Oproffsiga och stressade. Missade att ge oss information och rekommenderade en cateringfirma som vi inte alls var nöjda med.
Östgöta Begravningsbyrå Norrköping
Östgöta Begravningsbyrå, den Nära Begravningsbyrån. Östgöta Begravningsbyrå finns och verkar med lokala kontor i Norrköping, Finspång och Söderköping, men hjälper dig även med begravningar i närliggande kommuner och orter. Vår styrka är vår lokala förankring och kunskapen om de platser och orter vi finns på. Vi hjälper dig...
136 omdömen om Östgöta Begravningsbyrå Norrköping
Sedan starten hos Reco 2022
Tack för ditt omdöme, vi tar till oss dina synpunkter! mvh
Mycket trevliga och inkännande! Fint bemötande i en svår stund! Mänskligt och väldigt flexibla!
Hej Josefin! Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. Det känns fint att vi kunde hjälpa er på bästa sätt. MVH
Trevligt familjärt men ändå proffsigt
Hej Peter! Tack för ditt omdöme. Fint att det kändes bra för er med vår byrå. MVH
Vi syskon är mycket nöjda med bemötandet. God information och service. Mycket fint arrangerat i kyrkan, precis så vi förväntade oss samt efterfrågade. Mvh Elisabeth
Hej Elisabeth! Tack för ditt omdöme. Känns fint att vi kunde leva upp till era förväntningar och att det blev son ni ville på begravningen. MVH Margaretha
Seriöst, tryggt, tillmötesgående, förståelse
Hej Camilla! Tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden. fint att du kunde känna dig trygg med oss. MVH Margaretha
Hej Jag har alltid bemötts bra och haft bra samarbete med personalen på Östgöta Begravningsbyrå när det gäller de kontakter som jag har i mitt yrke som dödsbohandläggare i Norrköpings kommun.
Hej Susanne! Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig i rollen som anhörig. MVH Margaretha
Fick ett varmt och trevligt bemötande i en svår tid. De har gjort allt för att hjälpa och underlätta för oss. De hjälpte till att skapa en fin begravning. Jag skulle rekommendera dem starkt.
Hej Viktoria! Tack för de fina orden. Det känns fint att ni blev nöjda och att vi kunde möta er på bästa sätt. MVH Margaretha
Mycket trevlig personal. De ordnade en jättefin begravning av min pappa. Allt fungerade precis som vi ville att det skulle bli.
Hej Christine! Det känns fint att vi kunde hjälpa dig och att det blev som ni ville. Tack för ditt omdöme. MVH Margaretha
Jag kunde inte ha blivit bemött på ett bättre sätt. Med värme, respekt och plats för humor. Fredrik lyssnade in våra behov och önskemål och gjorde allt för att tillmötesgå dem. De visade på flexibilitet och återkopplade snabbt via telefon/sms/mail. Sanna som medverkade vid begravningen ringde och presenterade sig dagen innan då vi inte träffats innan vilket jag uppskattade. Hon är ett proffs som förstod mig och mina önskemål omedelbart. Mamma fick en väldigt vacker begravning och det är till stor del Östgöta begravningsbyrås förtjänst.
Hej Kristin! Tack för ditt fina omdöme. Så bra att vi kunde hjälpa er på bästa sätt och att begravningen blev som ni önskade. MVH Margaretha
Proffsigt och varmt mottagande. Snabbt och effektivt, men absolut inte stressigt, allt fick ta den tid vi behövde. Vi är helt nöjda med genomförandet av vår mors begravning.
