Hel renovering av badrum, fick en offert och i slutändan som var helt korrekt, jobbet tog ca 2 och en halv vecka med rivning från trossbotten till taknocken till ett helt nytt badrum med allt. Kan bara ett stort tack till Sören och hans anställda. Kan verkligen rekommendera Operamini Bygg.
Operamini Bygg AB
10 omdömen om Operamini Bygg AB
Sören och hans gubbar gör alltid ett bra jobb! Tummen upp 😄
Lätta och samarbeta med och deras arbete håller alltid högsta klass.
Mycket bra bemötande Vi fick gjort det vi förväntatade oss
Vi köpte takbyte på en hyresfastighet, och jobbet och bemötandet var perfekt.
Bra och professionella och även trevliga. Gjorde ett bra jobb till ett bra pris. Kan rekommendera operamini bygg AB till de som vill ha ett bra jobb utfört Om behov finns kommer jag nog begära en offert av detta företag
Kanonbra killar finns inte något att gnälla på
Dräneringen var bra så vitt jag förstod. När vi bad dom ta bort lite grus efter sig så tog dom EXTRA betalt! 3.500 sek tror jag att det var! Dessutom gick dom in i trädgården och pissade, vi hade faktiskt två toaletter inomhus, och passade då på att ta en handfull plommon utan att fråga. Prata med dom var svårt då den ena inte kunde svenska och den andra var svår att förstå. Rekommenderas ej! Jag vill inte att varken ni eller Operamini kontaktar mig igen. Tack!
Trevliga duktiga och snabba. Är väldigt nöjd med dom arbeten som har utförts hos oss.
Noggrannhet och snyggt utförda jobb Är du kritisk ta Operamini då blir du glad och inte grinig!! Christina Hulin