Mkt bra att resa med. Hade de fixat så att vi fått vara kvar på liveaboarden istället för att sitta utanför avgångshallen i 6 timmar så hade det blivit 5 istället för 4.
Scuba Travel
Välkommen till Scuba Travel! Har du någon gång funderat på att dyka eller är du redan erfaren dykare? Oavsett vilket så är du välkommen att följa med oss på någon av våra fantastiska resor. Med destinationer som Röda havet, Egypten, Maldiverna, Bali, Filippinerna, Stilla havet, Mexiko, Medelhavet, Portugal och mycket mer. ...
103 omdömen om Scuba Travel
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Anders, tack för ditt omdöme! Kul att du gillade din resa. Tyvärr måste man städa liveaboarden efter varje grupp innan nästa grupp ska gå ombord. Därför kan det ibland bli en längre väntan på flygplatsen om man inte vill spendera tid i staden. Hälsningar, Scuba Travel Teamet
Ambassadörsresa i Filippinerna med Per Lagerberg, som verkligen gjorde allt för att resan skulle fungera så smidigt som möjligt. Per löste förtjänstfullt de problem som uppstod, som ett inställt inrikesflyg till exempel. Reser gärna med Per igen.
Hej Martin, tack för ditt fina omdöme! Kul att gruppresan med Per gick så bra och att han lyckades lösa era flyg på hemresa på ett smidigt sätt. Hoppas att vi får se dig med på kommande gruppresor med Per! Hälsningar, Scuba Travel teamet
Det mesta fungerade bra men det framgick inte tydligt att första natten var på ett hotell på land.
Skönt att det rullade på bra för dig på din resa. Vi ska se ifall vi kan förtydliga bättre att första natten kan bli på ett hotell på land. Hälsningar, Scuba Travel teamet
Resan jag köpte var en gruppresa via dykklubben Oxygene diving. Kontakterna med Scubatravel fungerade bra. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var ett par saker som kunde varit bättre. Vi fick tex aldrig någon länk till att förbeställa taxfree. Jag kontaktade Ving så det löste sig. Ving skulle se till att Scubatravel fick infon så dem kunde skicka ut samma info till hela gruppen. Tyvärr blev det aldrig gjort förstod jag när jag lyssnade med övriga i gruppen när vi träffades på Landvetter. Nästa sak som...
Hej Camilla, tack för ditt omdöme och att du valde att resa med Scuba Travel. Det glädjer oss att kontakten med Scuba Travel har fungerat bra. Det är dock tråkigt att det strulade till sig på flygplatsen för er. Det är vi som har missat att skicka ut taxfree mailen till er kunder så det får vi helt ta på oss. Som vi nämnde i telefon till dig så har vi lagt en gruppbokning för hela gruppen på charterflyget. När vi gör det så brukar charterflygen lägga hela gruppen tillsammans så det är märkligt att så inte är fallet i denna...
Snabba svar. Tydlig information.
Hej Tor, tack för ditt fina omdöme. Hälsningar, Scuba Travel teamet
Underbar dykning. Kvalitet på maten som serverades kan dock bli bättre
Hej Kjell, tack för ditt omdöme. Kul att du gillade dykning men vi ska lämna lite feedback på maten som du nämner. hälsningar, Scuba Travel teamet
Jag har bara positiva upplevelser från min resa arrangerad av Scuba Travel och kan rekommendera dem för alla som är intresserade av både dykning och högklassiskt semesterfirande! Ola Rune
Hej Hans, tusen tack för det fina omdömet! Det glädjer oss att du har så fina saker att säga om oss på Scuba Travel och vi ser fram emot fler resor i framtiden. Hälsningar, Scuba Travel teamet
Bra service, vänligt bemötande. Kunniga, proffsiga. Lätta att nå!
Hej Gun, tack för ditt fina omdöme! Härligt att du är nöjd med vår service! Hälsningar Scuba Travel teamet
Min kontakt med ScubaTravel har varit bra. Blir alltid trevligt bemött. Vår resa till Filippinerna fungerade bra även om det är en lång resa.
