Vi fick målat och tapetserat i samband med köksrenovering. Trevlig, proffesionell och smidig. Mycket nöjda med slutresultatet.
Örnebrings Måleri AB
7 omdömen om Örnebrings Måleri AB
När det var dags att måla om hemma så valde jag utan tvekan Örnebrings Måleri. Varför?Jo,för att jag ville ha det bästa i bemötande,yrkeskunskap,slutresultat m.m. Allt detta får man hos Daniel på Örnebrings Måleri.Arbetet blev utfört i utsatt tid med perfekt resultat och väl städat vid överlämning till oss.Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov även om vissa tycker att de är dyra men jag betalar hellre mer för att få en bekymmersfri tjänst med yrkesstolthet och kunskap än att få hem en kladd/okunnig skojare. Tack för ett bra utfört arbete 👌🏼😉
Jag kan varmt rekommendera Örnebrings Måleri. Jobbet snabbt utfört fantastiskt slutresultat, dessutom ett bra bemötande, vi här helnöjda. Christer Hedin
Jag kan varmt rekommendera Örnebring Måleri! Det är sällan man stöter på så professionell, noggrann och pålitlig hantverkare. Från första kontakt var kommunikationen tydlig och enkel, och tidsplanen hölls till punkt och pricka. Målningen blev helt perfekt – raka linjer, jämn täckning och ett otroligt öga för detaljer. Daniel lämnade dessutom allt skinande rent efter sig, vilket jag verkligen uppskattade. Jag kommer absolut att anlita de igen och rekommenderar varmt till alla som letar efter en skicklig och seriös målare.
Redan från första kontakten upplevde vi ett positivt bemötande som skapade ett stort förtroende för oss som uppdragsgivare.. Under hela arbetets gång hade vi regelbunden kontakt, trots att vi kom med nya önskemål blev det aldrig några problem. Vi blev helnöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Örnebrinks måleri.
Bästa målaren , effektiv noggrann och seriös . Tack för perfekt resultat !
Ett företag med oseriösa priser. Kostnad för utfört arbete är inte rimligt till vad ett utfört arbete bör kosta. 3 gånger så dyra som andra målerifirmor. Rekommenderar ej detta företag!