African Tours & Safaris
En helt fantastisk och perfekt organiserad drömresa! Vi har nyligen kommit hem från en helt magisk resa med African Tours & Safaris, och vi kan inte nog rekommendera dem! Från första stund till hemresa har allt fungerat helt klanderfritt. Här är några av höjdpunkterna som gjorde vår resa så speciell: Boende i absolut toppklass: Alla utvalda boenden höll en fantastisk standard. Vi bodde på tre olika safarilodger: i Simbavati, i Okavangodeltat och vid Chobe River i Botswana. Proffsig service och snabba lösningar: Vår agent var otroligt proaktiv. När det planerades en renovering av en damm i närheten av vårt ursprungliga boende, rekommenderade agenten direkt att vi skulle byta lodge. Vi följde rådet och det blev helt perfekt. Smidig kontakt: Vi hade mycket bra och enkel kontakt med arrangören under hela resans gång. Det var dessutom superenkelt att lägga till extra aktiviteter längs vägen. Perfekt logistik: Alla transporter och guidade turer var mycket välordnade och höll hög kvalitet. Unika safariupplevelser: Eftersom vi bodde i en privat del av Krugerparken kunde vi köra off-road under våra game drives. Det gav oss helt unika upplevelser! Våra safariguider var fantastiska och tack vare dem fick vi se absolut alla djur vi hade hoppats på. Vi avslutade denna fantastiska rundresa med ett besök vid de mäktiga Victoriafallen och några underbara dagar i Kapstaden. Tack till African Tours & Safaris för att ni skapade ett minne för livet. Vi kommer garanterat att boka med er igen!