Hej Martin, tack för ditt fina omdöme. Härligt att du är nöjd med vår service. Det är helt klart en lång resa till Filippinerna men vi hoppas att ni hade fina dyk! Hälsningar från Scuba Travel teamet
Fantastisk. Fantastiska instruktörer!
Hej Joakim, tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du var nöjd med din instruktör! Hälsningar, Scuba Travel teamet!
Alltid trevligt bemötande. Kunniga om resmålen. Bra service och snabba svar.
Hej Åsa, tack för ditt omdöme. Härligt att du gillar vår service och kunnighet. Hälsningar Scuba Travel teamet
Jag bokade min resa två år i förväg och det kom bara en faktura på 5000 kr i bokningsavgift, sen var det väldigt tyst under långt tid. Jag tycker att man borde föjla upp en bokning med några e-brev. När det började närma sig så fick jag besked om att avresan var framflyttad. Jag fick dåligt med information och inga alternativ. Inför resan fick jag ett informationsbrev som innehöll väldigt mycket information som inte var användbart. Ingen information om att jag behövde registrera mig på Filippinsk hemsida för att komma in...
Hej Patrik, tack för ditt omdöme. Förstår att det kännas konstigt att det var så tyst från oss under en sådan lång tid. Din resa bokades strax innan pandemin och när den sedan drabbade hela världen så fick resebranschen (vi medräknat) arbeta mycket hårt med att boka om våra kunder till nya datum vilket upptog all vår tid. Din ursprungsresa var i slutet av pandemin och när det var dags för den så var Trtuk Lagoon fortfarande nedslängd, därav fick vi flytta den. Det är tråkigt att du uppfattar vårt informationsbrev som oanvändbart,...
Köpte dykarresa, bra information, allt gjordes via Mail och telefon.Säljaren hade ganska bra koll på resemålet.
Hej Tommy, tack för det fina omdömet! Härligt att du gillar vår service och vår kunskap om resmålet! Hälsningar Scuba Travel teamet!
Att resa med Scuba Travel som arrangör vet jag innebär: Bra planering. Optimala upplevelser. (Har rest med dom i tolv år). Även sista dykresan till Raya Ampat var inget undantag. Den var en välorganiserad mycket trevlig och givande. Jag reser gärna fler gånger med Scuba Travel l framtiden.
Hej Bengt och tack för det fina omdömet och tack för att vi har fått ha dig som kund under så många år! Det glädjer oss att din resa till Raja Ampat gick så fint och att du fick fina upplevelser på plats. Ser fram emot att hjälpa dig med de kommande dykresorna. Hälsningar från hela Scuba Travel teamet!
Vi har från dag ett fått ett fantastiskt bemötande och hjälp med allt som var nödvändigt. Allt detta gjorde vår resa till den upplevelse vi ville uppnå. Vi kan varmt rekommendera Scuba Travel som researrangör. Mvh Ebba Forsberg med familj
Hej Ebba, tack för ditt fina omdöme! Kul att ni är nöjda med er dykresa med oss och att era önskemål med resan uppnåddes. Tack för den fina rekommendationen med hälsningar från Scuba Travel teamet
Jag måste säga att min resa till Reethi Beach på Maldiverna var helt fantastisk! Allt gick så smidigt och dykningen var verkligen en av de bästa upplevelserna jag någonsin haft. Det turkosa vattnet och de vita sandstränderna var precis som jag hade drömt om och jag kunde inte ha bett om en bättre plats att koppla av och njuta av solen. En av de saker som verkligen gjorde min resa så smidig var att Hanna på resebyrån hjälpte mig att lösa ett problem med betalningen snabbt och smidigt. Det var verkligen ett exempel på utmärkt...
