Bra omhändertagande samt mycket lyhörda för våra önskemål. Bra totalupplevelse!
Östgöta Begravningsbyrå Norrköping
Östgöta Begravningsbyrå, den Nära Begravningsbyrån. Östgöta Begravningsbyrå finns och verkar med lokala kontor i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik men hjälper dig även med begravningar i närliggande kommuner och orter. Vår styrka är vår lokala förankring och kunskapen om de platser och orter vi finns på. Vi...
299 omdömen om Östgöta Begravningsbyrå Norrköping
Sedan starten hos Reco 2022
Ett fint bemötande, fint skildrad berättelse under begravningen.
Tack Marika för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme, och tack för ett fint omdöme.
Börjar med att berätta att jag avskyr att ge omdömen om snart sagt alla tjänster och varor jag köper. Att jag ändå gör det beror enbart på att Östgöta Begravningsbyrå är osedvanligt bra. Vänligt och respektfullt bemötande, stor tjäntvillighet, aldrig en suck för att man krånglar och har egna idéer. Har använt deras tjänster tidigare och de är alltid lika bra. Jag köpte en begravning. Hälsningar Dagny Jonsson
Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Och Tack Dagny för att du ger oss ett så fint omdöme, och att du tog dig tid trots ovilja vid dessa förfrågningar.
Så professionell personal. Fint, inkännande och lugnt bemötande. Bra hjälp och stöttning hela vägen.
Tack för att du tog tid att lämna omdöme och tack för ett fint omdöme.
Har blivit väl omhändertagen av Fredrik Blomberg då han med sin yrkeserfarenhet guidat mig igenom hela begravningsprocessen vilket resulterade i ett mycket fint avsked av min mamma. Anlitade oxå boutredare Fredrik Josefsson att utföra bouppteckning. Fredrik J har visat sig vara mycket kompetent och förklarade på ett pedagogiskt sätt alla delar som måste hanteras i en bouppteckning, mycket nöjd med arbetsinsatsen. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Östgöta begravningsbyrå med tjänster som de erbjuder.
Tack för ett fint omdöme, och så fint att höra att du fick ett fint avsked av din mamma, och att allt du fått den hjälp du önskade.
Bemött på ett väldigt trevligt sätt. Att ordna en fin begravning med allt vad det innebär och det skedde med bravur, blev mer än nöjda med att få den hjälp vi fick och begravningenterprenören var väldigt professionell. Även juristen som som skött bouppteckningen var professionell och var väldigt förtroendegivande. Vi blev supernöjda med allt.
Så fint att höra att alla delar kring begravningen fungerat bra och att ni är nöjda med allt.
Så varmt, så genomtänkt, så mänskligt, så proffesionellt bemötande, och med blomsterarrangemang i kyrka och begravningsplats som bara är så vackert ! - Så oerhört tacksam för allt som Fredrik Blomberg med medarbetare gjort för att underlätta sorgens behov av många praktiska beslut när avsked skulle tas av min älskade.
Tack för ett så fint och välformulerat omdöme, vi är glada att vi kunde vara till stöttning och hjälp i denna svåra stund.
Så proffsig begravningsbyrå! De hjälpte till och löste så vi fick vårt avslut precis som vi ville ha det, både bisättningen och begravningen. Skönt att kunna få hjälp både med begravning och bouppteckning på samma ställe. Minnesalbumet var jättefint och vi älskade trähjärtat vi fick av dem ❤️ Kan varmt rekommendera Östgöta Begravningsbyrå i Norrköping.
Tack så väldigt för detta otroligt fina omdöme du gett oss. Så fint att höra att vi kunde möta er i denna stund och att det blev rätt för er.
Vi fick ett bra bemötande och är nöjda
Tack för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme.
Allt fungerade bara bra, och trevligt bemötande.
Tack för att du tog dig tid att svara och tack för det fina omdömet.
Östgöta Begravningsbyrå tog på ett varmt och kunnigt vis hand om begravningen av vår mamma. Från första kontakten har det fungerat bra och vi har känns oss omhändertagna i denna svåra tid. Kan varmt rekommendera dem.
Tack Hillevi för ditt fina omdöme om oss.
Vi möttes av respekt värme och klara besked, och hade ett avspänt samtal med både skratt och tårar. Vi fick god tid på oss att välja hur vi ville ha vår begravning både innehållsmässigt och i fråga om utseende. Åsa kom med flera alternativ att välja mellan, och kloka inlägg om utformning och innehåll. I kyrkan var det mycket fint ordnat med blommor och arrangemang. Värdigt. Minneskortet var mkt fint tryckt och utformat. Åsa har haft kontakt flera gånger efter begravningen och bl.a.hört hur det går för oss. Vi är mycket...
Vi tackar så mycket för detta utförliga och fina omdöme om vår personal på Östgöta.
Jag kände mig så trygg och lugn under hela processen. Fint bemötande och proffs hjälp.
Så fint omdöme om oss på byrån, Tack så mycket.
Mycket bra. Välinformerade. Bra på återkoppling vid frågor. Kan varmt rekommenderas. Utmärkt tal av officianten.
