Örgryte Bil & Däckservice AB

Örgryte Bil & Däckservice AB

• BadgeTwoYears
4.6
Få pris & boka Ring 031-40 63 13 Dela

Välkommen till Örgryte Bil & Däckservice AB, din Autoexperten Bilverkstad i Göteborg! Vi är specialister på däck och bilservice för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Här ingår alltid tre års funktionsgaranti på reservdelar, bibehållen nybilsgaranti och fri assistansförsäkring i 12 månader vid service. Hos oss får...

359 omdömen om Örgryte Bil & Däckservice AB

Sedan starten hos Reco 2016

Erica Christina Magdalen G
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

De var duktiga och snabba hantverkare. Jag kunde få en tid snabbt bokad och däckbytet var klart på under en timme!

Afzelius K
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Alltid vänliga och tillmötesgående. Förklarar och visar. Vettiga priser.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Christina G
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Blev väl bemött. Har redan skrivit

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Aleksander Henryk B
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

De gör det som man ber om. Förklar vad som behövs och när. Rekomenderas.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Carl Johan Olo H
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

bytte till nya hjul men tpms systemet uppdaterades inte, så får hela tiden felmeddelande

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi arbetar ständigt med att utveckla både vår service och vårt bemötande, och din feedback är en viktig del i det arbetet.

Davids Rör & Vvs A
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Fick snabb och bra service! De bytte spindelled, hjullager och felsökte och lagade fel på ABS bromsarna och allt till ett rimligt pris.

Marknadsteamet Autoexperten och Martin G gillar detta
Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Axel M
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabb, personlig & professionell service. Jobbet utfört bytte bromsbelägg kommer garanterat tillbaka.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Daniel Mattias N
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Bra bemötande, enkel och snabb tidsbokning

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Carl Alfred Bertil E
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Bra service. Alltid vänliga och hjälpsamma.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Katarina L
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Vänligt och bemötande och snabb, konstruktiv service utifrån önskemål. Utan att försöka pressa på extra tjänster.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Johan Anders T
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Fixade allt utan krångel. Mycket nöjd

Karin Helena S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Fick haveri på motorvägen och blev tvungen att tillkalla bärgare som körde dit bilen. Fick därefter ett väldigt gott bemötande! Blev uppringd helt enligt överenskommelse och upplevde service, bemötande, prisbild och kommunikation väldigt tillfredsställande. Hade känt mig helt trygg att anlita dem igen vid behov. Supercharmig och trygg snubbe på kontoret.

Mattias L
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Inte helt smärtfritt tyvärr. Otur kanske. Fick ingen riktig bokningsbekräftelse eller inlämningskvitto. Offerten kom sent och innehöll i mitt tycke en onödigt dyr del. Men jobbet blev gjort.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Johan Anders A
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Smidigt, snabbt och trevlig personal

Volvo Bil I Göteborg A
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabb och smydig service! Kostnaden var inte skyhög heller.

Anna Maria L
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Alltid snabb o bra service. Tackar

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.

Ann Charlotte W
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Trevligt och bra bemötande gör mig nöjd

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Inga Britt R
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Behagligt bemötande Snabbt och fint utfört arbete

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Niclas Jan Henrik R
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Lämnade in bilen för service. Bra bemötande på plats. Men när jag ska hämta bilen och sätter mig i den så stinker hela bilen cigarettrök. Jag påtalar detta för personalen som skyller på att det skulle komma från när de bytt filter. Lukten sitter i även ett par timmar senare när jag ska köra igen. Extremt äckligt och väldigt otrevligt.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.

Linn Ida Maria H
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabbhjälp och informativt bemötande!

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Nils Ronny André J
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabba och prisvärda. Dessutom så kolla dom upp en sak utan problem dagen efter.

Sarah Erika A
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Servicen gick snabbt och enligt förväntning. Prisvärt och trevlig personal.

Kerstin Margar S

Hjälpsamma Tillmötesgående Åtgärdade bilens problem

Gert N
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Var trevlig personal och priset var det vi kommit överens om.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Karl Peter S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Mycket gott bemötande och utmärkt service.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Sven Håkan S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Ok på alla sätt. Kommer tillbaka.

