Bra boende, okej mat och fantastiska guider. Minus för att vi flög till Zagreb med 4 timmar transfer med bil när man kunde flugit till Banjaluka med entransfer på under 1 timme.
Outside Travels
Fiskeresor i världsklass med Outside Travels. Sveriges bredaste utbud av fiskeresor Sedan 2016 har Get Outside Travels AB arrangerat fiskeresor till några av de bästa destinationerna i världen. Med oss får du uppleva unika fiskeäventyr där allt är inkluderat – flyg, boende, mat och professionell guidning. Vi tar hand om allt,...
111 omdömen om Outside Travels
Sedan starten hos Reco 2023
Okomplicerad bokning och bra info och biljetter på enkelt sätt i Outside Travels portal. Lätt att få kontakt med företaget och fick snabbt och bra svar på de frågor vi hade innan resa . Kändes allmänt proffsigt.
Bra information, skönt när allt är inkluderad. Bara att checka in på Arlanda och vid ankomst blir man upphämtad och behöver bara fokusera på en sak - fiske.
Tack för din fina recension! Kul att höra att du uppskattade att allt var inkluderat och smidigt ordnat från start till mål. Vi vill att du ska kunna fokusera fullt ut på det viktigaste, fisket 🎣 Hoppas vi får hjälpa dig med nästa fiskeresa också!
Helt fantastiskt, bra upplägg och bra fiske. Rakt igenom en fantastisk upplevelse
Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med både upplägget och fisket 🎣 Hoppas vi ses på fler fiskeresor framöver!
Min fjärde fiskeresa till Madagaskar var nog den bästa. Campen vi bodde på var enkel, men hade allt vi önskade. Efter en dag på sjön var det mysigt att kunna koppla av med en exotisk drink tillsammans med de övriga. Maten var riktigt god, vi åt min fångst tre middagar och tillagningen av fisken var varierad. En dag fick vi grillad hummer som lokalbefolkningen fångat på morgonen. Fisker var helt ok med många olika sorters fisk. Ingen större gt denna gång tyvärr. Men vi fick en 2,5 meters haj som vi fick turas om att veva...
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Kul att höra att din fjärde resa till Madagaskar blev den bästa hittills 🎣 Härligt att lodgen, maten och gemenskapen efter dagarna på sjön gjorde resan extra minnesvärd. Att få äta sin egen fångst till middag och dessutom bli bjuden på grillad hummer låter inte helt fel heller! Synd på de riktigt stora GT-fiskarna denna gång, men en haj på 2,5 meter är minst sagt ett minne för livet. Tack igen för de fina orden om personalen och fisket. Vi hoppas få hjälpa dig tillbaka till Madagaskar framöver!
Väldigt enkel och bra kommunikation, kändes verkligen som dom var arrangerade att fixa en bra resa som skulle passa våran grupp. Lätta att få tag på och hade alltid svar på eventuella frågor. Hjälpte till att planera packningen och den utrustning man behövde ta med sig. Resan till Madagaskar var över förväntan och platsen var unik. Väldigt bra guider och personal på plats.
Vi har varit iväg en gång tidigare för att försöka få tag på Skrei-torsken. Denna gång träffade vi rätt. Camphallibut var rätt ställe att testa detta på. Stora fina Arronet båtar. Motorerna om 200hk gjorde att det gick snabbt att ta sig till fiskeplatserna. Att de sedan även gick att reglera så de kunnde ligga kvar på samma position gjorde det betydligt enklare att fiska på stora djup. Stort plus till Outside Travels som inte tvekade att återbetala en utgift pga problem med bagaget på vägen hem. Inga diskussioner utan det bara löstes. Stort tack för en härlig upplevelse.
Tack för att du delar med dig. Riktigt kul att höra att ni fick utdelning på skrei-torsken den här gången och att Camp Halibut funkade så bra. Det gör mycket när allt klaffar. Stort tack för att ni åkte med oss. Hoppas vi ses igen framöver.
Den senaste resan till Argentina var en allt igenom angenäm upplevelse. Transfern var ju lång men chauffören var chosefri och kändes lugn. Mottagandet vid lodgen var supertrevlig och boendet kändes ruffigt, genuint och lyxigt( då vi fick hotellmässigt städat och underbar mat varje dag) på samma gång. Guiderna gjorde ett förträffligt jobb med oss och var lyhörda för våra behov och önskemål. Det var andra gången vi for med Outside Travels och det passar vår lilla grupp perfekt att besöka underbara fiskevatten på för oss exotiska platser, lyx eller ej.
