xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Perstorps Golfklubb
Välkommen till Perstorps Golfklubb! I norra Skåne hittar du vår natursköna 18-hålsbana där skog, sjöar och dammar skapar en unik spelupplevelse. Banan ligger nära väg 21 och Perstorps station, vilket gör det lätt att ta sig hit med både bil och tåg. Perstorps golfbana är en blandning av park- och skogsbana och är lätt kuperad...
169 omdömen om Perstorps Golfklubb
Jag spelar på många olika banor som har golfamore erbjudandet. Jag tycker om perstorps golfbana med härlig skogsmiljö o stenröse. Jag bara minns att det var en fin anläggning o att jag vill spela där igen. Hälsningar Lena
En trevlig och lagom svår bana för mig som medelhandicapare. En hel del taktiska utmaningar som förhöjer spelupplevelsen. Kommer gärna tillbaka
Som helhet fin och trevlig bana. Skulle behöva putsas lite på finishen typ vid bunkrar. Greenerna helt ok. Inte fullt så många gäss som i våras och det var bra. Är för många.
Eftersom det är 2,5 månader sedan vi var där, är det svårt att komma ihåg. Det var en del som jag tänkte på . Har för mig att röda teer var väldigt oläsbara och sluttande
Ett lugnt och trivsamt ställe att spela golf på
Trevlig och något klurig bana i positiv mening. Alltså rolig att spela. Sen får man ha i åtanke och förbereda sig på att fairways, bunkrar och greener har ojämn nivå. Men värd ett par rundor om året!
Allt var bra utom att det började regna
Vi är en grupp som varit på Perstorps GK 3 år i rad. Det är en trevlig bana med mycket trevlig personal. man känner sig alltid välkommen. Våra förväntningar uppfylls varje gång.
En bana i klass med alla övriga runt om i nordöstra skåne
Känns som den har varit riktigt bra en gång i tiden! Saknar lite på finishen bara. Greenerna hade kunnat vara snabbare men själv upplevelsen ger jag 3/5.
Vänligt bemötande och en rolig bana att spela.
Bemötandet, maten ,övningsområdena var jättebra. Banorna var var fina och välskötta 👍golfbilarna var superfina 😍
Mycket trevlig personal Trixiga och välskötta banor Fin natur En mycket trevlig totalupplevelse återkommer till 100 procent
Väldigt trevligt bemötande i receptionen, var på väg till vår dotter i Malmö och sökte då efter banor på vägen som har golfamore. En mycket trevlig bana.
Trevlig något utmanande bana i härlig miljö. Välskött bana. Bra bemötande i reception/ shop. Restaurang/kiosk inget uttalande om. Kiosk på banan har varit stängd vid speltillfälle. Kommer tillbaka fler gånger😃
Jag vet inte riktigt vad det är jag känner. Det känns inte som förr. Banan är som vanligt men det blev rörigt och det kan det väl bli om kanslisten är ny. Men, jag återkommer o spelar för det är en trevlig bana. Men jag gillade inte att toaletten var flyttad vid kiosken. Blev inte tid att gå dit.
Trevlig halvsvår vänligt bemötande
Tidig vårrunda ger inte full upplevelse, men absolut värt ett besök.
En trevlig bana i lugn och avskildhet med lagom utmaningar. Personalen alltid trevlig när man kommer.
Fin, rolig och utmanade bana att spela.
Vänligt mottagande i receptionen. Jätte fin natur. Utmanande bana.
Är nöjd men tråkigt att kiosken på hål 11(?) aldrig är öppen…
Trevlig bana ,omväxlande hål .
Trevligt bemötande, fint klubbhus mycket bra restaurang. Banan är utmanade och varierande inbäddad i skånskbokskog. Inget hål är det andra likt en högklassig skånsk skogsbana.
Vacker bana. Väl underhållen. Varierande. Trevligt bemötande i receptionen
Härlig skogsbana, sällan trångt
En trevlig lite mindre golfklubb med charm. God mat i restaurangen fin ställplats för husbilar
Jag tycker banan är rolig att spela och man sköter banan perfekt från Tee till Green. Medlemmar på banan o personal bidrar till en trevlig upplevelse
Jättefin bana i otroligt vacker miljö Vi trivs mycket bra och återkommer varje år trots avståndet
Trevlig bana o bemötande när vi hade utflykt dit med seniorer
Rolig bana, välskött och prisvärt besök i kiosken efter hål 10.
Trevlig bana med välskötta greener. Trevlig restaurang med vänlig personal!
Den är nästan alltid bra och rolig att spela.
Blev bra bemött och fick den hjälp jag behövde.
En golfklubb där priset kanske inte hela vägen möter förväntningarna. Betalade ganska mycket en lördag, och oavsett vilken veckodag det är så är 600 kr i förhållande till banorna som finns runtom Perstorp med en radie på 5 mil så tycker jag att denna bana är alldeles för dyr i förhållande till kvalitén.
Mycket tillmötesgående personal. Fantastisk naturupplevelse att gå runt denna sköna bana.
Fantastisk miljö och layout på banan. Skicket är lite si så där.
Väldigt trevligt bemötande och god mat Och banan var väldigt fin men det fanns några dolda hål och det är svårt när man spelar första gången
Trevligt bemötande.Mycket god mat både i restaurangen och kiosken.Banan i bra skick bunkrarna inte helt hundra.
Det är en trevlig bana att spela.
Restaurang som serverar bra mat. Bana som är välskött med fina greener. Tyvärr så drar rangen ner betyget något, men som helhet är Perstorp väl värt ett besök.
Jag upplevde Perstorps Golfklupp som en mycket trevlig plats att befinna sig på .Välskötta fairways och lagom svåra greener.Det kan tänkas att det blir något mer besök lite längre fram.98
Mycket trevligt bemötande i receptionen! Har spelat här förut, men minns inte banan som så positiv som nu!
Receptionspersonal med ett mycket bra o proffsigt bemötande. Banan i mycket bra skick. Greenerna generellt bra. Fairways och semiruff välansade Rolig bana att spela.
Trevlig golfbana! Mycket Naturskön! Trevlig personal i kansliet Mycket god mat i restaurangen, o mycket trevlig personal där ! Grenarna var något långsamma, tog ett tag innan man kom på det… Allt annat på banan bra!
Vacker bana, trevlig personal, mediokert skick.
Vi blev väldigt trevligt bemötta både i kansliet och när vi åt lunch innan rundan.
Bana med enorm potential som ligger fint placerad. Tyvärr är greener och bunkrar riktigt dåliga. Mer sten än sand i bunkrarna och greenerna är väldigt torra och spruckna. Lite kärlek och banan har stor potential.
En riktigt trevlig golfbana, lätt att få tider att spela på försöker spela där 1 gång per vecka. Perstorp GK har fyrlingen tillsammans med Wittsjö GK, Hässlegårdens GK & Skepparslövs GK, en bana som jag varmt kan rekommendera