Optikhuset Karlstad

• BadgeSevenYears
1 211
4.8
Boka tid Ring 054-18 20 20 Dela

Välkommen till Optikhuset Karlstad! På Västra Torggatan 14 i Karlstad hittar du OptikHuset. Sedan 2008 har vi hjälpt Karlstadborna att ta hand om sina ögon. Trots lång erfarenhet och stor kunskap satsar vi hela tiden på att utbildade oss själva och använda den senaste tekniken inom optik. Hos oss hittar du märken som Moscot,...

1211 omdömen om Optikhuset Karlstad

Sedan starten hos Reco 2019

Carina A
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevlig, kunnig och otrolig hjälpsam personal. Fick hjälp med att hitta de perfekta glasögonen.

Daniel P

Supertrevlig personal! Och bra priser

Helena B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Fantastiskt bemötande och en bred kompetens

Anna Marie-Louise H
Skrev om Optikhuset Karlstad

Hej! Jag blev oerhört professionellt undersökt och fick ett fantastiskt bemötande. Har redan rekommenderat er till vänner och bekanta! God jul! Anna Holm

Håkan K
Skrev om Optikhuset Karlstad

Har fått ett väldigt bra bemötande och hjälp med att pröva ut mina första progressiva glasögon. Bra service och hjälpsam personal.

Camilla Ö
Skrev om Optikhuset Karlstad

Med ett varmt mottagande och ett genuint intresse av mig som Ny kund hos Optikhuset. Har hört mycket positiv om butiken och personalen som jobbar där, vilket vart avgörande att gör synundersökning och då med förhoppning att också köpa nya glasögon. Upplevelsen var såpass bra att valet att också köpa nya glasögonen vart ett självklart köp. Som kund känner jag mig sedd och deras service är att jag ska känna mig nöjd!

Alva G
Skrev om Optikhuset Karlstad

Helt underbar personal och service.

Bianca B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevlig optiker och fick bra hjälp!

Cornelia J
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevlig personal! Hjälpsamma och noggranna. Hon förklarade under undersökningen vad hon gjorde och varför vilket jag tycke var bra. Jag kommer gå dit igen!

Niklas E
Skrev om Optikhuset Karlstad

Blev väl bemött, fick gott om tid och bra förklaring på alla delar av syn-/linsundersökningen! Rekommenderas starkt!

Malin N
Skrev om Optikhuset Karlstad

Så nöjd med all hjälp jag gick vid val och köp av glasögon, stort tack!

Ebba L
Skrev om Optikhuset Karlstad

Fick träffa en så trevlig kvinna som tog sig tid att göra en ordentlig synundersökning på dottern. Hon lyssnade och visade intresse för dottern. Svarade på alla våra frågor. Kommer helt klart återkomma, även om det ligger ca 6 mil ifrån oss. Rekommenderar verkligen att göra era barns synundersökningar hos Optikhuset i Karlstad. Vi har bara gott att säga om dom.

Eva F
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevligt och professionellt bemötande av kvinnlig säljare i butiken. Visade mig glasögon bågar som jag provade, men det är svårt att välja när det finns så många. Jag hade tid för synkontroll, har varit på kontroll hos denna optiker tidigare. Efter synkontrollen visade jag bågar som jag köpt där tidigare som han kunde sätta i en annan form på glaset, där är jag nu svårt att bestämma mig. Kommer att uppsöka butiken inom den närmaste.

Raimo T
Skrev om Optikhuset Karlstad

Kunnig och trevlig personal Kommer med all sannolikhet att köpa nya glasögon hos dem.

Lukas B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Bra och snabb hjälp. Trevlig personal

Christine V
Skrev om Optikhuset Karlstad

Vänligt och proffsigt bemötande. Omsorgsfulla frågor från optiker. Läckert urval av bågar.

Andrii D

De hjälpte mig mycket. .

Barbro A
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevligt bemötande. Gott rykte trevlig personal egen optiker.snabb service. Köpte glasögon.

Torill N
Skrev om Optikhuset Karlstad

Fin service, klart och tydligt…….

Monica L
Skrev om Optikhuset Karlstad

Bra bemötande. Personalen tar väl hand om sina kunder och att de är proffs på vad de sysslar med.

Boel-Marie L
Skrev om Optikhuset Karlstad

Jag hade hört goda omdömen om er men de överträffades, pga stor noggrannhet och beskrivning av resultatet. Dessutom infann sig inte heller nån påverkan att köpa nya glasögon. Inte heller så dyrt som jag väntade mig.

Sara Maria B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Jag får bra hjälp och får ett resonemang kring utfall av undersökning och bra att tänka på-info.