Hej Pär, tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att din resa blev så lyckad och i viss mån överträffade dina förväntningar. Härligt att Hannas service uppskattades av dig och att problem löstes snabbt och smidigt. Tack för att du valde att resa med oss och vi hoppas vi får höra ifrån dig i framtiden. Hälsningar Scuba Travel teamet
Fick det jag betalade för 😋 varken för dyr eller billig resa ++ Överlag väldigt bra. De missade dyken första dagen togs igen av dykbåtens personal. Mycket trevlig och stöttande besättning såväl guider som övriga. + Transfers från och till flyg och båt utan problem och med tydliga tidsangivelser från guiderna på plats + Snabb respons från scubatravel personal på frågor. + Tydlig struktur på dagarna, bra dykbriefingar - missat utskick om taxfree - ingen tydlig info om möjlighet till bok. Av spec. Flygstol. ...
Hej Johan, tusen tack för ditt omdöme. Härligt att du hade en sådan fin resa tillsammans med oss på Scuba Travel. Skönt att du känner att du har blivit väl omhändertagen på resan och att logistiken har rullat på bra. Vi tar åt oss om informationen om taxfree och stolar på charterflyget, vi ska se ifall vi kan förbättra sammarbetet mellan oss och charterflyget. Vi ska vidarebefordra informationen om maten till liveaboarden, men säga också att den överlag var bra. Hälsningar Scuba Travel teamet
Köpte en två veckors dykresa ed familjen till Egypten. Blev bemött på ett väldigt bra sätt. De hade bra förslag på destinationer och det var bra ställen. Fröetaget levde upp till förväntningarna.
Hej Carlos, glädjer oss att dykresan till Egypten blev så bra för er! Hoppas att ni fick fina dyk och snorklingsupplevelser och tack för att ni valde att resa med oss. hälsningar Scuba Travel teamet
Jag blev bemött väldigt professionellt och med stort tålamod. Jag bokade resan till Raja Ampat från Indonesien så det var lite kort om tid och lite turer med pengar och försäkringar fram och tillbaka men allt gick kanon bra tack vare väldigt service minded personal. Kan varmt rekommendera Scuba Travel gänget.
Hej Anders, tack så mycket för ditt omdöme. Det glädjer oss att din resa till Raja Ampat gick smidigt och att du fick en fin reseupplevelse. Tack för att du valde att resa med oss på Scuba Travel
Snabba svar och hög servicegrad. Egentligen inget att klaga på. Bra och tydlig information. Det enda jag reagerade på var att Scuba Travel rekommenderade "Full board", vilket jag bokade. Det alternativet var både sämre (lägre urval) och betydligt dyrare än om jag valt det jag önskade direkt från meny.
Tusen tack för ditt svar Martin. Kul att du gillar våra svar och service. Helpension är på några resort ett enkelsätt att fått ett bekymmersfri resa och man inte behöver säga så mycket tid och pengar på plats för mat. Ibland kan det vara ett större urval att välja direkt från el carte menyn på plats och i vissa fall även billigare, men på de flesta resort är det dyrare att välja el carte menyn istället för helpension. Men vi tar åt oss av din feedback och kan se hur vi kan förbättra vår information. Hälsningar Scuba Travel Teamet
Har precis kommit hem från en mycket bra resa till Buceo Anilao Filippinerna. Allt var bra skönt med kort transfer från Manila då blir inte resan så lång. Boendet var fantastiskt fint , bra mat och väldigt trevlig personal. Dyken var jättebra med massor av nakensnäckor, annat smått, frogfish och även fina koraller med massor av fisk. Vi var oftast själva med vår guide och dykbåten bra.
Härligt att höra att din vistelse med oss i Filippinerna blev så bra och att du fick se massor av vackra nakensnäckor! Tack för förtroende och hoppas att vi hörs snart igen!
RajaAmpat hade länge legat högt på min bucket list och när en gruppresa med fotoPRO Magnus Lundgren dök upp, bestämde vi oss för att nu var det dags. Dessvärre blev resan uppskjuten ett par gånger p g a pandemin, men vi hölls hela tiden uppdaterade på alla ändringar av personalen på ScubaTravel. Tillslut blev resan äntligen av och den överträffade alla våra förväntningar. Resa och transfers fungerade klockrent. Båten var bra (ren och prydlig) och det var bara 15 dykare, fördelade på 4 grupper med en guide per grupp. Maten...
