Har alldrig haft några problem med er bara allt har varit bra 👍
Optikern i Jämtland AB
Varmt välkommen till Optikern i Jämtland! Hos oss i Östersund träffar du legitimerade optiker med både kunskap och engagemang för syn och ögonhälsa. Vi erbjuder synundersökningar för barn och vuxna, synintyg för körkort och ögonhälsokontroller. Lider du av torra eller rinnande ögon utför vi tåranalys och E-Eye behandlingar....
181 omdömen om Optikern i Jämtland AB
Sedan starten hos Reco 2026
Vad fint att höra, Maj! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med dina besök hos oss på Optikern. På återseende!
Jag har gått till denna optiker enda sedan start då jag fick glasögon som tonåring. Bästa optikern enligt mig och ni kommer fortsätta att ha mig som en av era stamkunder. Det enda som gör att jag nu inte ger allra högsta betyg, är att jag inte fick rätt styrka från början vid beställning av solglasögon. Men ni har, som alltid, varit väldigt serviceminded och tillmötesgående och hjälpt mig med mina justeringar och korrigeringar hela vägen. Nu är styrkan rätt och de sitter som en smäck! Jättenöjd! Stort tack och glad sommar önskar jag er!
Tack Emelie för din fina återkoppling! Vad roligt att vi kunde lösa styrkan och att solglasögonen nu sitter som en smäck! Tack för ditt långvariga förtroende och ha en härlig sommar!
Som alltid fantastiskt bra. Mycket kompetent personal och bra resultat.
Tack Lars-Olov för din återkoppling! Det gläder oss att höra att du återigen är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter till oss på Optikern!
Så proffsigt och trevligt bemötande. Jag fick tom linser att prova den nya styrkan med gratis!
Tack Carina för de fina orden! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och möjligheten att prova den nya styrkan. Varmt välkommen tillbaka!
Positive och schyst personal.
Tack Amanda för de fina orden! Att upplevas som både positiva och schyssta är något vi uppskattar att höra. Varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Tack Britt-Marie! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och vårt arbete. Varmt välkommen åter!
Ett fantastiskt bemötande av Andrea. Är väldigt nöjd med mitt köp
Tack Leif! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi håller med – Andrea är en stjärna! Varmt välkommen tillbaka!
Har alltid fått snabb och proffsig hjälp ,alltid med glada miner . Ko
Tack Dag! Vad roligt att höra att du alltid möts av snabb hjälp och glada miner hos oss. Varmt välkommen åter!
Jagär hel nöjd med allt derför vill jag komma åter tack så mycket för allt.
Stort tack Sten för din återkoppling! Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.
Intresserad och kunnig optiker tog hand om mig.
Vad glädjande att höra att du kände dig väl omhändertagen, Anders. Tack för din återkoppling och för att du uppmärksammar vår optikers engagemang och kunnande. Varmt välkommen åter!
Noggrann synundersökning med proffsig personal som kunde svara på mina frågor/funderingar angående min syn. Jag är väldigt nöjd!!
Vad bra att du kände dig väl omhändertagen, Rut-Mari. Vi vill alltid ta oss tid att svara på frågor och göra en noggrann bedömning. Tack för din återkoppling och varmt välkommen åter!
Trevligt och proffsigt! Hade bokat tid för synundersökning. Erfarenhet av tidigare nöjda besök. Tyvärr lång väntetid, många som vill komma till Optikern! Värt väntan.
Stort tack Britt för din fina återkoppling! Vi uppskattar ditt förtroende och ditt tålamod med väntetiden. Det betyder mycket för oss att så många väljer att komma till oss. Varmt välkommen tillbaka!
Very good. Service was highly professional and polite. All recommendations.
Thank you Andrija for your kind review! We’re glad you appreciated our service. You are warmly welcome back!
Andrea gjorde jobbet så som man förväntar sig. Framförallt ärligt .
Stort tack Dick! Vad roligt att höra att du uppskattade Andreas ärliga rådgivning. Varmt välkommen tillbaka!
Bästa servicen bland optiker i Östersund!
Stort tack Pontus. Vad glädjande att du uppskattar vår service. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Optikern i Jämtland!
Alltid riktigt omhändertagen! Alltid trevlig. Alltid kunnig. Alltid proffsig. Alltid hjälpsamma. Alltid mitt företag för glasögon.
