Payex Sverige AB

Regeringsgatan 67, 111 56 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Payex Sverige AB

 • Ahlqvist Per A

  2019-02-21

  Spontant omdöme
  Ahlqvist Per A skrev om Payex Sverige AB
  Katastrofalt dåligt kundfokus. Säljarna styrs helt och hållet av kreditkoll helt fråntagna eget ansvar att ens väga in sunt förnuft. Det spelar ingen roll att du legat på en årslön över 500.000 Norska kr/år. Är du svensk medborgare är norska pengar är helt värdelösa när du behöver det där tandvårdslånet. Du får helt enkelt använda mixer och sugrör istället för dina nya tänder. Folktandvården behöver helt klart byta ut en av sina samarbetspartners. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 64 omdömen
  Badge2020
  "En vän i nöden- Så fort jag får problem och ringer HotHelp så får jag svar per omgående, samt proffsig hjälp då jag själv är ganska okunnig"
 • 2018-01-26

  Spontant omdöme
  Pontus G skrev om Payex Sverige AB
  Vidrigt bolag! Vad ni än gör... använd er inte utav Payex. Skriver detta som en varning och hoppas att den som har tankar på att ingå samarbete med Payex tar en extra funderare. Läs mer
  Ahlqvist Per A gillar detta
 • Niels R

  2018-01-26

  Spontant omdöme
  Niels R skrev om Payex Sverige AB
  Så fort jag skrev på avtalet med PayEx insåg jag mitt misstag. Bolaget är genomuselt. Deras användargränssnitt tar mig tillbaka till 90-talet (ni vet, varje webbsida hade text i Verdana 11 pixlar). Det är komplext och krångligt. Det är oklart hur man gör enkla saker som att ta bort en faktura, vilket också gör att man gör fel - något som slår på både kostnader och bokföring (som redovisningskonsulterna senare får rätta till, mot en kostnad).

  Utöver detta har PayEx olika villkor som låser in en som kund, mot ens vilja. Avtalet måste sägas upp minst sex månader innan det förnyas, annars förnyas det i tolv månader. Om man missar detta så kan man alltså bli fast med dem i 18 månader!

  Det värsta PayEx gjorde var att arbeta in ett villkor om garantivolym i avtalet. Detta gjorde att vi var tvungna att betala för tusentals fakturor, oavsett volym. Hela risken hamnade hos oss. Jag blev verkligen otroligt ledsen och arg på mig själv när jag insåg detta. Så fort jag tog upp för diskussion med dem så hänvisade de till avtalet.

  Summa summarum - om du vill betala dyrt för en usel tjänst - då är PayEx leverantören för dig! Läs mer
  Ahlqvist Per A, Pontus G gillar detta
 • Reco tipsar!
  Mobilfrid AB
  4.6 / 5 i betyg — 825 omdömen
  Badge2020
  "Trevlig bemötande, rymligt pris, snabb service. Bytte batteri till min iphone"

Bästa Företagen inom dator nära Payex Sverige AB:

4.8 i betyg av 150 omdömen
Tommie S Tommie S tycker:
“Bred kompetens. Mycket god för...” Läs mer
Hot Help (3.8km)
4.9 i betyg av 64 omdömen
GmStore (5.8km)
4.9 i betyg av 177 omdömen
One Office (6.7km)
4.8 i betyg av 59 omdömen

Karta

Kategorier