Hej Vivian, va härligt att vi äntligen kunde få iväg er på denna resan. Tack för visat tålamod under pandemin! Det glädjer oss att resan överträffade era förväntningar och hela resan flöt på som den skulle! Tack för att ni valde att boka denna resan med oss och vi hoppas kunna hjälpa er med kommande resor i framtiden! med vänliga hälsningar, Scuba Travel teamet
Fantastiskt ordnad resa. Resemålet var jättefint, dykcentret var jättebra och resorten var väldigt bra. När flyget strulade på grund av missad anslutning så fick vi också jättebra support och vi fick hjälp med att ordna med ändringar med transfern och en hotellnatt på väg till slutdestinationen.
Hej Simon, härligt att ni är så nöjda med er resa med oss! Ibland kan det ju strula på en resa med flyg eller andra transporter och det är skönt att ni då fick snabb hjälp från oss med detta. Tack för visat förtroende och på återhörande!
Trevlig bemött, snabb & bra response trots kort varsel. Transfer m.m funkade utan problem.
Tusen tack för ditt fina omdöme och härligt att funkade trots kort varsel! =)
Vi är en familj som nyss återvänt från en dyk- och utflyktsresa till Jordanien en vecka. Arrangemanget fungerade fläckfritt med transfers, boende, dykning och flyg. Mycket bra arrangerat av Scuba Travel och deras lokala partner Above & Below. Har tidigare även varit i Filippinerna med samma upplevelse. Olle med familj
Hej Olle, tusen tack för ert fina omdöme! Det glädjer oss att era resor till Jordanien och Filippinerna har gått bra och att ni fick fina och minnesvärda resor!
Jag har rest med/använt Scuba Travel på 3st dykresor de senaste 4 åren, Maldiverna, Raja Ampat och Bonair. Jag har aldrig blivit besviken, Resmålen överrensstämmer med beskrivningen och servicen inför resan har varit excellent. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster och även de "resmål" de rekommenderar.//Fredrik Björklund
Hej Fredrik, Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du väljer att genomföra dina resor med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med nya häftiga dykresor! =)
Bokare resa till Maldiverna. Bokade om pga covid - inga problem! Utmärkt bemötande - "vi fixar allt".
Hej Dan, härligt att du gillade vårt bemötande och att det kändes smidigt att boka om under pandemin!
Ett genomtrevligt bemötande trots flera motgångar under hela pandemin. Snabb support och svar på alla möjliga frågor och funderingar. Rekommenderas varmt!
Hej Alba, tusen tack för det fina omdömet! =)
Det funkade bra. Transporterna var bra och hotellen helt ok men frukostarna var lite primitiva.
Hej Göran. Tack för omdömet och kul att det rullade på bra på resan. Vi ska se över frukosten och se vad vi kan göra där.
Fungerade väldigt bra, allt i tid och enkelt. Bokar gärna igen
Tusen Tack Sebastian för ditt omdöme. Ser fram emot att hjälpa dig med kommande resa!
Mycket bra bemötande från Oscar ! Resan till Jordanien överträffade mina förväntningar både dykning och kulturen, så även reseledarna Lena & Pelle från Smögens dyk&upplevelser
Hej Robert! Härligt att du tyckte att din resa med oss och Smögen dyk & upplevelser var så bra!
Ett mycket bra, trevligt och snabbt bemötande. Jag hade ett antal frågor som jag snabbt fick hjälp med.
Hej Helena, härligt att du har fått bra bemötande av oss på Scuba Travel!
Allt var perfekt från start till mål. Trevligt bemötande och hjälpte oss med den ultimata resan för oss.
Hej Jenny, tack så mycket för det fina omdömet!
Hela resan och strukturen på den var över förväntan. Fantastiska dyk, otrolig service och super välorganiserat.
