Ocab

Ocab

Ring 070-893 82 42 www.ocab.com
Omdömen totalt
4
Snittbetyg
2.0

Om företaget

Här har vi på Ocab samlat information om oss och vad vi kan hjälpa dig med. Vänd dig till oss om du behöversanering av asbest, radon, klotter, fukt eller brand.

Skriv ett omdöme

4 omdömen om Ocab

Visar 4 omdömen med 2.0 i snittbetyg
Kristaps P

Ok tekniker, men väldigt dyra extrakostnader som de lägger på utan att informera kunden. Deras ekonomiavdelning är dock tyvärr bland det värsta jag varit med om. De använder något konstigt system för att skicka fakturor, för någon med gmail hamnar de i spam. Sedan ingen påminnelsefaktura utan direkt till inkasso. Inget intresse alls att prata med kunden.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
CAROLA H

TL;DR Företaget överfakturerar en pensionerad änka med en prisökning som innebär offerten x 3 som slutpris. Detta för att utföra det jobb de skulle ha gjort från början. Företaget misslyckas med att ta bort mögel på vind enligt offert, och anser att det är rimligt att mögel kommer tillbaka efter 3 månader. Företaget är mycket otrevliga i sin kontakt med kunder. Jag måste starkt avråda alla potentiella kunder till att anlita detta bolag. ----- Vi kom i kontakt med Ocab med anledning av att vi köpte ett hus där... 

1
Kristaps P gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Jörgen B

Vi tog in ett antal offerter för att sanera vår vind från mögel/påväxt samt borttagning av all gammal isolering och fastnade för Ocab, inte på grund av priset utan det var för att de gav ett vederhäftigt intryck (Ocab låg i mellanskiktet när det gäller pris). Vår kontakt Rasmus gav ett förtroendeingivande intryck och svarade bra på alla frågor vi hade. Datum för saneringen bestämdes och dom kom på utsatt dag och tid (vilket vi tycker är viktigt). Arbetet utfördes av två personer som även de gav ett bra intryck, det fanns... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Fia H
Skrev om Ocab

Efter en vattenskada fick vi via vårt försäkringbolag kontakt med Ocab AB. Och man kan väl säga att _allt_ gått fel. Det tog nästan 1 vecka innan de ens kom och hämtade våra saker vilket ledde till att massa saker blev förstörda. Jag har fått ringa och tjata om allt. Det har dragit ut välidgt mycket på tiden och när vi väl fått tillbaka våra saker igen visar det sig att mycket saknas och att vi fått någon annans grejer... Det är ett mycket oseriöst företag. Anlita aldrig dem!

1
Kristaps P gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen