Vi köpte energideklaration och OVK vid samma tillfälle. Mycket snabb återkoppling. De stod för ett mycket trevligt bemötande. Arbetet utfördes professionellt på alla plan
OVK-center
Välkommen till OVK-center. Vår mission är att erbjuda Sveriges smidigaste OVK-besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner. SNABBT OCH BEKVÄMT Vi lämnar offert inom 48 timmar och kan vanligtvis erbjuda en tid för besiktning inom 14 dagar. Vi utformar uppdragsanpassade aviseringslappar och OVK-besiktningsmännen ombesörjer...
175 omdömen om OVK-center
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Hans! Mycket trevligt att läsa att ni är nöjda. Stort tack för ett fint samarbete. Vi uppskattar att du tog dig att skriva om oss här på Reco. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
OVK-Center svarade snabbast, var prisvärda, trevliga och gjorde jobbet.
Hej Anders! Underbart, tack för att du tog dig tid att skriva om oss och stort tack för det fina betyget. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Min upplevelse av OVK-center är väldigt bra, då det var lätt att få kontakt och få offert. Då vi vid tidigare OVK fick anlita en firma som rensade och en annan som besiktigade luftflödena, så var den här en mycket bra upplevelse du vi bara fick ett besök i våra 78 bostadsrätter. Jag kan helt klart rekommendera OVK-center när man vill ha en OVK utförd.
Hej! Tack så mycket för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss på OVK-center. Vi är glada att läsa att du var nöjd med rengöringen, injusteringen och OVK i er förening. Tack för att du rekommenderar oss till andra som behöver våra tjänster, det uppskattas verkligen! Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Begärde offert, fick offer väldigt snabbt. Ville acceptera offerten och ringde två gånger med löfte om att bli uppringd båda gångerna, men inget hände. Så jag gick vidare med annan firma. Kanske det bara var otur men så var det för mig!
Hej Fredrik! Tack för att du tog dig tid att skicka in din recension. Vi beklagar djupt att du inte fick den snabba responsen och den återuppringningen du förväntade dig, det måste ha blivit någon miss hos oss. Vi tar din feedback på allvar och kommer att se över våra interna processer för att säkerställa att liknande fall inte upprepas i framtiden. Vi är ledsna att vi miste chansen att hjälpa dig och önskar dig lycka till med den andra firman. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Allt fungerade bra. OVK-besiktning och underhållsplan.
Hej Johan! Underbart att läsa att det fungerade bra. Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse om oss här på Reco.se! Det uppskattas verkligen. Tack återigen för att ni valde OVK-center och tveka inte att återkomma om det skulle dyka upp frågor eller funderingar på de utförda tjänsterna. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete.
Hej Michael! Tack så mycket för din fantastiska recension och dina stjärnor! Vi är väldigt glada över att läsa att du uppskattade vår snabba återkoppling, bemötandet och det utförda arbetet. Tack igen för att du valde OVK-center och vi ser fram emot att fortsätta att vara till din hjälp och erbjuda den bästa möjliga servicen i framtiden. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Mkt bra och kunnig personal! Kan varmt rekommendera dem!
Hej Rebecca! Tack så mycket för att du tog dig tid att publicera din fina recension! Vi är så glada över att läsa att du är nöjd med vår personal och deras kompetens. Stort tack för ett gott samarbete Rebecca! Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Allt fungerade perfekt. Från bokning av rengöring, inställning och OVK-besiktning av ventilationen till genomförandet.
Hej Mona! Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada över att läsa att allting fungerade perfekt och att du är nöjd med vår service från början till slut. Att kunna erbjuda en smidig och problemfri process är något vi strävar efter i alla våra uppdrag. Tack för att du tog dig tid att skriva om oss. Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
mycket proffsigt både av ovk och han som utförde besiktningen
Hej Gustav! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada över att läsa att både vårt företag och vår besiktningsman levererade en mycket proffsig service till dig. Vi sätter stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa tjänster och att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Det betyder mycket för oss att veta att du uppskattade vårt arbete. Tack igen för att du valde OVK-center! Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
Bra bemötande och tydligt förklarat vad som skulle utföras i samband med energideklarationen. Det kunde gått lite fortare att få protokollet skickat efter utförd energideklaration för att inte stoppa upp försäljningsprocessen av huset. Men ändå överlag ok hanterat.
Hej Tony! Tack så mycket för din recension och din ärlighet. Vi är glada över att du upplevde vårt bemötande som bra och att vi tydligt kunde förklara vad som skulle utföras i samband med energideklarationen. Vi beklagar verkligen för förseningar gällande leveransen av protokollet och att det orsakat problem för din försäljningsprocess. Vi tar din feedback på allvar och kommer att se över vår process för att säkerställa att vi kan leverera protokollen snabbare i framtiden. Vi är tacksamma för att du ändå var nöjd med den...
Mycket kunniga i sin proffessionalitet. Och väldigt tillmötesåendi i frågor jag haft ang lösningar/ Kauko
Hej Kauko! Tack så mycket för din fantastiska recension, Kauko! Vi är otroligt glada över att läsa att vår personal har varit kunniga och professionella i deras hantering av er OVK. Det är vår prioritet att ge den bästa möjliga servicen och vara tillmötesgående när det gäller att besvara dina frågor och hitta lösningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din rekommendation. Tack! Vänliga hälsningar, Joonatan Nyberg, VD
REKOMENDERAS , KOMMER ANVÄNDA OVK I FRAMTIDEN.
Hej Artur! Tack så mycket för ditt fina betyg och dina vänliga ord! Det gör oss verkligen glada att läsa att du är nöjd. Vi ser fram emot att fortsätta att vara till hjälp för dig vid behov. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Snabba och proffsiga, trevliga killar
Hej Joel! Tack så mycket för att du tog dig tid att recensera oss! Vi är glada över att du uppskattade vår service och att våra tekniker kunde hjälpa dig på ett snabbt och professionellt sätt. Det är ett trevligt gäng och vi är glada att du fick uppleva det du också :). Tack igen för ditt stöd och för att du valde OVK-center! Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Mycket snabb och bra kommunikation. Konkurrenskraftiga priser. Suveräna underleverantörer. Liten Brf som fick hjälp med OVK + energideklaration samma dag.
Hej Martin! Tack för att du tog dig tid att ge oss en recension här på Reco.se! Det gläder oss att läsa att du är nöjd med vår kommunikation, snabbhet, priserna och besiktningsmännen. Tack för ett mycket trevlig samarbete och vi hoppas få hjälpa er Brf även i framtiden. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Besiktningen fungerade som förväntat. Avvaktar fortfarande offert från OVK-center för åtgärdande av påpekanden.
Hej Gösta! Tack för din recension! Vi är glada att höra att besiktningen fungerade som förväntat. Vi är ledsna att du fått vänta på en offert från oss för att åtgärda anmärkningarna, men vi är angelägna om att hjälpa dig. Jag har precis mailat dig i ärendet. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Snabb kontakt efter telefonsamtal,vänligt bemötande, samt snabbt jobbat. vi är mycket nöjda. mvh Ulla Wendel
Hej Ulla! Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att ni är nöjda med vårt arbete. Det var ett nöje att hjälpa er med OVK-besiktningen och energideklarationen. Ha det gott, vi hoppas att vi får möjlighet att samarbeta igen i framtiden. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Ett mycket seriöst och proffesionellt företag. De genomförde OVK besiktningen och arbetet med att justera och rengöra ventilationskanalerna helt enligt förväntan och kommunikationen med kundtjänst och OVK besiktningsmannen var utmärkt. Vi kan verkligen rekommendera detta företag.
Hej Gunnar! Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada över att läsa att OVK-besiktningen, injusteringen och rengöringen av ventilationskanalerna mötte era förväntningar och att kommunikationen var som vi alltid eftersträvar (dvs utmärkt). Tack för att du rekommenderar oss, det betyder verkligen mycket för oss och vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva här. Vi ser fram emot att hjälpa er förening igen i framtiden. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Kompetenta och duktiga. Trevligt bemötande. Levde upp till alla våra förväntningar. Gav tips och snabb återkoppling.
Hej Per! Tack för din rekommendation! Det var mycket trevlig läsning du delade, vi gläds oerhört att ni är nöjda med vårt arbete och att vi kunde leva upp till era förväntningar. Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Ereeeereeee rrrrrrrrrrr rrrttryyyyy
Hej Richard! Det måste ha blivit något fel, vi kontaktar Reco och ber att du får ny möjlighet att skriva om oss :) Vänliga hälsningar Joonatan Nyberg, VD
Stort engagemang från första kontakt till utförande , mycket nöjd. Ovk-kontroll 9 - 13 /1 2023.
Hej Lars Gunnar! Tack för ditt positiva omdöme! Det är fint att läsa att du var nöjd med vårt engagemang från första kontakt till utförandet. Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva om oss här på Reco.se. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Tillmötesgående och bra! Snabbt och effektivt. Rekommenderas.
Hej Isak! Tack så mycket för ditt fina betyg. Vi är glada att du uppskattar vår service och att du upplevde oss som tillmötesgående, snabba och effektiva. Tack för att du tog dig tid att skriva här. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Bra information, trevlig kunnig och punktlig personal.
Hej John! Vi är glada att du tyckte att vår information var bra och att vår personal var trevlig och punktlig. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen och vi är glada att du hade en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att skriva här. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Proffsigt upplägg inför besiktningen med tydlig dokumentation. Mycket smidig besiktning med bra bemötande av våra medlemmar. Tydlig information med protokollet om vad som gäller vid eventuella brister. Sammanfattningsvis levererar OVK-center en bra tjänst till en vettig kostnad.
Hej Björn! Tack så mycket för ditt fina betyg. Vi är glada att du uppskattar vårt upplägg, bemötande och protokoll. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa tjänsten till en vettig kostnad. Tack för att du tog dig tid att skriva här. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabb och smidig handläggning!
Hej Jan! Bra att du upplevde vårt arbete som snabbt och smidigt! Det är så det ska vara. Tack för fina betyget och att du tog dig tid att svara! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
enkelt och bra, bra samarbete och snabbt gjort
Hej Sören! Tack, vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om oss här på reco.se. Glädjande att du upplevde det enkelt, bra och snabbt :) Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Allt gick mycket smidigt och de som utförde uppdragen var trevliga och lyhörda. Jag känner mig mycket nöjd.
Hej Kristina! Mycket trevligt att läsa att du känner dig nöjd. Tack för fint betyg och att du tog dig tid att skriva här! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Enkelt snabbt proffsigt prisvärt
Hej Michael! Tack för betyget och kommentaren om oss. En riktig fullträff verkar det som - mycket glädjande! Ha en fortsatt skön vecka. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Mycket bra från första kontakt till avslutat arbete. Stamspolning utförd.
Hej Daniel! Det måste ha blivit en förväxling med ett annat företag, vi har utfört OVK-besiktning, inte stamspolning. Vi kontaktar Reco och ber att du får ny möjlighet att skriva om hur du upplevde vår OVK-besiktning :) Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabb återkoppling och kompetenta personal
Hej Maryam! Trevligt och glädjande att läsa din feedback. Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabbt, effektiv och proffsigt
Hej Per! Tack för betyget och att du tog dig tid att skriva om oss! Mycket glädjande att ni uppskattade vårt arbete. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Toppen personal Levde upp till våra förväntningar OVK
Hej Tommy! Roligt att läsa att du uppskattade personalen som hjälpte er med er OVK, och att arbetet levde upp till era förväntningar. Tack för ett mycket gott samarbete! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabba svar och snabbt och professionellt utfört arbete.
Hej Elena! Stort tack för det fina betyget du gav oss, värmer gott i hösten och vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Tack för att du skrev här på reco.se. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Allt fungerade bra. Blev väl bemött av trevlig personal. OVK-Besiktningen fungerade alldeles förträffligt.
Hej Margaret! Mycket trevligt att läsa att OVK-besiktningen fungerade förträffligt. Tack för att du tog dig tid att skriva här och tack för ett gott samarbete! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Tydliga, bra prisbild samt arbete utfört enligt ö-k-
Hej Pierre! Tackar så mycket för dina ord och betyg här på reco.se. Tack för ett trevligt samarbete! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Kompetent och servicevänlig personal, men för lite tid avsatt för att hinna med. Flera besök behövdes, vilket medför mindre brister i kontrollen.
Hej Tommy! Gott att läsa att du upplevde personalen som kompetent och servicevänlig. Det stämmer att initialt avsatt tid för arbetet var tight, det tog längre tid att injustera spiskåporna än beräknat. Det var så många olika modeller. Stort tack till er för att vi kunde lösa detta med fler besök. Vi önskar er en fortsatt trevlig sommar och tackar ödmjukast för att ni tog er tid att skriva här på reco.se! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Mycket bra bemötande redan vid offertförfrågan. Klar och tydlig offert. Bra utförd besiktning av kunnig besiktningsman för OVK. Protokollet kom snabbt och även svar på de frågor vi hade efteråt. Vi är mycket nöjda med OVK-center.
Hej Lars! Rena drömmen att läsa ditt inlägg här på Reco.se. Vi är glada att ni blev nöjda! Stort tack för att du delade med dig om hur ni upplevde er OVK. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Smidig beställning, bra information och väl genomförd OVK-besiktning. Rekommenderas!
Hej Niklas! Stort tack för din rekommendation och fina betyg. Det är mycket glädjande att läsa om din upplevelse, det du skriver är precis så vi vill att det ska vara. Vi önskar dig en härlig vår! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
jag var själv inte närvarande men har bara hört att allt fungerade bra. Förväntningarna var att allt skulle ske efter lagar och förordningar Vi köpte OVK och rengöring
Hej Annette! Tack för att du tog dig tid att skriva här och gott att läsa att det fungerat bra. Våra certifierade OVK-besiktningsmän har stenkoll på lagar och förordningar så där kan ni känna er 100 procent säkra. Tack för ett trevligt samarbete! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Energideklration näringsfastighet. Professionellt utfört. Snabb återkoppling. Personligt bemötande, Rekommenderas.
Hej Per! Stort tack för det fina betyget och din rekommendation. "Proffsigt, snabbt och personligt" kanske får bli vår nya slogan :) Tack ännu en gång Per, vi önskar dig en fin vår. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Jag har beställt energideklarationer för 5 fastigheter. Allt har gått väldigt smidigt och snabbt. Väldigt nöjd.
Hej Anita! Tack för mycket trevlig läsning, vi gläds oerhört att du är nöjd och att du upplevde att arbetet gick smidigt och snabbt. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Besiktningsavtalet träffades snabbt och enkelt. Besiktningsmännen kom på utsatt tid och fullgjorde sitt arbete snabbt och noggrant. Protokollet kom dagen efter besiktningen med tydliga bedömningar.
Hej Per! Stort tack för dina ord här på reco.se och för det fina betyget. Mycket trevligt att läsa att du är nöjd med besiktningsmännens arbete. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Trevlig kontakt, proffesionellt utfört jobb.
Hej Henning! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Glädjande läsning och stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Bra bemötande, kunnig personal lyhörda för mina synpunkter. Bra information och bra material inför arbetet. Bra genomförd besiktning med minsta möjliga störning för de boende. Snabb feedback efter avslutat jobb, klar och tydlig redovisning av resultatet. Bra information om betydelsen av de olika resultaten och kommentarerna. Totalt sett är jag jättenöjd och kommer med stor sannolikhet använda OVK-center för nästa besiktning.
Hej Tomas! Det är hedrande att läsa din rekommendation här på Reco.se. Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse om oss och kul att läsa att du är nöjd. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabbt, proffsigt, tydligt. Inga överraskningar.
Hej Jenny! Tackar hjärtligast för din slagkraftiga och värmande feedback! :) Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Energideklaration. Bra hantering hela vägen från offert till leveransuppföljning.
Hej Anders! Kul att läsa att du uppskattade arbetet med er energideklaration. Tack för ditt fina betyg! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Snabb service , tillgänglighet med kort varsel.
Hej David! Stort tack David för ditt betyg och beskrivningen av din upplevelse. Tack för ett trevligt samarbete! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Vår förening blev mycket bra bemött. OVK-center ville se den förra besiktningen i sin förberedelse inför denna besiktning. De gav snabb återkoppling när vi meddelade att de blivit utvalda som utförare. Besiktaren var mycket uppmärksam och samarbetsvillig. Den som fastställde besiktningsresultatet gav återkoppling till oss innan besiktningen sändes in till kommunen. vi köpte en OVK-besiktning.
Hej Iris! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse om oss här på Reco.se. Trevligt att läsa att vår insats var till belåtenhet. Passar även på att önska dig ett Gott Nytt År! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Bra bemötande och väl utfört jobb.
Hej Per! Underbart att läsa att du upplevde ett bra bemötande och och att du är nöjd med det utförda jobbet. Tack för att du tog dig tiden att skriva om oss! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
Kunnigt och hjälpsamt bemötande
Hej Ulrica! Stort tack för din kommentar och ditt fina betyg! Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.
OVK-center var lätta att komma i kontakt med och det var ganska enkelt att tillhandahålla de uppgifter som behövdes för att OVK skulle kunna utföra energibesiktningar. Själva besiktningen utfördes snabbt och inom en tidsrymd som inte var alldeles för lång bort från beställningsdatum. Priset var acceptabelt.
Hej Ulrika! Tack för att du delade med dig av din upplevelse om oss här på Reco.se och tack för ett trevligt samarbete. Vänliga hälsningar från oss på OVK-center.