Tack för att du delar med dig. Kul att höra att resan till Argentina blev så bra och att helheten funkade, även med den lite längre transfern. Det låter som att lodgen verkligen levererade med både känsla, service och mat. Extra roligt att höra att guiderna tog hand om er på ett bra sätt och anpassade efter era önskemål. Stort tack för förtroendet att resa med oss igen. Hoppas vi får hjälpa er till fler fiskevatten framöver.
Hej Oskar, Nu är vi på flygplatsen och ska snart boarda flyget till Dubai. Tänkte skriva några rader om resan som helhet. Först av allt; tack för att jag fick möjligheten att hänga med till Maldiverna. Supporten från er på Oustide, från det att resan bokades och hela vägen igenom har varit helt fantastisk! Vilket engagemang! Samarbetet mellan er och killarna på plats är grymt. Transfer till o från atollen fungerade bra. Killarna i teamet på plats uppträdde mycket proffesionellt och var genuint intresserade av att ge...
Tjena! Stort tack för ditt omdöme, riktigt kul att läsa. Vi är verkligen glada att du följde med oss på fiskeresan till Maldiverna och att allt fungerade bra från bokning till hemresa. Vi på Outside Travels lägger mycket fokus på helheten, så det betyder mycket att du upplevde supporten som smidig hela vägen. Kul också att höra att teamet på plats levererade. Samarbetet med våra fiskeguider och upplägget med dagliga genomgångar är en viktig del av upplevelsen, just för att du som gäst ska få ut så mycket som möjligt av...
Proffsigt och personligt bemötande. Håller vad de lovar. Kommer att resa med dem igen.
Tack för att du reste med oss, Michael! Att hålla vad vi lovar är själva grunden, så det värmer att höra. Vi ser fram emot nästa fiskeäventyr tillsammans.
Väldigt bra resa: fint boende, kompetent och jäkligt rolig guide som hittade stooora fiskar åt oss. Bra mat och verkligen inget som skulle kunna förbättras (möjligen ännu större abborrar)
Tack Lena, kul att du hade en sån fin resa. Grym guide, fint boende och stora abborrar, det är ungefär så vi vill att det ska kännas. Ännu större nästa gång, det tar vi som en utmaning.
Jag åkte med Outside Travels till Ebrodeltat och fiskade tonfisk. Helt ärligt, det sjukaste jag gjort. Råstyrka i varje hugg och en upplevelse jag aldrig glömmer. Allt runt resan satt klockrent. Bra guider, bra upplägg och man kände sig trygg hela tiden. Det märks att de vet vad de håller på med.
Tack Martin! Första tonfisken på Ebrodeltat är svår att förbereda sig på, den råstyrkan är nåt eget. Skönt att höra att upplägget och guiderna kändes trygga hela vägen.
Grymt företag! Fruktansvärt smidiga att resa med, de löser allt med resan, bara att åka med och njuta. Grymt trevlig och lösningsorienterad personal!
Tack Melvin, det värmer!! Hoppas vi hörs om fler fiskeresor.
Allt högsta betyg går inte att få bättre
Tack Michel, mer än så kan vi inte be om.
Jag åkte på en fiskeresa till Senja Frovåg med Outside Travels och det var ett riktigt kanonupplägg. Allt flöt på från start till slut Fantastiska miljöer, bra guide och riktigt fint fiske. Helt enkelt en grym fiskeresa
Tack Kim! Senja och Frovåg är svårslaget, både miljön och fisket. Kul att allt flöt på från start till slut.
Ett bra arrangemang och en fantastisk service på plats i NZ
Tack Magnus! Nya Zeeland är en bit bort att pussla ihop, så kul att det satt. Och vilket fiske!
Ett fantastiskt företag där kundens drömmar möts med expertis inom området och ett driv att uppfylla de önskemål som kunden har. Ett glatt bemötande i alla lägen, kan varmt rekommendera!
Tack Douglas, vad fina ord. Det här är det roligaste med jobbet.
Riktigt bra anordnat, var bara att åka med. Bra guider :). Rekommenderas starkt
Tack Johannes! Bara att hänga med, det är lite det som är poängen.