Stort tack Grant för dina fantastiska fina ord! Det gläder oss att höra att du alltid känner dig väl omhändertagen hos oss. Tack för ditt förtroende – och alltid varmt välkommen tillbaka!
Bra service, trevlig o tillmötesgående personal
Stort tack! Vad roligt att höra att du uppskattade servicen och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!
Gott om tid. Glasögonen funkar toppen
Stort tack Elisabeth! Vad härligt att höra att glasögonen fungerar toppen. Vi vill alltid ta oss tid att se varje kund. Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, jag upplever att jag får ett kunnigt och proffsigt undersökning. Har alltid känt mig trygg där. Alltid blivit nöjd när jag köpt nya glasögon där.
Stort tack Berndt för ditt fina omdöme! Vi är glada att du varit nöjd med dina glasögon genom åren. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Har under alla år varit 100.% hel nöjd !
Stort tack Ingegerd för ditt förtroende genom åren och för att du alltid varit nöjd hos oss. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Jag får alltid ett proffsigt och personligt bemötande. Jag har varit kund sedan företaget startade,'följde' Lars-Göran och Rosa när de startade upp. Vid en olycksfall fick jag otrolig snabb service med mina glasögon som jag bara haft i 14 dagar.
Stort tack Rakel för ditt fina omdöme och för ditt mångåriga förtroende! Vad bra att vi kunde hjälpa dig snabbt när olyckan var framme med dina glasögon. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Känns alltid tryggt med ett besök hos Optikern! Följer upp mina ögon kontinuerligt och det är väldigt uppskattat!
Stort tack Lena för ditt fina omdöme! Det är glädjande att höra att besöken hos oss alltid känns trygga och uppskattade. Det betyder mycket för oss att få hjälpa dig över tid. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Fantastiskt trevlig och kunnig personal! Proffsigt ;)
Så roligt att läsa, stort tack! Din återkoppling betyder mycket för oss och vi är glada att du upplevde besöket som både trevligt och professionellt. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bra bemöande, hjälpsamma, proffsigy
Tack för förtroendet! Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen hos oss. Det betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka till oss på Optikern!
Proffsigt bemötande resulterade i nya glas i bef bågar + nya solglasögon
Stort tack Pär för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att vi kunde hjälpa dig med nya glas i dina befintliga bågar samt nya solglasögon. Varmt välkommen tillbaka till oss!
Omtänksamt och sakkunnigt. Trevligt. Optikern var noggrann. Svarade uppmärksamt på mina frågor. Stressade inte. Professionell!
Stort tack Ulla-Britta för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde besöket som omtänksamt, sakkunnigt och professionellt. Vi uppskattar särskilt att du lyfter att optikern tog sig tid och svarade på dina frågor utan stress. För oss är det viktigt att ge den tid som behövs för att varje undersökning ska kännas trygg och noggrann. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bra bemötande när jak kontrollerade synen.
Varmt tack för dina ord! Vi är tacksamma för att du valt oss och glada att vi kunnat hjälpa dig på ett bra sätt. Varmt välkommen tillbaka till oss!
Trevligt bemötande. Kunnig personal.
Tack för förtroendet! Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen hos oss. Det betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Optikern tog sig tid att undersöka mig noga. Jag kände mig trygg när jag gick därifrån.
Stort tack Inger för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde att optikern tog sig tid och undersökte dig noggrant. Att du kände dig trygg när du gick härifrån betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bra bemötande, tar sig tid och proffsiga.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att du upplevde oss som både proffsiga och närvarande. För oss är det viktigt att ta oss tid för varje kund. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bra! Fick tid hos dom väldigt snabbt.mycket trevlig och hjälpsam personal! 👍🏻
Stort tack Karl-Erik för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick tid snabbt och att du upplevde personalen som både trevlig och hjälpsam. Varmt välkommen tillbaka till oss!
Trevliga och hjälpsamma. Bra med en lokal optiker istället för de stora kedjorna.
Stort tack Carina för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma. Vi är glada att du uppskattar att ha en lokal optiker där vi kan ge personlig service och finnas nära våra kunder. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Snabb service och gott bemötande.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och det goda bemötandet hos oss. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Det var trevligt bemötande och trevlig personal. Jag rekommenderar starkt.
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och trevlig personal hos oss. Vi uppskattar verkligen dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bästa optikern som alltid ger det där extra för sina kunder.
Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Blev bemött på bästa sätt. Synundersökningen var som jag förväntade mig. Vi resonerade oss fram till nästa steg, och gör en ny om ett halvår vilket kändes bra och inte förhastat.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du kände dig väl bemött och att synundersökningen motsvarade dina förväntningar. Vi blir glada att nästa steg kändes tryggt och genomtänkt, utan att något blev förhastat. Varmt välkommen tillbaka till oss på Optikern i Jämtland!
Rekommenderar starkt Optikern i Jämtland. Trevlig proffsig personal som tar sig tid för ett personligt bemötande. Det gäller både i provrum som i butik.
Stort tack Birgitta för din fina recension och för att du rekommenderar oss! Vad roligt att höra att du uppskattar vår personal och att du känner att vi tar oss tid för ett personligt bemötande, både vid undersökning och i butik. Det betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Trevligt bemötande. Hen sa att jag inte skulle se någon skillnad även om jag bytte glas. Snäppet upp skulle ej märkas. Endast synundersökning.
Stort tack Kristina för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande hos oss. För oss är det viktigt att ge ärliga råd utifrån varje kunds syn och behov, även när det innebär att nya glas inte gör någon märkbar skillnad. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Trevligt bemötande, god service, fin kvalité och förtroendeingivande!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, servicen och kvaliteten hos oss. Att du upplever oss som förtroendeingivande betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Alltid bra service, proffsigt mottagande
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar det mycket och är glada att du är nöjd med upplevelsen hos oss.
Den bästa optikern och väldigt vänliga när man kommer
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever oss som den bästa optikern och att du känner dig vänligt bemött när du kommer till oss. Det betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bästa optikern i Jämtland! Trevlig personal och riktigt bra service både på telefon och i butik.
Stort tack Casper för ditt fantastiskt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både servicen i butik och hjälpen via telefon. Vi blir väldigt glada över dina ord och stolta över att du känner så starkt för oss. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Jsg bemöttes av verklig proffs. Dom gjorde allt för att hjälpa mig att se bättre. Den kunskap som dom har har ingen annan optiker i Östersund visat. Tack
Duktig och noggrann optiker Vänligt bemötande av all personal
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den noggranna undersökningen hos optikern och det vänliga bemötandet från hela personalen. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Upplevde stora besvär med de bågar jag valt de satt illa och det var svårt att få den progressiva delen på rätt ställe. Allt blev ordnat med nya glasögon och ett par läsglasögon som extra tillbehör. Bra service och bra kundbemötande, trots att man kände sig besvärlig när det blev fel.
Stort tack Barbro för ditt fina och ärliga omdöme! Vad skönt att höra att allt blev ordnat till slut och att du är nöjd med servicen och bemötandet. Hos oss ska du aldrig behöva känna dig besvärlig, det viktigaste är att glasögonen fungerar bra för dig. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Toppen med ett personligt bemötande av proffsig personal. Helt nöjd med mina första glasögon
Tack, vad roligt att höra! Vi blir väldigt glada över att du är nöjd med servicen och bemötandet och så klart att dina glasögon känns bra! Kom in och justera vid behov. Hoppas vi ses igen!
Trevligt bemötande och kunnig personal vid min synundersökning.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och kunnig hjälp vid din synundersökning. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Bra bemötande, håller tiden o ett proffsigt arbete
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, att vi höll tiden och att arbetet kändes proffsigt. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!
Jag blev väldigt bra bemött med samma optiker som jag haft förut och hon kollade min syn som dock inte var förändrad så mycket, men den extra linsen jag fått på lasarettet för 2 år sen sitter inte rätt och jag har svårt att se nedåt och det är väldigt irriterande och besvärande och jag vill att den linsen byts ut och därför bad jag henne om att få en ny tid på Östersunds lasarett, och hoppas jag kommer att få det så fort som möjligt. Britt-Marie Persson
Stort tack Britt-Marie för ditt fina och utförliga omdöme! Vad bra att du kände dig väl bemött och trygg med din optiker. Vi förstår att besvär med synen kan vara både irriterande och påverka vardagen, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig vidare med bedömning och önskemål om ny tid. Vi hoppas att du får hjälp så snart som möjligt och du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.
Trevligt bemötande. Kunnig och engagerad personal. Mycket bra information.
Stort tack Björn för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vår personal kändes kunnig och engagerad. Varmt välkommen tillbaka till Optikern i Jämtland!