Tack för ett tydlig och fint omdöme om vår byrå.
Personligt bemötande och ett proffetionellt arbete där man tog sig tid för att lyssna på kunden.
Tack för ett fint omdöme, det är viktigt för oss att ni känner att vi lyssnar på er och att ni känner er väl bemötta.
Seriösa, kunniga, prisvärda.
Tack för att du lämnade ett så fint omdöme.
Vi anlitade Östgöta Begravningsbyrå första gången vår pappa gick bort 2021. Nu i augusti när vår mamma gick bort anlitade vi även denna gång Östgöta Begravningsbyrå, för vår del var det ingen tvekan att anlita dem igen, vi har vid båda tillfällena blivit mycket väl och professionellt bemötta. Vi anlitade dem för begravning, minnesstund, kistdekoration samt handbuketter
Tack för det fina omdömet, så roligt att få förtroendet att hjälpa er igen, vi blir glada när ni väljer att komma tillbaka till oss.
Blev väldigt väl bemött och fick den hjälp som behövdes.
Tack för det fina omdömet, så fint att du fick den hjälp just du behövde.
Vi kontaktade Östgöta bergravningsbyrå pga av att min syster och mina döttrars moster Marika hade avlidit Vi fick ett otroligt fint bemötande när vi kom dit .Vi var vilsna och ledsna och hade ingen erfarenhet av hur vi skulle hantera situationen . Ni hjälpte oss hela vägen . Vi fick en otroligt fin stund i kapellet tillsammans med alla som ville ta farväl av Marica där ni gjort fint med ljus och blommor . Vi anhöriga är väldigt nöjda och glada att Marika själv hänvisade oss till er för det kändes helt rätt.
Tack så hjärtligt för detta otroligt fina omdöme, alltid roligt att höra att vi lyckats ge den hjälp som önskas.
Bra stöd i en besvärlig situation. Omtanke genom hela processen. Inlyssnande och kunniga.
Tack för ditt omdöme, vår önskan är alltid att möta era behov utifrån era önskemål.
Vi blev bemötta på ett väldigt vänligt och professionellt sätt när vår pappa hade gått bort. Vi fick bra vägledning när det gällde alla val vi behövde göra inför begravningen och genom hela processen. Vi rekommenderar Östgöta begravningsbyrå och särskilt Fredrik Blomberg varmt.
Tack för ditt fina omdöme av vår byrå och fint att höra att du blev väl bemött.
I total chock och sorg fick jag det tryggaste och varmaste stöd som var mycket proffsigt. Rekomenderas till alla. Har tidigare anlitat annan begravningsbyrå, så jämförelse finns. Varma hälsningar Marita
Tack för ett så fint omdöme, vi uppskattar det verkligen.
Vi beställde kyrklig begravning med jordfästning. Östgöta Begravningsbyrå uppfyllde våra förväntningar mycket väl. Vi anhöriga fick stor hjälp av representant Victor Olsson med planeringen av begravningen från allra första början.
Tack för ditt fina omdöme, alltid roligt att höra när ni blir nöjda.
Mycket varmt och fint bemötande av all personal vi träffat. Vi blev omhändertagna professionellt och trevligt. Både administrativt och känslomässigt.
Tack så mycket för detta fina omdöme, glad att höra att bemötandet fungera bra i alla avseenden.
Det som först avgjorde att vi valde Östgöta Begravningsbyrå var tillgängligheten, vi kunde enkelt boka möte online vilket förenklade vår planering enormt mycket. Vi möttes av ett varmt bemötande och kände oss väl omhändertagna genom hela processen.
Så fint omdöme tack så mcyekt!
Det var bra bra bra bra bra bra bra bra bra.
Tack så mycket, det är alltid roligt att få fint omdöme.
Bra, bemötande, Lött att samarbeta. Lyssnade. Gav råd/ förslg
Tack för ditt fina omdöme, alltid roligt att höra att ni fått fint bemötande av oss.
Känner Fredrik genom mitt arbete på en kyrkogård.Har dock slutat där för drygt 3 år sedan.Han har alltid skött sitt jobb mycket trevligt och proffsigt gentemot oss där under ca.20 år.Förväntningarna uppfylldes med råge. M.v.h. Solveigh
Tack för ditt omdöme, fint att höra att dina förväntningar uppfylldes.
Professionellt bemötande, vid första kontakten! Vid begravningsakten är jag väldigt nöjd. Fint arrangemang , med Kista blommor mm. Är väldigt nöjd med allt
Så roligt att höra att vi uppfyllt vårt uppdrag och att du är nöjd.
Jag fick ett fantastiskt fint bemötande från början till slut. Begravningsrådgivare Fredrik är som gjord för denna roll, lugn, vänlig och med bästa serviceanda man kan tänka sig. Jag kan varmt rekommendera Östgöta Begravningsbyrå.
Tack för ett mycket fint omdöme och berömmet känns fint att få.
Man blir trevligt bemött , direkt när man kommer in. Personalen är snälla och trevliga. Man känner sig verkligen välkommen.