Hej Birgit! Fint att vi kunde hjälpa er på bästa sätt och att ni känner er nöjda. Tack för ditt omdöme. mvh Margaretha
Vi blev bemötta väldigt bra. Jag visste redan att dom var bra eftersom vi har använt deras tjänst 2 ggr innan. Det var ett självklart val för mej
Hej Catarina! Tack för att du valde oss även denna gång, fint att du känner dig trygg med vår byrå. MVH Margaretha
Tack för att ni tog hand om alla frågor jag hade även de praktiska sakerna utanför begravningen Uppskattade den personliga kontakten som att ni kom hit håg min fars begravning och minnesboken Att kunde lösa allt via telefon och mail var även väldigt uppskattat
Hej Johannes! Fint att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt, att det blev smidigt för dig den digitala vägen. Tack att du tog dig tid att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Vi fick den hjälp vi behövde. Vi är jätte nöjda med allt jobb ni gjorde för våran mamma. Vi blev rekommenderade av någon annan som oxå var supernöjda av ert jobb. Tack !
Hej Linda! Tack för du tog dig tid att ge ett omdöme. fint att ni känner er nöjda och att ni fick hjälp på bästa sätt. MVH Margaretha
Mycket tillmötesgående,lyssnade vad man sa osv.
Hej Marie! Fint att vi kunde hjälpa er på bästa sätt. Tack för du tog dig tid att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Gedigen kunskap, proffsigt och medmänskligt bemötande vilket gav en stor trygghet.
Hej Helene! Tack för du tog dig tid att svara. Fint att ni kände er trygga med oss. MVH Margaretha
Fantastiskt bemötande genom hela processen. Mycket professionellt genomförande. Så tacksam på sättet Fredrik Blomberg hanterade alla frågeställningar, funderingar och begravningsceremoni. Genom lyhördhet och värme fick vi möjlighet till ett fint avsked.
Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme och tack för de positiva orden.
Vi fick hjälp av Fredrik Blomberg. Han var trevlig, lyhörd och professionell. Han hjälpte och vägledde oss i allt. Vi kände oss trygga och blev jättenöjda . Rekommenderar varmt!
Hej Alejandra! Tack för ditt omdöme. Fint att ni kände er trygga med Fredrik och att ni fick den hjälp ni behövde. MVH Margaretha
Jag fick bra bemötande av företaget. Fick ingen ordentlig återkoppling om vi kunde ha begravningscermoni i Djurparken i Kolmården. Jag fick ringa flera gånger och fråga. Programbladet var ej fullständigt. Jag fick ringa och komplettera.
Hej Ann-Kristin Tack för ditt omdöme. Bra att du lyfter problematiken med att boka begravning i Djurparken/Naturkyrkan,. det är ett återkommande problem att vi inte får svar på om det är möjligt.
Mycket bra hjälp med begravning och bouppteckning.
Hej Anna! Tack för att du tog dig tid att svara. Fint att ni är nöjda! MVH Margaretha
Vi hade enbart kontakt med Sanna Hjertström så det är egentligen henne vi ger omdömet. Sanna var från första mötet väldigt omtänksam och deltagande. Hon guidade oss igenom hela processen, från planering till begravning och gravsättning. Sanna var definitivt del i att göra det sorgliga till något fint.
Hej Håkan! Tack för ditt svar och det fina omdömet. Sanna får givetvis ta del av det du skrivit. Fint att hon kunde stötta er genom allt det svåra. MVH Margaretha
Härligt personal. Har utför sitt arbete med fullt ansvar .. Allt är välorganiserat och vacker. Jag varit mycket nöjd med deras arbete. Mvh Svetlana.
Hej Svetlana! Tack för att du tog dig tid att svara. Fint att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt och att det känns bra för dig. MVH Margaretha
Oerhört professionella Mensch = riktiga medmänniskor.