Hej Annika, härligt att ni gillade vårt upplägg på er resa och att vi lyckades överträffa era förväntningar. Ha en riktigt fin dag och på återhörande! =)
Alltid bästa resor, välplanerad och bra utförare. Vid kontakt med Scuba travel får jag alltid snabbt kontakt och bra svar/hjälp. Vår Liveboard i Egypten var en av mina bästa dyk-upplevelse. Ett företag med Bra service och seriös som erbjuder fantastiska dyk-upplevelse. Sjukt nöjd!
Tusen tack Mojibe! Det glädjer oss att du har haft en sådan fin upplevlser med oss och vi ser fram emot kommande resor.
Vi har haft en underbar semester på Bonaire. Upplevelsen var 100% från början med servicen och bemötandet från Scuba travel till logistiken runt resan, boendet på Buddy dive resort och inte minst en fantastisk dykning med både båtdyk och shoredives
Hej Ulrica, tusen tack för ditt fina omdöme! Härligt att er resa till Bonaire gick som himla bra och att vi lyckades få ihop en fin dykresa till er! På återhörande.
Mycket bra bemötande. Bra koncept som hjälpte oss att få en mycket bra semester med bra boende och otroligt bra dykning.
Hej Annica, kul att du gillade vårt bemötande och att resan var så lyckad. Varmt välkommen tillbaka på nästa dykäventyr!
Bokade en liveaboard med dem till Oman. Otroligt hjälpsam personal, de kom med mycket information om de olika reglerna som gällde vid inresa i dessa speciella tider. Samt var med oss hela vägen då hemresan vart ombokad en 5e gång när vi var på plats på båten.
Hej Eva, Skönt att vi kunde vara behjälpliga hela vägen även när flyget strulade och det var lite knepigt med inresereglerna. Men härligt att ni fick uppleva er efterlängtade dykresa till Oman till slut! =)
Jag är van att boka allting själv vid resor och detta är första gången jag köper ett färdigt resepaket med allt inkluderat. Från första kontakten med Scubatravel tills att vi kom hem igen har allt gått väldigt smidigt och utan problem. Enkelt att boka och i kundportalen har man bra koll och översikt av sin resa och betalningar. Vi har alltid fått snabb återkoppling vid frågor, även under resan fick vi hjälp av ambassadörer som var med på båten och som skötte kontakten med Scubatravel i Sverige. Jag hade höga förväntningar...
Hej Emma, superhärligt att få sådan fin feedback från dig om din resa. Det är kul att du uppskattar vårt arbete och att vi har lyckats genomföra resan på ett bra sätt för er. Vi ser fram emot att hjälpa er med den kommande resan!
Resorna Motsvarar förväntningarna och personalen är kunnig samt hjälpsam
Härligt att vi kunde uppfylla dina förväntningar och att du uppskattar vårt engagemang.
Jag har köpt en paketresa, dvs transport till och från en dykupplevelse på liveaboard i Röda havet. Scubatravel är snabba med återkoppling och är hjälpsamma när jag har frågor. Alltid med ett trevligt bemötande. Mina förväntningar var medelmåttiga då de ändrade flygresan i sista minut. Upplevelsen sammantaget blir långt över förväntan eftersom upplevelsen på själva destinationen var så superbra, servicen från flygplatsen till liveaboard och tillbaka till flygplatsen var utmärkt ordnad. Att flyget var trist var inte Scubatravels fel utan de såg istället till att vår resa kunde bli av - tack!
Hej Eva, superhärligt att höra att resan blev bra trots att direktflyget blev inställt. Det glädjer oss att ni fick många fina upplevlser på era dyk och att ni hade bra service på plats.
Scuba Travel hjälpte mig och en vän att boka en liveaboard samt några nätter på ett resort i Maldiverna. Allting var toppen och kändes tryggt och vi blev väldigt fint och proffsigt bemötta av vår reseagent Daniel. Vårt ena flyg ställdes in några månader innan avgång men Scuba Travel var snabba på att kontakta oss och se till att vi blev ombokade på ett annat flyg. Under tiden vi var på båten så ändrades kraven från resorten och vi behövde helt plötsligt ett negativt PCR-test och andra dokument för att få åka dit. Scuba...