Lars T
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Alltid vänligt mottagande och proffsig service

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Anneli Maria T
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabb hjälp, toppen service :)

Josef Teodor M
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Jag fick bra och snabb service!

Frank Mikael R

Jättebra och snabb service! 😀

Magnus Jacob K
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Mycket trevligt bemötande! Snabbt och enkelt att hitta en tid för service

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Malin Ulrika L
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Lätt att boka, snabb och god service

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Anders David B
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Det var enkelt, smidigt och prisvärt!

Helena Irén S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Tog sig an min gamla bil med stort kunnande och god professionalitet.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Karin Annika Maria B
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabb hjälp, trevligt bemötande.

Anders Robert Ö
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Trevligt bemötande, snabb och effektiv service :-)

Anton Fredrik W
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Utförde däckbyte samt balansering. Mycket nöjd med resultatet.

Emma Sophia Margaret H
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Toppenställe!!! Kan verkligen rekommendera.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.

Johan S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Inga konstigheter, lämna bilen med sommardäck, hämta med vinterdäck. Så som det ska fungera. Trevliga!

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Farhad V
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Det var jätte bra. De var trevliga och snabba. Enkelt att boka och bra pris.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Ludwig H

Snabb och mycket trevlig service. Rekommenderar varmt Marcin o co

Annie O

Snabb o smidig service . Trevligt bemötande av personal

Gunnel Birgitta Maria F
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

alltid lika trevliga och nära till hands och bra att ni städar och tvättar bilen Gunnel Fredlund

Aso Bakir Majid M
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Jag kan starkt rekommendera de kan också bra och hyfsat pris 👍

Karin F
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabbt o smidigt samt bra priser och trevlig personal

Stefan S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Snabbt och proffsigt bemötande. Kan rekommenderas

Alexander O
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Mycket nöjd med servicen hos Örgryte Bil & Däckservice! Jag lämnade in bilen för AC-service och blev både trevligt bemött och väl informerad om vad som skulle göras. Arbetet utfördes professionellt, och bilen kyler nu som den ska. Extra plus för tydlig faktura och rimliga priser. Stort tack till Marcin och teamet – jag kommer gärna tillbaka och kan varmt rekommendera er till andra!

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Ulf A
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Jag har provat denna bilverkstad några gånger och kan tyvärr inte rekommendera dem. De känns oärliga och är svåra att kommunicera med. De tar alla chanser att tjäna en extra hacka på kunden. De tar inte kreditkort utan bara Swish, och begär man kvitto så får man en handskriven anonym papperslapp utan stämpel eller annan verifikation. Vid senaste besöket satte de på nya sommardäck på min bil. Jag märkte genast att ett av de nya däcken hade pyspunka. Åkte tillbaka till verkstaden och blev debiterad ytterligare 500 kr för lagning...

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vi är verkligen ledsna att du haft en dålig upplevelse. Hör gärna av dig till marknad@autoexperten.se så försöker vi reda ut det. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Lars Rikard S
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Måste säga att man blir förvånad hur dåligt bemött man kan bli. Serva bilen här får några år sedan då var det toppen braduktigt folk och trevliga. Blev mycket förvånad när jag denna gång skulle lämna bilen. Mycket otrevlig personal, när jag påpekade detta för ägaren blev det än värre. dessutom blev servicen dyrare än vad de sagt på telefon. Bromsarna fungerar heller inte som de skall efter servicen men får ta bilen någon annanstans då de här gänget inte är att lita på. Avråder starkt för att ha med den här firman att göra.

Svar från Örgryte Bil & Däckservice AB

Vad tråkigt att höra. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och vi tar med oss din feedback. Vänligen Autoexperten

Hamilton N
Skrev om Örgryte Bil & Däckservice AB

Mycket professionellt och trevlig bemötande. Även om man inte har en inbokad tid ställer dom upp som när man vaknade med punktering 07.00 påväg till jobbet. Så tog dom in bilen och fixade det direkt. Rekommenderar dom verkligen.