Optikern i Jämtland AB

En del av Klarsynt www.optikernijamtland.se
  • Badge2026
4.8
Boka tid Ring 063-18 02 80 Dela

Varmt välkommen till Optikern i Jämtland! Hos oss i Östersund träffar du legitimerade optiker med både kunskap och engagemang för syn och ögonhälsa. Vi erbjuder synundersökningar för barn och vuxna, synintyg för körkort och ögonhälsokontroller. Lider du av torra eller rinnande ögon utför vi tåranalys och E-Eye behandlingar....

252 omdömen om Optikern i Jämtland AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lillemor A
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Utmärkt, trevligt och profficionellt bemötande.

Ylva L
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Optikern har ett väldigt bra bemötande och hjälper mig alltid på bästa sätt.

Birgit B
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Kunde inte bli bättre! Blev väl mottagen vid ankomsten och synudersökningen sköttes sedan av en trevlig optiker som ingav förtroende och på alla sätt motsvarade mina förväntningar. Testerna genomfördes lugnt och metodiskt. Kan verkligen rekommendera denna optiker!

Stefan P

Trevligt och proffsigt bemötande😃

Hans H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Jag opererades för gråstarr och man måste då vänta rätt länge innan ny synundersökning kan göras men när den var gjort fick jag mina nya glasögon så snabbt det bara gick och de har fungerat bra. Det blev problem då den gamla bågen sprack men det fanns en likvärdig båge som fungerade lika bra , Bra bemötande av personal !

Gunilla Ö
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid bra och proffsigt bemötande!

Monica S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Trevligt bemötande av professionell personal. Helnöjd med mina nya glas till glasögonen. Lite väl lång väntetid att få komma på undersökning annars ett ställe som varmt rekommenderas.

Irvin M
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra jag fick hjälpen jag ville.

Mari-Ann K
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra bemötande, med personlig service där jag alltid har blivit väl omhändertagen.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Så roligt att höra, Mari-Ann! Vi vill att varje besök ska kännas personligt och tryggt. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka.

Bengt Thomas L
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Jag fick ett mycket fint bemörande. En bra och proffsig synundersökning komner gärna att rekomendera vänner att gå dit. Thomas Linnarsson

Svar från Optikern i Jämtland AB

Så roligt att läsa, Thomas! Att du vill rekommendera oss vidare är det finaste betyg vi kan få. Varmt välkommen tillbaka till oss på Optikern!

Els-Mari S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Mycket vänligt bemötande. Kunnig och trevlig personal.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Härligt att höra, Els-Mari! Vi strävar alltid efter att ge ett varmt bemötande och professionell hjälp. Alltid varmt välkommen till oss på Optikern!

Rolf M
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra och proffsigt. Remiss till ögonklinik samt i provning av 1 nytt glas i läsglasögon. Snabbt o korrekt handlat av optikern/ägaren. Bra o snabba meddelanden om tider m.mm direkt i min mobil.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att höra, Rolf! Det gläder oss att du uppskattade både vårt bemötande och att allt fungerade smidigt från besöket till kommunikationen. Varmt välkommen tillbaka!

Eva H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Snabb hjälp av kunnig personal. Trevligt bemötande och god service.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Härligt att läsa, Eva! Det gläder oss att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Vi ses gärna igen!

Kerstin H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid bra bemötande. Känns noggranna, vill man ska bli nöjd, vet att bara höra av sej, om något inte känns ok el har funderingar

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Kerstin! Det gläder oss att du känner att du alltid kan höra av dig om du har frågor eller funderingar. Precis så vill vi att det ska kännas.

Anne-Marie Kristina F
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Helt OK! Sen tänkte jag kanske man skulle reagera på mina ögon reflektioner som kommer varje tag. Lite som en gardin längst ut på vänster sida. Men ingen gardin som blir bestående och det är väl viktigast!

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Anne-Marie för din återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Har du funderingar kring dina symtom är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna.

Gudfast H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Toppen. Har fått remiss 25 månaders vänta!! Men via vårdgarantin fixar Aleris i Bollnäs någon gång i höst!

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att höra, Gudfast! Vi är glada att du fått en tid via vårdgarantin och önskar dig lycka till i höst. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss.

Kjell S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid bra bemötande. Trevlig och kunnig personal. Kommer alltid att anlita Optikern.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Det gläder oss verkligen att höra, Kjell! Att du väljer att komma tillbaka till oss år efter år är det bästa betyg vi kan få. Varmt välkommen tillbaka!

