrt, tror inte att jag kommer att välja er igen. Tyvärr.

Stefan M
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevligt och mycket god mat. Helt klart värt en omväg även om man inte bor i området.

Hazer A
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Bra personal och god mat, trevlig atmosfär!

Cecilia C
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Jag har alltid gillat Nybrogatan 38. Bra matutbud och restaurangen känns lagom stor och omhändertagen. Min väninna och jag köpte frukost som bestod av yoghurt med bär , croissant och kaffe. Det var gott, personalen var både trevlig och alert utan att vara påflugen.

Per E
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Kunnig och trevlig service. Bra mat och presentation. Överskådlig meny. Trevliga bord i matsalen med bra komfortzon. Välkomnande interiör. läget - läget - läget (Nybrog. 38)

Ulrika S
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Genuin restaurang med mycket bra service och fantastisk mat. Ät här!

Annika L
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Trevligt och god mat men lite tråkigt när de på lunchen står o flåsar att man måste gå efter en timme! Tror vi fick en blick / gliring tre gånger..

Jani M
Escreveu sobre Nybrogatan 38

Första men defenitivt inte sista gången jag äter hos er. Rekommenderar detta varmt.