Nybrokliniken

nybrokliniken.se
  • BadgeNineYears
4.8
Call 08-661 04 41 Share

Välkommen till Nybrokliniken! Vi är en modern tandläkarklinik med ett toppläge centralt på Östermalm. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi använder den senaste utrustningen och behandlingsmetoderna och håller oss ständigt uppdaterade för att erbjuda Dig den bästa vården. De tjänster vi erbjuder är allmän tandvård,...

403 omdömen om Nybrokliniken

Sedan starten hos Reco 2018

Jenny L
Wrote about Nybrokliniken

Hjärtligt bemötande och skickliga medarbetare

Ingegerd Ö
Wrote about Nybrokliniken

Bra service, proffsig och vänlig personal. Enkelt att boka online (ibland svårt att ringa)

Tomas E
Wrote about Nybrokliniken

Eftersom jag varit kund i ca 25 år (både tandläk och hygienist), så behövs nog inget omdöme annat än jättebra!

Gunilla B
Wrote about Nybrokliniken

Mycket kunniga Känner mig trygg när jag är där Bra bemötande också när man ringer för att få råd om jag har frågor.

K-g S
Wrote about Nybrokliniken

Personalen bemöter mig på ett trevligt sätt Det gäller alla personalkategorier Kompetensen finns hos personalen

Staffan R
Wrote about Nybrokliniken

Juste! Både kul och intressant.

Kajsa Linnéa A
Wrote about Nybrokliniken

Professionell och omtänksam personal. Rekommenderas högt!

Viktoria W
Wrote about Nybrokliniken

Så proffsiga och känner mig fulllständigt trygg med både behandlingar och rekommendationer som de gör, bästa tandläkarmottagningen i Stockholm

Marina A
Wrote about Nybrokliniken

Välkomnande och proffsigt bemötande. Kände mig trygg och avslappnad i tandl stolen. Jag är super nöjd!!

Malin Källmark W
Wrote about Nybrokliniken

Professionella och trevliga, så nöjd!

Bertil G

Proffsiga! Rekommenderar kliniken.

Rickard G
Wrote about Nybrokliniken

Mycket trevlig, glad och kunnig personal, kul att gå till tandläkaren

Tommy L
Wrote about Nybrokliniken

Trevligt och bra bemötande jag har inget att klaga på.

Jan M
Wrote about Nybrokliniken

Kunskap, råd, bemötande på högsta nivå.

Susanne M
Wrote about Nybrokliniken

Proffs, vänligt bemötande, pedagogiska, modern teknik

Marianne L
Wrote about Nybrokliniken

Allt är toppen, personal och härliga lokaler, bara att besöka berikar dagen, riktiga lyckokänslor

Thomas M
Wrote about Nybrokliniken

Har alltid blivit professionellt mottagen på kliniken. Och även vänligt och tillmötesgående.

Svar från Nybrokliniken

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du alltid upplever ett professionellt och vänligt bemötande hos oss. Hälsningar/Nybrokliniken

Jenny H
Wrote about Nybrokliniken

Ljus och trevlig lokal, väldigt smidigt bokningssystem (onlinebokningar) och trevlig personal!

Svar från Nybrokliniken

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt professionella bemötande och de nya betalningsalternativen. Hälsningar/Nybrokliniken

Katarina J
Wrote about Nybrokliniken

Mycket bra bemötande! Var på årlig kontroll hos tandläkare.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet vid din årliga kontroll. Hälsningar/Nybrokliniken

Roger E
Wrote about Nybrokliniken

Otrolig trevlig personal med gott bemötande!

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du upplevde ett gott bemötande från vår personal. Hälsningar/Nybrokliniken

Peter L
Wrote about Nybrokliniken

Nybrokliniken har trevlig och professionel personal och under de 50 år jag varit patient där har jag blivit behandlat på ett utmärkt sätt oberoende av vad problemet kunde vara t.ex. tandborttagning, tandbrygga fyllning eller snarkskena.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord och för ditt långvariga förtroende! Vi är mycket glada att du är nöjd med både vårt bemötande och den vård du fått genom åren. Hälsningar/Nybrokliniken

Lilleba N
Wrote about Nybrokliniken

I Toves tandläkarstol är tryggheten total. Hon beskriver i detalj vad hon gör. Rekommenderar varmt denna superproffsiga, vänliga, snygga klinik, där man aldrig får vänta mer än fem-tio minuter på ens tur.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är så glada att du känner dig trygg hos oss och uppskattar både bemötandet och informationen under behandlingen. Hälsningar/Nybrokliniken

Birgitta L
Wrote about Nybrokliniken

Är mycket nöjd med min tandläkare, upplever att hon gör ett bra arbete, hon förstår mina frågor och ger ”förståeliga” svar! Här nämner jag ju inga namn, men saknar den tidigare sköterskan som var mer närvarande och uppmärksam. Senast tog man 6-7 röntgenbilder för att kolla tidigare arbeten. Det verkar för mycket röntgenstrålar och öven pengar för den delen!