Tack så mycket för dina fina ord.
Östgöta begravningsbyrå är väldigt professionella och hjälpte oss att skapa en fin stund och avslut i ett svårt ögonblick. Kan varmt rekommendera Östgöta som val för att skapa en fin begravning till sina älskade .
Tack för ett väldigt fint omdöme, vi är glada att vi kunnat tillmötesgå er i denna svåra tid.
Hyggligt bra, men jag tycker att Viktor slarvade i återkoppling. Så, t ex var inte gästlistan komplett. Det saknades många namn. Jag tycker också att ni, vid anmälningar till begravning ska notera adresser. Det underlättar distribution av tackkort. Mvh Peter Lindgren
Tråkigt att höra att återkopplingen inte skett som ni önskat, då den nya GDPR lagen kom har vi tyvärr varit tvungna att sluta att ta adresser till de som anmäler sig. Förstår att det skulle underlättat kring utskickning av tackkorten.
Blev bra bemötta under hela resans gång, från första besök tills allt var klart. Det är fjärde gången jag är med och anordnar en begravning med Östgöta begravningsbyrå, varit lika nöjd alla gånger.
Så fint att vi kunnat möta er kring dessa begravningar och att ni önskat återkomma till oss.
Snabb effektiv handläggning. lyhörda för förslag och allt perfekt utfört inklusive bouppteckning. Uppriktiga och försöker inte sälja på tilläggstjänster i onödan
Så fint att vi kunde tillgodose dina önskningar, och att du upplevde att vi hade ett professionellt bemötande kring allt kopplat kring begravningen.
Nöjd med allt! Kan rekommendera till alla!
Tack för ett så fint omdöme, alltid roligt att höra när allt gått bra.
Jag rekommenderar Östgöta Begravningsbyrå till andra! Trevligt bemötande! Bra service ! Fredrik hade dekorerat mammas kista väldigt fint!
Tack snälla Carina för detta fina omdöme. Roligt att höra att ni fick ett fint bemötande och att du tyckte det blev fint på begravningen.
Blev väldigt fint bemötta och fick stor hjälp med de önskemål vi hade. Vi är mycket nöjda med mötet på begravningsbyrån, annonsering i tidning, anmälningar till begravningen samt all organisation kring själva begravningen och minnesstunden. Bemötandet var proffsigt men också hjärtligt.
Tack för ett fint omdöme, vi önskar förmedla den kombinationen, så blir glada när ni upplever det.
Trevlig personal Bra bemötande
Tack Kent för att du tog dig tid att besvara och ge oss ett fint omdöme.
Ett professionellt bemötande av Gustav. Gustav kunde på ett fantastiskt sätt möta en ung människa som skulle begrava sin far. Gustav gjorde Sam delaktig i alla steg i processen vilket vi från djupet av våra hjärtan är så tacksam för.
Tack så innerligt för ett så fint omdöme, vi är glada att höra att Sam kände sig rätt bemött.
Allt fungerade utmärkt både gällande bemötande,planering samt personalen Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera denna begravningsbyrå så betyget blir 5 stjärnor av 5.
Tack för att du gav oss så fint omdöme, vi uppskattar det, vi blir glada när ni är nöjda.
Den bästa. De har varit super trevliga, ett otroligt bra bemötande och gjorde vår mammas begravning ceremoni till den bästa. Tack för allt.
Tack så mycket för ett fint omdöme, vi är glada att vi kunde tillgodose era önskningar och behov.
Ni är fantastiska och prisvärda 🙏♥️.
Så fint omdöme, vi vill att anhöriga ska vara nöjda och få en bra hjälp.
Finns bara ett ord att säga: Professionellt.
Tack för detta väldigt fina omdöme.
Mycket bra bra bemötande och proffsigt samt trevlig personal
Tack för ett mycket fint omdöme.
Vi har vänt oss till Fredrik och hans team vid två begravningar nu. Båda gångerna har vi fått ett mycket fint, omtänksamt och proffesionellt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera Östgöta begravningsbyrå.
Tack så fint du skriver om oss, vi vill alltid att du som besöker oss ska få ett fint bemötande.
Ett varmt bemötande och lyhördhet hur vi ville ha begravningen. Lätt att komma i kontakt och bra lokal att sitta och prata i. Vi hade en traditionell begravning med kista och kremering.
Tack för ditt fina omdöme, fint att vi kunde hjälpa er att få begravningen som ni önskade.
Väldigt lyhörda och bryr sig om ens känslor vid en svårt tillfälle
Tack så mycket för ditt fina omdöme om oss.
Bra och trevligt bemötande. Proffsigt intryck och utförande. Motsvarade förväntningarna.
Tack för ett fint omdöme, roligt att höra att vi motsvarade era förväntningar.
Fick ett gott intryck från början. Bra stöttning. Ordning o reda. Fick olika alternativ utan att känna mig pressad att välja direkt. Mycket fint ordnad minnesstund för min pappa. Har enbart fina ord att lämna.
Tack för ett väldigt fint omdöme, alltid roligt att höra så fina ord.