Patrik H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid ett professionellt bemötande. Dom trollar med knäna för å fixa en tid så fort som möjligt när man har pajat glasögonen.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Härligt att höra, Patrik! Vi gör alltid vårt bästa för att hitta en lösning så snabbt som möjligt när olyckan är framme. Varmt välkommen tillbaka till oss på Optikern!

Olle P
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra och god och snabb service och låga priser

Svar från Optikern i Jämtland AB

Så roligt att du är nöjd, Olle! Bra service och ett personligt bemötande är precis det vi vill att våra kunder ska uppleva. Varmt välkommen tillbaka till Optikern!

Anne Erica O
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Jag hade synundersökning som jag kallats till ett år efter förra undersökningen.Apparaten för mätning av torra ögon fungerade inte så jag fick ny kallelse för det några dagar senare. Allt var ok och jag ska få ny kallelse om ett år! Helt nöjd med allt!

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Anne Erica! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få träffa dig igen nästa år.

Leif N
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Trevligt bemötande och mycket kunnig personal.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Leif! Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vårt bemötande och vår kompetens. Varmt välkommen tillbaka!

Solveig S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Som vanligt proffsigt, trevligt, lämpligt småprat och lättsamt!

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Solveig! Härligt att höra att vi levererar även den här gången. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Ida H
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid jätte bra, inget att klaga på!

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att läsa, Ida! Tack för din fina återkoppling. Du är alltid varmt välkommen till oss på Optikern.

Niklas E
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Snabbt och smidigt, en bra service och ett proffsigt bemötande.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Niklas! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår service. Vi strävar alltid efter att göra varje besök så smidigt och professionellt som möjligt. Varmt välkommen tillbaka!

Kristina M
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Hej. Jag blir alltid bemött på ett bra sätt. Mina förväntningar är att jag får hjälp med mitt synfel och det får jag alltid. Alltid positivt att gå till Optikern jag känner mig trygg där och vet att de gör det bästa som de förmår för mig som kund. mvh Kristina Molin

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Kristina! Dina fina ord värmer verkligen. Att du känner dig trygg och vet att vi alltid gör vårt bästa för dig som kund är precis den upplevelse vi vill ge. Alltid varmt välkommen till oss på Optikern!

Håkan Ö
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Kunnig personal , trevliga , centralt , är väl inte den Billigaste Optikern, men känns som det är väl spenderade pengar !

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att läsa, Håkan! Tack för din fina återkoppling. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett personligt bemötande och hög kompetens. Vi ses gärna igen!

Anna-Karin A
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Mycket bra bemötande från samtliga personer jag hade kontakt med. Väldigt nöjd med synundersökningen som gjordes av en kunnig och förtroendeingivande optiker. Behövde inga nya glasögon denna gången men jag återkommer gärna om ett år för ny kontroll.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Anna-Karin! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och synundersökningen. Vi ser fram emot att få träffa dig igen vid nästa kontroll.

Laila G
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Trevligt bemötande.Och kunnig personal.Nya glasögon.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Laila! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår kompetens. Vi hoppas att du får stor glädje av dina nya glasögon!

Anne-Charlotte E
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alla är jätte trevlig och jag kan rekommendera andra att gå till er!!kram ♥️♥️

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Anne-Charlotte! Tack för dina fina ord och för att du vill rekommendera oss vidare. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss!

Ewa E
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Alltid professionellt och trevligt bemötande av kunnig, seriös, noggrann och hjälpsam personal:)

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att höra, Ewa! Tack för de fina orden om vår personal. Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen vid varje besök. Vi ses gärna igen!

Birger N
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Trevligt och personligt bemötande. Jag förväntade mig ett proffsigt omdöme av min ögonstatus, och det fick jag.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Birger! Det betyder mycket att vi levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen.

Emma N
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Smidigt och proffsigt. Trevligt bemötande. Haft optikern i flera år och väljer den för att den känns personlig, proffsig, generös och att man ofta får träffa samma personal.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Emma! Det betyder mycket att du har valt oss under flera år. Tack för din återkoppling och varmt välkommen tillbaka!

Malou A
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bästa servicen och fantastisk personal

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Malou! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både vår service och personal. Vi ses gärna igen!

Haidy O
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra bemötande av trevlig personal! Hoppas att det blir det oxå nästa gång🌸

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Haidy! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande. Vi ska göra vårt bästa för att även ditt nästa besök blir lika bra. Varmt välkommen tillbaka!

Allan P
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Mycket trevligt mottagande det blir väl affär nästa gång jag kommer 🤗🪗

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Allan! Vad härligt att höra att du trivdes hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig när det blir dags nästa gång.