Peter K
Skrev om Optikhuset Karlstad

Mycket kompetent personal i Urban och jag fick exakt den hjälp jag behövde för att korrigera mina nyuppkomna problem med ett öga

Gunnel M
Skrev om Optikhuset Karlstad

Fint bemötande samma som Optikhuet i Krhmn, Att få en en bra undersökning. Att inte kunna se på lågt hål, att nu se båtar lågt ut på Vänern det är fint, mitt besök blev jag helt nöjd med!

Alfred N
Skrev om Optikhuset Karlstad

Väldigt bra butik, har gått dit sen jag var tre!

Mechthilde L
Skrev om Optikhuset Karlstad

Blev bra bemött av kunnig optiker, glasögon passar och ingen tryck på näsan eller bakom öronen.

Ingegärd S
Skrev om Optikhuset Karlstad

Bra bemött.Mycket noga o proffsig undersökning.Toppen.

Martin W
Skrev om Optikhuset Karlstad

Bra mötande och snabb synkontroll, fick tiden bara en timme eller jag frågade om en

Sven H
Skrev om Optikhuset Karlstad

Vänligt och kunnigt bemötande, professionell lyhörd och tog hand om mina synbekymmer

Marita N
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevligt bemötande och fick hjälp med mitt ärende.

Caroline W
Skrev om Optikhuset Karlstad

Proffesionellt bemötande av kunnig personal. Stort utbud av bågar, snabb leverans. Är mycket nöjd kund.

Lars G
Skrev om Optikhuset Karlstad

Väldigt kompetent personal, de finaste märkena på bågar

Pernilla H
Skrev om Optikhuset Karlstad

Har varit kund sedan tidigare och återkom för kontaktlinsundersökning. Professionellt bemötande och en gedigen undersökning som gjorde att jag kände mig både trygg och lyssnad på. Det var också en noggrann undersökning där optikern förde en transparent dialog utifrån mina behov och förutsättningar. Rekommenderas varmt.

Lars-Erik B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevligt bemötande och lyhörda för mina synpunkter på min syn.

Maud N
Skrev om Optikhuset Karlstad

Det gick lätt att få tid för synundersökning. Vänligt och proffesionellt bemötande och snabb hantering av remiss vidare till ögonmottagningen . Mycket nöjd 😊

Joar Ö
Skrev om Optikhuset Karlstad

Väldigt välkommnande och trevliga individer

Inger Maria Elin J
Skrev om Optikhuset Karlstad

Komplement personal och otroligt serviceminds

Johanna P
Skrev om Optikhuset Karlstad

Allt var jättebra! Trevlig personal och fick snabbt hjälp

Lena G
Skrev om Optikhuset Karlstad

Tar sig tid inget stress Professionella

Sara D
Skrev om Optikhuset Karlstad

Har varit kund på Optikhuset i många år. Gick förut i Kristinehamn men de flyttade den butiken till Stockholm och därför går jag nu i Karlstad i stället. Är så pass nöjd att jag hellre åker från Kristinehamn till Karlstad för synundersökning etc än att byta till en annan optiker.

Anton H
Skrev om Optikhuset Karlstad

Jätte bra bemötande, trevlig och kunnig personal

Erik S
Skrev om Optikhuset Karlstad

Fantastiskt bemötande, mycket kunnig och lösningsorienterad personal. Bra sortiment och kvalitetsprodukter. Rekommenderas varmt!!

Elisabeth K
Skrev om Optikhuset Karlstad

Att jag fick hjälp med att få precis de glasögon som jag hade innan. Högsta betyg. .super duktig optiker.

Elisabet H
Skrev om Optikhuset Karlstad

Trevligt och proffsigt bemötande av personalen!

Sandra S
Skrev om Optikhuset Karlstad

Köpte nya glasögon. Trevlig optiker, trevlig personal, inget att klaga på, rekommenderar!

Louise B
Skrev om Optikhuset Karlstad

Bästa optikern i Karlstad, bra utbud och bra service

Ann-Katrin L
Skrev om Optikhuset Karlstad

Mycket bra service. Ögonundersökningen kändes som att de kunde sin sak och var en grundlig undersökning

Birgitta W
Skrev om Optikhuset Karlstad

Nöjd med mina glasögon, både båge och glas.

Anna-Lena S
Skrev om Optikhuset Karlstad

Jag behövde en profesionell ögonundersökning pga pågående cancerbehandling. Jag gjorde resan från Sjötorp till Karlstad då jag visste att Optikhuset var ett välrenomerat företag med noggrannhet och hög kompetens Undersökningen var noggrann och jag fick den hjälp jag hade förväntat mig

Hans S
Skrev om Optikhuset Karlstad

Mycket väl bemött. Mina förväntningar på en ordentlig ögonundersökning uppfylldes helt. Köpte nya glas till mina gamla bågar utan problem. Snabb leverans.