Hej Lovisa, riktigt kul att ni var så nöjda med er resa till Maldiverna! Vi är glada att vi kunde lösa de utmaningar som ibland kan uppstå när man är ute på resande fot. På återhörande och tack för den fina rekommendationen.
Är en mycket nöjd kund. Den senaste resan vi bokade, liveaboard i Egypten (27/10), var på alla plan perfekt. Jag och min fru fortsätter att boka våra dykresor med Scuba Travel.
Hej Per-Arne, kul att ni var så nöjda med den senaste resan. Vi ser fram emot att hjälpa er med kommande dykresor i framtiden!
Väldigt om sig och kring sig, och tar ansvar.
Hej Joakim, kul att du uppskattar vårt engagemang!
Allt runt resan var bra. Bra båt flyg etc. Det som var mindre bra var informationen innan. Jag efterfrågade flyginfo flera gånger månaden innan vi skulle åka och fick varje gång till svar atty de kommer inom närmaste dagarna. De hänvisade också till information i ett bekräftelsemail som jag inte fått.
Hej Tor, Det glädjer oss att din resa gick bra och att det rullade på väl på resan när du kom iväg! Tyvärr var det så att samtliga dirketflyg från Skandinavien ställdes in under hösten vilket gjorde att vi var tvungna att boka nya flyg till samtliga kunder. Eftersom vi hade över 300 avgångar under hösten så tog detta arbete längre tid än vi hade önskat. Vi var tvungna att ta ombokningarna i turordning vilket gjorde att man som kund fick vänta längre än vad som var önskvärt i vissa fall. Men vi har arbetat så fort vi har...
Snabb och proffsig service som överstiger alla förväntningar! Vi har anlitat ScubaTravel under flera års tid för rådgivning och hjälp vid bokning av dykresor till världens alla hörn - vi möts av samma höga kvalitet samt vänliga och trevliga sätt varje gång. Platser vi rest till genom ScubaTravel inkluderar bl.a. Indonesien, Filippinerna, Karibien och Röda Havet (liveaboards). Som resebyrå har ScubaTravel en enastående förmåga att hitta coola och häftiga resmål att längta till. De anstränger sig för att ordna med smidiga...
Hej Jaana, Tack så hemskt mycket för ditt superfin omdöme som du har skrivit. Det värmer verkligen att få så fina ord och jag har delat med mig av detta till hela teamet! Ha en superfin dag och så drömmer vi oss bort till nästa dykdestination! =)
Som gruppledare visste vi vad vi köpte och då vi varit nöjda tidigare kan jag väl egentligen bara säga att vi även är nöjda med det mesta även denna gång. Det våra resenärer (och faktiskt även vi) reagerade lite på var att resorten informerade om att vi inte kunde dyka nattdyk 4 av dagarna vilket gjorde många väldigt snopna. Detta pga box jellyfish. Jag har varit där 4 gånger tidigare och aldrig ens hört talas om detta. Eftersom många ville utnyttja tiden till så mycket dyk som möjligt kändes det lite snopet. Många blev...
Hej Anders, det var kul att ni var överlag var nöjda med er resa. Tråkigt att box jellyfish hade tagit sig in på området och det är ju viktigt att följa deras anvisningar eftersom det är för er egna säkerhet. Resorten hade inte informerat oss innan avresa är jag rädd, då hade vi självklart informerat er om detta innan avresa.
Suverän hjälp med vad man än önskar gällande sina reseönskemål, överträffar verkligen förväntningarna, tack!
Tusen tack för det fina omdömet Thomas! Kul att vi kunde överträffa dina förväntningar.
Tusen tack för ditt fina omdöme Jesper!
Bra bemötande hela tiden. Trots corona-eländet som innebar att resan inte kunde genomföras.
Hej Ulf, härligt att ni gillar vårt bemötande och låt oss hoppas att vi kan genomföra er drömresa längre fram! =)