Min resa till Maldiverna blev en påminnelse om varför fiske är mer än en hobby – det är ren livskraft. Kombinationen av kristallklart vatten, explosiva hugg och den råa styrkan hos tropiska arter gjorde varje stund oförglömlig. Det var inte bara en resa till paradiset, utan en av de bästa fiskeupplevelser jag någonsin haft. Maldiverna levererar på en nivå som får en att längta tillbaka så fort båten lägger till vid bryggan igen. Detta var min andra resa med outside, men definitivt inte den sista. / Johnny Iwersen
Tack Johnny, vad fint skrivet. Maldiverna har den där effekten på folk, det kristallklara vattnet och de explosiva huggen sätter sig. Andra resan med oss och tydligen inte den sista, det är det finaste vi kan höra. Vi ses!
Jättefint med hela konceptet.,med personalen hemma och på plats, webinarum och service hemma innan vi åkte ner till Maldiverna med Micco !
Tack Björn! Webbinarierna innan och Mikko på plats, den kombinationen brukar funka bra. Kul att du gillade helheten.
Resan med Outside Travels till Maldiverna blir ett minne för livet. Det var min första tur till det tropiska fisket och jag åkte på en hosted trip med John Kärki. Att stå i ett lugnt turkosblått vatten med klass 8 flugspö på förmiddagen för att sedan ge sig ut i surfen med klass 12 på eftermiddagen var en upplevelse. Guiderna var bra och framförallt trevliga och ville att vi alla skulle få en bra upplevelse hela vägen. Det jag tar med mig främst från detta fiske är att jag växte både som flugfiskare men även som människa,...
Vad roligt att läsa, Vincent. En hosted trip med John till Maldiverna, klass 8 på förmiddagen och klass 12 i surfen på eftermiddagen, det är ungefär så vi vill att det ska kännas. Extra kul att du fick ihop det med en vecka tillsammans med din fru också. Hör av dig när nästa äventyr ska planeras.
Grym fiskeresa! Riktigt bra uppstyrd hela vägen!
Tack John, grymt kul hoppas vi ses på Maldiverna!
I've been on 2 trips with Outside Travels, Greenland and Maldives... This company is great They are professional but make you feel welcome, I'm from Canada, and they do thier best to help with their everything I needed to book and make payment The fishing destinations and guides are excellent, making memories that will last a lifetime I'd highly recommend Outside Travels I will definitely use thier services again
Thanks Bob! Greenland and the Maldives, two very different trips but both something special. Always a pleasure helping sort things out across the Atlantic. Looking forward to the next one.
Outside Travels kan jag rekommendera, min resa till Maldiverna (flugfiske) motsvarar mina förväntningar och önskemål som jag fått i samtal med resebyråns representant och broschyr. / Leif Nilsson
Tack Leif! När flugfisket på Maldiverna matchar det vi pratat om innan avresa har vi gjort vårt jobb.
Flugfiske på Maldiverna, är kanske en av våra bästa resor. Fisket, naturen, guiderna samt en härlig miljö i byn vi bodde.
Tack Micael! Byn, guiderna och fisket tillsammans, det är just den mixen som gör Maldiverna.
Proffsigt företag och allt fungerade bra på våran resa.
Tack Bente, kul att allt funkade!
Superbra bemötande av väldigt trevliga och otroligt kunniga människor.
Tack Marcus, det värmer att höra! Vi brinner verkligen för det här och vill att det ska synas i varje kontakt.
Outside Travels har en ambition om att skapa resor som är väl förberedda och genomförda. Det innebär personlig kontakt för att hitta rätt resmål och upplägg, packlistor och tillbehör för en lyckad resa. Det innebär även personlig kontakt med kompetenta fiskeguider på plats. Sällan har vi känt oss så välkomna och omhändertagna som på vår fiskeresa med Outside Travels!
Tack Annette, vad fint skrivet. Personlig kontakt hela vägen, från första samtalet och packlistorna till de lokala guiderna på plats, precis så vi vill att det ska kännas att resa med Outside Travels.
Fantastiskt kundfokus både innan och under resan. Flexibla och lösningsorienterade på hemma plan. Mycket omtanke hos alla berörda parter under resan.
Tack Peter! Flexibilitet hemma och omtanke hos guiderna på plats ska hänga ihop, skönt att det märktes hela vägen. Tack för du reste med oss!
Riktigt bra fiskeresa till Bosnien. Bra input innan resan och fantastiska guider på plats. Och så bra fiske på det. Kan verkligen rekommendera Outside Travels. Känns proffsigt och kunnigt rätt igenom.
Tack för att du reste med oss, Ulf! Bosnien är en pärla som få svenska fiskare upptäckt än, med sina kristallklara ävlar och fina öringar och harrar. Guiderna där gör verkligen skillnad, skönt att helheten satt.
Vi hade en jättehärlig fiskeresa till Bosnien med Outside Travels. Vår guide Dragan var helt fantastisk och får 5 stjärnor! kunnig, trevlig och alltid redo att hjälpa till vid vattnet. Fisket var riktigt bra med fina öringar och harrar. Maten var en riktig höjdpunkt under hela resan. Kombinationen av vacker natur, bra fiske och roliga guider gör att vi verkligen vill resa hit igen.
Vad kul att ni reste med oss till Bosnien, Ellen! Dragan är guld värd och en av anledningarna till att vi gärna skickar folk dit. Öring och harr i floder som Ribnik och Pliva, den lokala maten och naturen, svårt att slå. Välkomna tillbaka.
Jag och min familj reste med Outside Travels och hade en fantastisk resa! Eftersom jag inte fiskar lika mycket som resten av familjen ordnade de så jag kunde snorkla med guide istället, superbra service! Rekommenderar Outside Travels till alla som vill åka på fiskeresor utomlands med bra planering och personlig omtanke.
Tack för att ni reste med oss, Wilma! Kul att vi fick ihop en familjeresa där både fisket och snorklingen fick plats, det är just den sortens flexibilitet vi vill kunna erbjuda.
Kanon service! Emil på outside travels är riktigt duktig!
Tack för för detta, kul att höra! /mvh Emil
Riktigt bra upplevelse med Outside Travels! Proffsiga men samtidigt väldigt personliga. Stort tack till Emil och Oskar för grym planering, förberedelser, service och mycket värdefulla tips. Sammanfattningsvis en fantastisk resa med grymt fiske, fint boende och ett välordnat upplägg. Vi kommer garanterat boka igen. Rekommenderas varmt! :)
Vad kul att ni reste med oss, Johanna! Proffsig planering och personlig omtanke ska gå hand i hand, skönt att du kände den mixen. Grymt fiske, fint boende och ett välordnat upplägg, precis så vi vill att det ska kännas. Vi ses på nästa.
Fantastisk resa med Outsidtravels till Spanien! Vi hade otroligt bra fiske, åt supergod mat och guiden var både trevlig och väldigt kunnig. Rekommenderas varmt!
Tack för att du reste med oss till Spanien, Alen! Bra fiske, god mat och en kunnig lokal guide, då är det svårt att missa. Välkommen tillbaka.
Mycket trevlig personal som gärna hjälper te och tar sig tid med varje persons frågor och önskemål.
Tack för att du reste med oss, Albin! Att ta sig tid för varje fiskares frågor och önskemål är lite hela grejen med hur vi jobbar.
Toppen! Allt fungerade perfekt!
Tack för att du reste med oss, Thomas! Kul att allt fungerade som det skulle från första till sista dagen.
Overall, the service is acceptable...
Trevlig bemötande och kunniga killar! Man känner att de vet vad de pratar om och att de brinner för sitt arbete och vill att kunderna ska få den BÄSTA upplevelsen och vara nöjda med sitt äventyr.
Tack för att du reste med oss, Anna! Vi brinner verkligen för det här, både för fisket och för att varje resenär ska få den bästa upplevelsen.
Engagerade, proffsiga och verkligen lösningsorienterade! Längtar redan till nästa tripp!
Tack för att du reste med oss, Stefan! Vi ses på nästa resa.
Proffsigt företag med mycket bra service och allt fungerade bra.
Tack för att du reste med oss, Stefan! Vi ses på nästa fisketripp.
Fisket var mycket minnesvärt med stora mängder uppvandrande, silverfärgade rödingar tillsammans med sagolikt vackra röda rödingar på olika pooler i älvarna. En upplevelse utöver det mesta, fantastisk glamping, hängiven personal och guider på plats.
Tack för att du reste med oss till Grönland, Per! Dessa rödingar är när flugfisket är som bäst. Glampingen, de hängivna guiderna och fisket gör Isua, till nåt alldeles eget.
Grönland flugfiske, Kanonbra resa, Allt fungerade mkt bra redan från bokningen med all info som man fick, Resa med flyg o mottagandet på Grönland med boende (1 natt) på hotell o transport till campen fungerade perfekt. Boende på campen och servicen med mat och guider var kanonbra. Fisket var av världsklass Rekomenderas absolut.
Tack för att du reste med oss, Kjell! Flugfiske på Grönland är logistiskt en bit att sy ihop, med flyg, hotellnatt och transfer till campen, så kul att hela kedjan rullade på precis som den skulle. Och fisket levererade som vanligt. Så roligt att du reste med oss!
Jag hade en oförglömlig upplevelse vid Ebrodeltat med actionfyllt fiske. Allt fungerade klanderfritt från allt med bokning, transfer, guider, mat och boende! Tack Outside travels!/Jörgen Wikström Östra Ämtervik
Tack för att du reste med oss till Ebrodeltat, Jörgen! Actionfyllt tonfiskfiske, med komplett fiskeresa så är helheten svår att matcha.
Fantastisk upplevelse som rekomenderas till alla som är sugna på testa tropiskt fiske. Välordnad resa, allt gick smidigt från första initiala kontakten till hemkomst på Arlanda. Kände oss trygga och omhändertagna hela resan. Trevliga guider på plats som var måna om att vi hade det bra. Alla transfers och boenden gick supersmidigt. Hur var fisket? Fantatiskt! Åk och testa. Var beredd på det är ett riktigt fysiskt fiske, sjuk skoj! Vi fick nog en 20 tal arter, och lätt 100 fiskar, samt lika många tappade. Gänget på Outside...
Tack för att du reste med oss till Madagaskar, Ali och för ett sånt fint omdöme. Madagaskar är ett rejält fysiskt fiske efter GT, snapper och en massa andra arter, skönt att varningen om träningsvärk gick fram, ahaha. 20 arter och runt 100 fiskar är en grym facit. Tack också för feedbacken på förbättringar, det är så vi blir bättre till nästa gäng.
It was the gratest fishingtrip ever 👍👍🐟
Thanks for travelling with us, Michael, great to hear you had a blast! Looking forward to the next one.
Fantastisk resa med Outside Travel till Madagaskar – 5 av 5! Vi anlitade Outside Travel för en resa till Madagaskar och jag kan ärligt säga att det var en av de bästa resor jag gjort. Allt från A till Ö var otroligt välskött och genomtänkt – man märker att de verkligen vet vad de gör. Vi kände oss väl omhändertagna från första stund. Resan var inte bara vacker och spännande, utan också väldigt smidig och trygg tack vare deras goda planering och lokalkännedom. Maten? 5 av 5. Fantastiska smaker och alltid något nytt att...
Tack för att ni reste med oss till Madagaskar, Irshad och för sånt fint omdöme. Ett av våra mer speciella resmål, med spännande tropiskt fiske och ett personligt bemötande på lodgen. Att få dela det med er är det roligaste vi gör, hör av er när nästa fiskeäventyr börjar ta form.
Väldigt intensivt fiske som höll vad det lovat. Förvånansvärt fint boende med god mat och bra guide. Kan varmt rekommendera de som vill testa tropiskfiske för första gången att åka till Madagaskar tillsammans med Outside.
Stort tack! Kul att du gillade fisket, boendet och guiden. Madagaskar är verkligen en grym start för tropiskt fiske! Hoppas vi ses igen! 🎣
Åkte på mina drömmars fiskeresa till Madagaskar tillsammans med Outside Travels. Allt gick väldigt smidigt med flyg och transfer. Själva fisket var helt otroligt! Allt från Giant Trevally till Sailfish och Mahi Mahi. Kaptenen fick en att känna sig som hemma. Kan rekommendera detta till alla fiske och reseälskare. Längtar redan till nästa äventyr.
Tack för fantastiskt fina ord! Så kul att höra att drömresan blev lyckad och vilka fiskar du fick. Vi ser fram emot att hjälpa till med nästa äventyr 🎣🌍
Bra resa och extremt hög service, fixar och trixar och finns alltid till hands.
Tack för att du reste med oss, Erik! Vi finns till hands hela vägen, fixa och trixa när det behövs, det är så det ska fungera.