Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Intoit Travel Group

Bra

Vi har resor, upplevelser och äventyr från alla världens kontinenter. Med många år i branschen och erfaren personal tar vi ett helhetsgrepp på allt som har med resor att göra. Här på reco.se hittar du till exempel Hummingbird Grupp & Konferens som hjälper dig att anordna cykelresor vandring och annat kul som får gruppen att...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Scuba Travel

Proffsiga och tillmötesgående. Förstod våra behov och sydde ihop ett perfekt paket åt oss. Stort tack!

Nina S

Skrev om Scuba Travel

Outside Travels

Outside Travels har en ambition om att skapa resor som är väl förberedda och genomförda. Det innebär personlig kontakt för att hitta rätt resmål och upplägg, packlistor och tillbehör för en lyckad resa. Det innebär även personlig kontakt med kompetenta fiskeguider på plats. Sällan har vi känt oss så välkomna och omhändertagna som på vår fiskeresa med Outside Travels!

Annette S

Skrev om Outside Travels

Tour Pacific

Trevlig och snabb service och en bra sammansatt resa till Maldiverna! Vi fick hjälp snabbt också under resan när vi behövde det och det löste sig bra med.

Caroline S

Skrev om Tour Pacific

Outside Travels

Fantastiskt kundfokus både innan och under resan. Flexibla och lösningsorienterade på hemma plan. Mycket omtanke hos alla berörda parter under resan.

Peter W

Skrev om Outside Travels

Tour Pacific

Vi bokade vår drömresa till Maldiverna genom Tour Pacific och hade Jessica som var vår resespecialist. Hon var helt fantastisk att ha att göra med, lyhörd, snabb och otroligt engagerad. Det märktes att hon ville skapa en perfekta resan för vår familj. Allt blev precis så bra som vi hoppades på. Hela upplägget passade vår familj perfekt och vi kände oss trygga genom hela processen, från första förslaget till vi var hemma igen. Tack Jessica och Tour Pacific för att ni gjorde vår drömresa till Maldiverna möjlig. Vi kommer definitivt boka med er igen! / Alexandra med familj

Maria Alexandra G

Scuba Travel

4.6

4.9

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.