Hej Cecilia! Tack för ditt svar och ditt omdöme. Medmänniskor är precis det vi vill vara i era svåra stunder. MVH Margaretha
Sympatiska, lyhörda och väldigt serviceinriktade Smidiga
Hej Pernilla! Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden. MVH Margharetha
ÖB levde upp till alla våra förväntningar. Vi är helnöjda. De skötte hela begravningen, begravningsakten, minnesstund, blommor samt tryckning av kort. Hade även mycket goda erfarenheter av dem vid min mors begravning. Mia med familj
Hej Anne-Marie! Tack för ditt fina omdöme och för du tog dig tid att svar. Härligt att vi kunde möta upp till era förväntningar. MVH Margaretha
Proffsigt bemötande. Kunnig personal
Hej Kira! Tack för du tog dig tid att svara och för det fina omdömet. MVH Margaretha
Åsa var jättebra och inkännande. Vi blev väl omhändertagna. Jag tycker dock att juristen Fredrik Josefsson tog lång tid på sig innan han hörde av sig inför bouppteckningen. Han var också långsam att svara på mail. Svår att nå.
Hej Marie! Fint att Åsa kunde hjälpa er på bästa sett. Vi har framfört era åsikter till F. Josefsson. Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Vi blev mycket fint bemötta av Sanna under hela förfarandet. Hon var tydlig, inkännande och tålmodig. Allt som vi bestämt oss för fungerade mycket bra och begravningen blev mycket uppskattad av både oss som var i kontakt med Sanna och gästerna som kom.
Hej Ann-Marie! Ska framföra till Sanna att ni kände er väl bemötta av henne och att blev som ni ville. Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Mottagandet, upplevelsen, känslan blev familjär. Bemötandet var mjukt inkänande i vår sorg.
Tack Ann-Sofie! Fint att ni kände er väl bemötta och att vi kunde hjälpa er å bästa sett. Tack för ditt fina omdöme. MVH Margaretha
vi anlitade ÖBN. när våran mor gick bort. bra bemötande från första kontakten till sista. varmt och proffsigt genomfört. vi är mycket nöjda.
Hej Kenneth! Tack för ditt fina omdöme. Känns fint för oss att ni kände er väl omhändertagna av oss. MVH Margaretha
Ett trevligt bemötande i en svår stund, både inför och under begravningen.. Tack!
Hej Britt! Tack för ditt omdöme. fint att du tog dig tid att svara och att vi kunde hjälpa dig på bästa sett. MVH Margaretha
Smidigt bra lösningar av Fredrik lagom tal
Hej Matz! Tack för ditt omdöme och att du var nöjd med oss. MVH Maragaretha
Trevligt bemötande och allting fungerade perfekt
Hej Lars-Erik! Tack för ditt omdöme. fint att vi kunde hjälpa dig på bästa sett. MVH Margaretha
Deltagande på ett professionellt sätt man kände sig omhändertagen redan i entrén. Stora förväntningar då jag varit med om tidigare begravningar och Fredrik med personal var enligt mig ett utmärkt val . De levererade alla100% av förväntningarna. Begravning av min älskade hustru med efterföljande minnesstund jorde en svår stund till ett ljust minne. Kann varm rekommendera Östgöta Begravningsbyrå Norrköping / Kenth
Tack Kenth för dina ord. Vad bra att vi tillsammans kunde göra den svåra stunden till ett fint minne.
Fint och professionellt bemötande i alla led.
Hej Tack för att du tog dig tid och gav ett omdöme och tack för de fina orden.
Stort engagemang och personligt bemötande vid planering och genomförande av Monikas begravning. Rekomenderas varmt.
Hej Willy! Tack för du tog dig tiden att ge ett omdöme. Fint att vi kunde hjälpa er på bästa sätt. MVH Margaretha
Proffisionellt bemötande, kunnig representant, bra information, förstod vad vi ville och kom med bra förslag om vi frågade. Tog sig tid ingen stress, hörde sig för före begr. och stämde av om allt var ok och även efter begr. Det var en urnbegr. och mkt bra att man kunde hyra urnan. Vi är mkt nöjda med representanten Åsa rätt person på rätt plats.
Hej Susanne! Tack för ditt svar och ditt fina omdöme. Åsa har fått ta del av av de värmande orden. MVH Margaretha
Mycket bra bemötande på ett avslappnat och naturligt sätt.
Hej Anders! Tack för ditt svar och ditt omdöme. Fint att vi kunde vara behjälpliga på bästa sett. MVH Margaretha
Trevligt bemötande och bra anordnat efter våra önskemål. Vi är mycket nöjda.
Hej Claes! Fint att ni är nöjda med vår insats. Tack för att du tog dig tiden att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Begravning med tillhörande blommor av min mamma. Trevligt, sakligt och korrekt bemötande.
Hej Ulf! Tack för ditt omdöme. Fint att vi kunde möta er i den svåra stunden. MVH Margaretha
Blev väl omhändertagna i vår svåra stund, Fredrik var tillmötesgående och förstod hur vi ville ha det. Kändes som han passade in inte som någon man aldrig träffat förut. Perfekt att han dessutom kände till orten där vår far skulle begravas.Var till mycket god hjälp i kyrkan före under o efter begravningen. Levde mycket väl upp till våra förväntningar.
Hej Pia-Lena! Fint att vi kunde möta er på bästa sett i er svåra stund. Fredrik har tagit del av ert fina omdöme.
Jag var tvungen att ordna med en begravning från England. Sanna kunde inte ha varit mer hjälpsam. Goda råd och snabba svar. Jag är enormt tacksam.
Hej Ing-Marie! Inte lätt att ordna begravning från distans, fint att Sanna kunde hjälpa dig så allt blev bra. Tack för du tog dig tiden att ge ett omdöme. MVH Margaretha
Vi fick den hjälp vi behövde och begravningen blev värdig och fin.
Hej Inga-Maj! Tack för omdömet, fint att vi kunde hjälpa er på bästa sätt. MVH Margaretha
Mycket trevliga och proffsiga i sitt bemötande. Noggranna och med god känsla för var kunden är mentalt.
Hej Janne! Fint att vi kunde uppnå dina förväntningar, tack för du tog dig tiden att svara.
Mycket trevliga , tillmötesgående och informerande
Hej Jonas! Tack för du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme .
Vi blev lugnt och vänligt bemötta. Vi kände som att att personen vi mötte ville göra sitt allra bästa för oss. Lyhörd och bra på att återkoppla. Försökte inte ”sälja” produkter eller tjänster. Vi är mycket nöjda!
Hej Doris! Tack för ditt omdöme. fFnt att vi kunde uppnå era förväntningar.
Mycket bra, korrekt och seriöst bemötande.
Hej Jan! Tack för du tog dig tid att svara och att vi kunde möta dig på bästa sätt.
Bemötandet var trevligt, lugnt och tryggt. Att planera sin första begravning ihop med Östgöta Begravningsbyrå Norrköping gick väldigt fint. Genomförandet blev mycket bra och vackert, så som man önskar sig en begravning. Kunnigt, vänligt och proffsigt rakt igenom.
Hej Karin! Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. Känns bra att vi kunde hjälpa dig så begravningen blev ett vackert minne.
Fick snabbt träffa en rådgivare. Ett mycket fint möte i en svår stund. Både muntlig och skriftlig information om valmöjligheter. Förmågan att ta emot information är begränsad. Mycket trevlig lokal för minnesstund. De inbjudna sa att de kändes som att komma till ett hem. Mycket god mat serverades. Mest kontakt har jag haft med Fredrik Josefsson. Han har skött sitt uppdrag förtroendefullt, professionellt och presenterade kalla siffror i en mänsklig och empatisk form. Alla jag kommit i kontakt med har visat omtanke och...
Hej, Maj-Britt! Tack för ditt fina och varma omdöme det känns fint att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt.
Mycket värme och proffsigt bemötande kan varmt rekommendera denna begravnings byrå
Tack för att du tog dig tid att skriva och för din rekommendation
Blev bemött på ett väldigt lyhört sätt vid min mosters begravning. Företaget levde mer än väl upp till mina förväntningar. Begravning i St Olai kyrka i Norrköping.
Vad bra att det blev fint med mosters begravning.