Pcm - Marin AB

Pcm - Marin AB

Ring 08-440 25 85
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
2.3
Skriv ett omdöme

3 omdömen om Pcm - Marin AB

Visar 3 omdömen med 2.3 i snittbetyg
KLAES I
Skrev om Pcm - Marin AB

Jag köpte en splitter ny Nordkapp 705 med aluminium skrov, en helt fantastisk båt på alla sätt, men när jag tog upp efter andra säsongen så var hela skrovet korrosions skadat , jag reklamerade då detta till Pcm ,Då började problemen. Jag blev tvungen att överbevisa med flera certifierade besiktningsmän att skadorna kom från en feltillverkad båt, jag fick tyvärr uppleva en total nonchalans från Pcm s sida, ett halvt år av otaliga Mail, telefonsamtal och hårda ord , så lagade till slut Nordkapp båten i Norge. Nu är båten lagad... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Felix  N
Skrev om Pcm - Marin AB

Riktigt missnöjd med deras betende! Hjälpsamma när det gäller köp, men sen tar det stopp. Håller inte tider eller priser som de lovar vid reparationer. Som liten kund blev jag undanskyfflad! Rekommenderar inte!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Tobias B
Skrev om Pcm - Marin AB

Jag kontaktade PCM Marin med ett nyfiket mejl för ett par veckor sedan, jag ville byta in vår båt mot en större modell. Redan från början var det snabba att svara, uppriktigt intresserade av att hjälpa till - rakt igenom mycket professionella. Nu 40 mejl senare, en rad dumma frågor och andra spörsmål sitter jag med ett leende på läpparna. Inte nog med att de hjälpte oss att byta båt, de gjorde det med glädje och med många goda tips på vägen för att till slut lyckas överträffa alla förväntningar. Om du ska köpa båt kan jag, med mina varmaste rekommendationer, rekommendera PCM Marin.

1
Björn W gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen