Asfalt i Västra Götaland

Skara  (1 st)
Partille  (1 st)

Topp 10 asfaltsläggare i Västra Götaland

• Martin H
    Martin H: Bra utfört arbete, trevlig hantverkare och rimligt pris. De lovade att utföra jobbet i November( jag fick påminna de) men blev utfört i Februari
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Dan B
    Dan B: Mycket nöjd med er! så noggrann hon var!!!! blev Euforisk.
  • Mark Ant AB

17 omdömen
    Vivi Q
    Vivi Q: Kunnig och duktig stenläggare som ordnade vår trädgårdsgång. Lösningsorienterad och bra kommunikation från början till slutfört projekt och vi rekommenderar Charlie varmt.
  • Operamini Bygg AB

19 omdömen
    Håkan E
    Håkan E: Hel renovering av badrum, fick en offert och i slutändan som var helt korrekt, jobbet tog ca 2 och en halv vecka med rivning från trossbotten till taknocken till ett helt nytt badrum med allt. Kan bara ett stort tack till Sören och hans anställda. Kan verkligen rekommendera Operamini Bygg.
  • Gundersen Entreprenad

15 omdömen
    Din pålitliga entreprenadpartner i norra Bohuslän
    LARS J
    LARS J: Gundersen Entreprenad utförde markarbetet när vi byggde nytt hus 2022 och även en del efterföljande jobb som till exempel gräsmatta. Jättenöjd med arbetets utförande, trevligt bemötande och raka besked. Kommer definitivt att anlita dom igen.
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Alfred Klingvall Gräv Och Fix

7 omdömen
    Amanda Å
    Amanda Å: Riktigt trevlig och hemkärt bemötande! Vi skulle fixa fiber på våran tomt där självaste kommunen ej hade tid att gräva så vi anlitade Alfred, det gick jätte fint att ha en dialog med Alfred om vart bästa stället att gräva hade kunnat vara och offerten för detta. När detta väl var fixat blev det snabbt fixat med grävning, lägga slang, täppa igen och han tog hand om allt för att koppla ihop med nästa entreprenör så man slapp oro mitt i nya husköpet och allt annat. Anlitar definitivt igen för framtida fix, trix och markläggings drömmar!
  • Magnus B
    Magnus B: Elgrosisten med stort e. Bäst priser och snabbast service. Ligger en liten bit utanför Uddevalla mot laneryr. Trevlig personal och aldrig några problem. Kan verkligen rekomendera detta företag som har relativt nytt personal team som tidigare jobbat på solar.