Alltid ett trevligt och professionellt bemötande. De är tydliga och noggranna med att redovisa vad de har gjort och vad som behöver åtgärdas. Jag uppskattar särskilt att de alltid försöker hitta bra och mer prisvärda alternativ när originaldelarna är orimligt dyra. Känns tryggt och seriöst. Rekommenderas!
Örgryte Bil & Däckservice AB
Välkommen till Örgryte Bil & Däckservice AB, din Autoexperten Bilverkstad i Göteborg! Vi är specialister på däck och bilservice för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Här ingår alltid tre års funktionsgaranti på reservdelar, bibehållen nybilsgaranti och fri assistansförsäkring i 12 månader vid service. Hos oss får...
391 omdömen om Örgryte Bil & Däckservice AB
Sedan starten hos Reco 2016
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande och snabb hantering
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Örgryte Bil& Däckservice är mycket seriöss
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Snabbt och bra utförd service ! Tack /Suzuki Vitara
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bra, snabb service. Lagade även mina bromsar.
Fick tid snabbt och är jättenöjd med jobbet gjorde byte av kamrem och drivrem som va dålig!Toppen tack /Anbe
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Mycket trevligt bemötande av personalen
Mycket smidigt, snabbt, trevligt och proffsigt!
Besviken på att lufttrycket inte kollades i övriga tre däck så att de överens stämde med det lagade. Fick uppsöka Volvo i Falkenberg för att få rätt/lika tryck i samtliga däck. Sedan gick det att kolibrera.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Kunde inte hjälpa oss med ett garantiärende även om dom sagt det. Lite mossiga svar om affärssystem som inte går att ändra på. Vi har precis skaffat bil och letade efter en pålitlig verkstad i området. Det verkar som att vi får leta vidare tyvärr…
Tack för din återkoppling. Vi är ledsna att höra att du lämnat verkstaden med en negativ upplevelse. Vi rekommenderar att du tar kontakt med verkstaden så att de får möjlighet att hjälpa dig vidare.
Snabb o bra service till rimligt pris
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Väldigt trevligt bemötande. Tydlig spec på fakturan och förklaring till olika åtgärder. Kan rekommendera denna verkstad till andra.
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Ett Perfekt SERVIS ! Snabbt, trevligt, pedant ! Tack på hjälp 🚘
Ett nytt bilbatteri installerades profetionellt.
Jättebra! Både lämnandet och hämtandet gick smidigt! Lättöverskådligt vad som gjorts!
Servicen på plats var perfekt, men autoexpertens digitala tjänster funkade sådär.
Tack för din återkoppling. Vi ser dina synpunkter som värdefulla och använder dem för att bli ännu bättre. Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka.
Bra bemötande och smidig hantering
Avgassystemet fixat 10/10 bra skit
Alltid väl utfört arbete och fint bemötande.
Snabb och bra service. Lagade mitt däck där jag fått punktering så jag kan köra säsongen ut. Billig och bra lösning
Trevliga, snabba, professionella! Rekommenderas varmt!
Käcka pojkar men tyvärr missades tiden. I övrigt ok.
Bra service, trevlig personal och en nära verkstad för mina behov
Var där på Torsdag 27/8 frågade om vindrutetorkare som krånglade. Fick en tid 28/8 felsökning. Fick kostnad förslag fm Tog det 👌 bilen var klar ca 14 Trevligt bemötande och snabb hjälp. Tack jag kommer gärna åter när jag behöver hjälp.🚘
Mycket snabb service. Schysst kommunikation. Rekommenderas varmt
Jag lämnade in min bil på service hos Örgryte Bil & Däckservice AB och är mycket nöjd. Bemötandet var trevligt och professionellt, personalen var väldigt duktig och de höll den utlovade tiden. Servicen blev bra utförd och jag känner mig trygg med att lämna bilen hos dem igen. Jag rekommenderar dem varmt!
Förväntade mig dåligt bemötande som jag fått förut här och var tveksam att gå hit men hade punktering Blev mycket väl bemött och snabbt åtgärdat
Trevliga och professionella. Rekommenderas varmt!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande, serviceinriktad och lösningsorienterad. Bra service till ett rimligt pris. Rekommenderas!
Alltid lika trevliga och hjälpsamma!
Alltid fått bra bemötande. Snabb service av bilen.
Snabb, bra och transparent service!
De var duktiga och snabba hantverkare. Jag kunde få en tid snabbt bokad och däckbytet var klart på under en timme!
Alltid vänliga och tillmötesgående. Förklarar och visar. Vettiga priser.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Blev väl bemött. Har redan skrivit
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
De gör det som man ber om. Förklar vad som behövs och när. Rekomenderas.
bytte till nya hjul men tpms systemet uppdaterades inte, så får hela tiden felmeddelande
Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi arbetar ständigt med att utveckla både vår service och vårt bemötande, och din feedback är en viktig del i det arbetet.
Fick snabb och bra service! De bytte spindelled, hjullager och felsökte och lagade fel på ABS bromsarna och allt till ett rimligt pris.
Snabb, personlig & professionell service. Jobbet utfört bytte bromsbelägg kommer garanterat tillbaka.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Bra bemötande, enkel och snabb tidsbokning
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Bra service. Alltid vänliga och hjälpsamma.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Vänligt och bemötande och snabb, konstruktiv service utifrån önskemål. Utan att försöka pressa på extra tjänster.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Fixade allt utan krångel. Mycket nöjd
Fick haveri på motorvägen och blev tvungen att tillkalla bärgare som körde dit bilen. Fick därefter ett väldigt gott bemötande! Blev uppringd helt enligt överenskommelse och upplevde service, bemötande, prisbild och kommunikation väldigt tillfredsställande. Hade känt mig helt trygg att anlita dem igen vid behov. Supercharmig och trygg snubbe på kontoret.
Inte helt smärtfritt tyvärr. Otur kanske. Fick ingen riktig bokningsbekräftelse eller inlämningskvitto. Offerten kom sent och innehöll i mitt tycke en onödigt dyr del. Men jobbet blev gjort.
Smidigt, snabbt och trevlig personal
Snabb och smydig service! Kostnaden var inte skyhög heller.
Alltid snabb o bra service. Tackar
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt och bra bemötande gör mig nöjd
Behagligt bemötande Snabbt och fint utfört arbete
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.