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med din tandläkare och tar till oss dina synpunkter kring bemötandet och röntgenbilderna. Tveka inte att ta upp detta vid nästa besök. Hälsningar/Nybrokliniken

Cecilia L
Wrote about Nybrokliniken

Helt fantastiskt! tycker jag som är extremt rädd när jag går till tandläkaren. Så fint och lugnt bemötande - har nu gjort en rotbehandling, bytt två gamla lagningar och fått en bettskena. Jag kommer att gå kvar hos Karla!

Tack Cecilia för det fina omdömet😊 Det värmer att höra. Välkommen åter/Karla

Leena Irmeli S
Wrote about Nybrokliniken

Alltid mkt trevligt bemötande av all personal,spec min tandläkare Kristin . /Leena

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord, Leena! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och vi ska självklart föra vidare din hälsning till Kristin. Hälsningar/Nybrokliniken

Inga-Lill H
Wrote about Nybrokliniken

Jag har haft min tandläkare Tove under många, många år även på andra mottagningar. Alltid trevligt bemött av samtliga på mottagningen. Vid eventuella problem ang min tandhälsa fixar Tove detta. Jag är mycket nöjd.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med Tove och vårt bemötande på mottagningen. Hälsningar/Nybrokliniken

Lars V

Utmärkt bemötande. Snabb behandling/undersökning

Svar från Nybrokliniken

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar både bemötandet och den snabba behandlingen. Hälsningar/Nybrokliniken

Emilio S
Wrote about Nybrokliniken

Tove som jag gått till i 15 år är den bästa tandläkaren jag mött. Bra och fin klinik med. Känns fräscht att komma dit och man blir bra bemött av alla.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med Tove, vår klinik och bemötandet du får hos oss. Hälsningar/Nybrokliniken

Kjell S
Wrote about Nybrokliniken

Man får alltid ett trevligt bemötande. Duktig personal som månar om att man ska känna sig trygg. Jag har haft samma tandläkare i många år, Tove, och hon ger mig alltid bästa vård med mycket goda resultat.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du känner dig trygg och uppskattar Toves vård och vårt bemötande. Hälsningar/Nybrokliniken

Susanne B
Wrote about Nybrokliniken

Har min tandläkare Dina här och trivs så bra med henne. Hon är redig och bra och väldigt omtänksam. Respekt åt båda håll som det ska vara! Känns väldigt bra att komma hit och veta att man blir väl omhändertagen.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du trivs med Dina och känner dig väl omhändertagen hos oss. Hälsningar/Nybrokliniken

Kerstin R
Wrote about Nybrokliniken

Trevligt bemötande och kunnig personal. Inger förtroende!

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Hälsningar/Nybrokliniken

Per Anders I
Wrote about Nybrokliniken

Behövde lite snabbt en akuttid och man löste det från början till slut på absolut bästa tänkbara sätt. 100% proffs.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina ord! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med vårt proffsiga bemötande. Hälsningar/Nybrokliniken

Marie-Helén M
Wrote about Nybrokliniken

Jag har varit kund i många år alltid varit mycket nöjd med bemötande och tandvården av tandläkare och hygienister ..

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du varit nöjd med både bemötande och vården under alla år. Hälsningar/Nybrokliniken

Lars L
Wrote about Nybrokliniken

Lätt att boka tid. Alltid ett glatt och professionellt bemötande.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt bokningssystem och det professionella bemötandet. Hälsningar/Nybrokliniken

Sanet M
Wrote about Nybrokliniken

Alltid vänligt och proffisgt bemötande

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt vänliga och professionella bemötande. Hälsningar/Nybrokliniken

Lena H
Wrote about Nybrokliniken

Bra lokal, bra trevlig personal, väl genomförd undersökning och åtgärder

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår lokal, personal och det utförda arbetet. Hälsningar/Nybrokliniken

Marie N
Wrote about Nybrokliniken

Vänliga, professionella och service inriktade, allt till hundra procent.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplever vårt bemötande och service som helt i topp. Hälsningar/Nybrokliniken

