Alla kategorier Kemtvätt Västmanland Västerås Pennemos Kem Tvätt

Pennemos Kem Tvätt

Jakobsbergsgatan 3, 724 61 Västerås — Visa karta

4.0 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om Pennemos Kem Tvätt

 • Pennemos K
  Pennemos K skrev om Pennemos Kem Tvätt
  Svar till Mimmi S:


  Hej Mimmi,

  Vi beklagar att du känner så om oss. Vi är sedan många år tillbaka auktoriserade av Sveriges Tvätteriförbund och har dessutom fått toppbetyg i auktorisationskontrollerna samt blivit utsedda till ett av Sveriges bästa tvätterier.

  ”Fick tillbaks en sidenbrudklänning som såg ut som slitet lakanstyg och min spets och broderier på tyget hängde lös och tyget luddigt.”

  Din brudklänning som lämnades in till oss för tvätt har tvättats enligt tvättrådet som fanns i klänningen och tvättades tillsammans med tre stycken liknande klänningar som vi ej fått några anmärkningar på.

  ”De ljög dessutom sedan till Allmänna reklamationsnämnden att klänningen va gammal och sliten när den lämnades in.”

  Eftersom vi samarbetar med ett flertal företag som säljer och hyr ut festkläder samt har tvättat ett hundratal bröllopsklänningar så vet vi att bröllopsklänningar med spets, broderier, pärlor m.m är extremt känsliga för åverkan och slits betydligt mer än en normal klänning under bröllopsdagen.

  Vi beklagar än en gång att du inte blivit tillfredställd med utförandet av våra tvättjänster och hänvisar till ARN´s beslut, ärendenummer: 2012-00351 där ditt yrkande på ersättning har avslagits.

  Med vänlig hälsning

  Pennemos Kemtvätt
  gillar detta
 • Mimmi S
  Mimmi S skrev om Pennemos Kem Tvätt
  Värsta tvätteri nånsin! De var jätte trevliga när jag lämnade in min brudklänning och försäkrade att om det inte fanns pärlor på den så skulle det gå bra. Fick tillbaks en sidenbrudklänning som såg ut som slitet lakanstyg och min spets och broderier på tyget hängde lös och tyget luddigt. 14000 kr i havet, ingen ursäkt. Skulle sett bättre ut om jag tvättade för hand. Fått sen höra att andra råkat ut för samma sak med sina brudklänningar där.
  gillar detta
 • Jesper A
  Jesper A skrev om Pennemos Kem Tvätt
  Arbetade i Västerås i två veckor och lämnade mina skjortor och kostymer för tvätt till Pennemos. Var längesedan jag fick min tvätt tillbaka så välpressad och fräsch. Pennemos rekomenderas för att det var bra kvalité på jobbet, prisvärt och för det trevliga bemötandet. Kommer lämna min tvätt hos dem nästa gång jag är i Västerås.

  Mvh Jonas Andersson
  gillar detta
 • Peter A
  Peter A skrev om Pennemos Kem Tvätt
  Har aldrig sett mina kläder så välstrukna. Mycket bra service, trevlig personal och oerhört rent och fräscht!!

  Rekomenderas starkt!!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Jakobsbergsgatan 3, 724 61 Västerås
Kategorier