Jag blev bemött vänlighet . Arbetet gjordes mycket bra. Jag fick vad ,jag ville. Tack så mycket. Airi Halonen
Operamini Bygg AB
Operamini Bygg AB är ett byggföretag i Götene som huvudsakligen arbetar i Västra Götaland, men även i andra delar av landet. Vi har bred kompetens och kan därmed erbjuda tjänster inom allt från byggnation och montage till mark- och anläggningsarbeten. Dessutom erbjuder vi personaluthyrning samt vidareutbildningar. Med vår fleråriga...
19 omdömen om Operamini Bygg AB
Tack för dom fina orden och förtroendet att få utföra arbete hos dig.
Mycket trevligt bemötande från snickarna. Kom hem till mej samma dag jag kontaktat dom för att kolla vad som skulle göras ( byte av altantak+lite annat jobb). Kom efter ca. 2 veckor och utförde jobbet, snabbt och effektivt. Bara toppbetyg.
Tack för dom fina orden, och tack för förtroendet.
Företaget har bytt tak på mitt torp. Väldigt nöjd med deras arbetet, de är noggranna och blev proffsigt gjort, både tak och beläggning på skorstenen. De är trevliga och lätta att göra med. Rekommenderar starkt.
De är lätta att ha och göra med, de håller vad de lovar och är väldigt duktiga och professionella
Välgjort, fint arbete som utförts. Bra kommunikation med beställare, lyssnar in. Duktig trevlig personal.
Tack för dom fina orden, carporten och plattsättningen blev ju riktigt bra, och fick plats med både husvagn och bil. Ni var så trevliga och bjöd på fika. Tack för förtroendet.
Bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Det var många bra. Vi är alltid glada för bra omdömen. Det har blivit några projekt hos er.Det är kul med nöjda återkommande kunder.
Jag är mycket nöjd med målningen av mitt hus
Tack för det fina omdömet. Nu står sig huset i många år till, det blev verkligen fint med ny färg.
Andra gången som jag anlitade Operamini och inte sista gången heller. Pålitlig, i tid och noggrann arbete .
Tack för förtroendet. Att vi får återkomma till dig. Köket blev väldigt fint. Och altanen med bänk och bord blev också riktigt bra.
Grundplattan och montering av växthus. Mycket vänligt bemötande och bra utförda arbeten. Enda lilla minus var en del väntetid då mycket var på gång. Kommer att anlita dem igen vid behov.
Tack för dom fin orden. Jag vet att väntetiden var lång då vi är mycket bokade. Men det blev fint med ett orangeri.
Hel renovering av badrum, fick en offert och i slutändan som var helt korrekt, jobbet tog ca 2 och en halv vecka med rivning från trossbotten till taknocken till ett helt nytt badrum med allt. Kan bara ett stort tack till Sören och hans anställda. Kan verkligen rekommendera Operamini Bygg.
Sören och hans gubbar gör alltid ett bra jobb! Tummen upp 😄
Lätta och samarbeta med och deras arbete håller alltid högsta klass.
Mycket bra bemötande Vi fick gjort det vi förväntatade oss
Vi köpte takbyte på en hyresfastighet, och jobbet och bemötandet var perfekt.
Tack för förtroendet och dom fina orden.Tack för ni tog er tid att lämna ett omdöme.
Bra och professionella och även trevliga. Gjorde ett bra jobb till ett bra pris. Kan rekommendera operamini bygg AB till de som vill ha ett bra jobb utfört Om behov finns kommer jag nog begära en offert av detta företag
Tack för förtroendet. Det är alltid kul med bra omdömen. Men takkupan och dom andra snickerierna blev väldigt fina.
Kanonbra killar finns inte något att gnälla på
Tack för dom fina orden. Vi har haft ett långt samarbete nu och hoppas vi kan ha det länge till. Ni är lätta att samarbeta med.
Dräneringen var bra så vitt jag förstod. När vi bad dom ta bort lite grus efter sig så tog dom EXTRA betalt! 3.500 sek tror jag att det var! Dessutom gick dom in i trädgården och pissade, vi hade faktiskt två toaletter inomhus, och passade då på att ta en handfull plommon utan att fråga. Prata med dom var svårt då den ena inte kunde svenska och den andra var svår att förstå. Rekommenderas ej! Jag vill inte att varken ni eller Operamini kontaktar mig igen. Tack!
Tack för förtroendet. Det var väl skönt att arbetet blev bra utfört. Men om ni inte öppnar dörren för toalettbesök så är det svårt att låna toaletten. Och att killarna tog några plommon på marken ber jag om ursäkt för.Trodde det var ok eftersom det låg så många där på marken Och grushögen ville du ha kvar när jag frågade om jag skulle ta med den vid avslut. Men när den nya ägaren till huset inte ville ha den så åkte vi extra för att hämta den. Därav kostnaden.Vi hade hela tiden kommunikation på telefon och jag var själv på plats varje dag.
Trevliga duktiga och snabba. Är väldigt nöjd med dom arbeten som har utförts hos oss.
Tack för dom fina orden. Vi är glada för nöjda återkommande kunder.
Noggrannhet och snyggt utförda jobb Är du kritisk ta Operamini då blir du glad och inte grinig!! Christina Hulin
Tack för dom fina orden. Vi är glada för att kunnat hjälpa er med plattsättning, pool och uterum.