Ninni J
Wrote about Nybrokliniken

Lugna, trygga och informativa. Tar hänsyn till kundens välmående.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt lugna, trygga och informativa bemötande. Hälsningar/Nybrokliniken

Fanny H

Bästa tänkbara klinik. Alla är ❤️

Svar från Nybrokliniken

Tack för din fina feedback! Vi blir glada att du trivs så bra hos oss. Hälsningar/Nybrokliniken

Elizaveta Faina Lisa M
Wrote about Nybrokliniken

Alltid omtänksamt och proffessionellt omhändertagen under de ca 15 år jag gått till tandläkare och tandhygienist här. Även rekommenderat till andra familjemedlemmar som också gått här länge. Inte den billigaste kliniken men de gör sitt bästa för att hålla priserna på hyfsad nivå och man får verkligen valuta för pengarna.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du känt dig väl omhändertagen under alla år och att du uppskattar både vår vård och vårt bemötande. Hälsningar/Nybrokliniken

Yordan Alexandrov L
Wrote about Nybrokliniken

Tove är bäst, tack så hemskt mycket!

Svar från Nybrokliniken

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med Tove och vår vård. Hälsningar/Nybrokliniken

Christer Ä
Wrote about Nybrokliniken

Trevligt bemötande och effektiv behandling😎

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar både bemötandet och den effektiva behandlingen. Hälsningar/Nybrokliniken

Tommy A
Wrote about Nybrokliniken

Väntrummet ger ett lugnande intryck och personalen i receptionen bemöter mig alltid varmt välkomnande. En fridfull atmosfär. Tandläkare och övrig personal bemöter mig professionellt, lugnande och informativt utan stress. Jag har inga förväntningar för vet att jag alltid får ett bra positivt bemötande och omhändertagande utifrån om det är tandläkare eller tandhygienist jag träffar.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar både vår lugna atmosfär och det professionella och omsorgsfulla bemötandet från all vår personal. Hälsningar/Nybrokliniken

Katja P
Wrote about Nybrokliniken

Har gått hos Tove på Nybrokliniken i många år och hon är helt fantastisk, även för mig som varit extremt rädd för tandvård. Fantastiskt bemötande, hjälp och professionell klinik.

Svar från Nybrokliniken

Tack för dina fina ord! Vi är glada att Tove och vår klinik kunnat ge dig trygghet och professionell vård. Hälsningar/Nybrokliniken

Per-Olof M
Wrote about Nybrokliniken

Bra bemötande med trevlig personal. Håller tiderna bra, förklarar pedagogiskt vad som ska/behöver göras.

Svar från Nybrokliniken

Tack! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande, tydliga förklaringar och punktlighet. Hälsningar/Nybrokliniken

Johan W
Wrote about Nybrokliniken

Hej, jag tycker att nybrokliniken har ett proffetionellt bemötande till mig som kund.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplever vårt bemötande som professionellt. Hälsningar/Nybrokliniken

Anna Helena S
Wrote about Nybrokliniken

Alltid toppen bemötande och behandling.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och behandlingen. Hälsningar/Nybrokliniken

Riitta Marja S
Wrote about Nybrokliniken

Professionell, pålitlig och trevlig. Jag känner mig trygg och välomhändertagen och välinformerad.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du känner dig trygg, välomhändertagen och välinformerad hos oss. Hälsningar/Nybrokliniken

Mona Viola Westerlund L
Wrote about Nybrokliniken

Professionell vård och mycket gott bemötande i trivsam miljö.

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar både vår professionella vård och vårt bemötande i en trivsam miljö. Hälsningar/Nybrokliniken

Kerstin K
Wrote about Nybrokliniken

Jag var van vid att man ska anmäla sin ankomst vid disken, och blev kanske lite förvånad när det bara var att sätta sig ner och vänta. Jag blev vänligt bemött av personalen. Tandläkaren gjorde en grundlig (såvitt jag kan bedöma) undersökning. Hon upplyste mig om vad hon gjorde (det tycker jag att man ska göra!). Jag besökte kliniken denna gång endast för en årlig kontroll. Eftersom allt var väl (inget ytterligare besök behövdes) var jag mycket nöjd! Avgiften var enligt min uppfattning rimlig!

Svar från Nybrokliniken

Tack för din feedback! Vi är glada att du kände dig väl bemött, uppskattade informationen under undersökningen och är nöjd med både kontrollen och avgiften. Hälsningar/Nybrokliniken