Eje M
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Personalen var väldigt trevliga! Besöket gick snabbt och smidigt. De var öppna för frågor och var väldigt hjälpsamma.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att läsa, Eje! För oss är det viktigt att ta oss tid att svara på frågor och hjälpa varje kund på bästa sätt. Alltid varmt välkommen till oss på Optikern!

Anders Å

Fint bemötande, kunniga medarbetare

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Anders! Tack för de fina orden om våra medarbetare. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen.

Ilva E
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Jag känner mig mer trygg hos Optikern än hos en kedja. Kunnig och hjälpsam. Tyvärr lång väntetid innan man får tid, jag fick vänta över en månad.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Ilva! Att du känner dig trygg hos oss betyder mycket. Vi är tacksamma över att så många väljer att komma till oss, även om det ibland innebär lite längre väntetid. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss.

Kjell Yngve P
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Verkligen seriös! Försöker inte sälja på! Får ett stort förtroende för ! Alltid trevligt bemötande! Lättsamma ! Rekommenderar! Tyvärr lite långa väntetider ibland.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Kjell Yngve! För oss är det viktigt att ge råd utifrån varje kunds behov, aldrig mer än vad som behövs. Tack för din fina återkoppling och varmt välkommen tillbaka!

Sebastian P
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra bemötande, kunnig och trevlig personal

Svar från Optikern i Jämtland AB

Det gläder oss att höra, Sebastian! Tack för din fina återkoppling. Alltid varmt välkommen till oss på Optikern!

Ellinor Ö
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Det var bra och gick snabbt,

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Ellinor! Härligt att höra att allt fungerade bra och smidigt. Vi finns alltid här när du behöver oss.

Pelle S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Har fått ett bra bemötande både av optikern och annan personal vid mina besök. Optikern har/kan förklara vad som troligen strular från föregående företag jag gått som kund hos. Nu är jag en ny kund hos Optikern men jag tycker att vi kommit en bra bit på väg när det gäller mina krav att lösa problemet med min syn. Så jag ser framemot en bra och smidig resa hos dom i framtiden. Så här långt är jag mer än nöjd

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Pelle! Vad roligt att läsa din fina återkoppling. Det gläder oss att du känner att vi är på rätt väg tillsammans och att du känner dig trygg hos oss. Vi ser fram emot att få följa dig på din fortsatta synresa.

Katrin S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Det är alltid trevligt att göra ett besök hos Optikern. Kunnig personal o fint bemötande.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att höra, Katrin! Det gläder oss att du alltid känner dig väl omhändertagen hos oss. Tack för de fina orden och på återseende!

Ingun N
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Mycket bra bemötande och kompetent personal. Tyvärr lång väntetid för synundersökning men är man duktig så är det många som vill ha en…

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att läsa, Ingun! Tack för de fina orden. Vi är tacksamma över att så många väljer oss, även om det ibland innebär lite längre väntetid. Välkommen tillbaka till oss på Optikern!

Sven Aron Ö
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Snabbt och enkelt arr byta ett glas

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad fint att höra, Sven Aron! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och enkelt. Välkommen tillbaka!

Peter E
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Som vanligt ett trevligt, personligt och professionellt bemötande av kunniga medarbetare.

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att höra, Peter! Det betyder mycket att du fortsätter att uppskatta vårt personliga och professionella bemötande. Vi ser fram emot ditt nästa besök.

Kristina S
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Trevligt bemötande då det var min första kontakt med er o andra vänner har rekommenderat er . Jag är nöjd med besöket hos er, det blir säkert fler besök . /mvh Kristina Sand

Svar från Optikern i Jämtland AB

Vad roligt att läsa, Kristina! Det gläder oss att du valde att besöka oss efter en rekommendation och att du är nöjd med ditt första besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Sigrid Ö
Skrev om Optikern i Jämtland AB

All personal är jättebra och Linda är otrolig. Det är jätteroligt att gå dit

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack snälla Sigrid för dom orden, alltid lika trevligt när du kommer till oss Vi ses snart igen! Kram Linda

Lars V
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Bra bemötande Kunnig tjej som kollade ögonen Svarade begripligt på mina frågor Förklarade bra

Svar från Optikern i Jämtland AB

Tack Lars! Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och fick svar på dina frågor på ett tydligt sätt. Vi finns alltid här när du behöver oss.

Ann-Mari Z
Skrev om Optikern i Jämtland AB

Allt var bra men jag undrar,glömde fråga ,.vilken styrka ska jag ha på läsglasögon

Svar från Optikern i Jämtland AB

Hej Ann-Mari! Tack för dina fina återkoppling. Jag skickar ett sms till dig med styrkorna för läsglasögonen! Välkommen åter!